QUIXAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUIXAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.051.150

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 17.07.2014 14309-0134-010
07/02/2012
ÿþ ~ ~ ~ !r .,~< Und Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

" iaossou+ 11111

NEERGELEGD

2 5 -01- 2012

GRIP FIE RECHTBANK van KOOPHAIGI]ffl.ete MECHELEN



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : QuiXan (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoekstraat 25a te 2221 Booischot

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMING.

Uit een akte, verleden voor Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 23 januari 2012, blijkt onder meer wat volgt:

1) Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "QuiXan" opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2221 Booischot, Hoekstraat 25a.

2) Als oprichters zijn opgetreden:

a) De heer DELANDE Philippe, geboren te Wilrijk op 17 juli 1976, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd in de gemeente Heist-op-den-Berg op 26 oktober 2010 met mevrouw Moeras Diliana nagenoemd, wonende te 2221 Booischot, Hoekstraat 25a;

b) Mevrouw MOENS Diliana, geboren te Mechelen op 8 mei 1982, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd in de gemeente Heist-op-den-Berg op 26 oktober 2010 met de heer Delande Philippe voornoemd, wonende te 2221 Booischot, Hoekstraat 25a.

3) De vennootschap heeft tot doel de ondememing voor:

- de groot- en kleinhandel, import en export van motorvoertuigen en -rijwielen, hun onderdelen en toebehoren; tweedehandse auto's en motorrijwielen, hun onderdelen en toebehoren;

- het optreden als tussenpersoon in de hogervermelde handel van motorvoertuigen, -rijwielen en hun onderdelen ais makelaar, zelfstandige handeisvertegenwoordiger en als commissionair.

- het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, In de meest ruime zin genomen, aan derden of aanverwante bedrijven.

- de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.- de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze,

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie.

Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

- de agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, financieringen en projectontwikkeling.

- tussenpersoon in de handel, zoals makelaar In goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

11. t b 05À À:51)

'Bijlagen bij liet BelglscliStaatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden In België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro, afbetaald tot beloop van zesduizend tweehonderd euro met geldelijke inbrengen, als volgt: door de heer Delande Philippe, oprichter voornoemd sub a), tot beloop van achttiendulzend driehonderd vierenzestig euro vijftig cent (¬ 18.364,50), waarvan voorafgaandelijk zesduizend honderd eenentwintig euro vijftig cent (¬ 6.121,50) afbetaald;

- door mevrouw Moens Diliana, oprichter voornoemd sub b), tot beloop van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (¬ 185,50), waarvan voorafgaandelijk achtenzeventig euro vijftig cent (¬ 78,50) afbetaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderdste van het geplaatst kapitaal.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen.

Iedere zaalvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

6) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 december 2013.

7) De jaarvergadering heeft plaats op de laatste donderdag der maand juni om veertien uur en voor de eerste maal op de laatste donderdag van de maand juni van het jaar 2014, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

8) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

9) Er werd één zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap, te weten: de heer DELANDE Philippe, geboren te Wilrijk op 17 juli 1976, ongehuwd, wonende te 2221 Booischot, Hoekstraat 25a; die aanvaard heeft.

10) Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd véÔr registratie, om in de bijsagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte met aangehechte volmacht.

Getekend door geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 26.06.2015 15212-0595-010

Coordonnées
QUIXAN

Adresse
HOEKSTRAAT 25A 2221 BOOISCHOT

Code postal : 2221
Localité : Booischot
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande