R & S KREDIET

Société en commandite simple


Dénomination : R & S KREDIET
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.570.247

Publication

19/07/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

10 -07- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANtiatftbaMECHELEN

53i. 59-0.49-

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : R&S Krediet

(verkort) : R&S Krediet

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, 17 juni 2013

Tussen;

1.Dhr. Nico Rijmenants wonende te

2.Mevr. Sarah Selleslagh wonende te

2811 Leest, Kapelseweg 168 2811 Leest, Kapelseweg 168

Gewone commanditaire vennootschap

Kapelseweg 168 2811 Leest België

werd overeengekomen een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de benaming R&S Krediet, waarvan het kapitaal EUR 1.000,00 bedraagt, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder nominale waarde.

Vennoot genoemd onder nummer 1 is de beherende vennoot: hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk

voor de verbintenissen van de vennootschap.

Vennoot genoemd onder nummer 2 is de stille vennoot.

De gewone commanditaire vennootschap welke bij onderhavige onderhandse akte wordt opgericht, wordt beheerst door de volgende regels.

Hoofdstuk I  Naam  duur- zetel - doel

Artikel 1- Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm gewone commanditaire vennootschap en draagt de naam 'R&S Krediet'.

Artikel 2 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Vervroegde ontbinding door de wil van één of meerdere vennoten is echter mogelijk, mits een bijzondere meerderheid van 2/3 van de stemrechten.

Artikel 3 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2811 Leest, Kapelseweg 168 .

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalige gedeelte van België en het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

" Verlenen van kredieten, verzekeringen en beleggingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" V

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

.Financieel advies.

Dit alles in de ruimste zin, welke ook de natuur of het karakter is, mag zij in het algemeen alle financiële en beheersoperaties verwezenlijken,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren in verband met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerde tot het dagelijks bestuur en, in voorkomend geval, vereffenaar uitoefenen en, in het algemeen, voorzien in het bestuur van, het toezicht op en de controle over vennootschappen en ondernemingen.

Zij zal daarenboven, rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp, of die een dergelijke activiteit uitoefenen, dat samenwerking met deze vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke ander wijze.

Hoofdstuk li  Vermogen van de vennootschap

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EUR 1.000,00 en is onderverdeeld in 1.000 aandelen zonder nominale waarde, Het kapitaal is volledig volstort.

De aandelen worden onderschreven als volgt:

1.Dhr. Rijmenants, voornoemd sub. 1:

Eigenaar van 500 aandelen

2.Mevr. Selleslagh, voornoemd sub. 2:

Eigenaar van 500 aandelen

Totaal: 1.000 aandelen of de geheelheid EUR 1.000,00 van het maatschappelijk kapitaal

De aandelen mogen enkel worden afgestaan mits het akkoord van alle vennoten,

Artikel 6  Vennoten & uittreding

Vennoten erkennen dat beide vennoten van elkaar een recht van voorverkoop hebben. Prijsbepaling zal steeds in onderling overeenkomst kunnen, Mocht er enige onenigheid bestaan, dan zal een externe IAB accountant de prijsbepaling vastleggen. Deze prijsbepaling zal gebeuren op basis van 3 methodes. De accountant stelt een prijsvork op met een absoluut economisch minimum en economisch maximum.

Artikel 7  Verlies van de hoedanigheid van vennoot

Een persoon houdt op vennoot te zijn wanneer één van de volgende gebeurtenissen plaatsvindt:

(a)het overlijden;

(b) het ontslag.

Hoofdstuk HI - Bestuur

Artikel 8 - Bestuur

Wordt benoemd tot zaakvoerder, voor onbepaalde tijd, Dhr. Rijmenants Nico, die aanvaardt. Wordt benoemd tot vast vertegenwoordiger, voor onbepaalde tijd, Dhr, Rijmenants Nico.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering van de vennoten er anders over beslist,

Hoofdstuk 1V  Algemene vergadering van de vennoten

Artikel 9  Algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei van ieder jaar, om 14u00 op de maatschappelijke zetel.

De eerste algemene vergadering zal worden gehouden in de maand mei van het jaar tweeduizend erg vijftien.

Bij dringende aangelegenheden kan te allen tijde een bijzondere algemene vergadering worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Hoofdstuk V  Bepalingen van financiële aard

Artikel 10 - Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 01 januari van ieder jaar, en wordt afgesloten op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Artikel 11 Winst

De winst van de vennootschap wordt bepaald en aan de vennoten uitgekeerd volgens de beschikkingen van de algemene vergadering.

Hoofdstuk VI  Ontbinding

Artikel 12 - Ontbinding

Bij toepassing van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen wordt over de wijze van vereffening alsook de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo en haar verloop besloten door de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid, zijnde de helft van de vennoten moet aanwezig zijn en in bezit van tenminste 3/4 van het vennootschapsvermogen.

Artikel 13  Volmachten

De vennootschap KMO BusiNess Consult BVBA, met zetel te Populierendreef 2 A, B-2800 Mechelen, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer BE 0871.537.872, haar bestuurders, zaakvoerders en/of aangestelde, zijn aangewezen, elk met de bevoegdheid afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie, als lasthebber ad hoc van de vennootschap, met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Administratie van de BTW, bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, publicatie in het Belgische Staatsblad en registratie bij de Griffie.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Gedaan te Leest , op 17 juni 2013 en opgesteld en ondertekend in drie originele exemplaren, waarvan iedere ondertekenaar deze erkent één exemplaar te hebben ontvangen.

KMO BusiNess Consult

Gevolmachtigde - drager van de volmacht met recht van substitutie

vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder Tom Rottiers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouae'n

aan liet

Bélgisch

Staatsblad

07/08/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
R & S KREDIET

Adresse
KAPELSEWEG 168 2811 LEEST

Code postal : 2811
Localité : Leest
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande