RAGLA CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : RAGLA CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 556.932.032

Publication

08/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111!t11,1.1!111101111



- Ife -.-raminiesire

NEERGELEGD

30 -07- 2014

Griffie



a4tGFELEN

Ondernerningsnr : 5- 5-% 2 03 /

Benaming

(voluit) : Ragla Consult

(verkort)

Rechtsvorm; gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Theo Andriesstraat 62, 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd. 6 juni 2014:

"In het jaar twee duizend en veertien, op 6 juni 2014, Zijn bijeengekomen:

1.De heer Rob Geraerdts, wonende te 2870 Liezele (Puurs), Theo Andriesstraat 62; 2.Mevrouw Ann Lamont, wonende te 2870 Liezele (Puurs), Theo Andriesstraat 62.

Dewelke overeenkomen een onderhandse akte op te maken van de gewone commanditaire vennootschap die zij oprichten onder de naam "Ragia Consult", onder de volgende bedingen.

1. GECOMMANDITEERDE VENNOOT

De heer Rob Geraerdts, comparant onder punt 1, zal alleen gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen als hierna gezegd.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-Leveren van diverse creatieve diensten;

-Communicatie- en marketingadvies;

-Hulp en training aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht en het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding evenals het creëren van een meerwaarde bij haar klanten door de inzet van haar specifieke kennis en de tot haar beschikking staande middelen;

-het deelnemen in de financiële, administratieve en commerciële leiding van ondernemingen alsmede het verlenen van bijstand en adviezen. De vennootschap kan daarbij participaties houden in andere vennootschappen en de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen;

-het aanhouden van participaties, deelbewijzen, aandelen en soortgelijke effecten in andere vennootschappen en ondernemingen;

-het beheer, de ontwikkeling en coördinatie van onroerend goed projecten. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, verbouwen, huren en verhuren, kopen en verkopen. Zij zef slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend. Zij mag alle beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm en voor gelijk welke duur;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap mag tot waarborg van welkdanige verbintenissen van derden, van haar bestuurders en van haar aandeelhouders borgstellingen verstrekken;

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. In de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop1 productie, algemeen bestuur en vereffening.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen kopen, ln huur nemen, verhuren en ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan; aile plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of cm op het even welke manier, in aile bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel verklaren, uitbreiden of wijzigen.

3. ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2870 Liezele (Puurs), Theo Andriesstraat 62. De gecommanditeerde vennoot of zo er meer zijn, samen beraadslagend, kunnen hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

4. DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden, onder voorbehoud van het bekomen van. rechtspersoonlijkheid.

5. KAP1T4AL

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt 1,000 EUR en is verdeeld over 1.000 deelbewijzen, met een nominale waarde van één Euro (1,ODE).

Het kapitaal wordt als volgt onderschreven:

1.Door de heer Rob Geraerdts houder van 700 aandelen;

2.Mevrouw Ann Lamont houdster van 300 aandelen.

6. BEHEER VAN DE VENNOOTSCHAP

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en, ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

7. OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Buiten het éénparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten.

Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of

legatarissen indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

8. OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan de rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

9. MACHTEN VAN DE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

De machten van de commanditaire vennoten bestaan in:

-de controle op de vennootschap;

-het benoemen en het ontslaan van de zaakvoerder(s);

-het vaststellen van de bezoldiging van de zaakvoerder(s);

-hun akkoord te geven in verband met dividenduitkering.

10. BOEKJAAR-ALGEMENE VERGADERING

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van oprichting tot en met 31 december 2015.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 9 maart van ieder jaar, om 9 uur op de maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan vindt de vergadering plaats op de" eerstvolgende werkdag.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op 9 maart in het jaar tweeduizend en zestien.

11. STEMRECHT

Elk deelbewijs heeft recht op één stem.

12. WINSTVERDELING

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de commanditaire vennoten wordt vereist

13. BENOEMING TOT ZAAKVOERDER

Wordt tot zaakvoerder benoemd, vanaf heden, voor onbepaalde tijd, de heer Rob Geraerdts, comparant onder punt 1, die aanvaardt. Hij oefent zijn mandaat bezoldigd uit tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Zijn eventuele bezoldiging zal jaarlijks worden vastgesteld op de algemene vergadering welke beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

14. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Overeenkomstig artikel 60 W. Venn., neemt de vennootschap, onder voorbehoud van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, aile verbintenissen die de oprichters namens de vennootschap in oprichting hebben aangegaan sinds 1 mei 2014.

15. VOLMACHT

Worden aangeduid als gevolmachtigden om elle formaliteiten inzake inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen of enige andere administratie te vervullen en te dien einde ook alle hoe geriaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel:

-De heer Pierre Van Heuverswyn

-Mevrouw Sofie Matthys,

-Of enige andere medewerker van Mazars Tax Consultants, burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue

5, b1001.

Opgemaakt te Puurs, op 6 juni 2014

Rob Geraerdts

Gecommanditeerde vennoot

Zaakvoerder

Hiermee neergelegd: Geregistreerde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Voorbehouden .._aan het flelgisch Staatsblad

27/01/2015
ÿþ Mod Wo[d 11.1

kb g 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ION (TEUR

2'0 -01-GISCH ST

BELGE

2015 ATSBLA

24-12-2014

RE..^HTBA~ :~ y~

~yr

ANTWERPEN, afd. EN

ih

Ondernemingsnr : J56.932.032

Benaming 5

(voluit) : RAGLA CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : THEO ANDRIESSTRAAT 62, 2870 PUURS

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering dd 11/12/2014 . Ontslag zaakvoerder

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist om de heer Rob Geraerdts als zaakvoerder te ontslaan. Zijn mandaat neemt een einde op 31 december 2014.

Benoeming zaakvoerder

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist om Mevrouw Lamont Ann als zaakvoerder te benoemen met ingang van 1 januari 2015.

Tevens heeft de algemene vergadering beslist om tot bijzondere gevolmachtigde aan te stellen BVBA Adfibodem, met maatschappelijke zetel Voordestraat 70A te 9080 Lochristi, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder De Meyer Jean-Luc, om voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen voor wat betreft de ondertekening, de wijziging en de publicatie in het Belgisch Staatsblad. Deze volmacht wordt verleend met recht van substitutie en belofte van bekrachtiging.

Getekend,

De Meyer Jean-Luc

Lasthebber

V( beha aar Bel. Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2015
ÿþHIIIH III 1I!IIIII1 I I@III

*15095735*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a

Ondernemingsnr : 0556.932.032

Benaming

(voluit) : Ragla Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Theo Andriesstraat 62, 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting vereffening

Op de bijzondere algemene vergadering van 16 juni 2016 werden volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen en met alle vennoten aanwezig:

- De vennoten beslissen unaniem om de vennootschap vrijwillig te onbinden , te vereffenen en te sluiten. -Er zijn geen passiva jegens derden luidens de door de vergadering goedgekeurde staat van activa en passiva dd 10 juni 2015.

-De terugname van het actief gebeurt door de vennoten zelf. -Er moet en werd dienvolgens geen vereffenaar aangesteld

- De vergadering aanvaardt unaniem het ontslag van haar zaakvoerder mevrouw Ann Lamont en verleent haar kwijting voor haar mandaat.

- De vennoten hebben vervolgens unaniem beslist tot sluiting van de vereffening op 16 juni 2015, De vergadering stelt vast dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

-De boeken en bescheiden zullen voor een periode van vijf jaar bewaard worden bij mevrouw Ann Lamont op volgend adres: Theo Andriesstraat 62 te 2870 Puurs,

Tegelijk neergelegd stuk: Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering en staat activa-passiva,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RAGLA CONSULT

Adresse
THEO ANDRIESSTRAAT 62 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande