RAFITEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAFITEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.705.834

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 29.07.2013 13390-0433-012
30/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0473.705.834

Benaming (votutt) : RAFITEL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Paviljoendreef 30

2970 Schilde

n. erwerp akte :Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-ontslag-kwijting-benoeming-kapitaalvermindering-bepaling uur jaarvergadering

;IUit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens ;te Wijnegem op 8 januari 2013, ter registratie neergelegd» ;blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemeneE,, K vergadering van de naamloze vennootschap Rafitel, met zetel;, ,;te 2970 Schilde, Paviljoendreef 30, opgericht bij akte iiverleden voor notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op;, achttien oktober tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlagen;, tot het Belgisch Staatsblad van vijf januari tweeduizend en één, onder nummer 20010105/120, waarbij onder meer volgende ;:besluiten werden goedgekeurd:

!;1)De vergadering heeft kennis genomen van het verslag overli ,het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een ibesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,,, ;opgesteld door de raad van bestuur waarbij een staat van=

aktief en passief werd gevoegd afgesloten op éénendertig ,december tweeduizend en twaalf. ;;Het verslag wordt goedgekeurd.

2)De vergadering heeft kennis g;

g genomen van het versla ;opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van; ;=een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid i"Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd;; =door de heer Franken Guy, bedrijfsrevisor, kantoor houdende =te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, over de in het eerste besluit ,;vermelde staat van aktief en passief, en de besluiten van dit;; :;verslag luiden als volgt:

" 8 . CONCLUSIE

1i

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren,;; Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Guy iFranken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van,; ;;de vennootschapsvorm van een naamloze vennootschap in een;; ;:besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidf ,,overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat: Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan ;lof er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012, die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V bet aa Be Stat

*13017236"

1111

mod 11.1

Luik B 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank van goophandal te Antwerpen, op

Griffie 16 JAN. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

het bestuursorgaan van Rafitel NV heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van EUR 149.850,99 is niet kleiner dan het kapitaal van EUR 77.500.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

Dit verslag wordt goedgekeurd.

3)De vergadering heeft beslist de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4)De vergadering heeft vastgesteld dat uit de gegevens van het laatst afgesloten boekjaar blijkt dat de vennootschap niet onderworpen is aan de bepalingen van artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen, en dat er bijgevolg geen commissaris dient aangesteld te worden.

5)Het ontslag van de bestuurder alsook de gedelegeerd bestuurder, te weten de heer Bekaert Paul Rene Marcel André Bekaert, wonende te Schilde, Paviljoendreef 30 wordt aanvaard. De vergadering heeft hem kwijting verleend voor het gevoerde beleid, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekeningen.

De vergadering heeft kennis genomen van het overlijden van mevrouw De Kegel Suzanna Anna Victorina, laatst wonende te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 307 bus 32, op één september tweeduizend en twaalf, en dat hierdoor van rechtswege een eind is gekomen aan haar bestuurdersmandaat.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur:

- de heer Bekaert Paul, voornoemd.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

6)De vergadering heeft beslist het kapitaal te verminderen

met achtenvijftigduizend negenhonderdvijftig euro (¬

58.950,00), om het te verlagen van zevenenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 77.500,00) naar achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) door terugbetaling op ieder aandeel naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen, aan te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal.

De terugbetaling mag, volgens artikel 317 van het wetboek van vennootschappen niet plaats hebben, zo binnen twee maanden na bekendmaking van het besluit, de schuldeisers een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet zijn vervallen, zolang hiervoor geen oplossing is gevonden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De enige vennoot geeft bovendien persoonlijk zijn goedkeuring voor deze kapitaalsvermindering door terugbeta-ling 7)De vergadering heeft beslist dat voortaan de jaarvergaderingen worden gehouden om twintig uur.

8)De vergadering heeft de nieuwe statuten goedgekeurd zodat het uittreksel luidt als volgt:

a)naam: RAFITEL

b)rechtsvorm: een handelsvennootschap die de vorm van een besloten-vennootschap met beperkte- aansprakelijkheid aanneemt

Op de laatste blz. van Luik . vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- hehouden t~-2an het

Belgisch Staatgblad

N

mod 11.1

c) duur: onbepaald d)zetel: 2970 Schilde, e) doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening evenals in naam en voor rekening van derden het verwerven, huren, verhuren, verhuren met hotelservice, vervaardigen, overdragen, ruilen en beheren van alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de industriële of financiële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het uitbaten van een zaak, zowel kleinhandel, groothandel, produktie, import/export,...

De vennootschap heeft eveneens tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening evenals in naam en voor rekening van derden het uitoefenen van beheersmandaten in andere vennootschappen, elke activiteit als manager of consulent, rechtstreeks of onrechtstreeks, in verband met advies in alle vormen van economische, fiscale,

financiële, technische, boekhoudkundige,

bedrijfsorganisatorische of sociale aangelegenheden.

Alsmede heeft de vennootschap tot doel alle activiteiten en verrichtingen uit te oefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het handelen in vastgoed en het verkavelen van gronden.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan.

Zij mag eveneens borgstellen mits vergoeding.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 535 en 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

f)kapitaal:

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) en is volledig geplaatst.Het is verdeeld in zevenhonderd vijfenzeventig (775) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijfenzeventigste (1/775) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

g) bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en her-kiesbaar zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

4..aan bet

Belgisch

Staatsblad

Paviljoendreef 30

mod 11,1

Voor- behouden ~ +aan Met Belgisch Staattblad

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Artikel 14.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

h)toezicht:

Artikel 16.

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen. i)algemene vergadering:

Jaarlijks op de laatste donderdag van de maand juni om

twintig uur beslist de enige vennoot over

-Benoemingen en ontslag van commissarissen, en de vaststelling van hun bezoldiging;

-De eventuele vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder;

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de commissarissen;

-Het verlenen van kwijting;

-Het vaststellen van de jaarrekening;

-De bestemming van de beschikbare winst.

zo er meerdere vennoten zijn, wordt jaarlijks op de laatste donderdag van de maand juni om twintig uur de gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

j)boekjaar:

gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar k) winstverdeling:

Artikel. 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om -de-- wettelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal; bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering

of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bij besluit van de zaakvoerders wordt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA" met zetel te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Henri Vanhaeren, wonende te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373 en/of mevrouw Peggy De Vrij, wonende te 2275 Lille, Voetbalstraat 8, en/of mevrouw Kathleen Mostmans, wonende te 2920 Kalmthout, Van den Bogaertlei 2A, elk bevoegd afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven teneinde namens de vennootschap:

- wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving in het rechtspersonenregister en hiertoe alle nodige handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap,

- alle nodige handelingen te verrichten tegenover de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, en in dat verband alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

-coordinatie der statuten

-bijzonder verslag van de raad van bestuur -verslag van de bedrijfsrevisor

Voor-'aehouden r. laan Met Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.08.2011 11464-0548-013
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 31.07.2010 10379-0529-010
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 27.11.2009 09869-0116-012
29/09/2008 : KO151197
31/07/2008 : KO151197
03/08/2007 : KO151197
29/11/2006 : KO151197
29/09/2006 : KO151197
06/09/2006 : KO151197
12/07/2005 : KO151197
29/07/2004 : KO151197
13/08/2003 : KO151197
14/11/2002 : KO151197
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 30.09.2015 15611-0041-012
20/03/2001 : KOA019742
05/01/2001 : KOA019742

Coordonnées
RAFITEL

Adresse
PAVILJOENDREEF 30 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande