R.L. VAN DER LANDE BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R.L. VAN DER LANDE BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.064.278

Publication

27/12/2011
ÿþMad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'Iae'Igdegû let gratte yt:li iJ8 ~~lllili(1!d!s

uaa Koophandel te Antwerpen, op.

Griffie -1 á DEC. 2011

Ondernemingsnr : 0890.064.278

Benaming

(voluit) : R.L. VAN DER LANDE BEHEER

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid-in vereffening

Zetel : Kraaienheuvel 4, 2950 Kapellen

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 26 oktober 2011 blijkt dat:

Iii II llhI 111111 IMINII IW IIMI

*11194017*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

1) de vereffenaar, de heer Robertus Van der LANDE, wonende te 2950 Kapellen, Kraaienheuvel 4, schriftelijk verslag uitgebracht heeft over zijn vereffeningswerkzaamheden.

De algemene vergadering heeft de lezing van het verslag d.d. 6 mei 2011 aanhoord, inclusief de vereffeningrekeningen, afgesloten op 31 december 2010, zij heeft eveneens kennisgenomen van de geactualiseerde vereffeningsrekeningen opgesteld door de vereffenaar per 15 oktober 2011. Zij neemt eveneens kennis van de goedkeuring van de Rechtbank d.d. 12 juli 2011 met betrekking tot het voorgestelde verdelingsplan.

Zij beslist de vereffeningsrekeningen afgesloten per 31 december 2010 c.q. 15 oktober 2011 goed te keuren, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo zoals opgenomen in het pian van verdeling. Alle activa die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening en die nog niet te gelde werden gemaakt, worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening door de vereffenaar overgemaakt aan de enige vennoot, de heer Robertus VAN DER LANDE, waarbij door de algemene vergadering volmacht verleend zal worden deze activa in te vorderen voor rekening van de alsdan vereffende vennootschap.

Aangezien bijgevolg alle activa gerealiseerd en alle passiva aangezuiverd werden, kan bijgevolg de vereffening gesloten worden.

De vennoot erkent goed op de hoogte te zijn van de toestand van de vennootschap en doet formeel en uitdrukkelijk afstand van de formaliteiten van artikel 194 W.Venn"

2) de algemene vergadering unaniem kwijting verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat.

3) de algemene vergadering unaniem beslist de vereffening te sluiten.

4) beslist werd om de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op het volgende adres: 2950 Kapellen, Kraaienheuvel 4.

Getekend, Robertus VAN DER LANDE, vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso`o)nteni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 29.06.2011 11209-0394-011
18/01/2011
ÿþ Motl 2.1

lifl G`ï In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op n 7 18t~ 7141

Griffie

Voor- behoud. aan he Belgisc Staatsbl

+11008786

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

Ondernemingsnr : 0890.064.278

Benaming

(voluit) : R.L. VAN DER LANDE BEHEER

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kraaienheuvel 4 te 2950 KAPELLEN

Onderwerp akte : Ontbinding en in vereffening stelling

UITTREKSEL: ONTBINDING EN IN VEREFFENING STELLING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 3` december 2010, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN :

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " R.L. VAN DER LANDE BEHEER ", gevestigd te 2950 Kapellen, Kraaienheuvel, 4. Ingeschreven in het; Rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer : 0890.064.278.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Theodorus Alexander Ritsema, notaris met standplaats te Apeldoorn. op eenentwintig september negentienhonderd achtentachtig, ingeschreven in het handelsregister van dei. Kamers van Koophandel voor Oost-Brabant onder dossiernummer 08046975.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen; genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het: volgende vast :

Op twintig oktober tweeduizend en tien, heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek vart. vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

Op twee november tweeduizend en tien, heeft de BVBA IRA NICOLAIJ & PARTNERS met zetel te 3800' Sint-Truiden, Kortenbosstraat, 156 en vertegenwoordigd door NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, overeenkomstig; artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt :

In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft heti bestuursorgaan van de BVBA R.L. VAN DER LANDE BEHEER met zetel te Kapellen, Kraaienheuvel, 4, een; boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 30 september 2010, die, rekening houdend met d& vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 2.247.009,69 EUR en een netto-actief van 2.241.863,44 EUR.

Onder voorbehoud van de volledigheid van de geboekte schulden en in het bijzonder van de mogelijke nadelige consequenties ten gevolge van fiscale en sociale controles, blijkt uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat deze boekhoudkundige: staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

De vereffening zal maar tot een goed einde kunnen worden gebracht in de mate de verwachtingen van de vennootschap met succes kunnen worden gerealiseerd door de vereffenaar(s).

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het: verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

Sint-Truiden, 2 november 2010.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ & PARTNERS.

Getekend : NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor & C°

Notariële wettigheidsverklaring

..............~..... .......

Bijlagen-bij-het Belgisch Staatsblad--18101121111- _ -Annexes chr Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle formaliteiten voorzien door de wet, werden nageleegd. Overeenkomstig artikel 181§4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan van en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

EERSTE BESLISSING

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door de BVBA IRA NICOLAIJ & PARTNERS met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat, 156 en vertegenwoordigd door NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor,opgesteld overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig september tweeduizend en tien.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Antwerpen van de benoeming van de nagemelde vereffenaar.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van deze vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Antwerpen overeenkomstig artikel 184 §1 Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna

volgende statutaire-zaakvoeder van rechtswege ontslagnemend is : de heer Robertus Van Der Lande,

voornoemd.

Hem wordt kwijting gegeven voor zijn bestuur.

Uit hoofde hiervan wordt de vierde paragraaf in artikel 14 van de statuten geschrapt.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar : de heer Robertus Van

Der Lande, voornoemd.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

ZEVENDE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

- De tekst van de één van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

is in vereffening. Haar benaming luidt : " R.L. VAN DER LANDE BEHEER ".

- De tekst van artikel vier van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

De vennootschap bestaat met ingang van drie december tweeduizend en tien, enkel nog voor haar

vereffening.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

i te voeren.

Voorbehouden - aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du M fiteür b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsbtazi- °

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE BESLISSING

Volmacht werd verleend aan CVBA van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg, 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Greet Haesen, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Grotstraat, 2, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de ; aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek tot vrijstelling van bijdragen.

"

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, vonnis van de Rechtbank van Koophandel, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor, jaarrapport per 30109/2010, en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 24.06.2010 10218-0299-011
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 07.07.2009 09352-0099-011
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.06.2008, NGL 31.07.2008 08501-0202-010

Coordonnées
R.L. VAN DER LANDE BEHEER

Adresse
KRAAIENHEUVEL 4 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande