QUARES REAL ESTATE INVESTEMENT MANAGEMENT, AFGEKORT : QUARES REIM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : QUARES REAL ESTATE INVESTEMENT MANAGEMENT, AFGEKORT : QUARES REIM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 872.236.569

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 27.07.2014, NGL 26.08.2014 14478-0503-035
29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 18.09.2013, NGL 25.10.2013 13638-0468-036
26/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

;" " --;" fyfy.c" ~~ vair â `t~ iá~ iilÎ~dn

van Koop- bandai te Antwerpen, op

Griffie 17 OKT. 2012

_ :L

VI

beer aai Bel Stoa

NI



Ondernemingsnr : 0872.236.569

Benaming

(voiuitl : QUARES REAL ESTATE INVESTMENT MANAGEMENT (verkort): QUARES REIM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LEOPOLD DE WAELPLAATS 8, 2000 ANTWERPEN, BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : KENNISNAME ONTSLAG BESTUURDER - GEDELEGEERD BESTUURDER - VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uit een uittreksel van de notulen van de raad van bestuur van 31 augustus 2012 blijkt dat de raad van: bestuur:

KENNIS GENOMEN heeft van het ontslag van ERC BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Brad Jongen, als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap bij ontslagbrief d.d. 31 augustus 2012..

BESLOTEN heeft om alle bestuursbevoegdheden (inclusief bijzondere bevoegdheden en bankbevoegdheden) en vertegenwoordigingsmachten die uitdrukkelijk of impliciet werden toegekend aan ERC BVBA en de heer Brad Jongen, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van ERC BVBA, in te trekken met ingang van heden,

BESLOTEN heeft om een volmacht te verlenen aan Bart Bellen, Evy Claeyé of enige andere advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem), gezamenlijk of afzonderlijk handelend, en met recht van indeplaatsstelling, om in naam van de Vennootschap (i) deze beslissingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te publiceren en (ii) het dossier van de Vennootschap bij de KBO aan te passen.

Evy Claeyé

Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoloin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 05.07.2012, NGL 10.07.2012 12277-0234-034
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 21.09.2011, NGL 28.10.2011 11593-0172-032
03/02/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neereetagd ter griffie vee de Rechtíbai van Koopheide te Atttwerpen, op

2 4 JAN. Zoet

Griffie

111111 II11IIII~II~II

V beh aa Bel Stal

Ondememingsnr : 0872.236.569

Benaming : QUARES REAL ESTATE INVESTMENT MANAGEMENT (voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leopold de Waelplaats 8

2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte :Statutenwijziging-benoemingen

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door ondergetekende notaris Kurt Geysels te Aarschot op 28 december 2010, geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Aarschot op 7 januari 2011, boek 574 blad 10, vak 5, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), de e.a.inspecteur ai. (get.) Willy Rens, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap QUARES REAL ESTATE INVESTMENT MANAGEMENT, afgekort QUARES REIM, opgericht onder de rechtsvorm van een BVBA met als benaming' VINCO CONSULT, bij akte verleden voor notaris Luc Bracke te Brecht op 22 februari 2005, bekendgemaakt in', de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 april erna nummer 0038895, waarop alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd waren en waarop volgende besluiten werden genomen, telkens met, eenparigheid van stemmen :

1)na kennisname van het bijzonder verslag van de raad van bestuur van 21 december 2010 en van de staat', van actief en passief van 31 oktober 2010, het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen als volgt : De tekst van artikel 3 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als beheersmaatschappij, managementvennootschap, makelaar, commissionair, financier, en adviseur ten aanzien van vastgoedtransacties in de ruimste zin van het woord, en dus ook' vastgoedtransacties die eerder te kwalificeren zijn als financiële transacties, in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen terzake, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings-en inschrijvingsregime zijn onderworpen en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen,: voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Zij mag onroerende goederen aan  en verkopen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend warden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en betreffen onder meer:

1.Het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, in het domein van vastgoed, dit alles in de meest ruime zin.

2.Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, in het bijzonder in heti domein van vastgoed, zoals daar zijn, zonder hiertoe beperkt te zijn : aankoop, verkoop, financiering,: structurering, due diligence, project management, profit-sharing, risicovolle vastgoedontwikkeling, private equity: activiteiten gefocust op vastgoedontwikkelingen en -beleggingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van, derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief haar eigen; handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere: vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende' handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maarschappelijk doel of welke van; aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel wijzigen onder de voorwaarden gesteld voor de wijziging van statuten."

2) de laatste alinea van artikel 20 van de statuten te vervangen door volgende tekst : « De bestuurder aan wie. deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van « gedelegeerd bestuurder » dragen.;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

-behesden

aaº%~.~set

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

3) het boekjaar te wijzigen zodat dit voortaan loopt van 1 april tot 31 maart van het daaropvolgend kalenderjaar.' Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het lopende boekjaar verlengd tot 31 maart 2011.

4) de datum van de algemene vergadering te wijzigen zodat deze voortaan zal gehouden worden op de 3de woensdag van september om 18 uur.

5) de statuten aan te passen aan voormelde besluiten als volgt

a) de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als beheersmaatschappij, managementvennootschap, makelaar, commissionair, financier, en adviseur ten aanzien van vastgoedtransacties in de ruimste zin van het woord, en dus ook vastgoedtransacties die eerder te kwalificeren zijn als financiële transacties, in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen terzake, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings-en inschrijvingsregime zijn onderworpen en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Zij mag onroerende goederen aan  en verkopen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en betreffen onder meer :

1.Het verlenen van alle managementbijstand, het waamemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, in het domein van vastgoed; dit ailes in de meest ruime zin.

} 2.Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, in het bijzonder in het domein van vastgoed, zoals daar zijn, zonder hiertoe beperkt te zijn : aankoop, verkoop, financiering, structurering, due diligence, tject management, profit-sharing, risicovolle vastgoedontwikkeling, private equity activiteiten gefocust op vastgoedontwikkelingen en -beleggingen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief haar eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende ; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maarschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel wijzigen onder de voorwaarden gesteld voor de wijziging van statuten."

b) de laatste zin van artikel 20 van de statuten te vervangen door volgende tekst : "De bestuurder aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "gedelegeerd bestuurder" dragen.

c) De eerste alinea van artikel 25 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "De jaarvergadering wordt gehouden op de 3de woensdag van september om 18 uur".

d) De eerste alinea van artikel 37 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend kalenderjaar".

6) te benoemen als bijkomende bestuurder : de CVBA Quares Holding met zetel te 2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 8 en ondememingsnummer 0881.077.526 met haar vaste vertegenwoordiger de heer Hoorens ; i Freddy Michel Daniel, geboren te Kortrijk op 15 november 1963, wonende te 8501 Bissegem, Lisbloemstraat 6, voor een duur van 6 jaar. Bijgevolg zal de opdracht van de bijkomend benoemde bestuurder gelijktijdig vervallen met de reeds benoemde bestuurders, namelijk bij de jaarvergadering in 2016.

7) machtiging te verlenen aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en aan de notaris tot coordinatie van de statuten ;

8) Volmacht : De vergadering besluit Kristof De Vlieger, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 8 als bijzondere gevolmachtigde aan te stellen, aan wie macht verleend wordt teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, met name de Kruispuntbank van

" ondernemingen en de BTW-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, ailes te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

-De bestuurders zijn in vergadering bijeen gekomen en hebben besloten tot gedelegeerd bestuurders aan te stellen :

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FONTENELLE, met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Diamanttaan 24, ondernemingsnummer 0462.347.332, met als vaste vertegenwoordiger de heer DU BOIS Herman, geboren te Merchtem op éénendertig juli negentienhonderd vierenzestig, wonend te 1785 Merchtem, Processiebaan 16.

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ERC, met maatschappelijke zetel te 3620 Lanaken, Merelstraat 5, ondememingsnummer 0437.992.117, met als vaste vertegenwoordiger de heer JONGEN Brad, geboren te Heerlen (Nederland), op 28 september 1973, met een Nederlandse nationaliteit, wonend te 3620 Lanaken, Merelstraat 5.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

(Get.) Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd :

-uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- Luik B Vervolg

-behosiden aarCet -gecodrdineeerde statuten

Belgisch -verslag van raad van bestuur en staat van activa en passiva

Staats b lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 21.12.2010, NGL 21.12.2010 10637-0452-017
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 02.02.2010 10032-0330-008
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 16.12.2008, NGL 16.02.2009 09044-0083-008
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 08.01.2008, NGL 30.01.2008 08027-0251-008
02/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 09.01.2007, NGL 26.01.2007 07028-0327-010
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 16.09.2015, NGL 26.10.2015 15654-0521-036

Coordonnées
QUARES REAL ESTATE INVESTEMENT MANAGEMENT, A…

Adresse
LEOPOLD DE WAELPLAATS 8 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande