R.K. TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R.K. TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.655.716

Publication

14/08/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 10.06.2014, DPT 12.08.2014 14414-0244-013
30/08/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 10.06.2013, DPT 26.08.2013 13467-0433-013
26/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

I.l,r.t, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

riettISSe

Griffie

Ondernemingsar : 0466655716

Benaming

(voluit) : R.K. TRADING

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Kruitmolenstraat 68-72 , 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL - UITBREIDING DOEL - NIEUWE STATUTEN IN HET NEDERLANDS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Marie-Antoinette LEONARD, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op één juli tweeduizend dertien dat de heer KORNBLUM Richard Simon, wonende te 2000 Antwerpen, Stoofstraat 2 - 4, nationaal nummer 530728-427-89, identiteitskaart-nummer 591-78715797, enige vennoot van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid R.K. TRADING, met zetel te Brussel, Kruitmolenstraat 68-72, rechtspersonenregister nummer 0466.655.716, die verklaart 750 aandelen van de vennootschap te bezitten, de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend en handelend als buitengewone algmene vergadering volgende besluiten genomen heeft met éénparigheid van stemmen .:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Arenbergstraat 23 en dit vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT

Na het bijzonder verslag van de zaakvoerder(s), te hebben gehoord aangaande het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel met in bijlage een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 mei 2013, beslist de vergadering het maatschappelijk doel uitte breiden met volgende activiteiten;

" - Patrimoniumvennootschap : de handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen, woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond; de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen; de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handeispanden, tentoonstellingsruimtes, en zo meer; verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's en in het algemeen betreffende alle zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen.

-De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen; onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist de uitdrukking van de nominale waarde van de aandelen af te schaffen het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van zeven euro en negenennegentig cent (7,99 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) door onttrekking van eenzelfde bedrag van de beschikbare reserves,

Zoals deze reserves blijken uit de jaarrekeningen op 31 december 2012, goedgekeurd door de gewone algemene vergadering van 10 juni 2013; deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder het creëren van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT

Ten einde ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten, en met de zetelverplaatsing naar Vlaanderen, beslist de vergadering nieuwe Nederlandstalige statuten aan te nemen welke de huidige Franstalige statuten vervangen, waarvan de tekst volgt:

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam: "R.K. TRADING".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2,- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Arenbergstraat 23.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

'ledere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen, het verstelwerk van: textiel, lederwaren en schoeisel, en in het algemeen alle vormen van fabricatie en commerciële activiteiten betreffende textiel producten in de meest ruime zin van het woord,

*Patrimoniumvennootschap : de handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen, woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond; de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen; de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden,tentoonstellingsruimtes, en zo meer; verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's en in het algemeen betreffende aile zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen,

-De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen; onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruiken, bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief,

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle financiële, industriële en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en onder meer aile roerende en onroerende goederen, onroerende zakelijke rechten (zoals opstal, erfpacht, vruchtgebruik, blote eigendom), handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken vestigen, aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, verkopen, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in aile vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit, of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag tevens de functie van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar manager of gemandateerde waarnemen evenals elke directie- of controlefunctie in ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op de wijze die zij het best geschikt acht.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur,

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6,- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten,

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan ieder vennoot.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 - derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde vermindering vermelden.

Artikel 7.- Overdracht en overgang van aandelen.

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of overgang.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten in rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan een andere vennoot,

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8.- Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de

algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college.

ÈDe enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toékennen.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle

handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Artikel 10,- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid

van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden

opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering

vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer

commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 11. - Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen,

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op 10 juni om 14 uur,

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde

uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de

vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in

België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen véér de

datum van de vergadering, en vermelden de agenda.

Artikel 12.- Boekjaar,

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds, Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een

vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden,

zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag

en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij

bezitten.

Artikel 16 Gemeen recht.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikkingen,

VIJFDE BESLUIT-ONTSLAG ZAAKVOERDER

De algemene vergadering heeft het ontslag van de heer Komblum Norbert, nationaal nummer 60.02.15 563-

67, wonende te 1000 Brussel, T'Kintstraat, 60, aanvaard.

Er zal hem kwijting gegeven worden van de uitoefening van zijn mandaat bij de volgende gewone algemene

vergadering die de jaarrekeningen goedkeurt.

ZESDE BESLUIT- MACHTEN

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen aan de zaakvoerder voor de

uitvoering van de beslissingen die voorafgaan.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

. " e. t<

,.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd : verslag zaakvoerder en staat activa en passiva

Opgemaakt te Wemmel op 11 juli 2013

g 4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 10.06.2011, DPT 31.08.2011 11515-0421-013
02/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 10.06.2010, DPT 27.08.2010 10471-0457-014
17/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 10.06.2009, DPT 12.08.2009 09568-0165-015
22/01/2009 : BL650206
08/09/2008 : BL650206
23/07/2007 : BL650206
30/06/2005 : BL650206
17/06/2004 : BL650206
03/07/2003 : BL650206
19/02/2003 : BL650206
15/08/2001 : BL650206

Coordonnées
R.K. TRADING

Adresse
ARENBERGSTRAAT 23 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande