RACING TEAM KOESTAL 43, AFGEKORT : RTK43

Association sans but lucratif


Dénomination : RACING TEAM KOESTAL 43, AFGEKORT : RTK43
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 834.307.292

Publication

27/11/2014
ÿþt MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





" sveexgeiegn ter grtfite van de'

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1'8 NOV. 20t4

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT DeMieffice



IUhI~iiva iii

lA 19370+

III

I

II

Ondernemingsnr : 0834.307.292

Benaming

(voluit) : RACING TEAM KOESTAL 43

(verkort) : RTK43

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : ZANDVLIET 67 2480 DESSEL - BELGIE

Onderwerp akte : stopzetting VZW

Na het houden van een algemene vergadering op vrijdag 31 /10/2014,

is er beslist om de VZW RACING TEAM KOESTAL 43 stop te zetten.

De VZW is van vrijdag 31/1012014 op houden te bestaan.

Aangezien er geen schulden zijn, en geen positieve bedragen is er geen vereffenaar aangesteld.

Boeken en beschrijven zullen gedurende de volgende vijf jaar bewaard worden blj, Nevelsteen Gert,

Nevelsteen Gert

ondervoorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/03/2011
ÿþ 11 rYwD 2.2

aJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

1-A-1GILLEG® :,71Cat~1. ~R!rE¬ E F-37C¬ -¬ TBANK VAN

3- 2011 I? I,ir9P4f11 2041

UR

II IWII~IAI~~IYNIN MONITE

*110 62969' DIRE

i1-0





STAATS ai:WHAN TURNHOUT

pp~,~~

Gr f'De griffier

BELGISCH

BE









Ondernemingsnar : 08 31.30 , (~12

Benaming

(voluit) : RACING TEAM KOESTAL 43

(verkort) : RTK43

Rechtsvorm : VZW

Zetel: 2480 DESSEL, ZANDVLIET 67

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

STATUTEN vzw RTK43

De ondergetekenden

Nevelsteen Gert, wonende Zandvliet 67,Dessel; geboren 13 september 1982, te MOL

Peeters Baaf,wonende Meistraat 192,Dessel, geboren 9 maart 1976, te TURNHOUT

Van Ammel Dorien, wonende Zandvliet 67,Dessel, geboren 19 september 1985, te TURNHOUT

zijn overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, waarvan de statuten de volgende

zijn:

Hoofdstuk I. Benaming, zetel, doel

" Art. 1. De vereniging draagt de naam "vereniging zonder winstoogmerk RACING TEAM KOESTAL 43" afgekort `vzw RTK43", en is opgericht voor onbepaalde duur.

Art. 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te ZANDLVIET 67  2480 DESSEL, gelegen in het' gerechtelijk arrondissement TURNHOUT De zetel kan binnen het gerechtelijke arrondissement gewijzigd worden bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Art. 3. Vzw RTK43 heeft tot doel om met al haar geëigende middelen:

- deelnemen aan motor race evenementen, zoals wedstrijden in competitieverband, oefenwedstrijden, stages enz.

- het zoeken naar en verwerven van financiële middelen voor de verwezenlijking van het gestelde doel, zoals het aantrekken van sponsors.

- organiseren van uitstappen naar motor race evenementen en evenementen verwant aan race evenementen

- De vereniging kan alle activiteiten organiseren of eraan deelnemen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van dit doel, met inbegrip van winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de niet-winstgevende doelstellingen.

Hoofdstuk II. Leden

Art. 4. Het aantal leden is onbeperkt, maar minimum drie. De vereniging bestaat uit werkende leden en toegetreden leden. De bovengenoemde stichters van de vereniging zijn de eerste werkende leden.

Art. 5. Beslissingen over de toetreding van werkende leden behoren tot de bevoegdheid van de raad van bestuur. Tot de vereniging kan als werkend lid toetreden al wie door de raad van bestuur aanvaard wordt. De Raad van bestuur zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als Werkend lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dienen minstens de helft van de leden van de Raad van Bestuur aanwezig of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

vertegenwoordigd te zijn. De raad van bestuur beslist over elk verzoek tot opneming bij geheime stemming en zonder deze beslissing te moeten motiveren

Art. 6. De raad van bestuur kan op door hem te bepalen voorwaarden ook andere personen als toegetreden leden of steunende leden tot de vereniging toelaten. Deze personen bezitten echter niet de rechten van de werkende leden. Ze werven het statuut van niet-werkend lid en hebben geen stemrecht en maken geen deel uit van de algemene vergadering. Toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden beschreven.

Ieder nieuw lid moet het ledenregister ondertekenen, deze handtekening zal gelden als onvoorwaardelijke toetreding tot deze vereniging

Art. 7. Het bedrag van de jaarlijkse bijdragen van de toegetreden of steunende leden wordt bepaald door de raad van bestuur of de algemene vergadering. Het maximum van deze bijdrage is vastgesteld op 50 euro.

Hoofdstuk III. Algemene vergadering

Art. 8. De algemene vergadering bestaat uit alle werkende leden. Elk werkend lid heeft één stem.

De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn, welke moeten worden goedgekeurd met tweederde

meerderheid der aanwezige stemmen

" de wijziging van de statuten;

" de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

" de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

" de ontbinding van de vereniging;

" het aanvaarden en uitsluiten van de leden

Art. 9. De algemene vergadering kiest onder haar leden een voorzitter en een ondervoorzitter.

Art. 10. De algemene vergadering komt minstens één maal per jaar samen, op uitnodiging van de voorzitter of de plaatsvervanger. De beslissingen van de algemene vergadering worden in het verslag door middel van Email aan de leden bekendgemaakt.

Art. 11. Een buitengewone algemene vergadering kan steeds samengeroepen worden, hetzij op initiatief van de raad van bestuur, hetzij op aanvraag van één derde van de leden.

Art. 12. De uitnodiging voor de algemene vergadering komt bij gewone brief, via fax of e-mail. Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de algemene vergadering. De uitnodigingen worden minstens acht dagen v66r de algemene vergadering verstuurd. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of een plaatsvervanger.

Art. 13. De vergadering is geldig samengesteld indien ten minste de helft van de leden aanwezig is. Beslissingen worden genomen bij een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Voor de wijziging van de statuten, de uitsluiting van een lid en de ontbinding van de vereniging geldt de wet op de vzw's.

Art. 14. Elk lid mag zich op de Algemene Vergadering door een ander lid laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht.

Hoofdstuk IV. Raad van bestuur

Art. 15. De vereniging word bestuurd door een raad van bestuur die is samengesteld uit ten minste drie leden, het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat werkend lid is van de vereniging. Wanneer de vereniging slecht het wettelijk bepaald minimum van drie werkende leden heeft, mag de raad van bestuur slecht uit twee bestuurders bestaan. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar en zijn ten alle tijden door de algemene vergadering afzetbaar.

Art. 16. De raad van bestuur verkiest onder haar leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris en bepaalt hun bevoegdheden.

Art. 17. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. De raad is bevoegd om alle daden van beheer te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden

Art. 18. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging overdragen aan één van zijn leden of aan een derde en diens bevoegdheden bepalen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

LuikB" -Vervolg

Art. 19. De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vereniging dit vereist, op uitnodiging van de voorzitter of plaatsvervanger. De uitnodiging komt bij gewone brief, via fax of e-mail. Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de raad van bestuur. De uitnodigingen worden minstens acht dagen vóór de raad van bestuur verstuurd.

Art. 20. De raad van bestuur kan slechts beslissingen nemen wanneer een gewone meerderheid aanwezig is. De beslissingen worden genomen door een eenvoudige meerderheid van de aanwezige of door volmacht vertegenwoordigde leden. Elk bestuurslid kan zich bij volmacht laten vertegenwoordigen door een ander bestuurslid. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Art. 21. De beslissingen van de raad van bestuur worden overgemaakt aan elke bestuurder en worden neergeschreven in de notulen, die op de zetel van de vereniging ter inzage liggen van de leden.

Art. 22. De aansprakelijkheid van de bestuurders wordt geregeld overeenkomstig artikel 14. van de wet van 27 juni 1921.

Hoofdstuk V. Ontbinding en vereffening.

Art. 23. De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een lid; in zover het aantal leden daardoor niet minder dan 3 bedraagt. Zelfs in dat geval beschikt de verenigin over een regularistatietermijn van 3 maanden. De vereniging kan vrijwillig ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering

.Art. 24. Bij ontbinding van de vereniging wijst de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan,

" bepaalt hun bevoegdheden, en geeft het netto-actief van het maatschappelijk bezit aan een vereniging met belangeloze doelstelling, die zij zal aanduiden in de ontbindingsbeslissing.

Hoofdstuk VI. Akte van benoeming van bestuurders.

Art. 25. Voor de eerste maal wordt het aantal leden bepaald op drie. Worden benoemd als eerste leden van de Algemene vergadering voor de duur van drie jaar, de ondergetekende oprichters, die aanvaarden:

Voorzitter: Nevelsteen Gert voornoemd

Ondervoorzitter Peeters Baaf, voornoemd

Secretaris-penningmeester: Van Ammel Dorien,voomoemd

Als leden van Raad van bestuur worden benoemd

Nevelsteen Gert voornoemd

Peeters Baaf, voornoemd

IY " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge







" Hoofdstuk VII. Slotbepaling.

Art. 26. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt van 01/02/2011 tot en met 31/12/2011.

Art. 27 Wijzingen in de statuten worden geregeld overeenkomstig de wet van 27 juni 1921.

Art. 28. Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921.

Opgemaakt te Dessel op 26/02/2011 in 2 originele exemplaren.

Nevelsteen Gert Peeters Baaf Van Ammel Dorien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RACING TEAM KOESTAL 43, AFGEKORT : RTK43

Adresse
ZANDVLIET 67 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande