R.V.D.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R.V.D.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.764.028

Publication

23/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ke In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



im *1922698

NEERGELEGD

1 0 DEC. 2014

RECHTSANK~~~OOPI-~,4NDEL

ANTWERPEN, am. MECHELEN

----

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : R.V.D.S.

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2560 Nijilen, Beenderstraat 16/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Er blijkt uit een akte verleden voor ons notaris Meester Nathalie Vereist, met standplaats te Nijlen, op 4 december 2014, aangeboden ter registratie dat:

1.De heer VAN dER SCHRAELEN Kristof, geboren te Lier op 19 maart 1992, wonend te 2560 Nijlen, Beenderstraat 16/A.

2.De heer RAEYMAEKERS Niels, geboren te Lier op 23 januari 1991, wonend te 2520 Ranst, Korenveld 15.

Ondergetekende notaris, verzocht hebben bij authentieke akte de statuten vast te stellen van de handelsvennootschap die zij in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam R.V.D.S., met zetel van de vennootschap te 2560 Nijlen, Beenderstraat 16/A, waarvan het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in achttienduizend zeshonderd (18600) (gelijke) aandelen.

Het kapitaal werd volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort ten bedrage van tienduizend euro (¬ 10.000,00) zodat de vennootschap vanaf haar bestaan als rechtspersoon de beschikking heeft over de som van tienduizend euro (¬ 10.000,00).

Beide vennoten dienen ieder nog een bedrag te volstorten van vierduizend driehonderd euro (¬ 4.300,00)

Voormeld bedrag werd voorafgaandelijk aan de oprichting van deze vennootschap geplaatst (bij storting of door overschrijving) op een bijzondere rekening met nummer BE52 1096 6348 6709 bij BKPC Bank NV geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door voormelde (bank)instelling op 03/12/2014 en dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

ZETEL ; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 Nijlen, Beenderstraat 16/A

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

1.Alle elektriciteitswerken en elektronicawerkzaamheden, onder meer installatie van elektrische bedrading en toebehoren, elektrische verwarmingsinstallaties, hulpvoedingssys-temen (generatoraggregaten), antennes en bliksemafleiders, en andere;

2.Plaatsing, onderhoud en/of verkoop van zonnepanelen, zonneboilers en alle aan-verwante installaties; 3.Alle werkzaamheden met betrekking tot kabelwerken, domotica, beveiliging, tele-com-en databekabeling, en dergelijke;

4.Het beheren, aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, de promotie, het laten bouwen, laten omvormen, uitbaten, inrichten en in waarde brengen van om het even welke onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Alle welkdanige onroerende verhandelingen voor eigen rekening of voor rekening van derden. De aankoop en verkoop van woningen in het algemeen of op plan en projectontwikkeling;

5.Het uitvoeren, doen uitvoeren, verhandelen, bemiddelen, promoten, voor eigen re-kening of voor rekening van derden, van alle werken en handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de onderneming van alle bouw- en elektriciteitswerken, zowel private als openbare, zoals ten titel van voorbeeld kunnen worden vermeld.

6.Import, export, groothandel, kleinhandel, en verhuring van alle soorten goederen, producten, materieel en materialen;

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan _foelatingsvoo ivaarden__ondenworpen,._zaL_de_vennootschap._in..onderaanneming -laten__doen__door_ een

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

5-063-G~ D

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

Zij mag optreden als vereffenaar, zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwe-zenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of on-rechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door in-breng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onder-schrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en hou-den geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken..

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band heb-ben, Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft warden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling ge-controleerd door de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder van onderhavige vennootschap wordt benoemd, is die rechtspersoon verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger I natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van de rechtspersoon).

Voor benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien onderhavige vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een (andere) vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen warden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen verrichten voor het dagelijks beheer van de vennootschap voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, drieduizend euro (3.000,00) niet overtreft.

Samen handelend kunnen zij gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd bij aile rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door alle zaakvoerders, gezamenlijk optred end, zo er meerdere zijn.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden de eerste woensdag van juni om 19.00uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder een inventaris en een jaarrekening op. Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist.

r

Voor-

behouden

aata het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

VERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel,

Zijn aile aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. En onmiddellijk na voorgaande oprichting beslissen voornoemde oprichters met eenparigheid van stemmen:

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door twee zaakvoerders;

- dat als zaakvoerders benoemd of aangesteld worden voor onbepaalde duur, te rekenen en met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

* de heer VAN dER SCHRAELEN Kristof, voornoemde oprichter sub 1;

* de heer RAEYMAEKERS Niels, voornoemde oprichter sub 2,

die beiden verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die beiden verklaren het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend zestien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien,

2, Verklaring in verband met de aanstelling van een commissaris.

De voornoemde oprichters verklaren dat op basis van ter goeder trouw verrichte schattingen de vennootschap zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

Derhalve is de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht een commissaris aan te stellen. Elke vennoot zal individueel het toezichtrecht uitoefenen overeenkomstig de wettelijk bepaalde modaliteiten.

3. De oprichters stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) aan:de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ackmo Accountants & Tax advisers, met zetel te 2150 Borsbeek, Eug. Verelstlei 54, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

4. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters uitdrukkelijk alle daden, rechten en verbintenissen gesteld vanaf 01/1112014 tot op heden die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, uitdrukkelijk over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren, doch onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

IV. VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Voornoemde aangestelde zaakvoerders beslissen hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de heer VAN dER SCHRAELEN Kristof, voornoemd aan te stellen ais vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Nathalie Vereist.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16535-0601-014

Coordonnées
R.V.D.S.

Adresse
BEENDERSTRAAT 16A 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande