QUINTESSENCE CONSULTING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : QUINTESSENCE CONSULTING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.056.836

Publication

09/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



u llUUlUHllhIllUIlHHllH 111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

3 0 SEP. 2014

afdeling~Qn~erpen

r~ ~e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0461.056.836

Benaming

(voluit) : QUINTESSENCE CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prins I3oudewijnlaan 41, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Met algemeenheid van stemmen beslist de algemene vergadering der aandeelhouders van 1910812014 de mandaten van de volgende bestuurders te verlengen met één jaar tot de algemene vergadering in 2015:

- de heer Luc Derijcke

bvba William Masschelier (vaste vert. William Masschelier)

- bvba BMP (vaste vert. François Bettens)

(get.) Lodewijk Van Beierendonck

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij liet BelgiscTi Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.08.2014, NGL 17.09.2014 14586-0586-021
18/10/2013
ÿþN

~~~ -~~~.`.~

.;f ~`~ }llü~ j

*13158592*

Mod Wad 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eerne[ ter griffie van rte Rer'fltbat* r1CoophandelieJelve4 erf, 4,a

09OÏ.z

Griffie

13

Ondemerningsnr : 0461.056.836

Benaming

(voluit) : QUINTESSENCE CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prins Boudewijnlaan 41, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte; HERBENOEMING BESTUURDERS

De algemene vergadering van 4/09/2013 heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen; genomen:

* De vergadering bekrachtigt de herbenoeming op 22/06/2013 van de bvba BMP als bestuurder voor een: termijn van 1 jaar en 3 maanden. Het mandaat zal eindigen na de jaarvergadering in 2014.

* De vergadering keurt de herbenoeming goed voor een termijn van 1 jaar van de heer Luc Derijcke en de bvba William Masschelier, met vaste vertegenwoordiger de heer William Masschelier, als bestuurders. Deze; mandaten zullen eindigen na de jaarvergadering in 2014.

(get.) Lodewijk VAN BEIRENDONCK

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk 8 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/10/2013
ÿþr

Mod Word B.1

['I-<<Ti.t t., In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

le na neérlegging ter griffie van de akte

VI It 13 19111! Il II

behi aai Bel

Staa

Il







Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Ant werpen, op

D 3 UT. 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0461.056.836

Benaming

(voluit) : QUINTESSENCE CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN OP NAAM  OMZETTING KAPITAAL IN EURO - MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING DOOR OVERDRACHT VAN ONROEREND GOED EN VORDERING AAN BVBA BRILLANT - KAPITAALVERMINDERING  KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING - MACHTIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 21 augustus 2013 Geregistreerd elf bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 27 augustus 2013, boek 294, blad 55, vak 10. Ontvangen: 50,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur ai. (get) Haes K.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

De vergadering neemt nota van het verzoek van alle aandeelhouders overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van de Vennootschappen om de aandelen op naam te zetten. Dit verzoek van 28 november 2011 werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2012 onder nummer 12002280.

Zij besliste bijgevolg om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. De aandelen werden ingeschreven in een register van aandelen welk zal bewaard worden in de zetel van de vennootschap.

De aandelen zullen daarna door de Raad Van Bestuur worden vernietigd.

Overeenkomstig het voorgaande worden nagemeld artikel 7 van de statuten aangepast en luidt voortaan als volgt:

Artikel 7, Aandelen

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven In het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde za! de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

De vergadering beslist eveneens om overeenkomstig wordt in artikel 20 van de statuten (oproeping tot algemene vergadering) de paragraaf die betrekking heeft op de houders van aandelen aan toonder te schrappen.

Tweede Besluit

De vergadering beslist tot omzetting van het in Belgische frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap in euro, zodat dit na omzetting tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52) zal bedragen, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van een nominale waarde.

Derde Besluit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

»

ic Op voorstel van de raad van bestuur, beslist de algemene vergadering om overeenkomstig artikel 734 van

het Wetboek van vennootschappen te verzaken aan de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg het in dit laatste artikel bedoeld verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor niet op te maken.

Vierde Besluit

De vergadering besluit tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voornoemde voorstel, door overdracht van het onroerend goed te Brussel (Schaarbeek) Generaal Wahislaan 3/3A van de naamloze vennootschap "QUINTESSENCE CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Prins Boudewijn laan 41, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0461.056.836, RPR Antwerpen. en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overdragende vennootschap), aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRILLANT waarvan de zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0457.947.985, RPR Antwerpen., en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overnemende vennootschap) en van de vordering op de fiscus.

Intrekking aandelen partieel te splitsen vennootschap die worden aangehouden door overnemende vennootschap BRILLANT BVBA (toepassing artikel 740, §2, 1° W.Venn. en artikel 78, §6 KBJW.Venn. juncto (nieuw) artikel 80bis KBIW.Venn.).

Hierbij dient de verhouding tussen de werkelijke waarde van het afgesplitste vermogen ten opzichte van de werkelijke waarde van het totale vermogen van de partieel te splitsen vennootschap te worden in acht genomen.

Elf (11) nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap.

Deze eif (11) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de drieduizend vijfenvijftig (3.055) bestaande aandelen.

Deze elf (11) nieuwe aandelen van vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt:

'aan de heer VAN BE1RENDONCK Lodewijk voornoemd, elf (11) nieuwe aandelen van overnemende vennootschap in ruil voor één (1) aandeel van de partieel te splitsen vennootschap.

Overdracht onroerend goed

De partieel te splitsen vennootschap is eigenaar in volle eigendom van nagemeld onroerend goed :

STAD BRUSSEL (4de afdeling) SCHAARBEEK

Een kantoorgebouw op en met grond en aile verdere aanhorigheden, gelegen aan de Generaal Wahislaan

3/3A, volgens titel en thans kadastraal gekend wijk B nummer 391/Al2 voor een totale oppervlakte van 600 m2

en een KI van ¬ 3.145,00,

Ingevolge de partiële splitsing zal dit onroerend goed overgaan naar de overnemende vennootschap.

Vijfde Besluit

De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot kapitaalverhoging ingevolge de met splitsing gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "QUINTESSENCE CONSULTING" (de partieel te splitsen vennootschap) en van de statutenwijziging in hoofde van de overnemende vennootschap, tot vermindering van het kapitaal met een bedrag van tweehonderd dertienduizend zevenhonderd tweeëntachtig euro zevenentachtig cent (¬ 213.782,87) om het van tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52) te brengen op vierendertigduizend honderd en tien euro vijfenzestig cent (¬ 34.110,65).

Dit onder de opschortende voorwaarde van de hierna vermelde kapitaalverhoging tot aan het wettelijk minimum kapitaalbedrag.

Zesde Besluit

De vergadering besluit om het kapitaal te verhogen met een bedrag van zevenentwintigduizend driehonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 27.389,35) om het van vierendertigduizend honderd en tien euro vijfenzestig cent (¬ 34,110,65) te brengen op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen door incorporaties van overgedragen winsten.

Zevende Besluit

De vergadering besluit onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot kapitaalverhoging ingevolge de met splitsing gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRILLANT (de overnemende vennootschap) en van de statutenwijziging in hoofde van de overnemende vennootschap, om de eerste twee zinnen van Artikel 5 in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal en van de aandelen, en ze te vervangen door de volgende tekst :

ARTIKEL 5

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENZESTIG-DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

Voor-

bebeuden aan het Belgisch

Staatsblad

\FI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met een breukwaarde van één honderdste.,"

Achtste Besluit

Onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot kapitaalverhoging ingevolge met de splitsing gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"BRILLANT' (de overnemende vennootschap), beslist de algemene vergadering de volgende wijzigingen van de statuten van de ovememende vennootschap goed te keuren :

" Kapitaalverhoging met een bedrag van tweeduizend honderd zevenendertig euro drieëntachtig cent (¬ 2.137,83) om het van drie miljoen achthonderd vierenveertig duizend vijfhonderd zeventig euro (¬ 3.844.570,00) te brengen op drie miljoen achthonderd zesenveertigduizend zevenhonderd en zeven euro drieëntachtig cent (¬ 3.846.707,83) door uitgifte van elf (11) nieuwe aandelen.

Negende Besluit

De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk, voornoemd om namens de vennootschap op de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de overnemende vennootschap verklaring af te leggen betreffende de besluiten nopens de bovenstaande agendapunten, alsook om in uitvoering van deze besluiten en te dien einde alle handelingen te stellen, aile verklaringen af te leggen, en alle documenten, akten of bescheiden en de bijlagen daaraan te ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is in het kader van de totstandkoming van de met splitsing gelijkgestelde verrichting waarvan sprake hierboven.

Tiende Besluit

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen en om ze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen.

Elfde Besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Ann Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 2110812013, coördinatie van statuten.

i.

Op de laatste blz, van Luika vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Mod Word B.1

['I-<<Ti.t t., In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

le na neérlegging ter griffie van de akte

VI It 13 19111! Il II

behi aai Bel

Staa

Il







Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Ant werpen, op

D 3 UT. 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0461.056.836

Benaming

(voluit) : QUINTESSENCE CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN OP NAAM  OMZETTING KAPITAAL IN EURO - MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING DOOR OVERDRACHT VAN ONROEREND GOED EN VORDERING AAN BVBA BRILLANT - KAPITAALVERMINDERING  KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING - MACHTIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 21 augustus 2013 Geregistreerd elf bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 27 augustus 2013, boek 294, blad 55, vak 10. Ontvangen: 50,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur ai. (get) Haes K.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

De vergadering neemt nota van het verzoek van alle aandeelhouders overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van de Vennootschappen om de aandelen op naam te zetten. Dit verzoek van 28 november 2011 werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2012 onder nummer 12002280.

Zij besliste bijgevolg om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. De aandelen werden ingeschreven in een register van aandelen welk zal bewaard worden in de zetel van de vennootschap.

De aandelen zullen daarna door de Raad Van Bestuur worden vernietigd.

Overeenkomstig het voorgaande worden nagemeld artikel 7 van de statuten aangepast en luidt voortaan als volgt:

Artikel 7, Aandelen

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven In het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde za! de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

De vergadering beslist eveneens om overeenkomstig wordt in artikel 20 van de statuten (oproeping tot algemene vergadering) de paragraaf die betrekking heeft op de houders van aandelen aan toonder te schrappen.

Tweede Besluit

De vergadering beslist tot omzetting van het in Belgische frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap in euro, zodat dit na omzetting tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52) zal bedragen, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van een nominale waarde.

Derde Besluit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

»

ic Op voorstel van de raad van bestuur, beslist de algemene vergadering om overeenkomstig artikel 734 van

het Wetboek van vennootschappen te verzaken aan de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg het in dit laatste artikel bedoeld verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor niet op te maken.

Vierde Besluit

De vergadering besluit tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voornoemde voorstel, door overdracht van het onroerend goed te Brussel (Schaarbeek) Generaal Wahislaan 3/3A van de naamloze vennootschap "QUINTESSENCE CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Prins Boudewijn laan 41, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0461.056.836, RPR Antwerpen. en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overdragende vennootschap), aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRILLANT waarvan de zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0457.947.985, RPR Antwerpen., en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overnemende vennootschap) en van de vordering op de fiscus.

Intrekking aandelen partieel te splitsen vennootschap die worden aangehouden door overnemende vennootschap BRILLANT BVBA (toepassing artikel 740, §2, 1° W.Venn. en artikel 78, §6 KBJW.Venn. juncto (nieuw) artikel 80bis KBIW.Venn.).

Hierbij dient de verhouding tussen de werkelijke waarde van het afgesplitste vermogen ten opzichte van de werkelijke waarde van het totale vermogen van de partieel te splitsen vennootschap te worden in acht genomen.

Elf (11) nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap.

Deze eif (11) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de drieduizend vijfenvijftig (3.055) bestaande aandelen.

Deze elf (11) nieuwe aandelen van vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt:

'aan de heer VAN BE1RENDONCK Lodewijk voornoemd, elf (11) nieuwe aandelen van overnemende vennootschap in ruil voor één (1) aandeel van de partieel te splitsen vennootschap.

Overdracht onroerend goed

De partieel te splitsen vennootschap is eigenaar in volle eigendom van nagemeld onroerend goed :

STAD BRUSSEL (4de afdeling) SCHAARBEEK

Een kantoorgebouw op en met grond en aile verdere aanhorigheden, gelegen aan de Generaal Wahislaan

3/3A, volgens titel en thans kadastraal gekend wijk B nummer 391/Al2 voor een totale oppervlakte van 600 m2

en een KI van ¬ 3.145,00,

Ingevolge de partiële splitsing zal dit onroerend goed overgaan naar de overnemende vennootschap.

Vijfde Besluit

De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot kapitaalverhoging ingevolge de met splitsing gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "QUINTESSENCE CONSULTING" (de partieel te splitsen vennootschap) en van de statutenwijziging in hoofde van de overnemende vennootschap, tot vermindering van het kapitaal met een bedrag van tweehonderd dertienduizend zevenhonderd tweeëntachtig euro zevenentachtig cent (¬ 213.782,87) om het van tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52) te brengen op vierendertigduizend honderd en tien euro vijfenzestig cent (¬ 34.110,65).

Dit onder de opschortende voorwaarde van de hierna vermelde kapitaalverhoging tot aan het wettelijk minimum kapitaalbedrag.

Zesde Besluit

De vergadering besluit om het kapitaal te verhogen met een bedrag van zevenentwintigduizend driehonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 27.389,35) om het van vierendertigduizend honderd en tien euro vijfenzestig cent (¬ 34,110,65) te brengen op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen door incorporaties van overgedragen winsten.

Zevende Besluit

De vergadering besluit onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot kapitaalverhoging ingevolge de met splitsing gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRILLANT (de overnemende vennootschap) en van de statutenwijziging in hoofde van de overnemende vennootschap, om de eerste twee zinnen van Artikel 5 in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal en van de aandelen, en ze te vervangen door de volgende tekst :

ARTIKEL 5

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENZESTIG-DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

Voor-

bebeuden aan het Belgisch

Staatsblad

\FI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met een breukwaarde van één honderdste.,"

Achtste Besluit

Onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot kapitaalverhoging ingevolge met de splitsing gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"BRILLANT' (de overnemende vennootschap), beslist de algemene vergadering de volgende wijzigingen van de statuten van de ovememende vennootschap goed te keuren :

" Kapitaalverhoging met een bedrag van tweeduizend honderd zevenendertig euro drieëntachtig cent (¬ 2.137,83) om het van drie miljoen achthonderd vierenveertig duizend vijfhonderd zeventig euro (¬ 3.844.570,00) te brengen op drie miljoen achthonderd zesenveertigduizend zevenhonderd en zeven euro drieëntachtig cent (¬ 3.846.707,83) door uitgifte van elf (11) nieuwe aandelen.

Negende Besluit

De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk, voornoemd om namens de vennootschap op de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de overnemende vennootschap verklaring af te leggen betreffende de besluiten nopens de bovenstaande agendapunten, alsook om in uitvoering van deze besluiten en te dien einde alle handelingen te stellen, aile verklaringen af te leggen, en alle documenten, akten of bescheiden en de bijlagen daaraan te ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is in het kader van de totstandkoming van de met splitsing gelijkgestelde verrichting waarvan sprake hierboven.

Tiende Besluit

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen en om ze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen.

Elfde Besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Ann Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 2110812013, coördinatie van statuten.

i.

Op de laatste blz, van Luika vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.08.2013, NGL 20.09.2013 13587-0156-019
18/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch - Staatsblad

Neergele g ~`~r e van de Rechtbank van jioopti a+fel fe Antwerpen. oj?

Griffie

Ondernemingsnr : 0461.056.836

Benaming

(voluit) : QUINTESSENCE CONSULTING (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 41 (volledig adres)

Onderwerp akte : SPITSINGVOORSTEL PARTIËLE SPLITSING - gemeenschappelijk voorstel

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 3 juli 2013 Geregistreerd 6 bladen, 1 renvooi, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 4 juli 2013, boek 294, blad 25, vak 6. Ontvangen: 50,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur ai, (get) K. Haes.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde raad van bestuur volgende besluiten heeft genomen:

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig de artikelen 728 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artike-ilen 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een partiële splitsing tot stand te brengen van de partieel te splitsen vennootschap die de overdracht van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 677 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de partieel te splitsen ven-mootschap ophoudt te bestaan:

" de overnemende vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRILLANT' waarvan de zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0457.947.985, RPR Antwerpen.

.de partieel te splitsen vennootschap: de naamloze vennootschap "QUINTESSENCE CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Prins BoudewiJniaan 41, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0461.056.836, RPR Antwerpen.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het vohgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buiten-gewone algemene vergaderingen:

Ruilverhouding.

-Alle 3.055 aandelen BRILLANT zijn eigendom van De heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk Constant, geboren te Mortsel op 13 oktober 1960, wonend te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246.

" 99 van de 100 aandelen QUINTESSENCE zijn eigendom van BRILLANT. Het resterende aandeel zal op datum van de ondertekening van het notarieel partieel splitsingsbesluit eigendom van de heer Van Beirendonck zijn, Dit ene aandeel vertegenwoordigt in het afgesplitste vermogen zodoende slechts een relatief beperkte waarde.

" Naar aanleiding van de partiële splitsing worden slechts, gelet op het feit dat BRILLANT eigenaar is van 99 van de 100 aandelen QUINTESSENCE, een beperkt aantal nieuwe aandelen BRILLANT uitgereikt (ingevolge gedeeltelijke intrekking van de 99 aandelen QUINTESSENCE die eigendom zijn van BRILLANT; zie infra) (deze nieuwe aandelen komen uitsluitend toe aan de heer Van Beirendonck).

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen stellen aldus voor om bij de berekening van de ruilverhouding uit te gaan van (i) de werkelijke waarde van het afgesplitste vermogen en (ii) het boekhoudkundig eigen vermogen van BRILLANT,

Intrekking aandelen partieel te splitsen vennootschap die worden aangehouden door verkrijgende vennootschap BRILLANT (toepassing artikel 740, §2, 1° W.Venn. en artikel 78, §6 KB/W.Venn. juncto (nieuw) artikel 80bis KBIW.Venn.). Hierbij dient de verhouding tussen de werkelijke waarde van het afgesplitste vermogen ten opzichte van de werkelijke waarde van het totale vermogen van de partieel te splitsen vennootschap te worden in acht genomen (ten einde e.e.a, boekhoudkundig en fiscaal juist te kunnen verwerken; zie onder meer artikel 45, §1, derde lid MM).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge i Elf (11) nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de

aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap.

Deze elf (11) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de drieduizend vijfenvijftig (3.055)

bestaande aandelen.

Deze elf (11) nieuwe aandelen van vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de overnemende

vennootschap aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt

-aan de heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk voornoemd, elf (11) nieuwe aandelen van overnemende

vennootschap in ruil voor één (1) aandeel van de partieel te splitsen vennootschap.

Wijze van uitreiking

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschappen zal worden vervuld door en onder

verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap.

De aandeelhouders van de te splitsen vennootschap kunnen - na afspraak met de gedelegeerd bestuurder

van de partieel te splitsen vennootschap - hun aandelen in ontvangst nemen.

Deze aandelen van de overnemende vennootschappen kunnen worden opgevraagd tot 31 december 2013.

Datum van deelname in de winst

De nieuwe uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van deze

vennootschap vanaf 1 januari 2013.

Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn

verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 april 2013, in de mate dat deze handelingen

betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in deze

ovememende vennootschap is ingebracht.

Bijzondere rechten

Alle aandelen die het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen

dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschappen

geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten

binnen de partieel te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Bijzondere bezoldiging

Onder toepassing van artikel 731, §1, zesde lid W.Venn. zal  met unanimiteit van alle aandeelhouders --

worden afgezien van het revisoraal verslag ais bedoeld in artikel 731 W.Venn.

Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de partieel te splitsen

vennootschap, noch aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap.

Overdracht onroerend goed

De partieel te splitsen vennootschap is eigenaar in voile eigendom van nagemeld onroerend goed

STAD BRUSSEL (4de afdeling) SCHAARBEEK

Een kantoorgebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen aan de Generaal Wahislaan

3/3A, volgens titel en thans kadastraal gekend wijk B nummer 391/N2 voor een totale oppervlakte van 600 m2

en een Kl van ¬ 3.145,00.

Ingevolge de partiële splitsing zal dit onroerend goed overgaan naar de overnemende vennootschap.

Onder toepassing van artikel 734 W.Venn. zal  met unanimiteit van alle aandeelhouders  worden afgezien

van de opmaak van het splitsingsversfag als bedoeld in artikel 730 W.Venn.

Vereisten om aandeelhouder te kunnen worden

De houders van de aandelen van de partieel te splitsen vennootschap voldoen aan aile voorwaarden om

vennoot te kunnen worden van de overnemende vennootschap.

Samenstelling van de af te splitsen activa en passiva

De volgende delen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat

van activa en passiva per 31 maart 2013 worden afgesplitst naar BRILLANT bvba.

a)Algemene beschrijving

De ovememende vennootschap verwerft de voormelde kantoren gelegen te Brussel, Generaal Wahislaan 3

samen met de vordering op de fiscus met een boekwaarde van zeshonderd eenenveertigduizend driehonderd

vijftig euro eenentachtig cent (¬ 641.350,81).

b)Gedetailleerde beschrijving af te splitsen activa en passiva

De boekwaarde per 31/3/2013 van de naar BRILLANT af te splitsen activa zijn de volgende (er worden geen

schulden of voorzieningen afgesplitst):

-Onroerend goed gelegen te Generaal Wahislaan 3/3A te Brussel t.b.v. EUR 196.549,86 bestaande uit

volgende boekhoudposten:

" Terreinen t.b.v. EUR 113.711,21 (rubriek 22).

-Gebouwen t.b.v. EUR 60.435,52 (rubriek 22).

.Renovatie en inrichtingswerken t.b.v. EUR 22.403,13 (rubriek 22).

-Terug te vorderen vennootschapsbelasting t.b.v. EUR 641.350,81 (rekening 412000),

c)Onroerende goederen

STAD BRUSSEL (4de afdeling) SCHAARBEEK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge " Een kantoorgebouw op en met grond en aile verdere aanhorigheden, gelegen aan de Generaal Wahislaan

3/3A, volgens titel en thans kadastraal gekend wijk B nummer 391/A/2 voor een totale oppervlakte van 600 m2

en een KI van ¬ 3.145,00,

De waarde van dit eigendom werd in het schattingsverslag opgesteld door Suzanne Adam meetkundig

schatter van onroerende goederen, geschat op één miljoen vijfduizend euro (¬ 1.005.000,00)

Bodemgesteldheid:

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrich-ting gevestigd is of was of

geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgeno-men is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die

bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in de voorschriften van de Ordonnantie van 5 maart

2009 betreffende "het beheer van verontreinigde bodems".

De ondergetekenden bevestigen voor heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door

Brussels Instituut voor Milieubeheer (BIM) afge-iieverd op 23 mei 2013 waarvan de inhoud bij uittreksel luidt als

volgt:

"1. Identificatie van het perceel

Gemeentenr : 21904

Sectie : B

Perceelnr : 21904_B_0391_A_002_00

Adres Generaal Wahislaan 3, 1030 Brussel

Oppervlakte : 715,57m2

2. Statuut van het perceel

Het perceel is momenteel niet opgenomen in de inventaris van de bodemtoestand.

3. Gedetailleerde informatie beschikbaar in de inventaris van de bodemtoestand

Aard en houders van verplichtingen

Er zijn momenteel geen verplichtingen voor wat betreft de vervreemding van zake-lijke rechten (bv. verkoop)

of de overdracht van een milieuvergunning op dit per-ceel.

Een verkennend bodemonderzoek dient uitgevoerd te worden ais het bovenver-melde perceel het voorwerp

uitmaakt van :

- de inplanting van een nieuwe risicoactiviteit2, en dit ten laste van de aanvrager van de milieuvergunning

(art. 13§3)

- de ontdekking van een verontreiniging bij uitgravingswerken, en dit ten laste van de persoon die de uitgravingswerken verricht of voor wiens rekening deze werken worden verricht.3 (art. 13§6)

- een gebeurtenis die bodemverontreiniging veroorzaakt, en dit ten laste van de persoon die de gebeurtenis heeft veroorzaakt4 (art. 13§7).

Weet dat er vrijstellingen voor de verplichting tot het uitvoeren van een verkennend bodemonderzoek voorzien zijn in artikel 60 en 61 van de ordonnantie van 5 maart 2009, Deze vrijstellingen moeten via het betrokken formulier per aangetekend schrijven bij Leefmilieu Brussel - BIM aangevraagd of gemeld worden (www.leefmilieubrussel.be > professionelen > thema's > bodem > identificatie en behandeling > verkennend bodemonderzoek).

4. Geldigheid van het bodemattest

Dit attest is maximum 6 maanden geldig, vanaf de datum van aflevering.

In het algemeen komt de hierboven vermelde geldigheid van het bodemattest te vervallen indien er zich één

van volgende veranderingen heeft voorgedaan:

- Voormalige of huidige uitbating van andere risicoactiviteiten dan diegene die in dit bodemattest vermeld

werden;

- Ontdekking van bodemverontreiniging gedurende uitgravingswerken;

- Elke andere gebeurtenis dan de risicoactiviteiten die een vermoeden van verontreiniging rechtvaardigt of

een bodemverontreiniging heeft veroorzaakt;

- Administratieve gegevens van het perceel, o.a. haar afperking, haar bestemming enz.

- Betekening van gelijkvormigheidsverklaringen, slotverklaringen of oplegging van veiligheidsmaatregelen

conform de bepalingen van de Ordonnantie van 5 maart 2009;

- Het niet respecteren van of een verandering in de voorwaarden vermeld in de conformiteitsverklaringen of

slotverklaringen zoals bepaald in de artikelen 15, 27, 31, 35, 40, 43 en 48 van de Ordonnantie van 5/3/2009 met

betrekking tot het beheer en de sanering van verontreinigde bodems (B.S. 10/3/2009)

Dit bodemattest heft alle eerder afgeleverde bodemattesten op."

Verdeling van de aandelen

Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de partieel te splitsen vennootschap, dat op datum

van het verlijden van het nota rieel partieel splitsingsvoorstel als volgt zal samengesteld zijn:

1,de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRILLANT", voornoemd, houder van

negenennegentig (99) aandelen in volle eigendom;

2.De heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk, voornoemd, houder van één (1) aandeel in volle eigendom;

worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap als volgt verdeeld, rekening houdend met

art:740 §2 WB vennootschappen (intrekking aandelen partieel te splitsen vennootschap door verkrijgende

vennootschap)

" aan de heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk voornoemd, elf (11) nieuwe aandelen van overnemende

vennootschap.

Bijkomende vermeldingen

Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

'Voo, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ln het geval van verwezenlijking van de voorgestelde partiële splitsing, dienen aan de statuten van ovememende vennootschap de volgende uit de partiële splitsing vloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

- kapitaalverhoging met een bedrag van tweeduizend honderd zevenendertig euro drieëntachtig cent (¬ 2.137,83) om het van drie miljoen achthonderd vierenveertig duizend vijfhonderd zeventig euro (¬ 3.844.570,00) te brengen op drie miljoen achthonderd zesenveertigduizend zevenhonderd en zeven euro drieëntachtig cent (¬ 3.846.707,83) door uitgifte van elf (11) nieuwe aandelen.

Deze elf (11) aandelen zullen warden uitgegeven tegen de waarde van afgerond duizend driehonderd negentig euro tweeënvijftig cent (¬ 1.390,52) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen van BRILLANT bvba en zullen als volledig volgestorte aandelen worden toegewezen aan de heer VAN BEIRENDOCK Lodewijk, voornoemd, om deze te vergoeden voor de inbreng van de hoger gemelde goederen naar aanleiding van de partiële splitsing op basis van een staat opgemaakt per 31 maart 2013.

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde partiële splitsing, dienen aan statuten van de partieel te splitsen vennootschap de volgende uit de splitsing vloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

- kapitaalvermindering met een bedrag van tweehonderd dertienduizend zevenhonderd tweeëntachtig euro zevenentachtig cent (¬ 213,782,87) om het van tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52) te brengen op vierendertigduizend honderd en tien euro vijfenzestig cent (¬ 34.110,65)

kapitaalverhoging met een bedrag van zevenentwintigduizend driehonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 27.389,35) om het van vierendertigduizend honderd en tien euro vijfenzestig cent (¬ 34.110,65) te brengen op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen door incorporaties van reserves.

Kosten van de partiële splitsingsverrichting

De kosten van de partiële splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt:

- In de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door partieel te splitsen vennootschap.

- In de veronderstelling dat onderhavig partieel splitsingsvoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voort-spruitend uit de partiële splitsing elk voor de helft worden gedragen door de ovememende vennootschap en de partieel te splitsen vennootschap.

Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om : de partiële splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het' Wetboek van Vennootschappen".

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen mee-delen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen en van de ovememende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikelen 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 31 oktober 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 3 juli 2013 met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Antwerpen overeenkomstig de artikelen 728 van het Wetboek van Vennootschappen,

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van onderhavige tekst.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.08.2012, NGL 16.10.2012 12609-0599-018
04/01/2012
ÿþ Mod WOrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*izooazeo*

Voc behou aan t Belgio Staatst

1,V~v ~/ " ,~ lvl ~~ '.,.... " -+ w.. [[v1i111~W110 e~.iotai 8~ Ai" !#tiiJ~~~i~a

2 2 °Et: 701î

Griffie

Onderneniingsnr : 0461 056 836

Benaming

(voluit) : QUINTESSENCE CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Prins Boudewijnlaan 41, 2650 EDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG & BENOEMINGEN

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur, in datum van 28 november 2011 blijkt wat volgt :

* Benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder :

- de heer Lodewijk Van Beirendonck, Mechelsesteenweg 246, 2650 Edegem

Dit mandaat geldt voor een termijn van zes jaren, tot de A.V. van 2015

* Bevoegdheid voor het voeren van het dagelijks beleid :

- mevrouw Esther de Groot, wonende te 2930 BRASSCHAAT, Henrilei 10.

* Benoeming bestuurder :

- BVBA BMP, Molenstraat 40, 2018 Antwerpen, geregistreerd onder BTW nr. 0465.923.761 en

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer François Bettens.

Dit mandaat gaat in op heden en geldt tot 22 juni 2013.

* Ontslag bestuurder :

- de heer François Bettens.

Kwijting wordt verleend tot op heden.

* De voorzitter bevestigt dat de aandeelhouders ingeschreven zijn in het aandelenregister, met name :

- Brillant BVBA, vertegenw. door L. Van Beirendonck - 20 aandelen

- Quintessence International SA, vertegenw. door E. Patteet - 79,5 aandelen

- Derijcke Luc - 0,5 aandeel

Edegem, 28 november 2011

Gedelegeerd bestuurder

Lodewijk VAN BE)RENDONCK

Op dm laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.08.2011, NGL 28.09.2011 11556-0386-018
29/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.08.2010, NGL 24.09.2010 10551-0538-020
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.08.2009, NGL 27.10.2009 09830-0187-018
04/12/2008 : AN324003
24/11/2008 : AN324003
03/10/2008 : AN324003
31/10/2007 : AN324003
29/10/2007 : AN324003
30/07/2007 : AN324003
16/11/2006 : AN324003
29/09/2006 : AN324003
18/09/2006 : AN324003
20/10/2005 : AN324003
10/07/2015
ÿþMod Word 11.1

~

~ d

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

I

BEL

Ondernemingsnr : 0461.056.836

Benaming

(voluit) : Quintessence Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Prins Boudewijnlaan 41, 2650 Edegem, België (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming - bijzondere volmachten

I. Uittreksel uit de eenparige besluiten van de algemene vergadering dd. 25 Juni 2015

1. De Aandeelhouders nemen kennis van het ontslag als bestuurder van de Vennootschap met onmiddellijke ingang van:

(1) de heer Luc Derijcke, geboren te Kuume op 18 april 1940, wonende te Lindendreef 22, B-2920 Kalmthout, en met rijksregistemummer 40.04.18-123.11;

(ii) BVBA BMP, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Molenstraat 40, met ondememingsnummer 0465.923.761, en met als vast vertegenwoordiger de heer François Bettens;

(iii) BVBA William Masschelier, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Brasschaatsebaan 18 bus 2, met ondememingsnummer 0477,385.401, en met als vast vertegenwoordiger de heer William Masschelier;

(iv) de heer Lodewijk Van Beirendonck, geboren te Mortsel op 13 oktober 1960, wonende te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246, en met rijksregistemummer 60.10.13-389.65.

2. De Aandeelhouders besluiten om aan de ontslagnemende bestuurders (voorlopige) kwijting te geven voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het boekjaar afgesloten op 31 maart 2015 en gedurende het lopende boekjaar en om de definitieve beslissing over de kwijting van de ontslagnemende bestuurders voor voormelde periodes voor te leggen aan de algemene aandeelhoudersvergaderingen van de Vennootschap die zullen beraadslagen en beslissen over de jaarrekeningen van de Vennootschap voor de boekjaren afgesloten op 31 maart 2015, respectievelijk 31 maart 2016,

3, De Aandeelhouders benoemen met onmiddellijke ingang als bestuurder van de Vennootschap:

(i) de heer Lodewijk Van Beirendonck, geboren te Mortsel op 13 oktober 1960, wonende te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246, en met rijksregistemummer 60.10.13-389.65; en

(ii) de heer Tom Van den Heuvel, geboren te Wilrijk op B december 1966, wonende te 2880 Bornem Buitenland 68, en met rijksregistemummer 66.12.08-249.11; en

(iii) mevrouw Christel Van den Branden, geboren te Deume op 1 mei 1965, wonende te 2650 Edegem Mechelsesteenweg 246, en met rijksregistemummer 65.05.01-424.73; en

(iv) Quintessence Group NV, met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Prins Boudewijniaan 41, België, met ondememingsnummer in aanvraag, met ais vast vertegenwoordiger de heer Lodewijk Van Beirendonck.

Dit mandaat neemt een einde onmiddellijk na de algemene aandeelhoudersvergadering te houden in 2020 die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de Vennootschap voor het boekjaar afgesloten op 31 maart 2020.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ONiTEUR E ELGE

03 -07- 1045

3ISCH STAATSBL.A

Rechtoank van koophandel Antwerpen

2 9 110 2~~5 afdeiin

9gffierpen

j

11111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

4. De Aandeelhouders besluiten om een bijzondere volmacht te verlenen aan (i) elke bestuurder van de Vennootschap en (ii) dhr. Gwen Bevers en mevr. Christine Heeb voor deze doeleinden beiden woonstkeuze doend te De Burburestraat 6-8, 2000 Antwerpen, België, om (elk alleen handelend en met individueel recht van indeplaatsstelling) in naam en voor rekening van de Vennootschap alle documenten te tekenen en/of formaliteiten te vervullen die namens de Vennootschap moeten getekend of vervuld worden ter uitvoering van de hoger genomen besluiten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het tekenen van alle documenten en het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de Kruispuntbank van Ondernemingen van de hoger genomen besluiten.

Il, Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 25 juni 2015

Toekenning bijzondere volmachten

Na beraadslaging worden de volgenden besluiten genomen met eenparigheid van stemmen;

1. De vergadering besluit om de heer Lodewijk Van Beirendonck een bijzondere volmacht te verlenen teneinde, alleen handelend, elk van volgende handelingen te stellen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

(a) overeenkomsten te sluiten of te beëindigen, en alle normale handelsdaden te stellen, evenwel steeds beperkt tot overeenkomsten waarvan de waarde 100.000,00 EUR per transactie en op jaarbasis niet overschrijdt;

(b) de vennootschap rechtsgeldig verbinden met betrekking tot het inschrijven op, uitgeven of aanvaarden van offertes en het inschrijven op of aanvaarden van openbare aanbestedingen, evenwel steeds beperkt tot een maximum bedrag van 1.500.000,00 EUR per offerte of openbare opdracht;

(c) alle geldsommen en waarden die voor om het even welke reden verschuldigd zijn aan de Vennootschap in hoofdsom, interesten of bijkomende bedragen, te innen en in ontvangst te nemen; en kwijting te geven in naam van de Vennootschap van alle ontvangen sommen of waarden;

(d) het in ontvangst nemen, in naam van de Vennootschap, van alle brieven, kisten, pakketten, colli's, aangetekend of niet;

(e) personeelsleden en agenten van de Vennootschap te benoemen en te ontslaan; ongeacht de waarde daarvan, hun wedden, commissielonen, vergoedingen en gratificaties, alsmede alle andere voorwaarden van indienstneming of ontslag vast te stellen;

(f) een inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen te nemen en deze te wijzigen;

(g) de Vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte tegenover derden en openbare en private instellingen, bijvoorbeeld, maar niet beperkt tot, het voeren van civiel-, bestuurs-, en strafrechtelijke gedingen, arbitrages en bindende adviesprocedures;

(h) huurcontracten te sluiten voor roerende en onroerende goederen, meer in het bijzonder met het oog op de vestiging van de maatschappelijke zetel, het vestigen van burelen en alle andere inrichtingen ten behoeve van de vennootschap en alles te doen wat nodig is in dit verband;

(i) bezwaren van roerende zaken en vermogensrechten van de vennootschap;

(j) geven van betalings- of inningsopdrachten aan banken of andere financiële instellingen, daaronder begrepen het rechtstreeks uitvoeren van betalingen;

(k) het stellen van zekerheden jegens derden (zoals bijvoorbeeld, maar niet beperkt tot, bankgaranties, borgstellingen, pandrecht, hypotheekrecht en concerngaranties);

(1) doen van opgave(n) of wijzigingen aan de inschrijving van de vennootschap bij het rechtspersonenregister en de KBO,

doch wat betreft (c) tot en met (I) in elk geval met dien verstande dat geen handeling kan worden gesteld waarvan de impact voor de vennootschap meer bedraagt dan 100.000,00 EUR en dit onverminderd de inhoud van eventuele bankvolmachten die zullen worden verstrekt met betrekking tot de bankrekeningen van de vennootschap, met dien verstande dat die beperking niet geldt voor de betaling van enige belasting, sociale zekerheidsbijdragen en lonen.

rt

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. De vergadering besluit om de heer Tom Van den Heuvel een bijzondere volmacht te verlenen teneinde, alleen handelend, elk van de volgende handelingen te stellen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

(s) overeenkomsten te sluiten of te beëindigen, en alle normale handelsdaden te stellen, evenwel steeds beperkt tot overeenkomsten waarvan de waarde 100.000,00 EUR per transactie en op jaarbasis niet overschrijdt;

(b) de vennootschap rechtsgeldig verbinden met betrekking tot het inschrijven op, uitgeven of aanvaarden van offertes en het inschrijven op of aanvaarden van openbare aanbestedingen, evenwel steeds beperkt tot een maximum bedrag van 1.500.000,00 EUR per offerte of openbare opdracht;

(c) alle geldsommen en waarden die voor om het even welke reden verschuldigd zijn aan de Vennootschap in hoofdsom, interesten of bijkomende bedragen, te innen en in ontvangst te nemen; en kwijting te geven in naam van de Vennootschap van alle ontvangen sommen of waarden;

(d) het in ontvangst nemen, in naam van de Vennootschap, van alle brieven, kisten, pakketten, colli's, aangetekend of niet;

(e) personeelsleden en agenten van de Vennootschap te benoemen en te ontslaan; ongeacht de waarde daarvan, hun wedden, commissielonen, vergoedingen en gratificaties, alsmede aile andere voorwaarden van indienstneming of ontslag vast te stellen;

(f) een inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen te nemen en deze te wijzigen;

(g) de Vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte tegenover derden en openbare en private instellingen, bijvoorbeeld, maar niet beperkt tot, het voeren van civiel-, bestuurs-, en strafrechtelijke gedingen, arbitrages en bindende adviesprocedures;

(h) huurcontracten te sluiten voor roerende en onroerende goederen, meer in het bijzonder mét het oog op de vestiging van de maatschappelijke zetel, het vestigen van burelen en alle andere inrichtingen ten behoeve van de vennootschap en alles te doen wat nodig is in dit verband;

(i) bezwaren van roerende zaken en vermogensrechten van de vennootschap;

(j) geven van betalings- of inningsopdrachten aan banken of andere financiële instellingen, daaronder begrepen het rechtstreeks uitvoeren van betalingen;

(k) het stellen van zekerheden jegens derden (zoals bijvoorbeeld, maar niet beperkt tot, bankgaranties, borgstellingen, pandrecht, hypotheekrecht en concemgaranties);

(I) doen van opgave(n) of wijzigingen aan de inschrijving van de vennootschap bij het rechtspersonenregister en de KBO,

doch wat betreft (c) tot en met (I) in elk geval met dien verstande dat geen handeling kan worden gesteld waarvan de impact voor de vennootschap meer bedraagt dan 100.000,00 EUR en dit onverminderd de inhoud van eventuele bankvolmachten die zulten worden verstrekt met betrekking tot de bankrekeningen van de vennootschap, met dien verstande dat die beperking niet geldt voor de betaling van enige belasting, sociale zekerheidsbijdragen en lonen.

Voor eensluidend uittreksel

Owen Bevers

Lasthebber

Volgt de handtekening]

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/11/2004 : AN324003
28/09/2004 : AN324003
13/10/2003 : AN324003
04/08/2003 : AN324003
04/11/2002 : AN324003
21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.08.2015, NGL 17.09.2015 15588-0024-019
08/05/2002 : AN324003
06/10/2001 : AN324003
17/08/2001 : AN324003
21/10/1999 : AN324003

Coordonnées
QUINTESSENCE CONSULTING

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 41 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande