RANTPARKING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RANTPARKING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 828.233.708

Publication

08/05/2014
ÿþbet a< Be Sta. III

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HI 1 IHII I II I II I III

*19095316<

i

Richtbank van koophandel

Antwerpen

2 5 APR. 201k

afctwerpen

Ondernemingsnr : 0828.233.708

Benaming

(voluit) : RANTPARKING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zettel : Jordaenskaai 25, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 24 februari 2014 blijkt het ontslag van de heer Ede Dubois en de Heer Ludo Van Campenhout als bestuurder Categorie C.

Tevens blijkt uit dit verslag de benoeming van de Heer Jan Van Boxel wonende te Meer, Gestelsestestraat 151d en de benoeming van de Heer Edwin De Cleyn wonende te Berchem, Wapenstilstandlaan 4217 als bestuurder van Categorie C.

Luc VERDUYCKT

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.04.2014, NGL 14.10.2014 14647-0335-020
19/12/2014
ÿþ4

Mad FDF 11.1

Î_ JTT' lE a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

09 DEC. 2014

afdelintersfrpen



Ondernemingsnr : 0828.233.708

Benaming (voluit) : RANTPARKING

(verkort) :

" Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Jordaenskaai 25, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming commissaris

Tekst :

Na beraadslaging werd door de algemene vergadering dd. 28 augustus 2014 volgende beslissingen genomen:

Per afzonderlijke stemming, doch steeds met éénparigheid van stemmen wordt de

commissaris Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA vertegenwoordigd door de heer Paul De Weerdt, bedrijfsrevisor herbenoemd voor 3 jaar eindigend op de algemene vergadering van 2017.

Heirbaut Dimitri

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden 1 Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.04.2013, NGL 13.05.2013 13117-0393-018
18/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305441*

Neergelegd

16-10-2012



Griffie

Ondernemingsnr : 0828.233.708

Benaming (voluit): RANTPARKING

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Jordaenskaai 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van zestien oktober tweeduizend twaalf, gehouden voor geassocieerd notaris Yves De Deken te Antwerpen, blijkt dat met eenparigheid volgende beslissingen werden genomen:

1/ Kapitaalvermindering met zevenenvijftigduizend negenhonderd vierendertig euro (57.934 EUR), om het kapitaal te brengen op driehonderd duizend euro (300.000 EUR), door terugbetaling in geld tot beloop van veertienduizend vierhonderd vierentachtig euro (14.484 EUR) en door vrijstelling van volstortingsplicht tot beloop van drieënveertigduizend vierhonderd vijftig (43.450 EUR) ten gunste van het autonoom gemeentebedrijf  GAPA , mits vernietiging van zevenenvijftigduizend negenhonderd vierendertig (57.934) C-aandelen, welke kapitaalvermindering wordt aangerekend op werkelijk gestort kapitaal, en uitgevoerd wordt met het oog op herstructurering van het kapitaal in overeenstemming met het doel waarvoor de vennootschap werd opgericht; opdracht aan de raad van bestuur om het besluit tot kapitaalvermindering tot uitvoering te brengen.

2/ Kapitaalverhoging met veertienduizend vierhonderd vierentachtig euro (14.484 EUR) om het kapitaal te brengen op driehonderd veertienduizend vierhonderd vierentachtig euro (314.484 EUR), door inbreng in geld door het autonoom gemeentebedrijf  GAPA , na verzaking aan het voorkeurrecht door de overige aandeelhouders, mits aanmaak van veertienduizend vierhonderd vierentachtig (14.484) C-aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van de bestaande aandelen, en zullen delen in het resultaat vanaf het lopende boekjaar, welke aandelen werden volstort tot beloop van 1/4e of in het totaal 3.621 euro op een bijzondere rekening bij Belfius Bank, en aan de inbrenger worden toegekend als vergoeding; vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging, en bevestiging door de notaris dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en de volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

3/ Na kennisneming van het bijzonder verslag van de raad van bestuur in uitvoering van zelfde artikel 602, derde lid, ter verantwoording van de voorgenomen kapitaalverhoging en inbreng in natura, en van het verslag van de commissaris in uitvoering van artikel 602, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de hierna gemelde inbreng in natura, waarvan de conclusies luiden:

 De inbreng in natura bij NV RANTPARKING, bestaat uit een recht van opstal voor een periode van 40 jaar op de ondergrond van het Frans van Hombeeckplein, perceel grond gelegen te Antwerpen, district Berchem, ten kadaster bekend onder wijk B deel van een perceel zonder nummer (openbaar domein) met een oppervlakte van tweeduizend honderd drieëndertig vierkante meter (2.133m2).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en

dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, ten minste overeenkomt met het

aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zoals bepaald in de aandeelhoudersovereenkomst. Naar aanleiding van de inbreng in natura in de vennootschap NV Rantparking ten bedrage van EUR 43.450 zal het kapitaal verhoogd worden met EUR 43.450. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 43.450 aandelen (categorie C) van de vennootschap NV Rantparking, zonder vermelding van nominale waarde.

We willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness opinion is.

beslissing tot kapitaalverhoging met drieënveertigduizend vierhonderd vijftig euro (43.450 EUR) om het kapitaal te brengen van driehonderd veertienduizend vierhonderd vierentachtig euro (314.484 EUR) op driehonderd zevenenvijftigduizend negenhonderd vierendertig euro (357.934 EUR), door inbreng in natura door het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

autonoom gemeentebedrijf  GAPA , mits uitgifte van drieënveertigduizend vierhonderd vijftig (43.450) C-aandelen tegen de fractiewaarde van de bestaande aandelen, welke aandelen dezelfde rechten zullen hebben als de bestaande C-aandelen, en zullen delen in het resultaat vanaf het lopende boekjaar; en welke volledig volgestorte aandelen aan de inbrenger worden toegekend als vergoeding; vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

4/ Aanvaarding van het ontslag als A-bestuurder van de heer Tjardo Siemens, wonende te 61476 Kronberg im Taunus (Duitsland), Jaminstrasse 2/B, en beslissing om hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat; benoeming in zijn plaats tot A-bestuurder van de heer BECK BERND Uwe, wonende te Finkenhofstrasse 29, Frankfurt am Main (DUITSLAND), van Duitse nationaliteit.

Zijn mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. 5/ Machtiging van de geassocieerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken met standplaats te Antwerpen worden, met recht om afzonderlijk te handelen, om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Bovendien wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de griffies en/of ondernemingsloketten, en bij de administratie van de BTW, inzake de wijziging van inschrijving van de vennootschap, aan: voornoemde mevrouw Saskia RIBBENS.

In verband hiermee kunnen deze volmachthouders alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Yves De Deken, geassocieerd notaris te Antwerpen.

Luik B - Vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012
ÿþJ

M

Motl POF II 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"b lrijÿJeirP ~

~ r}~ : tergriffio da.~ do R

~ sx

~~ , "~ ~~hondel te dntwerpon, o

8 AUG. 2012 ~

111111111111111 111 11

*12151130*

0828.233.708

Ber~a . RANTPARKING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Naamloze vennootschap

Jordaenskaai 25, 2000 Antwerpen, België

Uittreksel uit akte ontslag bestuurder

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 4 mei 2012 :

- De aandeelhouders bevestigen unaniem het ontslag van bestuurder de heer Tjardo SIEMENS, wonende te 61476 Kronberg im Taunus (Duitsland), Jaminstrasse 2/B met ingang van 24 november 2010,

Luc VERDUYCKT

bestuurder

" e te,. ~_ ...,~,l.~!! ."

:r en

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 08.06.2012 12161-0463-019
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.08.2015, NGL 24.09.2015 15613-0065-022

Coordonnées
RANTPARKING

Adresse
JORDAENSKAAI 25 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande