RAFFLES RETAIL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RAFFLES RETAIL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.803.061

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 04.02.2014 14027-0276-017
22/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- liiiu*ia~Muu1ui1iuu~Mi~

behouden aan.het"í Bbigisch osa3os"

Staatsblad

emussei, 0 9 MAI MI

Griffie









Ondernemingsnr : 0459.803.061

Benaming

(voluit) : RAFFLES RETAIL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leuvensestraat 36 te 1800.Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder

Uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 27 maart 2012 blijkt dat, met unanimiteit van stemmen, de heer Geert Verbiest, wonende te 9060 Zelzate, Sint-Stevenstraat 28 C, ontslag wordt verleend ais (gedelegeerd) bestuurder met ingang van 27 maart 2012. Hij heeft dit ontslag aanvaard.

Kwijting zal hem worden verleend op de eerstvolgende algemene vergadering.

De vennootschap Salperton NV , met zetel te 2970 's Gravenwezel, Kerkstraat 18, gekend bij RPR Antwerpen onder nummer 0860.567.568, met als vaste vertegenwoordiger de heer Pim Heijn en, wonende te 2970 's Gravenwezel, Kerkstraat 18, wordt benoemd als (gedelegeerd) bestuurder met ingang van 27 maart 2012, Hij heeft deze benoeming aanvaard. Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

De benoeming is geschied voor een duur van 6 jaar om te eindigen met het mandaat van de overige bestuurders, te weten de algemene vergadering te houden in november 2017.

Vilvoorde, 27 maart 2012

De heer Geert Verbiest,

Uittredend gedelegeerd bestuurder

Salperton NV

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

De heer Pim Heijnen,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/03/2012
ÿþmod 11.1

7-r, f: Inde bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

I *12050589*

fJe¬ rgeis>il Rochtbonk van Koop1iabadd te Ara;werpen! op

2 2 FEB. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : BE0459.803.061

Benaming (voluit) ; ROTEBE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lemmélei 7

2930 Brasschaat

Onderwer " akte ;NV: wijziging doel, naam, zetel, boekjaar

Uit een akte op 19 januari 2012 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout,. geregistreerd zeven bladen drie verzendingen te Brasschaat; Registratie Il de 23 januari 2012; Boek 187, blad 31 vak 04; Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rom boots, BLIJKT DAT:

De vergadering besloot de naam van de vennootschap te wijzigen in RAFFLES RETAIL.

De vergadering besloot de zetel van de vennootschap over te brengen naar 1800 Vilvoorde, Leuvensestraat 36.

De vergadering besloot tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door vervanging van de tekst van het desbetreffend artikel door de volgende:

Detailhandel in textiel en kledingaccessoires

Prestaties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de uitbating van een grootwarenhuis en de uitbating van een distributiehandel, met één of meerdere afdelingen en/of vestigingen, dit alles betreffende onder meer textiel, garen- en breigoedartikelen, en alles wat daarop betrekking heeft, juwelen en sieraden, cosmetica, drogisterij  parfum  toiletartikelen, schoeisel en lederwaren, speelgoed en papierwaren, lijsten, boeken  kranten en tijdschriften, muziek  video- en multimediaartikelen, tuinbenodigdheden, snijgerei, zaden en granen, glas  keramiek en kristalartikelen, houtartikelen en meubilair, werktuigen en doe het zelfartikelen, huishoud- en onderhoudsprodukten, elektrische apparaten, voeding, en in het algemeen, groenten en fruit, zuivel-en kaasprodukten, vleesbereidingen en slagerij, vis en gevogelte, wijnen  likeuren en alcoholhoudende dranken, suikerwaren  gebak en confiserie, rookartikelen

Het uitbaten van een restaurant, tea-room, taverne, café en/of traiteurdienst

Onder de voormelde prestaties dient te worden verstaan onder meer de aankoop, de produktien de import en export, trading, commissiehandel, de verwerking en de verkoop alsmede de franchising en franchisebegeleiding

Zij mag bebouwde en onbebouwde onroerende goederen verwerven, verkopen, huren en verhuren, in leasing geven of nemen, verkavelen, bouwen en verbouwen, inrichten "

Zij mag voorzien in supervisie, beheren, raad geven en filialen controleren en vennootschappen beheren in de breedste zin van het woord; het verlenen van managementactiviteiten, het geven van adviezen op gebied van marketing, produktie financiën, en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle soorten ondernemingen, het nemen van minderheids-en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe produkten en markten

Zij mag alle brevetten, octrooien, vergunningen of merken die op haar doel betrekking hebben, aankopen, uitbaten of afstaan en overdragen

Zij mag alle handels-, nijvreheids-, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel; ook als tussenpersoon, commissionair, in agentuur of als makelaar

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen: die op welk wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-

,,,,behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4 De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarevenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen ondernemingen of groeperingen, betaaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, if die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, alsook zekerheden stellen (zowel persoonlijke als zakelijke). Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vergadering besloot tot ontslag van:

1/ de heer HEIJNEN Petrus Adrianus, geboren te Wouw (Nederland), op 24 december 1940, wonende te Brasschaat Lemmélei 7, gedelegeerd bestuurder,

2/ mevrouw LANGENBERG Maria Cornelia, geboren te Bergen-op-Zoom (Nederland), op 6 oktober 1943, wonende te Brasschaat Lemmélei 7, bestuurder.

b/ De vergadering besloot tot aanstelling van:

1/ De naamloze vennootschap ORCHARD CAPITAL, met zetel te 2970 's Gravenwezel, Kerkstraat 18 en bekend bij RPR Antwerpen onder nummer 0892.161.260 opgericht bij akte voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 14 september 2007 als nieuwe bestuurder aan te stellen en neem kennis van de aanstelling van mevrouw RLICKAERT Fleur, geboren te Singapore op 14 november 1974, wonende te 2970 's Gravenwezel, Kerkstraat 20 als vaste vertegenwoordiger.

2/ De vergadering besluit de heer VERBIEST Geert, geboren te Gent op achtentwintig september negentienhonderd eenentachtig, nationaal nummer 81.09.28 303-39, wonende te 9060 Zelzate, Sint-Stevenstraat 28 C als nieuwe bestuurder aan te stellen.

Bovendien wordt zelfde heer VERBIEST Geert aangesteld als gedelegeerd bestuurder.

Ten aanzien van derden wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door ofwel 2 bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door een gedelegeerde bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

De vergadering besloot het lopend boekjaar te verlengen tot 30 juni 2013.

De vergadering besloot dat voortaan het boekjaar zal lopen van 1 juli tot 30 juni daarna.

De vergadering besloot dat voortaan de jaarvergadering gehouden zal worden op de tweede vrijdag van de maand november om 20.00 uur. Is die dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering ging vervolgens over tot aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij deze in overeenstemming gebracht wordt met de genomen resoluties en de wijzigingen in de vennootschapswetgeving waarvan de belangrijkste punten luiden als volgt:

De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de Raad van Bestuur over de bestemming van de winst, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve. De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden. Bij winstuitkering wordt rekening gehouden met de rechten van de houders van kapitaalaandelen indien bewijzen van deelgerechtigdheid werden uitgegeven, met de houders van winstaandelen en de houders van aandelen zonder stemrecht. Aan de Raad van Bestuur is de bevoegdheid verleend, met inachtname van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren. Bij vereffening zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen. Bij de vereffening wordt rekening gehouden met de rechten van de eventuele houders van bewijzen van deelgerechtigdheid, winstaandelen en aandelen zonder stemrecht.

De voorwaarde tot toelating tot de algemene vergadering en uitoefening van het stemrecht luiden als volgt minstens zeven dagen vôôr de datum van de voorgenomen vergadering moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen zoals bepaald in de oproeping. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden krachtens een geschreven volmacht. Het model van volmacht kan door de Raad worden vastgesteld. Elk aandeel heeft recht op één stem. De uitoefening van het stemrecht, evenals alle andere rechten verbonden aan het aandeelhouderschap, zijn geschorst, voor wat de niet volgestorte aandelen betreft zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn, en in alle andere gevallen voorzien in de wet.

De vergadering machtigde Cvba LENAERTS-HEREMANS & C° te 2600 Antwerpen-Berchem, Berchemstadionstraat 76 bus 6 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot



Bijlagen birtret $etgige$ Stungtïiffe_ 0fit03yZ0IZ Annexes du Nlnmfeur beigé





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en aile andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met volmacht en historiek

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-Vehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.01.2012, NGL 27.01.2012 12016-0347-013
25/01/2012
ÿþ mot' 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : ROTEBE

Neergelegd tfl; griffie van de

Rechtbank JAW 2.OUÿ~

op w ~ ;.r` ~efifiar, ...._.

*12022848*

Ondernemingsnr : 0459.803.061

V beh aa Bel stag

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brasschaat, Lemmélei 1

Onderwerp akte : NV: omzetting

Uit een akte op 21 december 2011 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout,. geregistreerd vijf bladen vier verzendingen te Brasschaat; Registratie Il de 23 december 2011 ; Boek 187 blad 6 vak 10; Ontvangen vijfentwintig euro (ê 25,00); BLIJKT DAT:

De vergadering besloot de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De vergadering gaf volmacht aan de raad van bestuur voor de praktische afwikkeling van dit besluit. De vergadering besloot de zetel van de vennootschap over te brengen naar Brasschaat, Lemmélei 7.

De vergadering stelde vast dat het kapitaal van de vennootschap twintig miljoen honderdduizend Belgische Frank (20.100.000,00-BEF) bedraagt, hetgeen neerkomt op vierhonderd achtennegentigduizend tweehonderd vijfenzestig komma achtennegentig euro (E 498.265,98-).

De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met duizend zevenhonderd vierendertig komma nul twee euro (¬ 1.734,02), om het te brengen van vierhonderd achtennegentigduizend tweehonderd vijfenzestig komma achtennegentig euro (¬ 498.265,98-) naar vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000), door incorporatie van reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering ging over tot aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij deze in overeenstemming gebracht wordt met de genomen resoluties en de wijzigingen in de vennootschapswetgeving waarvan de belangrijkste punten luiden als volgt:

De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de Raad van Bestuur over de bestemming van de winst, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve. De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden. Bij winstuitkering wordt rekening gehouden met de rechten van de houders van kapitaalaandelen indien bewijzen van deelgerechtigdheid werden uitgegeven, met de houders van winstaandelen en de houders van aandelen zonder stemrecht. Aan de Raad van Bestuur is de bevoegdheid verleend, met inachtname van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren. Bij vereffening zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder. de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen. Bij de vereffening wordt rekening gehouden met de rechten van de eventuele houders van bewijzen van deelgerechtigdheid, winstaandelen en aandelen zonder stemrecht.

De voorwaarde tot toelating tot de algemene vergadering en uitoefening van het stemrecht luiden als volgt: minstens zeven dagen vôôr de datum van de voorgenomen vergadering moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen zoals bepaald in de oproeping. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden krachtens een geschreven volmacht. Het model van volmacht kan door de Raad worden vastgesteld. Elk aandeel heeft recht op één stem. De uitoefening van het stemrecht, evenals alle andere rechten verbonden aan het aandeelhouderschap, zijn geschorst, voor wat de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

niet volgestorte aandelen betreft zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn, en in alle andere gevallen voorzien in de wet.

De vergadering machtigde de Cvba LENAERTS-HEREMANS & C° te 2600 Antwerpen-Berchem, Berchemstadionstraat 76 bus 6 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en aile andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met volmacht en historiek.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

" r Voor-b;houden eaen he Belgisch Staatsblad

~



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.01.2012, NGL 09.01.2012 12004-0350-013
27/02/2015
ÿþNad word,,.,

In de bijlagen bij het Belgisch.Btaatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte' h ~

ti nL nr

UIIIHIIUII 11111 I~ IIII~I

+15032022

i 1111

Ondernemingsar Benaming 0459.803.061

(voluit) (verkort) : RAFFLES RETIAL

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Leuvensestraat 36 -1800 Vilvoorde

(volledig adres) : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Onderwerp akte



Uittreksel uit het verslag van de vergadering van de raad van bestuur dd. 29 januari 2015:

De raad van bestuur heeft met eenparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 29/01/2015 te verplaatsen naar:

Bergstraat 83

2220 Heist-op-den-Berg

Salperton NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Pim Heijnen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n ten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/04/2011 : AN322086
08/10/2010 : AN322086
03/11/2009 : AN322086
03/10/2008 : AN322086
29/08/2008 : AN322086
02/07/2007 : AN322086
06/09/2006 : AN322086
19/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/09/2005 : AN322086
12/10/2004 : AN322086
30/09/2003 : AN322086
10/12/2002 : AN322086
30/10/2002 : AN322086
12/08/2000 : AN322086
10/11/1999 : AN322086
14/03/1997 : AN322086
25/01/1997 : AN322086
15/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
RAFFLES RETAIL

Adresse
BERGSTRAAT 83 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande