RACHMANINOV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RACHMANINOV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.888.833

Publication

12/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/06/2013
ÿþti

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbiac

Ondernemingsnr : 0841.888.833

Benaming (voluit) : RACHMANINOV

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markgravenstraat 39, 2200 Herentals, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder

Tekst :

Mod PUF 11.1

lâ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

11111§Mpll

Uit de Notulen van de bijzondere Algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 31 maart 2013 te 16u00, blijkt het ontslag van de heer Murrath Cédric, Kardinaal Cardijnlaan 51, 9100 Sint-Niklaas als zaakvoerder vanaf 31 maart 2013.

Birger Embrechts,

zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid vande insirirmenterèndé notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/09/2012
ÿþ*12155101*

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlag-en bij- het-Belgisch Staatsblad ,14/0g12042 A-nnexes «du-Moniteur- belge

na neerlegging ter griffie va

....NEERGELEGD

GRIF=wI. RECHTBANK VAN

0 4 SEP, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT Grime De griffier

Ondememingsnr : 0841.888.833

Benaming (voluit) : RACHMANINOV

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markgravenstraat 39, 2200 Herentals, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst:

Uit de Notulen van de bijzondere Algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 1 september 2012 te 9u00, blijkt de aanstelling tot zaakvoerder van de heer Murrath Cédric, Kardinaal Cardijnlaan 11, 9100 Sint-Niklaas en dit vanaf 1 september 2012.

Op de laatste biz. van LAAR B vermeldèn : Recto : Naam en haedam hokt van de iristrrimenlerende notaris, hetzij van de perse{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/05/2012
ÿþ A1od Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" izavsass"

NEERGELEGD

GRIFFIE RI~ (4,H113,!K VAN

I Il MEI zu

i II

Ondernerningsnr : 0841.888.833.

Benaming

(voluit) : AFRODITE'S ANGELS

(verkort) :

QQHÁ ~ir t_ EL ~ ~rififie`t.-1uT

ïJre

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 1G

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - DOELSWIJZIGING -

BEVESTIGING EERDER ONTSLAG EN EERDERE BENOEMING ZAAKVOERDER(S) - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negen mei twee duizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid AFRODITE'S ANGELS gevestigd te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 1G, opgericht bij atke verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op veertien december twee duizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig december daarna onder het (referte)nummer 11196382 beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

De enige vennoot beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in: RACHMANINOV.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 1 van de statuten vervangen ais volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam luidt: RACHMANINOV.

Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA", leesbaar weergegeven.

TWEEDE BESLISSING. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De enige vennoot beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2200

Herentals, Markgravenstraat 39.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 3, eerste alinea van de statuten vervangen als volgt:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2200 Herentals, Markgravenstraat 39. (" " " )

DERDE BESLISSING.

a. Voorafgaandelijk verwijst de enige vennoot naar zijn bijzonder verslag, opgemaakt in zijn hoedanigheid van zaakvoerder inzake de voorgenomen en hierna vermelde volledige wijziging van het maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op 30 april 2012.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b. De enige vennoot beslist om het huidig maatschappelijk doel van de vennootschap volledig te schrappen en te vervangen door een volledig nieuw doel, als volgt:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in buitenland voor eigen rekening en voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Het promoveren, stimuleren en uitvoeren van muzikale en vocale evenementen zoals concerten, scenische producties, muzikale en vocale experimenten; het optreden in pu-bliek van zangers, muzikanten en artiesten; het componeren, produceren, uitgeven, be-werken en verspreiden onder het publiek van muziekwerken, audiovisuele werken en prestaties van zangers, muzikanten en artiesten door middel van geluidsdragers, uitzen-dingen, film, video, Internet of op enige andere wijze; het uitbaten van geluid- en/of beeld-Op de laatste blz. van Luik ft vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

\foor-ottbuden aan het Belgisch

Staatsblad

opnamestudio's; het ontwerpen en uitvoeren van alle mogelijke opnamen in al zijn vormen en op alle wijzen; het verwerven, in licentie geven en verdelen van industriële en intellec-tuele eigendomsrechten inclusief auteursrechten en merchandising. Het huren, verhuren, kopen en verkopen van onroerende goederen.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge c. Bijgevolg wordt de tekst van artikel 4 van de statuten vervangen door de tekst opgenomen onder voormeld punt b.

VIERDE BESLISSING. BEVESTIGING (EERDER) ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS.

De enige vennoot bevestigt bij deze het eerder genomen ontslag

- door mevrouw SMOKER Amalie, wonende te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 1G, op éénendertig maart tweeduizend en twaalf met ingang vanaf die datum;

- door mevrouw RONKEN Wilhelmina, wonende te 2400 Mol, Hofstraat 66, op éénendertig maart tweeduizend en twaalf met ingang vanaf die datum;

- door mevrouw RONKEN Anna, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Eindhovensebaan 86, op twee mei tweeduizend en twaalf met ingang vanaf die datum.

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zal automatisch décharge inhouden van het door hen gevoerde bestuur tot eenendertig maart tweeduizend en twaalf respec-tievelijk tot twee mei tweeduizend en twaalf.

VIJFDE BESLISSING, BEVESTIGING (EERDERE) BENOEMING VAN EEN NIEUWE (GEWONE) ZAAKVOERDER.

De enige vennoot beslist dat vanaf twee mei tweeduizend en twaalf als nieuwe en (niet) statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur werd benoemd: de heer Birger EMBRECHTS, ondergetekende enige vennoot, die verklaart dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de opdracht aanvaard te hebben vanaf die datum.

Hij oefent het ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

ZESDE EN LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanigheid van zaakvoerder) alle machten voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en verleent volmacht aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoordineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACB TAX CONSULT te 2200 Herentals, Cardijnlaan 17/1, vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Thielen, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte naamswijziging, zetelverplaatsing, doeiswijziging, bevestiging eerder ontslag en eerdere benoeming zaakvoerder(s), statutenwijziging(en) - historiek met coordinatie der statuten - bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/03/2012
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1.111 Ii 111.1 .11 U1 iaoauiiai

behouden *12053179*

aan het

Belgisch Staatsblac





ELEGD

GRIFFIE REGHTB

21 Fa 2~t2

K.00PHANRNHO~Y

DeDE~ ~ ~ TU er,

Ondernerningsnr : Benaming (voluit) 0841.888.833

(verkort) AFRODITE'S ANGELS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boerenkrijglaan 1 bus G, 2260 Westerlo, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel, op 3januari 2012 te 19u30 blijkt dat met eenparigheid van stemmen hetvolgende werd beslist:

-- De benoeming als zaakvoerder van mevrouw Ronken Wilhelmina, Hofstraat 66, 2400 Mol en dit vanaf 3 januari 2012.

Ronken Anna,

zaakvoerder.

Qp de laatste van Luth` B vermelden : Recto: Naarrï en hoedanigheid van de iiistrumenterende notaris, hsti'sj ian de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/02/2012
ÿþB ji lagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2012 - Annexes du Moniteurbelge

Mod 21

In de bijlagen bij hetken kopie

Bergligiefflee:letnrr4e

na neerlegging ter griffeeenquctenekhECHTBANK VAN«

Ondememingsor ; 0841.888.833

Benaming AFRODITÈ'S ANGELS

"

(voluit)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boerenkrijglaan 1 bus G, 2260 Westerlo, België

Onderwerp akte

Uittreksel uit de akte van aanstelling inzake bedrijfsbeheer

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden ten maatschappelijke zetel, op 03/01/2012 blijkt de aanstelling van mevr, Ronken Wilhelmina, Hofstraat 66, 2400 Mol, inzake de kennis bedrijfsbeheer.

Ronken Anna,

zaakvoerder

111111111111q1161!IIIIIII

1

E

St

30 JAN. 2012

KOOPHANDEL NtiOUT

De griffier,

Griffie

. ..........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Reote : Naam e hoelanigheW van de instrumenterende notarts, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " . Naam en handtekening.

29/12/2011
ÿþMoi Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aKte__ ____1~._~_ ,~_~_ __ _

$ GC t. 2.a

ber aa

Be Sta;

GN

*11196382*

N

KOOPrsAND~=

Griffie De De gr Ier

Ondernemingsnr :

Benaming

(volut) : AFRODITE'S ANGELS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 1G

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op veertien december twee duizend en elf, dat :

1. Mevrouw RONKEN Anna, geboren te Venlo (Nederland) op zeven december negentienhonderd drieënzestig, identiteitskaartnummer 590-8072372-58, wonende te 3940 Hechtel- Eksel, Eindhovensebaan 86

Gehuwd met de heer Stefaan Jozef Hubertina JANSEN onder het wettelijk stelsel van gemeenschap van goederen bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden, zoals verklaard.

2. Mevrouw SMOKER Amalie, geboren te Mol op vierentwintig juli negentienhonderd achtentachtig, ongehuwd, identiteitskaartnummer 591-3917811-83, wonende te 3920 Lommel, Kanunnik J. Huybrechtsstraat

1;

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam: AFRODITE'S ANGELS.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 1G.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde

taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de

taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of

werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van deze:

- het uitbaten van een bar, café, herberg, taverne en dergelijke, al dan niet met verhuring van kamers, met

schenking van alle soorten dranken, verkoop van rookwaren, tabak, sigaren, sigaretten, suikergoedwaren,

snoepgoed, levering van lichte maaltijden, versnaperingen en dergelijke

- het organiseren en verzorgen van beurzen, demonstraties, manifestaties, verkoopactivitei-ten, culturele-

en sportactiviteiten

- het inrichten van vertoningen, zang, dans, toneel, cabaret, dancing, fuiven en dergelijke

- het ter beschikking stellen van het etablissement ars feestzaal met verhuring van divers materieel

- het uitbaten van een horeca-bedrijf in de meest uitgebreide zin van het woord

- verkoop van eetwaren en dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie

met enigerlei vorm van amusement

- handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in reukwerk, cosmetica en toiletartikelen

- handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in huishoudtextiel, dames- en herenkleding, onderkleding,

lingerie, strand- en badkleding in alle soorten materiaal.

- handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in schoeisel, lederwaren en reisartikelen

- handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in kledingsaccessoires, imitatiesieraden en gadgets

- handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in horloges en uurwerken, artikelen van edele metalen en

sieraden.

- handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbe-nodigdheden

- handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in grammofoonplaten, cd's, DVD's en al dan niet bespeelde

geluids- en videobanden, cassettes, enz,

handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in spellen en speelgoed

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0894.888.833

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

- handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in drogisterijartikelen, onderhoudsproducten, touwen en koorden.

- handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in overige gespecialiseerde artikelen, andere dan voedingsmiddelen.

- activiteit van postorderbedrijf

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan niet haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro (¬ 18.600,00) en werd gedeeltelijk volgestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in honderd (100) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een cpenbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op derde zaterdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen vóér de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen : De voornoemde oprichters hebben met eenparigheid van stemmen beslist : - dat de vennootschap zal bestuurd worden door twee (gewone) zaakvoerders;

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" - dat vanaf heden als (gewone) zaakvoerders benoemd of aangesteld worden voor onbepaalde duur maar' slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

mevrouw Anna Ronken, voornoemde oprichter sub 1;

mevrouw Amalie Smoker, voomoemde oprichter sub 2, die beiden verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die beiden verklaren het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend dertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) : de burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACB TAX CONSULT te 2200 Herentals, Cardijnlaan 17/1, vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Thielen, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te (eggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen niet het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) ten gevolge van onderhavige oprichtingsakte (met inbegrip van een eventuele verbetering en/of wijziging van die inschrijving), in voorkomend geval met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en om het nodige te doen bij andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten, dit alles ten gevolge van en beperkt tot onderhavige oprichtingsakte.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Voornoemde aangestelde zaakvoerders beslissen hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, voornoemde mevrouw RONKEN Anna aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vaste vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s), bankattest.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RACHMANINOV

Adresse
MARKGRAVENSTRAAT 39 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande