RADIOLOGIE VAN RILLAER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RADIOLOGIE VAN RILLAER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.893.814

Publication

12/08/2014
ÿþ mod11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





.1)1111W11 11 II

Ondernemingsnr : 0525.893.814

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

01 AUG. 2014

eVieeteAritwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Radiologie Van Rillaer

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Tumhoutsebaan 41

2970 Schilde

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

i Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 29 juli 2014, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van' koophandel te Antwerpen", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Radiologie Van Rillaer" met zetel te 2970 Schilde,! Turnhoutsebaan 41 gekend onder het ondemeiningsnutmner 0525.893.814 ,besloten heeft,

* KAPITAALVERMINDERING

De alleen-vennoot beslist om het kapitaal van de vennootschap met vijfhonderd achtenveertigduizend zeshonderd euro (E 548.600,00) te verminderen door terugbetaling van werkelijk geplaatst en volstort kapitaal, zodat het kapitaal van zevenhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (E 768.600,00) tot tweehonderdtwintigduizend euro (E 220.000,00) wordt herleid.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben met evenredige reductie van het aantal aandelen. Er zullen naar aanleiding van deze kapitaalsvermindering in totaal vijfduizend vierhonderd zesentachtig aandelen (5.486) aandelen worden vernietigd, zodat het aantal aandelen van zevenduizend zeshonderd zesentachtig (7.686) aandelen tot tweeduizend tweehonderd (2.200) wordt gereduceerd, dit als volgt:

a) van de honderdzesentachtig (186) aandelen, die oorspronkelijk werden gecreëerd bij de ,"

oprichting van de vennootschap, worden thans vijf (5) aandelen vernietigd;

b) van de zevenduizend vijfhonderd (7.500) aandelen, die werden gecreëerd bij de kapitaalsverhoging van 26 november 2013, worden thans vijfduizend vierhonderd eenentachtig (5.481) aandelen vernietigd.

De kapitaalvermindering zal geschieden door uitbetaling van de aandeelhouders, evenwel met inachtname van artikel 317 van het Wetboek Vennootschappen.

De terugbetaling aan de alleen-vennoot zal aldus slechts plaatsvinden na afloop van twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlagen bij het Belgische Staatsblad, evenwel op voorwaarde dat de schuldeisers van de vennootschap in die twee maanden geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking van de kapitaalvermindering nog niet waren vervallen.

In zoverre wel een zekerheid werd geëist, zal slechts tot uitbetaling aan de alleen-vennoot worden overgegaan, voor zover de voomoemde schuldeisers voldoening hebben gekregen, of voor zover de ; aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechtelijke beslissing is afgewezen. Zolang de schuldeisers niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen gelden op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

, Overeenkomstig deze beslissing, wijziging van het huidige artikel 5 om het in de toekomst letterlijk te laten luiden als volgt:

"Artikel 5 Kapitaal

:11:et nzaatschappe l/k kapitaaL bedraaetweehonderdtwintigduizend euro_e220.000,092. _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

;->Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd (2.200) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizend tweehonderdste (1/2,200) van het maatschappelijk kapitaal."

* VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING

De alleen-vennoot verzocht ondergetekende notaris te noteren dat deze statutenwijziging werd doorgevoerd zoals uiteengezet, en dat de gewijzigde statuten vanaf heden van toepassing zijn. * BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerder stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber ACCOVA, kantoor houdende te 2980 Schilde, Raymond Delbekestraat 373, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

" Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lij st der wijzigingen aan de statuten

" Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!~rl~~~ ~3

mod 11,1

r

IIIIIIR~IIIIIIIIII i III

*13199935*

,,.. ,.

,

Y~n

Koophandel fe Antwerpen, op

13 DEC. 2013,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0525.893.814

Benaming (voluit) : Radiologie Van Rillaer

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tumhoutsebaan 41

2970 Schilde

Onderwerp akte : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA : kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 26 november 2013, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Radiologie Van Rillaer" met zetel te 2970 Schilde, Tumhoutsebaan 41 gekend onder het ondernemingsnummer 0525.893.814 , besloten heeft,

* KAPITAALVERHOGING

Om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een inbreng in geld van zevenhonderd vijftigduizend euro (E 750.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op zevenhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (E 768.600,00), door het, creëren van zevenduizend vijfhonderd (7.500) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande genietende van dezelfde rechten en voordelen, en die in het resultaat van de vennootschap zullen; delen met ingang van heden.

De alleen-vennoot beslist de aandelen uit te geven tegen honderd euro (E 100,00) per aandeel. INTEKENING EN AFBETALING

En onmiddellijk werd ingeschreven op de kapitaalsverhoging en werd het kapitaal volstort.

Bijgevolg werden alle zevenduizend vijfhonderd (7.500) nieuwe aandelen toebedeeld. VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING.

De alleen-vennoot verzocht ondergetekende notaris te akteren dat deze kapitaalverhoging werd! doorgevoerd zoals gezegd en dat derhalve het kapitaal van de vennootschap gebracht werd op zevenhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (E 768.600,00), vertegenwoordigd door= zevenduizend zeshonderd zesentachtig (7.686) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/zevenduizend zeshonderd zesentachtigste (1.7.686ste)

* WIJZIGING ARTIKEL 5

In uitvoering van voormelde kapitaalverhoging beslist de alleen-vennoot om de huidige tekst van artikel 5 aan te passen, om het in de toekomst te laten luiden als volgt:

"Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 768.600, 00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenduizend zeshonderd zesentachtig (7,686) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één zevenduizend zeshonderd zesentachtigste (1/7.6865`e) van het maatschappelijk kapitaal. "

* BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerders stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber ACCOVA, kantoor houdende te 2980;

Schilde, Raymond Delbekestraat 373, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

rood 11.1

wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.-belastingplichtige.

Voor-

behouden

aan heet

Belgisch

Staatsblad

F+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDt R

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

*Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten *Gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2013
ÿþ Mcd WorO S1,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D hIIYIIflINI~lYlllll flfl1

" 13090272*

Neergelegd ter riFr`ïe van de Rechtbank

van Koophandel ta Antwerpen, op

0 5 JUNI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0525.893.B14

Benaming

(voluit) : RADIOLOGIE VAN RILLAER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 41 te 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het veslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 28/5/2013

Met unanimiteit van stemmen keurt de algemene vergadering de benoeming als zaakvoerder goed van

De Havre PR BVBA (0832.169.235), Burgemeester Woutersstraat 12 te 2600 Berchem,

vast vertegenwoordigd door mevrouw De Havre Isabelle, dit ais zaakvoerder voor niet-medische

administratieve taken..

Het mandaat gaat in op 1 juni 2013 en is bezoldigd.

Getekend,

Olivier Van Rillaer

zaakvoerder

Bij lagen bij-het BelgisclrSfiaatsüiad 1-4106f20t3 = Annexes -du-Moniteur bue

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

tprigil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 4 APR.2Ü13

1111111,11 73

Ondernemingsar

893 814

Benaming (voluit) : RADIOLOGIE VAN RILLAER

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap ander de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetelt Tumhoutsebaan 41

2970 SCHILDE

Onderwerp akte :OPRICHTINGSAKTE

Het blijkt uit een akte nog niet geregistreerd dat :

"Het jaar tweeduizend dertien. Op negen april.

Te Antwerpen, op het kantoor van de ondergetekende notaris.

11 Voor mij, meester Louis STEENACKERS, notaris met standplaats te Antwerpen.

IS VERSCHENEN

11 De heer VAN RILLAER Olivier Paul Michel Elise, geboren te Mortsel op 12 maart 111980, van Belgische nationaliteit, ... gedomicilieerd en verblijvende te 2600 Berchem, Burgemeester Woutersstraat 12....

DEEL 1: DE OPRICHTING

De oprichter heeft mij, notaris, verzocht in een authentieke akte vast te stellen dat hij ;; een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met;

beperkte aansprakelijkheid opricht onder de benaming "RADIOLOGIE VAN RILLAER",i

waarvan de eerste maatschappelijke zetel gevestigd zal zijn te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan1 1141.

Inschrijvingen en stortingen op het kapitaal

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door de verschijner in deze, en volstort ten: belope van twaalfduizend vierhonderd euro.

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en deels volgestort, zodat dei vennootschap heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro.

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding voor de door hen gedane inbrengen, worden aan de oprichter alle 186;

aandelen toegekend.

;I

Begin van activiteit

De vennootschap zal beginnen te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

11 DEEL II: STATUTEN

TITEL L RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

11 De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm( van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1

Vod i.-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

"Radiologie Van Rillaer".

Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of de afkorting "SPRL" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 41.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Iedere verandering van de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt tevens door toedoen van de zaakvoerder voorafgaandelijk ter kennis gebracht aan de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, een bijkomende praktijk oprichten, mits voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van de geneeskunde met discipline radiologie, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, door de geneesheer-vennoten, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, onder hun eigen professionele verantwoordelijkheid, die onbeperkt is. Zij oefenen de geneeskunde evenwel uit in naam en voor rekening van de vennootschap.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- het verwerven huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van een arts-vennoot of arts-vennoten;

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur en gebouwen, noodzakelijk en bevorderlijk om de geneeskunde uit te oefenen

- het scheppen van de mogelijkheid om een geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijk uitoefening mogelijk te maken;

- het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de algemene geneeskunde.

De vennootschap ontvangt rechtstreek alle verschuldigde honoraria, de erelonen en de uitkeringen van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap zal in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet en/of door de Medische Plichtenleer verboden financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks verband houden met haar doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te waarborgen.

De vennootschap kan onder het normaal beheer als goede huisvader; een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg, uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende beleggingen uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap. Dit kan enkel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en zonder dat deze handelingen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke aanvullende commerciële activiteit dan ook. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dam wel demodaliteiten_van_een.akkoord.omer_hetivesteringsbeleid te_ word -.n

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

mod 11.1

Vo4 r-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

bepaald en zullen deze uitdrukkelijk en concreet in de statuten opgenomen moeten worden.

Dé vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

TITEL II. KAPITAAL  AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6. Stortingsplicht

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort, kunnen de zaakvoerders zelfstandig beslissen over de opvragingen van stortingen door de vennoten, op voorwaarde van gelijke behandeling van deze vennoten.

De zaakvoerders kunnen de vennoten toelaten hun aandelen vervroegd te volstorten. In dat geval bepalen zij de eventuele voorwaarden waaronder deze vervroegde betalingen worden toegelaten. Deze worden beschouwd als voorgeschoten gelden.

Elk ingevorderde betaling wordt aangerekend op het geheel van de aandelen waarvan de vennoot titularis is.

De vennoot die na een aanmaning van één maand, betekend bij aangetekende brief, achterstaat met zijn stortingen, zal een interest berekend op de wettelijke interest, verhoogd niet twee ten honderd per jaar, moeten betalen ten bate van de vennootschap te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid der stortingen.

De zaakvoerders kunnen bovendien, nadat een tweede aangetekend schrijven gedurende een maand onbeantwoord is gebleven, de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot uitspreken en zijn aandelen doen verkopen aan een andere vennoot of desgevallend aan een derde die werd goedgekeurd overeenkomstig deze statuten, tegen een prijs die wordt bepaald door een in gemeen overleg aangewezen deskundige of, bij gebrek aan overeenstemming, door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij, waarbij alle procedure-en expertisekosten voor de helft ten laste van de overdrager en voor de helft ten laste van de overnemers zijn, evenredig aan het door ieder aantal verworven aandelen indien er meerdere overnemers zijn.

De netto opbrengst van deze verkoop wordt aangerekend op hetgeen verschuldigd is door de in gebreke gebleven vennoot; hij zal in voorkomend geval instaan voor het verschil of genieten van het overschot.

De overdracht van de aandelen zal worden opgetekend in het register der aandeelhouders door de in gebreke gebleven vennoot, of bij diens ontstentenis, door de zaakvoerders binnen acht dagen na de aanmaning die hem aangetekend werd toegestuurd. De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied.

In geval van een enige vennoot-zaakvoerder, bepaalt deze laatste vrij, naargelang de behoeften van de vennootschap en op door hem bepaalde tijdstippen, de later door hem uit te voeren stortingen op de in speciën onderschreven en niet geheel volgestorte aandelen.

Artikel 7. Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

De algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten, kan het maatschappelijk kapitaal verhogen of verminderen. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal

De_ aandelen. waarap in_ ingeschreven,_ moeten. e erst_worden_aangehaden.aan

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste

mod 11.1

de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De algemene vergadering bepaalt de inschrijvingsprijs waartegen en de periode tijdens dewelke het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend.

Op aandelen waarvoor het voorkeurrecht niet werd uitgeoefend overeenkomstig de bepalingen van dit artikel, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 van deze statuten genoemde personen en onder de in artikel 10 bepaalde voorwaarden.

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van een inbreng of quasi-inbreng in een artsenvennootschap en van een overdracht aan een artsenvennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst worden geregeld. Deze overeenkomst dient voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deontologische verplichtingen van de betrokken artsen.

Verlaging van het maatschappelijk kapitaal

Bij vermindering van het geplaatst kapitaal moeten de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld.

Gebeurt de verlaging van het kapitaal door terugbetaling aan de vennoten, dan mag deze terugbetaling pas plaats hebben twee maanden nadat het besluit van de buitengewone algemene vergadering neergelegd en bekendgemaakt werd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De kapitaalsverlaging mag niet tot het gevolg hebben dat het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt teruggebracht tot beneden het minimum bedrag vereist door de vennootschappenwet.

Zodanige verlaging kan wel geschieden tot aanzuivering van geleden verliezen en onder de opschortende voorwaarde van een daaropvolgende verhoging van het kapitaal tot het voormelde minimumbedrag.

Artikel 8. Vennoten en Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen dat hem toebehoort, alsook de gedane stortingen.

De aandeelhouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeelhouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Enkel artsen, die ingeschreven zijn op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, kunnen aandelen bezitten of toetreden tot de vennootschap, hetzij in het kader van een kapitaalverhoging hetzij door overdracht van aandelen bij leven of ingevolge overlijden, op voorwaarde dat zij hun praktijk in het kader van de vennootschap uitoefenen of zullen uitoefenen, en zij met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten worden aanvaard.

Het relatieve aandelenbezit van de vennoten dient zich te verhouden tot hun respectieve activiteit en verrichte prestaties in de vennootschap, geenszins met het geïnvesteerde kapitaal of de anciënniteit.

De_verdeling_yan_de_aandelen onder_de..artsen.vennoten mag niet beletten dat_elke.arts-_

Op de laatste biz, van Luik. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

vennoot,een normale vergoeding verkrijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk. Artikel 9. Ondeelbaarheid van de aandelen

Ten aanzien van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar en onsplitsbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk aandeel, wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort of indien de aan een aandeel verbonden rechten verdeeld zijn over meerdere personen, zullen de eraan verbonden rechten worden opgeschort tot de overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, zoals bepaald in artikel 8 van onderhavige statuten, zonder dat hierdoor afbreuk mag worden gedaan aan de rechten die krachtens de wet worden toegekend aan diegene die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot.

Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke vennoot moet arts zijn van dezelfde of aanverwante discipline die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen.

Indien een vennoot een disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met een weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening oploopt, moet hij de andere vennoten hiervan inlichten. De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap noch één der vennoten mogen een vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot. Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij deze geneesheer is ingeschreven.

De vennootschap kan geen deelbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, zoals warrants en converteerbare obligaties, uitgeven.

Artikel 10. Overdracht van aandelen

Algemeen

Aandelen mogen slechts worden overgedragen onder levenden of overgaan bij overlijden aan personen die voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden, zoals bepaald in artikel 8 van onderhavige statuten, en die  indien de vennootschap meerdere vennoten telt -, door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen werden aanvaard.

Elke overdracht moet daarenboven voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden en de garantie geboden wordt dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Overdracht onder de levenden

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen kennis geven bij aangetekend schrijven aan de overige vennoten, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor aangeboden prijs.

Overgaan naar aanleiding van overlijden van de enige vennoot

In geval van overlijden van een vennoot moet dit onverwijld worden gemeld aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Het overlijden van de enige vennoot hoeft niet tot gevolg te hebben dat de vennootschap ontbonden wordt.

Evenwel mogen zijn aandelen, op straffe van nietigheid, slechts overgaan aan artsen, die

_uoldaen_aan de_ oores.aarden om.venno.ot_te worden, Aran dezelfde_oLaanverwante_discipline_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Veto> behouden aan het Belgisch Staatsblad

en die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen.

De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de vereiste hoedanigheid bezitten, kunnen van rechtswege vennoot worden.

Diegenen die de vereiste hoedanigheid niet bezitten, hebben recht op de waarde van de naar hen overgegane aandelen.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze beperking kan een einde worden gesteld door de systematische wijziging van de statuten, inzonderheid artikel 1 en artikel 3, zodat de beoefening en de bevordering van cle geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

Overgaan naar aanleiding van overlijden van één van de vennoten

In geval van overlijden van een vennoot moet dit onverwijld worden gemeld aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

In geval van overlijden van één van de vennoten maken de erfgerechtigden zich kenbaar aan de overige vennoten.

Indien de erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden de vereiste hoedanigheid bezitten, kunnen ze van rechtswege vennoot worden, voor zover zij daartoe aanvaard worden door alle reeds bestaande vennoten.

Indien de erfgerechtigden niet de vereiste hoedanigheid bezitten of niet worden aanvaard door de andere vennoten, hebben zij recht op de waarde van de aandelen.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke vennoot moet arts zijn van dezelfde of aanverwante discipline die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen.

Voor zover naar aanleiding van de overdracht een bepaalde discipline niet meer wordt uitgeoefend, zal het doel van de vennootschap moeten gewijzigd worden zodat elke verwijzing naar de niet meer uitgeoefende discipline geschrapt moet worden.

Waardebepaling van aandelen bij overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden

De waarde van de aandelen wordt vastgesteld rekening houdend met de reserves en eventuele waardeverhogingen, de gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen, alsook alle andere elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, zoals deze blijken uit de laatste neergelegde jaarrekening.

Bij gebrek aan prijsbepaling in gezamenlijk overleg wordt de prijs vastgesteld door één deskundige, aangesteld in gezamenlijk overleg, of bij gebreke, op verzoek van de meest gerede partij, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Deze deskundige dient zich te baseren op de gangbare waarderingsregels in de vennootschap en de eventuele voorgaande waarderingen.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen drie maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen in evenredigheid met hun activiteit in de vennootschap door alle middelen rechtens.

TITEL III. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 11: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke en/of personen, waarvan minstens één gekozen onder de artsen-vennoten, benoemd door de

_algemene_vergadering_en.aangeduid_ in_de_statuten van. de. xennooxschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

De opdracht van de zaakvoerders kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Worden benoemd tot statutair zaakvoerder:

- de heer Olivier VAN RILLAER, voornoemd, die aanvaardt;

- de heer Michel Maria VAN RILLAER, geboren te Wilrijk op 17 maart 1949, wonende te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 41, rijksregisternummer 490317.303-43.

Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn. Alleszins dient een geneesheer vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. De bevoegdheid van de zaakvoerder niet-arts is beperkt tot aangelegenheden van administratieve aard. De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt. Zijn mandaat is beperkt tot 6 jaar, met mogelijkheid tot hernieuwing.

Artikel 12: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de zaakvoerder niet-arts, wiens mandaat beperkt is tot aangelegenheden van louter administratieve aard.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde niet-medische aangelegenheden opdragen voor zover dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Artikel 13: Vergoedingen

De opdracht van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. De eventuele vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap, die is onderworpen aan de bepalingen van de Code van geneeskundige Plichtenleer. Indien het mandaat van zaakvoerder bezoldigd is in een meerpersoonsvennootschap, dient de bezoldigingsovereenkomst voorafgaandelijk te worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 14: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Artikel 15: Tegenstrijdig belang

Indien een zaakvoerder bij een verrichting of een te nemen beslissing, rechtstreeks of -onrechtstreeks} een.tegenstrijdig.belangiieeft.in_de zin. van_artikel_259_ man_ het. .ethoek_van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vennootséhappen, dienen de wettelijke bepalingen en formaliteiten nageleefd te worden.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijkertijd met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

Artikel 16: Controle

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17: Samenstelling en bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent hij alle bevoegdheden van de algemene vergadering uit. Hij kan die niet overdragen.

Artikel 18: Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste werkdag van de maand mei om elf uur.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitanl vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 19: Bijeenroeping

De zaakvoerder of, in voorkomend geval, de commissaris roept de algemene vergadering bijeen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Artikel 20: Verdaging

De zaakvoerder mag elke algemene vergadering, staande de zitting, tot drie weken verdagen.

Deze verdaging vernietigt elk genomen besluit.

Artikel 21: Vertegenwoordiging

Iedere vennoot kan per brief, e-mail, fax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen.

De volmachtdrager moet een arts-vennoot zijn.

Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Artikel 22: Bureau

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door één van de zaakvoerders of, bij diens afwezigheid, door een vennoot aangewezen door de algemene vergadering.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt de algemene vergadering

you.orgezelen _do or_de rennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De voorzitter duidt de secretaris aan die geen vennoot of zaakvoerder dient te zijn. Artikel 23: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24: Aanwezigheidslijst - Beraadslaging

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal aandelen waarmee ze aan de vergadering deelnemen wordt vermeld, wordt door ieder van hen of door hun lasthebber ondertekend alvorens de zitting wordt geopend.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld staan, tenzij alle vennoten persoonlijk op de vergadering aanwezig zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Behoudens andersluidende wettelijke, statutaire of deontologische bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Wanneer bij een benoeming geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de beide kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald.

Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat in leeftijd verkozen.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Het stemrecht mag niet schriftelijk uitgebracht worden.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 25: Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die er om vragen.

De afschriften of uittreksels, in rechte of anderszins voor te leggen, worden ondertekend door de meerderheid van de zaakvoerders en de eventuele commissarissen.

TITEL V. JAARREKENING - WINSTVERDELING

Artikel 26: Jaarrekening

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. In de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet.

Artikel 27: Goedkeuring van de jaarrekening

De jaarvergadering hoort in voorkomend geval het jaarverslag en het verslag van de commissaris en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de zaakvoerders en de commissarissen. Deze kwijting is slechts geldig indien de balans noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand van de vennootschap verbergen, en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden aangeduid.

De zaakvoerder draagt er zorg voor dat de jaarrekening, het jaarverslag en de overige door__ de _wet__yerme1de__docnmenten.. binnen. _dertig._ dagen_.na._dlw__goedkeuring..van__sie.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vc or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod i i.i

i ` foor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

jaarrekening bij de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Artikel 28: Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt. Indien een conventionele reserve wordt aangelegd, is hiervoor unanimiteit van alle vennoten vereist.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 29: Betaling van dividenden

De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de zaakvoerder vastgesteld.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 30: Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan  ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 31: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

Indien de vereffenaar geen arts is, zal voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, beroep worden gedaan op artsen.

Behoudens_ andersluidend besluit tredende vereffenaars.gezauieniijkop...I&dien_einde.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste

mod 11.1

' s/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Artikel 32: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

TITEL VIL ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 33. Woonstkeuze

Ieder in het buitenland gedomicilieerde zaakvoerder, directeur en vereffenaar doet voor de duur van zijn opdracht woonstkeuze op de zetel van de vennootschap, waar hem dagvaardingen en betekeningen betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor zijn bestuur, geldig kunnen worden gedaan met uitzondering van de oproepingen die zullen gebeuren overeenkomstig deze statuten.

De vennoten zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere woonplaats.

Artikel 34: Wettelijke bepalingen

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling.

Artikel 35: Kennisgeving van wijzigingen

Ieder wijziging aan deze statuten, dient voorafgaandelijk te worden voorgelegd aan de Provinciale Raad van de Orde der geneesheren. Iedere wijziging dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen.

Artikel 36: Inbreng van medische activiteiten

Indien een vennoot zijn volledige medische activiteiten inbrengt in een professionele artsenvennootschap, kan hij geen andere professionele artsenvennootschap oprichten. Artikel 37: Beroepsaansprakelijkheid en deontologie

De geneeskunde wordt uitsluitend door de artsen-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn.

De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als arts, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

Elke vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.De vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing.

Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

Het verbod de geneeskunde uit te oefenen, ontslaat de geschorste arts er niet van de

_no_dige_maatregelen te_nemenond.e.continuiteit_van_de-verzorging le_verzekexen voar_de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

fS

patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

De artsen-vennoten zijn tot slot onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

Artikel 38. G- rechteli'ke bevoe ' dheid

Voor elk betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel 39. Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

DEEL III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

2. De eerste jaarver aderin

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend vijftien.

3. Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOVA, te 2980 Schilde, Raymond Delbekestraat 373, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden.."

Voor eensluidend uittreksel,

Notaris Louis Steenackers

afgeleverd voor registratie, ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel,

samen met een uitgifte en een kopie van het bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 31.08.2015 15570-0554-013
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 26.08.2016 16500-0265-014

Coordonnées
RADIOLOGIE VAN RILLAER

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 41 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande