R & D VASTGOED

Société en commandite simple


Dénomination : R & D VASTGOED
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.756.570

Publication

09/12/2011
ÿþ Mod2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

beaan het

houden IIII `` I ll

SBelgisch taatsblad IIII iii l~I ~ II1 Il~1 I I I1I I I! If I1I

*11185640*

I I

(y : n s1 , ~ L;t,:~ ~D ~

r

tb..t ._

e

: a !OV. 2911

Griffie

Ondernemingsnr : 0833.756.570

Benaming

(voluit) : R & D ' V ;r

tA- ek

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Keulsebaan 41 B, 2243 PULLE

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Keulsebaan 41 B te 2243 Pulle naar Nieuwstraat 5 te 2290 Vorselaar en dit per 24 november 2011.

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: mevrouw Nancy Lotfens, wonende te 2980 Zoersel, Jachthoornlaan 24, aan wie de macht verleend wordt

om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de kruispuntbank voor ondememingen/rechtspersonenregister en voor haar regis-tratie als B.T.W. belastingplichtige, alsmede alle huidige of toekomstige wijzigingen welke bekendgemaakt dienen te worden in het staatsblad alsmede alle aansluitingen bij de Sociale Kas voor de vennootschap of haar mandatarissen.

Nancy Loffens

Gevolmachtide

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2011
ÿþL- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Keulsebaan 41 b, 2243 Pulle

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden:

1.Mevrouw Roxane Mariette H. DAHNE, geboren te Elsene, Brussel op 27 maart 1970, gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen volgens notariële akte verleden voor notaris Jan Anthonis met standplaats. te Antwerpen op 20 maart 1998, wonende te 2243 Pulle, Keulsebaan 41 b, rijksregistemummer 70.03.27-' 398.89, identiteitskaartnummer 590-8946653-78

en

2.De heer Dirk Elisabeth L. MEURIS, geboren te Duffel, Antwerpen op 20 februari 1961n gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen volgens notariële akte verleden voor notaris Jan Anthonis met standplaats te Antwerpen op 20 maart 1998, wonende te 2243 Pulle, Keulsebaan 41 b, rijksregisternummer 61.02.20273.34, identiteitskaartnummer 590-8968498-89

Is overeengekomen wat volgt:

Ondergetekenden verklaren bij deze een handelsvennootschap in de vorm van een Gewone Commanditaire. Vennootschap te willen oprichten. De naam van de vennootschap luidt: R & D Vastgoed Zij wordt gevestigd te 2243 Pulle; Keulsebaan 41 b.

De ondergetekende sub één belooft en doet een inbreng in speciën ten belope van 750 Euro (zevenhonderd vijftig Euro), hetzij 75,00 % (vijfenzeventig procent) van het vermogen. De ondergetekende sub twee belooft en doet een inbreng in speciën ten belope van 250 Euro (tweehonderd vijftig Euro), hetzij 25,00 % (vijfentwintig procent) van het vermogen. Deze inbreng voor een totaal bedrag van 1.000 Euro (duizend Euro) vormt het vermogen van de vennootschap dat als kapitaal is geplaatst en bijeengebracht. Daarenboven doet elk der vennoten inbreng van zijn kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoot enkel, prestaties te leveren heeft met betrekking tot de interne werking van de vennootschap, onder meer in zijn hoedanigheid van vennoot op de algemene vergadering, met uitsluiting van prestaties op het vlak van het: bestuur in zoverre dit de externe vertegenwoordiging van de vennootschap betreft.

De statuten van de vennootschap werden als volgt vastgesteld.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur. Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, het faillissement, de onderbewindstelling of onbekwaamverklaring van een vennoot-natuurlijk persoon of door. de ontbinding, de vereffening of het faillissement van een vennoot-rechtspersoon.Zij kan slechts voortijdig worden ontbonden bij unaniem besluit van de vennoten.

Het vermogen van de vennootschap werd bij de oprichting gevormd door inbreng in speciën van 1.000 Euro. (duizend Euro).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten, die deze functie persoonlijk. uitoefenen en zich ter zake niet kunnen laten vervangen.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt een beherende vennoot de inventaris en de jaarrekening op, in overeenstemming met de bepalingen van de boekhoudwet en van de. vennootschappenwet.

De jaarrekening wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering, die jaarlijks wordt: gehouden op de laatste werkdag van de maand juni om 11.300 uur ter maatschappelijke zetel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i~u~mmu~nu~~W~u

*11030953"

gesegeleed ter gdfite va à

te 'Pale"

19 "c.-an.

De ®rafler,

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : R & D Vastgoed

0833,756 570

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

.r

Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting aan de beherende vennoten vereist de meerderheid van stemmen van de beherende en van de stille vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Over de bestemming van deze winst beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen van de beherende en van de stille vennoten. In geval van uitkering aan de vennoten, komt de winst toe aan elke vennoot in verhouding tot zijn inbreng, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Het negatieve saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van het boekjaar.

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij bij rechterlijke beschikking, hetzij als gevolg van een besluit van de algemene vergadering genomen bij éénparigheid van stemmen van alle vennoten.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan met het oog op haar vereffening en tot bij de sluiting hiervan.

De vereffening wordt toevertrouwd aan één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering. Elke vereffenaar is individueel gemachtigd om alle handelingen te stellen in het kader van de vereffening. De eventuele vergoeding van de vereffenaar(s) wordt door de algemene vergadering vastgesteld. Het netto-provenu van de vereffening, na de aanzuivering van alle schulden, of na consignatie van de sommen, nodig om deze te voldoen, wordt tussen de vennoten verdeeld, ieder in verhouding tot hun inbreng.

Nadat de vereffenaar(s) zijn/hun opdracht hebben uitgevoerd, roept/roepen zij een algemene vergadering bijeen teneinde verslag over hun werkzaamheden uit te brengen, waarna deze vergadering dit verslag goedkeurt en kwijting verleent aan de vereffenaar(s). Dan is de vereffening gesloten.

SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap, treffen de ondergetekenden volgende besluiten:

" het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verwerft en " eindigt op 31 december 2012,

" de zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2243 Pulle, Keulsebaan 41 b ;

'als beherende vennoot is aangesteld mevrouw Roxane M.H. DAHNE. Zij wordt tevens zaakvoerder. Zijn

mandaat is bezoldigd tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

" Als bijzondere mandataris, met recht van vervanging, wordt aangesteld: mevrouw Nancy Loffens, wonende te 2980 Zoersel, Jachthoorn laan 24, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de

inschrijving van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de kruispuntbank voor

ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als B.T.W. belastingplichtige, aansluiting bij de sociale kas zowel van de onderneming en de vennoten, alsook om de nodige publicaties in het staatsblad te doen..

Opgesteld in vier exemplaren te Antwerpen op 1 februari 2011.

Iedere vennoot erkent één door alle vennoten getekend exemplaar te hebben ontvangen.

DAHNE Roxane

Beherend vennoot

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
R & D VASTGOED

Adresse
KEULSEBAAN 41B 2243 PULLE

Code postal : 2243
Localité : Pulle
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande