R.V. CONSULT

Divers


Dénomination : R.V. CONSULT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 440.187.681

Publication

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 07.08.2013 13405-0007-014
08/02/2013
ÿþsle

gia~~ mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

LLuik B

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I ~ Ondememingsnr : BE0440.187.681 Benaming (voluit) : R.V. Consult

Zetel : Prins Boudewijnlaan 327 bus 9

2650 Edegem

Onderwerp akte :Wijziging doel - kapitaalverhoging - omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - goedkeuring statuten - ontslag

bestuurders en benoeming zaakvoerder.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 11 december 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "R.V. Consult", met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 327 bus 9, BTW BE BE0440.187.681 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Het artikel betreffende de doelomschrijving wordt vervangen door volgende tekst: de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

-- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

-- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale

aangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

-- de vennootschap mag optreden als bestuurder van andere burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met het doel van de vennootschap, voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het vast gedeelte van het kapitaal te verhogen met VIJFTIENDUIZEND EURO (¬ 15.000,00) om het te brengen op TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00), door afname van zelfde bedrag van de beschikbare reserves en zonder de creatie van nieuwe aandelen.

DERDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besluit het verslag van de heer De Bruyn Alex, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 329 bus 5 als volgt: De staat van activa en passiva van de Burg Coöperatieve vennootschap RV Consult, Prins Boudewijnlaan 327 B9 te 2650 Edegem per 30 september 2012, op basis waarvan de omzetting

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

van do

Rectllban4 vai, i.u.,,...., _~ .." te'iei'pBA

t+~

e r fsr

Griffie

1, 11.

mod 11.1

wordt doorgevoerd, geeft naar mijn oordeel, volledig, getrouw en juist de financiële positie van de

vennootschap weer op die datum.

Overeenkomstig mijn opdracht en gelet op de korte tijdsspanne waarin dit onderzoek plaats vond,

heb ik de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het eigen vermogen van de vennootschap op 30 september 2012, zoals blijkt uit onderhavige staat

van activa en passiva bedraagt ¬ 89.700,42 en is ¬ 84.700,42 groter dan het maatschappelijk

kapitaal

Gedaan te goeder trouw

Edegem, 03 december 2012

De Bruyn Alex Bedrijfsrevisor

VIERDE BESLISSING.

Aan de in functie zijnde bestuurders van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid wordt ontslag verleend; zij bekomen kwijting over hun mandaat.

VIJFDE BESLISSING_

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de balans per 30 september 2012, opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en reserves zullen ongewijzigd overgenomen worden in de balans.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap worden gewijzigd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 200 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de vennoten in verhouding van hun rechten in de cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid à rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één aandeel in de cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid.

Alle verrichtingen die sedert 9 oktober 2012 werden gedaan door de cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Overeenkomstig artikel 786 van het Wetboek van vennootschappen blijven de vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van voor het tijdstip vanaf het welk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen, overeenkomstig artikel 76 van voormeld Wetboek.

ZESDE BESLISSING_

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur de heer Vandenameele Ronald Prudent Mathilde, geboren te Wilrijk op 5 juli 1950 (rijksregisternummer 50.07.05-191.79), wonende te`2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 327 bus 9, die uitdrukkelijk verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

ZEVENDE BESLISSING.

De statuten van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm; zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "R.V. Consult". Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 327 bus 9. Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doet, De vennootschap heeft tot doel:

 de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

 het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

 het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

 het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

 studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

 de vennootschap mag optreden als bestuurder van andere burgerlijke vennootschappen met een

gelijkaardig doel; "

 de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met het doel van de vennootschap, voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekiaat. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de derde donderdag van de maand mei om 20.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

De volgende paragrafen zijn slechts van toepassing in zoverre de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende boekhoudwerkzaamheden voor derden, zoals opgenomen in artikel 49 van de wet van 22 april 1999 betreffende boekhoudkundige en fiscale beroepen, enkel wordt toegekend aan één of meerdere personen (natuurlijke of rechtspersonen) die gerechtigd zijn de boekhoudactiviteiten uit te oefenen.

1, Bes uur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke personen, al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten,

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd, met dien verstande, dat elke zaakvoerder die zich bezighoudt met de boekhouding voor rekening van derden, erkend is door het BIBF. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Statutaire zaakvoerder is de heer Vandenameele Ronald.

2. Bevº%egdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken, Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

3. Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

als verweerder.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere

volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

DE NOTARIS

(get.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag bestuurders, verslag bedrijfsrevisor en lijst

publicatiedata.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

* -.

`

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

21/03/2011
ÿþ MnL 2.0

Luik: B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III II If II if IHI if I III III I if II

+11043275*

tieeenll fpr offie ta de 'd'Onde!, Keepbudei te /Mpeb

op 14AARi x~tt

De. /lriflieri.

Griffie

Ondememingsnr : 0440.187.681

Benaming

(voluit) : R.V. Consult

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv CVOA

Zetel : Rode Beuk 13/ 2 2640 Mortsel

Onderwerp akte : Overlijden en benoeming bestuurder - Wijziging

Tekst maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 2310912010

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ingevolge het overlijden van bestuurder Mevrouw Hilda Van Reet, wonende Prins Boudewijnlaan 327 bus 9 te 2650 Edegem, op 12107/2010 heeft haar mandaat opgehouden te bestaan.

Als nieuwe bestuurder wordt benoemd, de Heer Janssens Kristof, wonende Dr. Theo Tutsstraat 61 te 2530 Boechout en dit met ingang van 1310712010. Het mandaat is onbezoldigd.

De maatschappelijke zetel wordt met ingang van 01109/2010 verplaatst naar Prins Boudewijniaan 327 bus 9 te 2650 Edegem.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 23/09/2010

Ronald Vandenameele Bestuurder

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

06/12/2006 : ANT002779
12/08/2004 : ANT002779
23/12/2002 : ANT002779
05/07/2002 : TUT000614
05/07/2002 : TUT000614
17/07/1999 : AN276212
01/06/1999 : AN276212
03/05/1990 : AN276212
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 26.07.2016 16358-0454-013

Coordonnées
R.V. CONSULT

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 327, BUS 9 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande