RAMA CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : RAMA CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 632.763.959

Publication

29/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op 25 juni 2015 wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht tussen:

Mevrouw Docx Ilse, wonende te 2580 Beerzel, Rijveld 18, beherende vennoot, en de heer Vanberghen Etienne August, wonende te 2580 Beerzel, Rijveld 18, stille vennoot, met een kapitaal van 100 euro, vertegenwoordigd door 50 aandelen van de categorie A en 50 aandeel van de categorie B.

Door de heer Vanberghen Etienne August, voornoemd, wordt 50 aandeel van de categorie B onderschreven en

onmiddellijk en integraal volstort in geld. De aandelen zijn genummerd van 51 tot 100.

Artikel 1  Benaming & zetel

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap en heeft als maatschappelijke benaming  Rama Consulting . Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden  gewone commanditaire vennootschap of de afkorting  COMMV .

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2580 Beerzel, Rijveld 18. De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan. Artikel 2  Doel

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn begrepen:

Het uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets; het leiden van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met de cliënteel; het positioneren van de cliënt  onderneming op de markt.Het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en methodieken met het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement.

Het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de betalingspositie, de liquiditeiten en de investeringen; het onderhouden van de contacten met de bank.

Het voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte.

Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten.

Het verlenen van administratieve ondersteuning.

Audit en adviesverlening met betrekking tot ICT risico s en beheer, informatieveiligheidsrisico s en beheer, crisisbeheer en bedrijfscontinuïteitsbeheer.

Door mevrouw Ingrid Annaert, voornoemd, worden 50 aandelen van de categorie A onderschreven en onmiddellijk en integraal volstort in geld. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 50.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : RAMA CONSULTING

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Rijveld 18

*15310748*

Luik B

2580

België

0632763959

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Putte (Beerzel)

Griffie

Neergelegd

25-06-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het inrichten van seminaries, het aanbieden van diensten in de brede zin van het woord.

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen, of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten, het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

Artikel 3  Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 4  Kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 100 euro en het wordt vertegenwoordigd door 50 aandelen van de categorie A en 50 aandeel van de categorie B zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal.

De maatschappelijke aandelen zijn altijd op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

Artikel 5  Wijziging kapitaal

Tot een verhoging of een vermindering van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering van vennoten beraadslagend op de wijze, vereist voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in het kader van een kapitaalsverhoging in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Artikel 6  Overdracht van aandelen van de categorie A

Een vennoot, houder van aandelen van de categorie A, kan zijn deelneming aan een derde overdragen mits toestemming van alle medevennoten en mits naleving van de vormen van het burgerlijk recht.

Artikel 7  Overdracht van aandelen van de categorie B

Een vennoot, houder van aandelen van de categorie B, kan zijn deelneming niet aan een derde overdragen. Een vennoot, houder van aandelen van de categorie B, kan zijn deelneming overdragen aan een medevennoot, waarbij de prijs van de aandelen vastgesteld wordt op basis van de drie laatst opgemaakte jaarrekeningen, en waarbij wordt rekening gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt.

De prijs zal worden bepaald, behoudens akkoord, volgens de gebruikelijke normen inzake waardebepaling van aandelen, door twee deskundigen (lid van het IBR, IAB of BIBF), waarvan de ene wordt aangesteld door de koper en de andere door de verkoper.

In geen geval mag de overdrager de ontbinding van de vennootschap eisen.

Artikel 8  Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. De zaakvoerders dienen steeds beherende vennoten te zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos

uitgeoefend.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk optreden.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 9  Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december. Op het einde van ieder

maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en de jaarrekening opgesteld.

Artikel 10  Algemene vergadering

Jaarlijks, vóór 30 Juni, wordt een algemene vergadering der vennoten gehouden, de  jaarlijkse algemene

vergadering genoemd. De jaarlijkse algemene vergadering beraadslaagt en beslist aangaande het verlenen van

kwijting aan de zaakvoerder(s) en het goedkeuren van de jaarrekening over het boekjaar dat werd afgesloten op

31 december.

Een algemene vergadering wordt samengeroepen door een zaakvoerder en wordt gehouden ten

maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België die in de bijeenroeping wordt aangegeven. De

bijeenroeping gebeurt hetzij elektronisch, hetzij door middel van een ter post aangetekende brief en bevat de

agenda. De bijeenroeping wordt acht dagen voor de datum van de vergadering verstuurd. Indien alle vennoten

aanwezig of vertegenwoordigd zijn kan de algemene vergadering steeds geldig beraadslagen en beslissen,

ongeacht de correcte toepassing van de bijeenroepingmodaliteiten.

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake:

de behandeling en de goedkeuring van de jaarrekening;

het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de

zaakvoerders;

de bestemming van het resultaat;

de bezoldiging van de zaakvoerders;

het ontslag en de benoeming van de zaakvoerders;

de wijziging van de statuten.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandelenbezit. Alle beslissingen worden genomen bij

gewone meerderheid van stemmen, behoudens voor de beslissingen inzake wijziging van de statuten.

Elke beslissing aangaande de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie vierden

meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen. Om geldig te zijn dient bij deze

stemming minimaal de helft van het aantal aandelen vertegenwoordigd te zijn.

Artikel 11  Ontbinding & vereffening

In geval van ontbinding, om welke reden en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering der vennoten de

vereffenaar aanduiden en zijn/haar bevoegdheden bepalen, evenals zijn/haar gebeurlijke emolumenten en de

vereffeningwijze.

De vennootschap wordt niet noodzakelijk ontbonden door het overlijden, de ontzetting, het bankroet of de

kennelijk insolventie van een vennoot.

Artikel 12  Algemene bepalingen

Voor alles wat niet uitdrukkelijk in de statuten is voorzien, verklaren de partijen zich te zullen schikken naar de

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN  BENOEMINGEN

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op de oprichtingsdatum en eindigt op 31 december 2016. De eerste

jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2017

Als zaakvoerder van de vennootschap wordt aangesteld voor onbepaalde duur: mevrouw Ilse Dockx, voornoemd.

Het mandaat is onbezoldigd.

VERBINTENISSEN TEN NAME VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan te rekenen van 25 juni 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Een bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EIGEN KRACHT met zetel te 3140 Keerbergen, Gemeenteplein 16, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

door een Ondernemingsloket in de zin van de Wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten welke verband houden met de oprichting. Ondermeer aansluitingen sociaal verzekeringsfonds, activering BTW nummer.

Aldus opgemaakt te Beerzel op 25 juni 2015 in drie exemplaren, waarvan één bestemd voor de registratie.

Ilse Docx

Vanberghen Etienne August

Coordonnées
RAMA CONSULTING

Adresse
RIJVELD 18 2580 BEERZEL

Code postal : 2580
Localité : Beerzel
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande