RADIOLOGIE DRS. VAN MEERBEECK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RADIOLOGIE DRS. VAN MEERBEECK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.766.308

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 04.07.2014 14262-0388-015
07/11/2012
ÿþ w Mod Word 11.1

IL,M' : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

AI II ICI IIA IIIII III CII 1111

"12181638*

"

NEERGELEGD

2 5 OKT, 2012

GRIFFIE REGMBANK van

KOOPHANDEL to MECI I L[N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0829.766.308

Benaming

(voluit) : RADIOLOGIE VAN MEERBEECK

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Temsesteenweg 78 - 2880 BORNEM

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RADIOLOGIE VAN MEERBEECK", met zetel te Bornem, Temsesteenweg 78, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0829.766.308, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op negentien oktober tweeduizend en twaalf, nog te registreren, waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. de maatschappelijke naam te wijzigen van "RADIOLOGIE VAN MEERBEECK" naar "RADIOLOGIE DRS. VAN MEERBEECK", met ingang vanaf tweeëntwintig oktober tweeduizend en twaalf en dienovereenkomstig artikel één van de statuten te wijzigen dat voortaan zal luiden als volgt:

"De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft als naam "RADIOLOGIE DRS. VAN MEERBEECK.".

2, om

het woord "geneesheren" te vervangen door het woord "artsen", in de artikels 9, 10, 11, 34, 36 en 49 behoudens wanneer het voorkomt in "Orde van geneesheren" en

- het woord "geneesheer" te vervangen door het woord "arts" in artikels 5bis, 9, 10, 11, 16, 41 en 42, en dienovereenkomstig de betreffende artikels te wijzigen.

3. de instrumenterende notaris te ontslaan om voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door het college van zaakvoerders betreffende de hierna vermelde doelwijziging.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gehecht van 31 juli 2012. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken.

De vergadering beslist vervolgens, in overeenstemming met voormeld verslag, het woord "geneesheren" te vervangen door het woord "artsen" en het woord "geneesheer" door het woord "arts" in artikel 3 van de statuten, zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, specialisatie radiologie. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid,

De activiteit omvat impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootsohap.

Om dit doel te bereiken, kunnen volgende middelen aangewend worden:

1. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

2. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

3. Het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten,

4. het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit doel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere _vennootschappenmet_hetzeIfde,_gelijkaardigof aanverwant doelerf dit_door_inbr_eng, versmelting of op welke Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

à

~

manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook

door de vennootschap niet mogen afgesloten worden."

4 de laatste alinea van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de bevoegde rechtbank van de

werkelijke zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerder(s)."

5. de woorden "voorzitter van de" en "van Eerste Aanleg" te schrappen en het woord "bevoegde" toe te voegen voor het woord "Rechtbank" in de voorlaatste zin van artikel 10 punt cl van de statuten en eerste alinea van artikel 48 van de statuten die voortaan zullen luiden als volgt,

"Artikel 10 punt d

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de bevoegde Rechtbank van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.

Artikel 48

Indien zij omtrent die keuze geen éénsgezindheid bereiken, zal de meest gerede partij zich wenden tot de

bevoegde Rechtbank van de werkelijke zetvan dewennootschap, die de scheidsrechter zal aanduiden,"

6. de laatste alinea van artikel tien van de statrîter lé schrappen.

7. de zin "Deze zaakvoerders dienen, steeds'; geneesheer te zijn en de regels van behoorlijke beroepsuitoefening na te leven" in artikel 15 a~ de' statuten té schrappen.

8. de zin "Bij een meerpersoonsvennor:i.kCiap diénUde. bezoldigingsovereenkomst voorafgaandelijk ter goedkeuring overgemaakt worden aan de drde var' Génee',hei" en," toe te voegen aan de eerste alinea van artikel 16 van de statuten, na de eerste zin, zodat deze voortaan zal luiden als volgt:

"Het mandaat van de arts-zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Bij een meerpersoonsvennootschap dient de bezoldigingsovereenkomst voorafgaandelijk ter goedkeuring overgemaakt te worden aan de Orde van Geneesheren. Reis- en andere kosten door de arts-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de arts zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed."

9. de woorden "en dit alles met inachtneming en toepassing van de wettelijke bepalingen inzake arbitrage zoals voorzien in het Gerechtelijk Wetboek" toe te voegen aan de tweede alinea van artikel 48 van de statuten zodat deze voortaan zal luiden als volgt:

"De regeling van de arbitrale procedure wordt aan de scheidsrechter overgelaten en dit alles met in achtneming en toepassing van de wettelijke bepalingen inzake arbitrage zoals voorzien in het Gerechtelijk Wetboek. Wel wordt bepaald dat hij zal oordelen op basis van geschreven nota's van partijen en van door hen voorgebrachte stukken. Behoudens uitdrukkelijk verzoek van de scheidsrechter dienen geen mondelinge uiteenzettingen te worden gehouden."

10. opdracht te geven aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten van de vennootschap over te gaan overeenkomstig de genomen beslissing.

11. volmacht te verlenen aan de cvba A.A.&T Group te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 H-I-J en aan haar

medewerkers, elk met de mogelijkheid om alleen op te treden, met reoht van indeplaatsstelling, om in naam en

voor rekening van de vennootschap, over te gaan tot de wijzigingen aangaande het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  gecoördineerde statuten - - bijzonder verslag van zaakvoerder de dato 15.10.2012 met staat van activa en passiva

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.08.2012, NGL 22.08.2012 12426-0126-014
09/09/2011
ÿþVI

bah, sel Bel 5tas

Iiiiii1J111111111111111!111,1111,11,111111

.m2,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

EERGELLGD

1 29 -08- 2011

.1RIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANete MECHELEN

Ondernemingsnr : 0829.766.308

[8ena:m) tg

(voluit) : RADIOLOGIE VAN MEERBEECK

Rechtsvorm : BV OW BVBA

Zetei : TEMSESTEENWEG 78

2880 BORNEM

Orodenrve ette : QUASI INBRENG

NEERLEGGING VAN:

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR + BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

ETIENNE VAN MEERBEECK STEPHEN VAN MEERBEECK

STATUTAIR ZAAKVOERDER STATUTAIR ZAAKVOERDER

MARIE-JOSÉ DE WILDE

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RADIOLOGIE DRS. VAN MEERBEECK

Adresse
TEMSESTEENWEG 78 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande