QUALITY SOFTWARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUALITY SOFTWARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.883.902

Publication

12/12/2014
ÿþ. 4

"19221769

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank var, koophandel Antwerpen

O 3 DEC. 201k

afdeling Antwerpen Griffie

Mad Word 11.1

Ondememingsnr : 0 5 0 5

Benaming .$ 8 3 aUgleESS

(voluit) : QUALITYSOFTWARE - INTELLIGENCE SOLUTIONS

(verkort) : QUALITY SOFTWARE

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : JAN DAVIDLAAN 7, 2630 AARTSELAAR

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

ONDERHANDSE OPRICHTINGSAKTE

Er blijkt uit een onderhandse akte, opgemaakt op 1 november 2014 dat tussen volgende personen een Gewone Commanditaire Vennootschap werd opgericht.

De Heer Gunter Fasoel, informaticus, wonende te Jan Davidlaan 7,2630 Aartselaar (NN 680516 373 28)

en de stille vennoot.

STATUTEN

ARTIKEL 1 NAAM : Er wordt een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht onder de benaming "Quality Software - Business Intelligence Solutions" verkort "Quality Software"

ARTIKEL 2 MAATSCHAPPELIJK ZETEL; de maatschappelijke zetel van de vennootschap is

gevestigd te 2630 Aartselaar, Jan Davidlaan 7.

ARTIKEL 3 DOEL :

De vennootschap heeft tot doel zowel In België als in het buitenland:

-Het ontwikkelen, kopen en verkopen van gespecialiseerde software voor monitoring , management en business intelligence systemen

-Het aankopen en verkopen van ondersteunende meet , regel en computerapparatuur

-Het verlenen van gespecialiseerde informatica en managementadvies en consultancy diensten

-Het uitvoeren van studie-, organisatie- en adviesverleningsopdrachten, alsook alle ondersteunende diensten inzake informatica-, proces- en managementaangelegenheden voor ondernemingen, instellingen en' organisaties in de ruimste zin, alsmede allerhande consultancy opdrachten van zowel technische als niet-' technische aard ;

-Het ontwikkelen en commercialiseren, alsook het geven van trainingen in verband met aile vormen van; informatie-, communicatie- en managementsystemen;

' -Het inrichten van privaat- of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps-, technische of

wetenschappelijke vorming;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De organisatie van evenementen, beurzen, congressen, conferenties, lezingen en andere manifestaties, inbegrepen de verhuur van alle roerende en onroerende goederen en uitrusting die hiermede verband houden;

-De vennootschap mag alle onderzoekswerkzaamheden ondernemen in verband met producten en procédés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten en verkopen;

-Het participeren in, managen, structureren, opzetten, beheren en vereffenen van bedrijven, al dan niet met een verschillend doel ;

-Invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, verhuur, distributie, ontvangst, expeditie, opslag,

-vervoer, bewaring, in- en uitklaring, makelarij, vertegenwoordiging, promotie, voorlegging, behandeling, verwerking, verzorging, klein- en groothandel van handelsgoederen, producten en diensten;

-Tussenpersoon in de handel, alle mogelijke vertegenwoordigingen;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, promotie en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel in de ruimst mogelijke zin verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog mceten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van andere vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap zal bovendien op geldige wijze alle zekerheden, zowel persoonlijke als zakelijke, kunnen stellen tot waarborging van de verbintenissen van derden op voorwaarde dat zij hiervoor door de gewaarborgde derden worden vergoed.

De vennootschap kan aandelen en partioipaties beheren in andere vennootschappen.

De venncotschap kan financiële middelen beheren met inbegrip van het verstrekken van leningen en het stellen van waarborgen.

De vennootschap kan een mandaat van zaakvoerder of bestuurder opnemen in een andere vennootschap.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De zaakvoerders zijn er in college toe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels gesteld in artikel 70bis vennootschappenwet.

ARTIKEL 4 DUUR :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf i november 2014. Behoudens een rechterlijke beslissing , kan zijn niet worden ontbonden dan door een besluit van de Algemene Vergadering genomen met inachtneming van de vorm en de regels gesteld voor een statutenwijziging.

ARTIKEL 5 KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 EUR( duizend euro). Het is vertegenwoordigd door 100

aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal wordt als volgt ingebracht

door de heer Gunter Fasoel : 990 euro waarvoor 99 aandelen worden toegekend

door de stille vennoot : 10 euro waarvoor i aandeel wordt toegekend.

ARTIKEL 6 WIJZIGINGEN VAN HET MAARSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal mag in één of meerdere kereen worden verhoogd of verminderd door een beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering. De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in het regeister der aandelen.

ARTIKEL 7 OVERDRACHT AANDELEN

De afstand van aandelen onder levenden is vrij aan een medevennoot.

In alle andere gevallen moet de overdracht, op straffe van nietigheid, onderworpen worden aan de goedkeuring van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na

L ~ }

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Indien de medevennoten in gebreke blijven binnen de maand te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring, hen bij aangekend schrijven toegezonden, zullen zij geacht worden zicht niet tegen de afstand te verzetten.

De overdracht of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij aan een medevennoot of aan de echtgenoot (echtgenote) van de overledene en aan erfgenamen in rechte lijn.

De erfgenamen en leg atarissen van deelbewijzen, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet tot hoger opgesomde categorie behoren, hebben recht op de waarde van de overgelaten aandelen. Zij mogen er de afkoop van vragen bij post aangetekend schrijven aan de zaakvoerders van de vennootschap gericht en waarvan binnen de maand door de zaakvoerder(s) aan de verschillende vennoten bij aangekend schrijven eert copie wordt gezonden.

De vennoten genieten een voorkeurrecht tot het atkopne van de aandelen waarvan de overdracht voorgesteld is. Dit voorkeurrecht is evenredig aan het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. Indien de overlevende vennoten geen aandelen wensen over te nemen, zullen voormelde erfgenamen of legatarissen als vennoot erkend worden.

ARTIKEL 8 BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De Heer Gunter Fasoel is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherend vennoot genoemd: de stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot belope van hetgeen hij beloofd heeft in te brengen in de vennootschap. De machten van de stille vennoot bestaat in de contrôle van de vennootschap en het stemrecht op de algemene vergadering.

ARTIKEL 9 BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd dor één of meer zaakvoerders, ai dan niet statutair benoemd. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel via een uittreksel uit het benoemingsbesluit en via eert afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is niet bezoldigd , tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist.

ARTIKEL 10 BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.Het eerste boekjaar loopt van 1

november 2014 tot 31 december 2015.

ARTIKEL 11 WINSTVERDELING

Van het winstsaldo wordt tenminste 5% opgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze opname houdt op verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve 10% van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De Algemene Vergadering zal beslissen over de toewijzing van het overschot. De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuurd vastgestelde tijdstippen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dit blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen tot beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

ARTIKEL 12 ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar samen. De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede woensdag van mei om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels die in het Wetboek van Vennootschappen voorzien zijn, voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien.

In de regel worden de besluiten geldig genomen bij gewone meerderheid, ongeaoht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot beschikt over een aantal stemmen dat gelijk is aan het aantal aandelen die hij bezit, De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden bij de berekening van de meerderhied niet meegeteld. Bij staking der stemmen is een voorstel verworpen. Het stemrecht van vennoten die de eisbare stortingen niet hebben verricht, wordt geschorst tot op het ogenblik van de storting.Voor een statutenwijziging gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten; op de algemene vergadering dient ten minste 1/2 van het aantal aandelen aanwezig of vertegenwoordigd te zijn, zoniet moet een tweede algemene vergadering worden samengeroepen met dezelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming krijgt van tenminste drie vierde van de stemmen. Dit alles onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere voorschriften bepaald bij de omzetting van vennootschappen, artikel 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de fusie en de splitsing van vennootschappen en artikel 678 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de inbreng van een algemeenheid van goederen of bedrijfstak.

~ . ,

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL 13 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeeengeroepen worden door de zaakvoerders, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moeten er één bijeenroepen telkens een of meer vennoten die 1/5de van de aandelen bezit, dit wagen, op voorwaarde dat precieze punten voor behandeling door de algemene vergadering worden aangeduid. De buitengewone algemene vergadering moet binnen één maand na het verzoek samenkomen.

ARTIKEL 14 ONTBINDING,VEREFFENING

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering in de voorwaarden nodig voor een statutenwijziging. De ontbinding van de vennootschap wordt bekend gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van Vennootschappen. Ingeval van ontbinding duidt de algemene vergadering één of meer 'vereffenaars aan. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheden en hun vergoedingen.

Zolang de vereffenaars niet aangeduid zijn, is de zaakvoerder(s) van rechtswegen belast met de vereffening. De benoeming van de vereffenaar(s) stelt een einde aan de macht van de zaakvoerder.

ARTIKEL 15 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Voor alles wat niet in deze statuten is bepaald, verklaren de partijen te verwijzen naar de , Vennootschappenwet. Bijgevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen:

Het eerste maatschappelijk boekjaar gaat in op 1 november 2014 en eindigt op 31 december 2015. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

De oprichters benoemen met éénparigheid van stemmen als zaakvoerder vanaf 1 november 2014 en voor onbepaalde tijd , de heer Gunter Fasoel. De oprichters beslissen om geen commissaris te benoemen.

De oprichters beslissen met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd te verlenen aan Accountantskantoor Accovision bvba, met zetel te 2850 Boom, Noeverselaan2, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden(waaronder de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, De kruispuntbank van' ondernemingen, de ondernemingsloketten, de diensten van de btw, de administratie der directe belastingen, aanvragen van vergunningen en attesten alsmede het sociaal verzekeringsfonds)

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden te Aartselaar op 1 november 2014

DE HEER GUNTER FASOEL

BEHERENDE VENNOOT

Op de laatste blz. van I. uík B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dei den te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen _bij. hetB.elgisch Staatsblad- 1211Z/2014 Annexes du- 114on'tteur-beige

26/06/2015
ÿþMod WOrd 11.1

DAI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 JUNI 2015

afdefNïf twerpen

0505.883.902

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMINGEN - MACHTEN

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Peter Dehandschutter te Aartselaar op 11 juni 2015, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de de gewone commanditaire vennootschap "QUALITY SOFTWARE  BUSINESS INTELLIGENCE SOLUTIONS" in het kort "QUALITY SOFTWARE" gevestigd te 2630 Aartselaar, Jan Davidlaan 7, BTW BE 0505.883.902 RPR Antwerpen, met eenparigheid van stemmen beslist heeft wat volgt:

EERSTE BESLISSING: VERHOGING KAPITAAL

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zeventienduizend zeshonderd Euro (¬ 17.600,00), zonder creatie van nieuwe aandelen en door inbreng in geld, zodat het kapitaal verhoogd wordt van duizend Euro (¬ 1.000,00) naar achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00).

TWEEDE BESLISSING

De inschrijvers verklaren en alle leden der vergadering erkennen dat de kapitaalsverhoging aldus plaatsvindt door storting in speciën uitgevoerd op rekening nummer BE96 1111 8156 5405 geopend bij ABK Bank op 8 juni 2015 op naam van de gewone commanditaire vennootschap "Quality Software -- Business Intelligence Solutions", derwijze dat deze laatste vanaf heden en uit dezen hoofde beschikt over een som van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00). Hierna stelt de vergadering vast dat de kapitaalsverhoging volledig is voltrokken.

DERDE BESLISSING: WIJZIGING NAAM

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "QUALITY SOFTWARE" vanaf 11 juni 2015.

VIERDE BESLISSING: VERSLAGGEVING

De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het verslag van de zaakvoerder ter rechtvaardiging van de omvorming van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat evenals van het verslag van de extern accountant, mevrouw Elke Van den Bossche, Guido Gezellelaan 97 te 2870 Puurs, over de staat gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder, Elke vennoot erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen. De vergadering ontslaat met algemene stemmen de voorzitter van de lezing van het verslag van de statutaire zaakvoerder de dato 10 mei 2015 en van het verslag van de extern accountant, mevrouw Elke Van den Bossche, voornoemd, de dato 27 mei 2015, over de staat waarin het actief en het passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten per 31 maart 2015, hetzij minder dan drie maanden voor 11 juni 2015. Ieder vennoot verklaart kennis te hebben genomen van de beide verslagen.

VIJFDE BESLISSING: OMZETTING

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het maatschappelijk voorwerp blijven ongewijzigd. Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de gewone commanditaire vennootschap. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0505.883.902, waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingeschreven was bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen. De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 maart 2015 en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de extern accountant. AI de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de gewone commanditaire vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

QUALITY SOFTWARE  BUSINESS INTELLIGENCE

SOLUTIONS

Quality Software

Gewone Commanditaire vennootschap

Jan Davidlaan 7, 2630 Aartselaar

f Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

ZESDE BESLISSING: AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt

TITEL I. STATUTEN. -

HOOFDSTUK L NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel één: NAAM:

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt "QUALITY SOFTWARE". Artikel twee: ZETEL:

De zetel is gevestigd te 2630 Aartselaar, Jan Davidlaan 7.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België af in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, overgebracht worden.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen of stapelhuizen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel drie: DOEL:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland:

-Het ontwikkelen, kopen en verkopen van gespecialiseerde software voor monitoring-, management- en business intelligence systemen.

-Het aankopen en verkopen van ondersteunende meet-, regel- en computerapparatuur;

-Het verlenen van gespecialiseerde informatica- en managementadvies en consultancy diensten

-Het uitvoeren van studie-, organisatie- en adviesverieningsopdrachten, alsook alle ondersteunende diensten inzake informatica-, proces- en managementaangelegenheden voor ondernemingen, instellingen en organisaties in de ruimste zin, alsmede allerhande consultancy opdrachten van zowel technische als niet-technische aard;

-Het ontwikkelen en commercialiseren, alsook het geven van trainingen in verband met alle vormen van informatie-, communicatie- en managementsystemen;

-Het inrichten van privaat- of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps, technische of wetenschappelijke vorming;

-De Organisatie van evenementen, beurzen, congressen, conferenties, lezingen en andere manifestaties, inbegrepen de verhuur van alle roerende en onroerende goederen en uitrusting die hiermede verband houden;

-De vennootschap mag alle onderzoekswerkzaamheden ondernemen in verband met producten en procédés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven uitbaten en verkopen;

-Het participeren in, managen, structureren, opzetten, beheren en vereffenen van bedrijven, al dan niet met een verschillend doel;

-Invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, verhuur, distributie, ontvangst, expeditie, opslag;

-Vervoer bewaring, in- en uitklaring, makelarij, vertegenwoordiging, promotie, voorlegging, behandeling, verwerking, verzorging, klein- en groothandel van handelsgoederen, producten en diensten;

-Tussenpersoon in de handel, alle mogelijke vertegenwoordigingen:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volte eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, promotie en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel in de ruimst mogelijke zin verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland.

Zij mag alle beheers, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. de vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van andere vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap zal bovendien op geldige wijze alle zekerheden, zowel persoonlijke als zakelijke, kunnen stellen tot waarborging van de verbintenissen van derden op voorwaarde dat zij hiervoor door de gewaarborgde derden worden vergoed.

De vennootschap kan aandelen en participaties beheren in andere vennootschappen.

De vennootschap kan financiële middelen beheren met inbegrip van het verstrekken van leningen en het stellen van waarborgen.

De vennootschap kan een mandaat van zaakvoerder of bestuurder opnemen in een andere vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze

ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel vier: DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf; KAPITAAL:

§ 1 : Kapitaal;

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd gelijke

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

§ 2 ; Volstorting:

Het gehele kapitaal is onderschreven.

§ 3 : Kapitaalverhoging:

Behoudens wat bepaald is in Hoofdstuk VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden in overeenstemming met de bepalingen van de wet.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen.

De nieuwe aandelen behoren in volle eigendom toe aan de blote eigenaar.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hogervermeld kan slechts worden ingeschreven hetzij in evenredigheid met hun deelname in het kapitaal, hetzij volgens onderling akkoord door de volgende personen in onderstaande volgorde:

- door een vennoot;

- door derden mits beslissing genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drievierde van het kapitaal.

Artikel zes: AANDELEN.

§ 1 : Aandelen op naam - Register

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen

gehouden, waarin worden aangetekend:

1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, evenals het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen, met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die

inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgang en van aandelen gebeuren ten aanzien van de

vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

§ 2 : Stortingen

a. De zaakvoerders beslissen soeverein over de te verrichten bijstortingen voor de aandelen die bij hun inschrijving niet waren volgestort en bepalen de stortingstijdstippen. De aandeelhouder wordt hiervan één maand vooraf per aangetekende brief verwittigd op zijn werkelijke of gekozen woonplaats. Deze aangetekende brief geldt als ingebrekestelling, De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. Indien niet-volstorte aandelen aan verschillende personen in onverdeeld held toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare storting. Wanneer een aandeelhouder, eigenaar van meerdere aandelen, een storting verricht, wordt deze bij wijze van spreiding toegerekend op al zijn aandelen. Dit gebeurt in verhouding tot het totaal van de bedragen die op het geheel van diens aandelen moeten volgestort worden.

b. Bij ontstentenis van storting op de gestelde tijdstippen is van rechtswege een nalatigheidintrest verschuldigd te rekenen vanaf de dag van de invorderbaarheid tot op de dag van betaling. Deze intrest wordt berekend tegen de wettelijke rentevoet in België, vermeerderd met twee procent (2 %).

c. Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan in overeenstemming met deze bepalingen, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

§ 3 : Overdracht of overgang van aandelen

Alinea één. Algemeen

Behoudens wat bepaald is in hoofdstuk VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot

telt, gelden de volgende regels.

, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld of de overgang is vastgesteld.

Deze toestemming is eveneens vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater;

Tot de overdracht van een geheel of gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. Indien de enige vennoot overlijdt en erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van aandelen niet van toepassing.

De overdracht en inpandgeving van aandelen op naam kan enkel door inschrijving in het register van de aandeelhouders.

Alinea twee. Overdracht onder de levenden

Bij overdracht onder de levenden, moet de vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, van zijn voornemen aan de vennoten, zo er meerdere zijn, kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

- Indien de vennoten akkoord gaan met de overdracht, delen zij dit schriftelijk mede binnen een maand na een verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden.

- Indien zij in gebreke blijven binnen die maand te antwoorden, worden zij geacht zich niet te verzetten tegen de overdracht.

- Indien zij weigeren staat tegen weigering van goedkeuring geen beroep op de

rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

De verkoopprijs is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door één deskundige, De deskundige houdt rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief is vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Alinea drie. Overgang van aandelen door overlijden

Bij overgang van aandelen door overlijden, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen een maand na het overlijden van de vennoot, zo er meerdere vennoten zijn, aan de zaakvoerders of vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven. De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoren is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten,

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, komen de aandelen hen voorlopig in onverdeeldheid toe, maar worden de hieraan verbonden rechten uitgeoefend zoals hierna bepaald. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

§ 4 : aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met het vruchtgebruik:

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Indien meerdere personen er eigenaar van zijn worden de rechten die er aan verbonden zijn geschorst totdat één van hen gekozen is om ze tegenover de vennootschap uit te oefenen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

De mede-eigenaars de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de pandschuldeisers en hun schuldenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te berichten.

Ingeval van vruchtgebruik wordt de blote eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker bij de vennootschap vertegenwoordigd, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager.

§ 5 ., zegellegging en inventaris:

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

HOOFDSTUK III. ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel zeven - Algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens wat bepaald is in hoofdstuk VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

§ 1: Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand mei te negentien uur, op de zetel van de vennootschap, tenzij anders vermeld in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

§ 2 : Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien (15) dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen,

Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als tegelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

§ 3: schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/aandeelhouders,

§ 4 : ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld,

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

§ 5 : stemrecht en vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

§ 6 ; aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

§ 7 : samenstelling van het bureau - notulen

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan. en duidt de vergadering twee (2) stemopnemers aan op voorstel van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

§ 8 : Antwoordplicht van de zaakvoerders en commissarissen

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap. de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

§ 9 : Beraadslaging - aanwezigheidsquorum.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist,

§ 10 : Meerderheid.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de

vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee

aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel acht. Bestuur - Controle

§ 1 : Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

§ 2 : Bestuursbevoegdheid

Behoudens wat bepaald is in hoofdstuk Vil van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot

telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd voor onbeperkte duur.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

§ 3 : Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De duur van hun opdracht is onbeperkt.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon, die zij bekwaam zouden achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden,

§ 4: Rechtspersoon als zaakvoerder

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

§ 5 : Dagelijks bestuur

De zaakvoerders worden onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap, Elke zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kunnen zij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekening-uittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De handtekening van ieder van hen volstaat om de vennootschap te vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden zoals ondermeer spoorwezen, post, telefoon, elektriciteit, water, e.a.

§ 6 : Bezoldiging zaakvoerder en volmachtdragers

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerders en volmachtdragers, vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen.

De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Zolang de vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is de opdracht van de zaakvoerders onbezoldigd.

§ 7 : Verhindering van uitoefenen van functie

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs ais hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

§ 8 : Neerleggen van functie

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder.

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

§ 9 : Controle

Van zodra wettelijk vereist wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap wettelijk vrijgesteld is van de verplichting één of meer commissarissen to benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid die wettelijk aan een commissaris toekomt,

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van do vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De bezoldiging van de commissarissen wordt eveneens vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

HOOFDSTUK IV. BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING

Artikel negen - Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, evenals de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, Deze documenten worden in overeenstemming met de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid t van het Wetboek van Vennootschappen. Artikel tien - Winstverdeling.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het

Wetboek van Vennootschappen.

HOOFDSTUK V. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel elf - Ontbinding.

x

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap kan slechts worden besloten door een buitengewone

algemene vergadering van aandeelhouders en mits naleving van de wettelijke voorschriften ter zake.

De vennootschap blijft na ontbinding van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening

tot aan de sluiting ervan.

Artikel twaalf: Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoer-ders die op het tijdstip van de ontbinding in

functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, moet de natuurlijke persoon die hem

vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere

wijziging van deze aanwijzing moet worden bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer

zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel dertien : Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek

van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering

nodig hebben, tenzij die algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Artikel veertien : Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffe-ining of na consignatie van de nodige gelden om

die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar

verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Artikel vijftien : Bijzondere voorschriften voor vennootschappen in vereffening

1, ledere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden.

2.Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

S.Een besluit tot verplaatsing van de zetel van een vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd

dan na homologatie door de rechtbank van koophandel binnen wiens rechtsgebied de zetel van de

vennootschap is gevestigd. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar. Een

afschrift van het besluit tot homologatie door de rechtbank moet worden gevoegd bij de neerlegging van de akte

houdende verplaatsing van de zetel.

HOOFDSTUK VI. ALGEMENE SCHIKKINGEN.

Artikel zestien:

De vennoten zullen zich gedragen naar de gebiedende beschikkingen van het Wetboek van

Vennootschappen en de aanvullende wettelijke bepalingen waarvan in onderhavige statuten geen uitdrukkelijke

afwijking wordt aangebracht.

Artikel zeventien:

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden

geacht woonplaats te kiezen op de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap, waar hun alle

dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen betreffende de zaken van de vennootschap kunnen gedaan

worden

HOOFDSTUK VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN

VENNOOT TELT:

Artikel achttien:

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt inzoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel negentien:

Tot de overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

Artikel twintig:

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden en worden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen

toegepast.

Artikel eenentwintig:

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze

aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit

getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de

nalatenschap.

Wie het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Artikel tweeëntwintig:

De overgang van het vruchtgebruik op aandelen na overlijden van de enige vennoot is niet beperkt door de

voorschriften die bepaald zijn door of krachtens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De rechten van de vruchtgebruiker worden geregeld in artikel zes paragraaf vier van de statuten.

Artikel drieëntwintig:

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld, dan is het voorkeurrecht voorzien in artikel vijf

paragraaf drie van deze statuten niet van toepassing.

Artikel vierentwintig:

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Benoeming van een statutair zaakvoerder-opvolger is mogelijk.

Artikel vijfentwintig

Indien een externe zaakvoerder benoemd werd, is een besluit van de algemene vergadering vereist in de hiernavolgende gevallen:

1. Voor elke zetelverplaatsing;

2. Voor de opvraging van bijstorting of volstorting van aandelen.

Artikel zesentwintig:

Indien een, derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Arkikel zevenentwintig:

Indien er tegenstrijdig' belang is tussen de enige vennoot en de vennootschap en de enige vennoot is ook de effigie zaakvoerder, dan !Can hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een Stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vénnootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

Artikel achtentwintig:

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel acht paragrafen acht en negen van deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel negenentwintig:

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en die nadien worden opgenomen in een register dat op de zetel wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de voormelde gewone commanditaire vennootschap, te weten: De heer FASOEL Gunter Leontina Augustyn, ongehuwd, geboren te Reet op zestien mei negentienhonderdachtenzestig, wonende te 2830 Aartselaar, Jan Davidlaan 7.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist de heer FASOEL Gunter Leontina Augustyn, ongehuwd, geboren te Reet op zestien mei negentienhonderdachtenzestig, wonende te 2630 Aartselaar, Jan Davidlaan 7, te benoemen ais zaakvoerder van de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zijn mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

De heer FASOEL Gunter voornoemd, verklaart zijn benoeming tot niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden. NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist opdracht te geven aan de optredende notaris om de statuten te coördineren in overeenstemming met de voorgaande beslissingen.

ELFDE BESLISSING

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend door de vergadering en voornoemde zaakvoerder aan bvba Accovision met zetel te 2850 Boom, Noeverselaan 2, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen, alle formaliteiten te vervullen en in het algemeen al het nodige te doen bij het Ondernemingsloket en/of de Kruispuntbank der ondernemingen en de diensten van de B.T.W. en het vervullen van alle andere formaliteiten bij alle andere administraties, zoals de belastingen en de R.S.Z.

VOOR GELIJKVORMIG EN ANALYTISCH UITTREKSEL

werd tegelijk neergelegd: een uitgifte van de akte

Peter Dehandschutter,

geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.05.2016, NGL 30.08.2016 16528-0333-010

Coordonnées
QUALITY SOFTWARE

Adresse
JAN DAVIDLAAN 7 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande