R & R INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R & R INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.946.069

Publication

23/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Mod MO 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G" " " " " " ,lem....a

1: " !a

KOOPHANDEL GENT

14 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE Gri ie

II

*14194448*

Ondernemingsnr : 0504946069

Benaming

(voluit) : R&R Investments

(verkort):

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bosdorp 15- 9190 Stekene

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging van de zetel

Bij besluit van de zaakvoerders de dato 1 augustus 2014 werd besloten om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar R&R investments - Heidestraat 211 - 2070 Zwijndrecht.

27/02/2013
ÿþ D

i





~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aktes

RIF IC R177. C 1 -1 3~hlK

15 FEB. 2013

DENDE -AMON

Griffie

' Oridernerrtingsrtr : Soy o69

Benaming (voluit) R&R INVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bosdorp 15

(volledig adres) 9190 Stekene

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 6 februari 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "R&R INVESTMENTS".

2. Zetel: 9190 Stekene, Bosdorp 15.

3. Oprichters:

1. De heer ROTTHIER Kenny Kamiel Simonne, geboren te Sint-Niklaas op 30 juni 1988, wonende te 9190 Stekene, Bosdorp 15.

2. De heer ROMBAUT Harry Karel Anna, geboren te Antwerpen op 28 februari 1969, wonende te 2070 " Zwijndrecht, Heidestraat 211.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

- sub 3.1: 6.200,00 euro;

- sub 3.2: 6.200,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na

vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, dienen zij steeds met twee samen op te treden voor alle handelingen.

Het bestuursorgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

12. Niet-statutaire zaakvoerders: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

- de heer ROTTHIER Kenny, voornoemd;

- de heer ROMBAUT Harry, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel, alle activiteiten, verrichtingen en toepassingen die,

rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op:

de promotie_en organisatie van kunstevenementen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persti{o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzEen van derden te vertegenwoordigen

Verso Raam en handtekenrnct

mod 11.1

- het organiseren van evenementen, party's, incentives, netwerkevents, bedrijfsfeesten, congressen, beurzen;

- overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten (niet elders gemeld);

- het ontwerpen, bouwen, plaatsen en afbreken van podia;

- gespecialiseerde beeld-, verlichfings- en geluidstechnieken;

- het leggen en plaatsen van leidingen bestemd voor het transport en de distributie van elektrische energie;

- het beheer en de exploitatie van schouwburgen, concertzalen, feestzalen, evenals alle multifunctionele centra en evenementenhallen, overwegend ten behoeve van de scheppende en uitvoerende kunst;

- reserveringsactiviteiten, kaartverkoop, plaatsbesprekingen overige info- en ticketservice;

- overige ondersteunde activiteiten voor de scheppende en uitvoerende kunsten (niet elders gemeld);

- huur, verhuur, onderverhuur, leasing, koop, verkoop, vervoer, opslag en installatie van tenten en allerhande materiaal bestemd voor evenementen, tentoonstellingen, bedrijfsfeesten, concerten en dergelijke meert evenals van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), andere machines en werktuigen en andere materiële goederen, muziekartikelen, sport- en recreatieartikelen, met inbegrip van kleding en andere textielwaren, schoeisel, gadgets en promoartikelen;

- het verkopen, leveren en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, klaargemaakt door cateringbedrijven;

- het uitbaten van eet- en drankstanden en andere eet- en drankgelegenheden met beperkte bediening, met inbegrip van verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen ih een wegwerpverpakking aangeboden worden;

- DJ-activiteiten, presentatieactiviteiten en artistieke prestaties;

- hostessenwerk, evenals de activiteiten van een agentschappen voor hostessen, onthaalmensen en

dergelijke meer;

- verhuur en lease van personenauto's en lichte bestelwagens, met of zonder chauffeur;

- voiturier service;

- opleiding en selectie van evenementenpersoneel;

- het uitbaten van adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie;

- mediarepresentatie;

- het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, met inbegrip van luchtreclame;

- het ontwerpen, creëren en beheren van webportalen en websites;

- marketing en promotieactiviteiten, met inbegrip van de activiteiten van reclamebureaus, het ontwerpen, uitgeven en voeren van marketing-, reclame- en promotiecampagnes via verschillende media;

- het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (met inbegrip van copywriting en editing);

- alla activiteiten op gebied van management, consulting, administratie en zakelijke dienstverlening, in het algemeen en in het bijzondere in de sectoren die verband houden met de hoger gemelde activiteiten van de vennootschap;

- alle handelsactiviteiten en activiteiten van dienstverlening die betrekking hebben op de hoger vermelde activiteiten van de vennootschap.

Hoger vermelde opsomming is niet limitatief maar exemplatief bedoeld, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur, vereffenaar of mandataris van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag alle goederen, producten, installaties, apparaten en diensten met betrekking tot haar activiteiten kopen en verkopen, alle roerende en onroerende goederen verwerven, huren, verhuren, omruilen of oprichten en alle intellectuele rechten en industriële en commerciële eigendommen uitbaten. Zij is gerechtigd alle roerende of onroerende, commerciële, financiële of industriële verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te bevorderen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, onverminderd de mogelijkheid van de vennootschap om die werkzaamheden in onderaanneming te laten verrichten door derden die wel beschikken over de nodige vergunningen en/of toelatingen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste maandag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2014.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17, De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris heizij van de perso(o)n(en )

bavoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen,~:aordiger,

Verse Naam en handtekeninkt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

i r Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L.M.&PARTNERS", rechte Personenregister Antwerpen 0457.895.131, met zetel te 2650 Edegem, Jan De Bodtlaan 34, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer LEEMANS Marc, boekhouder, of haar aangestelden en gevolmachtigden, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van Indeplaatsstelling, de ruimste machtigingen gegeven en dit zonder telkens voorafgaandelijk het akkoord van de zaakvoerders te behoeven of hen voorafgaandelijk te moeten inlichten, om voor en namens de vennootschap:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de ondememingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie "B.T.W.", met name de aanvraag van het "B.T.W."-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

- alle formaliteiten te vervullen bij om het even welke sociaalrechtelijke administraties en sociale secretariaten en aile om het even welke overige overheidsdiensten en administraties.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van ..uilc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.01.2016 16034-0269-009
22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 11.02.2016 16043-0464-009

Coordonnées
R & R INVESTMENTS

Adresse
HEIDESTRAAT 211 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande