R U KIDDIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R U KIDDIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.369.324

Publication

12/09/2012
ÿþ M,d Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I IlIII IIII III III 11111 II III IIII III 1111

*iais3sei"

NeerOer,.. +G: sfilie ~r , u,

Rechtbank vn Kektu,. ntleefiden

op Ua Gelar

Griffie

Ondernemingsnr : 8Y ' 308 3,2 y

I3enaming

(voluit) : R U Kiddin

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zoerselbaan, 1A, 2390 Malle

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING en STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor Paul van den Hove d'Ertsenryck, notaris met standplaats te Zandhoven, dat op 30 augustus 2012 dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "R U Kiddin" werd opgericht door:

1, Mevrouw VERBRUGGEN Ann-Valerie, geboren te San Salvador (El Salvador) op 8 november 1984, ongehuwd, wonende te 2980 Zoersel, Hazenpad 3;

2. Mevrouw ZONNEKEYN Jessica, geboren te Antwerpen op 3 maart 1986, ongehuwd, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Sint-Jan Vianneystraat 58.

De vennootschap heeft tot doel , in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden: de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen, het verstelwerk van:

- kinderartikelen en speelgoed in het algemeen, alsmede alle mogelijke aanverwante producten en toestellen;

- textiel, ceremonie-, beroeps-, sport- en andere kleding, bontwerk, lederwaren, handtassen, schoeisel, kousen, hoeden, fantasiejuwelen en alle mogelijke kledingaccessoires en modeartikelen, zowel voor dames, heren ais voor kinderen;

- decoratieobjecten en -accessoires van alle aard, zowel voor decoratie als voor gebruik;

- meubels van alle aard.

Deze activiteiten kunnen zowel in locale winkels, op een rollend winkelwagen als via een eigen webshop ontplooid worden.

De vennootschap heeft tevens tot doel, en dit in zoverre de hierna vermelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: het organiseren van evenementen met de daarbij horende traiteurdiensten, het inrichtingen van banketten, feestelijkheden, de verhuring van feestmateriaal en/of feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebakken, confiseries, vlees- en viswaren, ijs, rookwaren en alle aanverwante artikelen,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

De zetel is gevestigd te 2390 Malle (Westmalle), Zoerselbaan 1A.

Het bedrag van het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 euro; het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde met elk een gelijke fractiewaarde

Het kapitaal is volledig onderschreven a pari en aile en elk van de aandelen werd volstort in speciën ten belope van 2/e, zodat de som van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro thans ter beschikking is van de vennootschap.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van' een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet statutaire zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd worden, zullen zij aangehaalde bevoegdheden steeds collectief moeten uitoefenen. De vennootschap wordt dan ook in en buiten rechte vertegenwoordigd door al de zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van de oprichting en eindigt op 31 december 2013.

De jaarvergadeimg wordtgehouden op de derde woensdag van de maand juni, om 16.00 uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

Er bestaat geen verplichting de algemene vergadering te houden op zetel van de vennootschap.

Elke vennoot kan schriftelijk ook elektronisch, in-dien voorzien van elektronisch geldige handtekening, volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

OVERGANGSBEPALINGEN EN AANSTELLING ZAAKVOERDERS,

1, Overneming van verbintenissen:

De oprichters verklaarden geen gebruik te willen maken van van artikel 60 van het wetboek van

vennootschappen de verbintenissen.

2, Aanstelling niet-statutaire zaakvoerders.

e.- Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op twee (2).

b.- Zijn benoemd in deze functie: 1° mevrouw VERBRUGGEN Ann-Valerie, voornoemd, en 2° mevrouw ZONNEKEYN Jessica, voornoemd..

c.- De opdracht van de zaakvoerder(s) is vastgesteld voor onbepaalde duur.

d.- De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgevoerd, tenzij de algemene vergadering hier anders over zou beslissen.

VOLMACHTEN

1, De zaakvoerders geven volmacht aan de besloten vennootschap VD Consultancy, met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, Berkenlaan 12, en haar aangestelden om voor en in naam van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen: 1) bij de kruispuntbank van ondernemingen voor alle inschrijvingen wijzigingen en aanpassingen in het register der rechtspersonen, 2) bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde en 3) bij de directe belastingen.

2. De zaakvoerders stellen tevens elkaar aan als bijzondere lasthebber aan met hierna volgende machten: het voeren van briefwisseling, het openen van bankrekeningen en daarop betaling uitvoeren; de aan- en verkoop van koopwaren en grondstoffen en het afsluiten van contracten in verband met het doel van de vennootschap; het ontvangen van aile sommen en waarden die aan de ven-nootschap toekomen vanwege de openbare en private besturen, vennootschappen of welke personen ook en hieromtrent kwijting te verlenen; het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten; het endosseren, accepteren en avaliseren van alle wisselbrieven; namens de vennootschap bij het bestuur van de posterijen, douane, besteldiensten, spoorwegen, allerhande vervoerbedrijven ai om het even welke stukken in ontvangst te nemen of te doen bestellen alsmede aile stukken en décharges te ondertekenen.

Deze macht omvat ook het recht op personeel van de vennootschap te benoemen en te ontslaan, hun wedden en vergoedingen vast te stellen en alle andere voorwaarden van indiensttreding of van uitdiensttreding overeen te komen.

De vennootschap bij alle openbare of privé instellingen te vertegenwoordigen, waaronder post, telefoon, telegraaf, douane, belasting over de toegevoegde waarde, directe belastingen, beroepsorganisaties en handelsregister en er alle aanvragen en inschrijvingen te doen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL:

Paul van den Hove d'Ertsenryck, notaris met standplaats te Zandhoven.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van het proces-verbaal van oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
R U KIDDIN

Adresse
ZOERSELBAAN 1A 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande