RAVELSBERG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAVELSBERG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.907.814

Publication

29/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-04-2015

Griffie

*15307174*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628907814

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

RAVELSBERG

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen op zevenentwintig april tweeduizend vijftien.

1. NAUWKEURIGE AANWIJZING VAN DE VENNOTEN

1. De heer VANDERHEGGEN Gilbert, rijksregister nummer 56.03.11-179.09, wonend te 2970 Schilde, Torfhoeken 17, echtgenoot van Mevrouw SOMERS Jozefa, nadergenoemd.

2. Mevrouw SOMERS Jozefa, Francisca, Maria, met rijksregister nummer 56.06.19-406.48, wonend te 2970 Schilde, Torfhoeken 17, echtgenote van de heer VANDERHEGGEN Gilbert, nadergenoemd.

3. Juffrouw VANDERHEGGEN Käthe, rijksregister nummer 88.10.02-274.32, wonend te 2970 Schilde, Torfhoeken 17, niet gehuwd.

2. RECHTSVORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 1)

a) rechtsvorm van de vennootschap : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort  BVBA

b) naam :  RAVELSBERG

3. ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 2)

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Deurne (Antwerpen), Drakenhoflaan 49,

gerechtelijk arrondissement Antwerpen, afdeling Antwerpen.

4. DOEL (artikel 3)

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor

eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

1. Het verlenen van alle diensten van hulp aan bejaarden, gehandicapten en alleenstaanden, in de ruimst mogelijke betekenis.

2. Het uitvoeren van alle handelingen en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op of verband houden met het beheren van serviceflats. Om dit doel te verwezenlijken kan de vennootschap overgaan tot het leveren van materialen en diensten, het oprichten en herstellen van gebouwen en dit in de breedst mogelijke zin.

De vennootschap mag :

* alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen;

* alle hoegenaamde handels -, nijverheids -, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, die van aard zijn dit te begunstigen, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan;

* op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

* bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken.

Onderwerp akte :

Drakenhoflaan 49 2100 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

* deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

* zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5. DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 4)

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

6. KAPITAAL EN AANDELEN (artikel 5)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Het is verdeeld in achttien duizend vijfhonderd vijftig (18.550) gelijke aandelen zonder vermelding

van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort.

7. OVERDRACHT VAN AANDELEN (artikel 13 en 14)

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

8. PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VENNOOTSCHAP TE BESTUREN EN TE VERBINDEN

a) Algemeen (artikel 15)

1. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

2. Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. In laatste instantie dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

b) Intern bestuur (artikel 18)

1. Wanneer slechts één (1) zaakvoerder is benoemd, is deze bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Wanneer meerdere zaakvoerders zijn benoemd, zijn zij als college bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht (artikel 19)

1. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

2. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

d) Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd : Juffrouw VANDERHEGGEN Käthe, rijksregister nummer 88.10.02-274.32, wonend te 2970 Schilde, Torfhoeken 17.

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd:

1. De heer VANDERHEGGEN Gilbert, met rijksregister nummer 56.03.11-179.09, wonend te 2970 Schilde, Torfhoeken 17.

2. Mevrouw SOMERS Jozefa, Francisca, Maria, met rijksregister nummer 56.06.19-406.48, wonend te 2970 Schilde, Torfhoeken 17.

3. De heer VAN GUCHT Maarten, met rijksregister nummer 89.02.18-329.44, wonend te 2180 Ekeren, Weerstandersstraat 101.

De opdracht van de niet-statutaire zaakvoerders zijn NIET bezoldigd.

Krachtens artikel 19.1 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder, alleen handelend, de

vennootschap geldig in en buiten rechte.

9. TOEZICHT

De comparanten verklaren thans geen commissaris te benoemen.

10. ALGEMENE VERGADERINGEN

a) Datum : (artikel 22)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand mei om veertien uur dertig minuten (14:30).

b) Vertegenwoordiging van de vennoten : (artikel 24)

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

c) Stemrecht : (artikel 26)

Elk aandeel geeft recht op één stem.

11. BOEKJAAR (artikel 29)

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

12. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE (artikel 30)

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde tantièmes, wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

13. WIJZE VAN VEREFFENING (artikel 36)

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AD-MINISTERIE , gevestigd te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70 A, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0474.966.438, BTW-plichtige, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot :

a) inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de

Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

- Voor ontledend uittreksel -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 27 april 2015, met in bijlage : drie

(3) volmachten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van

de rechtbank van koophandel.

27/05/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt 610.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 10.892

aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 MEI 2015

*15074771*

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drakenhoflaan 49, 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel partiële splitsing - Volmacht

Voorstel tot partiële splitsing, opgesteld overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming van een deel van Residentie Ravelsberg NV door Ravelsberg BVBA.

Partieel splitsingsvoorstel dd.,11 mei 2015:

Overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W. Venn.") hebben de bestuursorganen van:

RESIDENTIE RAVELSBERG NV en RAVELSBERG BVBA

in gezamenlijk overleg een voorstel tot partiële splitsing opgesteld waarin wordt voorgesteld dat RAVELSBERG BVBA bij wijze van partiële splitsing de hierna beschreven activa en passiva van RESIDENTIE RAVELSBERG NV overneemt.

1.Rechtsvorm, naam, doel en maatschappelijke zetel van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen

1,1. Te splitsen vennootschap: RESIDENTIE RAVELSBERG NV

De te splitsen vennootschap, RESIDENTIE RAVELSBERG NV, is een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2100 Deurne (Antwerpen), Drakenhoflaan 49, ingeschreven in het rechtspersonen register te Antwerpen onder nummer 0433.225.853.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van RESIDENTIE RAVELSBERG NV als volgt

"Diensten van hulp aan bejaarden, gehandicapten en alleenstaanden en het beheren van serviceflats, Om dit doel te verwezenlijken kan de vennootschap overgaan tot het leveren van materialen en diensten, het oprichten en herstellen van gebouwen en dit in de breedst mogelijke zin.

Deze aktiviteiten mogen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden uitgevoerd worden en dit zowel in binnen- Ms buitenland.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen, met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Voorgaande verklaring is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

afdeling Arfn

0628.907.814

Ravelsberg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Na de partiële splitsing zal RESIDENTIE RAVELSBERG NV haar maatschappelijke benaming wijzigen in RAVELSBERG VASTGOED NV,

1.2. De overnemende vennootschap; RAVELSBERG BVBA

De ovememende vennootschap, RAVELSBERG BVBA, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2100 Deurre (Antwerpen), Drakenhoflaan 49, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0628.907.814.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van RAVELSBERG BVBA als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden

1.1-let verlenen van 'alle diensten van hulp aan bejaarden, gehandicapten en alleenstaanden, in de ruimst mogelijke betekenis.

2.Het uitvoeren van alle handelingen en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op of verband houden met het beheren van serviceflats. Om dit doel te verwezenlijken kan de vennootschap overgaan tot het leveren van materialen en diensten, het oprichten en herstellen van gebouwen en dit in de breedst mogelijke zin.

De vennootschap mag

*alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen;

*alle hoegenaamde handels -, nijverheids -, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, die van aard zijn dit te begunstigen, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan;

*op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

*bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken~

*deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die betast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

*zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.550,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 18.550 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort.

2.Ruilverhouding / opleg in geld

2.1. RUILVERHOUDING

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen, wordt de waarde van de partieel af te splitsen vermogensbestanddelen van RESIDENTIE RAVELSBERG NV gewaardeerd op grond van de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde. Op basis van deze waardering blijkt dat de weerhouden waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen 38.495,94 EUR bedraagt.

De waarde van de vennootschap RAVELSBERG BVBA werd in het kader van deze partiële splitsing bepaald op basis van de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde. Dit levert een totale te weerhouden waarde van 18.550 EUR op per datum van oprichting, zijnde 27 april 2015.

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt de ruilverhouding als volgt berekend:

RESIDENTIE RAVELSBERG NV RAVELSBERG BVBA

Waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen 38.495,94 EUR -

Waarde vennootschap 18.550 EUR

Aantal aandelen 10.892 18.550

Intrinsieke waarde inbreng per aandeel RESIDENTIE 3,534331619 EUR

RAVELSBERG NV

Intrinsieke waarde aandeel RAVELSBERG BVBA 1 EUR

,

,

.

" " 4,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De ruilverhouding tussen RESIDENTIE RAVELSBERG NV en RAVELSBERG BVBA wordt bepaald op 3,534331619, afgerond 3.53 (zijnde 3,534331619 EURl1 EUR). Op basis van voormelde ruilverhouding worden er 3,534331619 aandelen RAVELSBERG BVBA uitgereikt voor elk aandeel RESIDENTIE RAVELSBERG NV ten belope van het af te splitsen gedeelte van RESIDENTIE RAVELSBERG NV.

Dit betekent dat ais vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van RESIDENTIE RAVELSBERG NV er 38.495,93999 aandelen, afgerond 38.495 aandelen RAVELSBERG BVBA uitgereikt worden aan de aandeelhouders van RESIDENTIE RAVELSBERG NV.

2.2. OPLEG IN GELD

Er zal geen opleg in geld aan de aandeelhouders van RESIDENTIE RAVELSBERG NV worden toegekend,

3.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt.

De 38.495 nieuwe aandelen RAVELSBERG BVBA die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van een gedeelte van het vermogen van RESIDENTIE RAVELSBERG NV, zullen van dezelfde aard zijn ais de thans bestaande aandelen van RAVELSBERG BVBA.

Zij zullen worden uitgereikt door het college van zaakvoerders van RAVELSBERG BVBA aan de aandeelhouders van RESIDENTIE RAVELSBERG NV.

Het college van zaakvoerders van RAVELSBERG BVBA zal hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot partiële splitsing de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van RAVELSBERG BVBA.

4.Datum van winstdeelname  Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van RAVELSBERG BVBA vanaf 1 januari 2015.

5.Eoekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap RESIDENTIE RAVELSBERG NV, voor wat betreft de af te splitsen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap RAVELSBERG BVBA is 1 januari 2015.

6.Eijzondere rechten

Daar geen enkele aandeelhouder van RESIDENTIE RAVELSBERG NV bijzondere rechten heeft en RESIDENTIE RAVELSBERG NV geen andere effecten dan aandelen heeft uitgegeven, is deze bepaling niet van toepassing en wordt er geen bijzondere regeling in dit kader getroffen,

7.0ijzondere voordelen

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

8.0e bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in artikel 602 W. Venn. bedoelde verslag,

EV Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te Joe Englishstraat 52, 2140 Borgerhout (Antwerpen) vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, bedrijfsrevisor, heeft de opdracht gekregen om het verslag overeenkomstig artikel 602 W.Venn. op te stellen. De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, in onderling overleg bepaald, bedraagt 3.000 EUR, exci, BTW.

9.Eeschrijving en verdeling van de aan de overnemende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen.

Ten gevolge van de partiële splitsing zullen de hieronder beschreven activabestanddelen van RESIDENTIE RAVELSBERG NV overgedragen worden aan RAVELSBERG BVBA. Een overeenkomstig deel van het kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

en de reserves van RESIDENTIE RAVELSBERG NV zullen eveneens worden overgedragen aan RAVELSBERG BVBA.

De activa van RESIDENTIE RAVELSBERG NV die zullen worden overgedragen aan RAVELSBERG BVBA kunnen als volgt worden samengevat

Meubilair 0,00 EUR 2.811,30 EUR 0,00 EUR 50.000,00 EUR 72.958,44 EUR 125.769,74 EUR

Handelsvorderingen

Effecten

Termijndeposito's

Liquide middelen

De totale boekhoudkundige waarde van deze activa bedraagt 125.769,74 EUR.

De passiva van RESIDENTIE RAVELSBERG NV die zullen worden overgedragen aan RAVELSBERG BVBA kunnen als volgt worden samengevat:

Leveranciers 64.636,11 EUR

TOF 7.386,34 EUR

Bedr'sjfsvoorhefl'sng 2.958,34 EUR

Bezoldigingen 3.161,56 EUR

Provisie vakantiegeld 9.131,45 EUR

87.273,80 EUR

De totale boekhoudkundige waarde van deze passiva bedraagt 87.273,80 EUR.

Bijgevolg bedraagt de totale boekhoudkundige waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen 38.495,94 EUR.

De cijfers geven de toestand weer per 31 december 2014.

De afgesplitste activa zullen als volgt aangerekend worden op het kapitaal en de reserves:

RESIDENTIE RAVELSBERG NV situatie per 31 december 2014 en situatie na de partiële splitsing:

31.12.2014 Na

EUR EUR EUR

Geplaatst kapitaal 610.000,00 577,705, 08

Wettelijke reserves 9.821,23 9.301,27

Beschikbare reserves 107.000,00 101.335,15

Overgedragen winst 306,17 289,96

Eigen vermogen 727,127,40 688.631, 46

RAVELSBERG BVBA splitsing: situatie per 27 april 2015, zijnde de datum van oprichting, en situatie na de partiële

27.04.2015 Na

EUR EUR EUR

Geplaatst kapitaal 18.550,00 50.844,92

Wettelijke reserves 0,00 519,96

Beschikbare reserves 0,00 5.664,85

Overgedragen winst 0,00 16,21

Eigen vermogen 18.550,00 57.045,94

Voorzover de in bijlage beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, in het vermogen blijven van RESIDENTIE RAVELSBERG NV, dit in afwijking van de bepalingen van artikel 729 W. Venn.

10.Verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de overnemende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

V6 r-b behouden aan het Belgisch Staatsblad

Ten gevolge van de partiële splitsing van RESIDENTIE RAVELSBERG NV zullen 38.495 aandelen van RAVELSBERG BVBA worden gecreëerd die pro rata zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van RESIDENTIE RAVELSBERG NV.

De huidige aandeelhoudersstructuur van RESIDENTIE RAVELSBERG NV ziet er op heden ais volgt uit:

Aandeelhouder Aantal aandelen

Gilbert Vanderheggen 5.446

Jozefa Somers 5.446

Dit heeft als gevolg dat de nieuwe aandelen die zullen worden uitgegeven in RAVELSBERG BVBA in principe op volgende wijze worden toebedeeld aan de aandeelhouders van RAVELSBERG NV;

Aandeelhouder Aantal aandelen

Gilbert Vanderheggen 19.247

Jozefa Somers 19.247

Gilbert Vanderheggen en Jozefa Somers in onverdeeldheid 1

11.Juridische en economische verantwoording van de partiële splitsing

De vooropgestelde partiële splitsing kadert in de verdere professionalisering van de exploitatie van Residentie Ravelsberg in een aparte entiteit.

De herschikking zoals omschreven in huidig splitstingsvoorstel beoogt de continuïteit in het beleid te garanderen door opvolging en tegelijk een lange termijnperspectief in dit beleid toe te laten.

Ten slotte beoogt de vooropgestelde verrichting een meer doorgedreven risicospreiding en risicobeheersing. 12.Slotverklaring - Volmacht

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de respectieve bestuursorganen van RESIDENTIE RAVELSBERG NV en van RAVELSBERG BVBA worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Tevens wordt een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan:

AD-Ministerie BVBA, Brusselsesteenweg 70A, 1860 Meise, vertegenwoordigd door Adriaan De Leeuw

om in zijn/haar/hun naam te handelen en de vennootschap, qualitate qua, te vertegenwoordigen bij het rechtspersonenregister en de ondernemingsloketten teneinde daar een verzoek om (wijziging van de) inschrijving van gezegde vennootschap neer te leggen en dienvolgens alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen dat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van het huidig mandaat, zo nodig er bekrachtiging van belovend, inzake de neerlegging van het partieel splitsingsvoorstel.

Gedaan te Deurne op 11 mei 2015.

AD-Ministerie

Bijzonder gevolmachtigde

vast vertegenwoordigd door

Adriaan De Leeuw

Tegelijk hiermee neergelegd: partieel splitsingsvoorstel dd. 11 mei 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

17/07/2015
ÿþMod waad 11.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0628.907.814.

Benaming

(voluit) : "RAVELSBERG"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Deurne (Antwerpen), Drakenhoflaan 49

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met splitsing gelijkgestelde verrichting door overdracht van activa en passiva vanwege de naamloze vennootschap "RESIDENTIE RAVELSBERG" -- Kapitaalverhoging  Onttrekking  Statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, op dertig juni" tweeduizend vijftien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "RAVELSBERG", gevestigd te 2100 Deurne (Antwerpen), Drakenhoflaan 49, in het rechtsgebied van de' rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0628.907.814 en geregistreerd als, B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Tot met splitsing gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voorstel, door overdracht van activa en' passiva door de naamloze vennootschap "RESIDENTIE RAVELSBERG", gevestigd te 2100 Deume (Antwerpen), Drakenhoflaan 49, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het-ondememingsnummer 0433.225.853 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overdragende vennootschap), aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAVELSBERG", gevestigd te 2100 Deume (Antwerpen), Drakenhoflaan 49, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling, Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het' ondernemingsnummer 0628.907.814 en geregistreerd als B.T.W,-plichtige (verkrijgende vennootschap), op last; voor deze laatste vennootschap aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap achtendertigduizend vierhonderdvijfennegentig (38.495) nieuwe volledig volgestorte aandelen "RAVELSBERG",; zonder vermelding van nominale waarde, op naam, toe te kennen, die van dezelfde rechten en voordelen zullen' genieten als de bestaande aandelen, en die in de winst zullen delen over het volledig lopend boekjaar.

Deze aandelen zullen als volledig volgestorte aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders van den overdragende vennootschap, als volgt:

1,aan de heer VANDERHEGGEN Gilbert, voornoemd:

negentienduizend tweehonderdzevenenveertig (19.247) aandelen;

2,aan mevrouw SOMERS Jozefa Francisca Maria, voornoemd:

negentienduizend tweehonderdzevenenveertig (19.247) aandelen;

3.aan de heer VANDERHEGGEN Gilbert en mevrouw SOMERS Jozefa Francisca Maria, beiden' voornoemd, in onverdeeldheid:

één (1) aandeel.

Deze toekenning geschiedt ter vergoeding van de overdracht door de overdragende vennootschap, in het: kader van de in artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verrichting, van activa en passiva' voor een waarde van achtendertigduizend vierhonderdvijfennegentig euro vierennegentig cent (¬ .38.495,94), dit' op basis van een staat van deze activa en passiva per 31 december 2014.

2. Om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van achtendertigduizend; vierhonderdvijfennegentig euro (¬ .38.495,00), om het van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ .18.550,00); te brengen op zevenenvijftigduizend vijfenveertig euro (¬ 57.045,00), dit door uitgifte van achtendertigduizend; vierhonderdvijfennegentig (38.495) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

-die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen,

-die zullen worden uitgegeven aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zijnde één (¬ 1,00),

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l~Ii liil! 111111111111111111111111111111111

*15103762* ~ g -07

_GISCH S

2213 i 03 MU 2015

afrel;file,ntwerpen

9ONITEUR BELGE

Rechtbank van koophandel Antwerpen

Voor-

behoude aan hei l3elgisc

Staatsbli

-die in de winst zullen delen over het volledig lopend boekjaar, en

-die door het college van zaakvoerders in de hierboven opgenomen verhouding als volledig volgestorte aandelen zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overdragende naamloze vennootschap RESIDENTIE RAVELSBERG", dit als vergoeding voor de overdracht door deze laatste van activa en passiva voor een waarde van achtendertigduizend vierhonderdvijfennegentig euro vierennegentig cent (¬ .38.495,94), dit op basis van een staat van deze activa en passiva per 31 december 2014.

Vervolgens beslist de vergadering om, rekening houdend met de ruilverhouding in het kader van deze niet splitsing gelijkgestelde verrichting en de fractiewaarde van één euro (¬ .1,00) van de als vergoeding toegekende aandelen, het verschil van zesduizend tweehonderd euro acht cent (¬ .6.200,08) tussen, enerzijds, het bedrag van deze kapitaalverhoging van achtendertigduizend vierhonderdvijfennegentig euro (¬ .38.495,00), en anderzijds, het bedrag van het afgesplitst kapitaal van de overdragende genomen vennootschap van tweeëndertigduizend tweehonderdvierennegentig euro tweeënnegentig cent (¬ 32.294,92), bij de overboeking van de overgedragen activa en passiva te onttrekken aan

-de afgesplitste rekening "Beschikbare reserves" van de overdragende vennootschap, dit ten bedrage van vijfduizend zeshonderdvierenzestig euro vijfentachtig cent (¬ .5.664,85);

-de afgesplitste rekening 'Wettelijke reserves" van de overdragende vennootschap, dit ten bedrage van vijfhonderdnegentien euro zesennegentig cent (¬ .519,96);

-de afgesplitste rekening "Overgedragen winst" van de overdragende vennootschap, dit ten bedrage van vijftien euro zevenentwintig cent (¬ .15,27).

3. Te notuleren dat de hierna beschreven activa en passiva van de overdragende naamloze vennootschap "RESIDENTIE RAVELSBERG" overgaan onder algemene titel naar de verkrijgende besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "RAVELSBERG", dit zonder dat de overdragende vennootschap ophoudt te { bestaan.

4. Om de tekst van Artikel 5 : Kapitaal volledig te vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenenvijftigduizend vijfenveertig euro (¬ .57.045,00).

Het is verdeeld in zevenenvijftigduizend vijfenveertig (57.045) gelijke aandelen zonder vermelding van

nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort."

5. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-MINISTERIE", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70 A, met ondernemingsnummer 0474.966.438, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, en zijn gevolmachtigden, teneinde alle formaliteiten te vervullen om de wijziging van de inschrijving van de vennootschap te vorderen in het rechtspersonen register bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlkaminck, geassocieerd notaris, -

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd, 30 juni 2015, met in bijlage : drie volmachten, gecoördineerde statuten, en uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015
ÿþ Mad woed 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 8 JULI 2015

afdeling q+ rr en



iii 11111111.11°11.111 II

i

Ondernemingsnr : 0628.907.814.

Benaming

(voluit) : "RAVELSBERG"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Deurne (Antwerpen), Drakenhoflaan 49

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met splitsing gelijkgestelde verrichting door overdracht van activa en passiva vanwege de naamloze vennootschap "RESIDENTIE RAVELSBERG"  Kapitaalverhoging  Onttrekking  Statutenwijziging

tilt de notulen opgemaakt door Meester Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, op dertig juni tweeduizend vijftien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAVELSBERG", gevestigd te 2100 Deurne (Antwerpen), Drakenhoflaan 49, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0628.907.814 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Tot met splitsing gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voorstel, door overdracht van activa en passiva door de naamloze vennootschap "RESIDENTIE RAVELSBERG", gevestigd te 2100 Deume (Antwerpen), Drakenhoflaan 49, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0433.225.853 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overdragende vennootschap), aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAVELSBERG', gevestigd te 2100 Deume (Antwerpen), Drakenhoflaan 49, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0628.907.814 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (verkrijgende vennootschap), op last voor deze laatste vennootschap aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap achtendertigduizend vierhonderdvijfennegentig (38.495) nieuwe volledig volgestorte aandelen "RAVELSBERG", zonder vermelding van nominale waarde, op naam, toe te kennen, die van dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, en die in de winst zullen delen over het volledig lopend boekjaar.

Deze aandelen zullen als volledig volgestorte aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap, als volgt:

1.aan de heer VANDERHEGGEN Gilbert, voornoemd:

negentienduizend tweehonderdzevenenveertig (19.247) aandelen;

2.aan mevrouw SOMERS Jozefa Francisca Maria, voornoemd:

negentienduizend tweehonderdzevenenveertig (19.247) aandelen;

3.aan de heer VANDERHEGGEN Gilbert en mevrouw SOMERS Jozefa Francisca Maria, beiden voornoemd, in onverdeeldheid:

één (1) aandeel.

Deze toekenning geschiedt ter vergoeding van de overdracht door de overdragende vennootschap, in het kader van de in artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verrichting, van activa en passiva voor een waarde van achtendertigduizend vierhonderdvijfennegentig euro vierennegentig cent (¬ 38.495,94), dit op basis van een staat van deze activa en passiva per 31 december 2014,

2. Om het Kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van achtendertigduizend vierhonderdvijfennegentig euro (¬ 38.495,00), om het van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ .18.550,00) te brengen op zevenenvijftigduizend vijfenveertig euro (¬ .57.045,00), dit door uitgifte van achtendertigduizend vierhonderdvijfennegentig (38.495) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

-die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen,

-die zullen worden uitgegeven aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zijnde één (¬ .1,00),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

le oor-> -die in de winst zullen delen over het volledig lopend boekjaar, en

aan het Belgisch Staatsblad -die door het college van zaakvoerders in de hierboven opgenomen verhouding als volledig volgestorte aandelen zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overdragende naamloze vennootschap "RESIDENTIE RAVELSBERG", dit als vergoeding voor de overdracht door deze laatste van activa en passiva voor een waarde van achtendertigduizend vierhonderdvijfennegentig euro vierennegentig cent (¬ .38.495,94), dit op basis van een staat van deze activa en passiva per 31 december 2014.

Vervolgens beslist de vergadering om, rekening houdend met de ruilverhouding in het kader van deze met splitsing gelijkgestelde verrichting en de fractiewaarde van één euro (¬ 1,00) van de als vergoeding toegekende aandelen, het verschil van zesduizend tweehonderd euro acht cent (¬ .6.200,08) tussen, enerzijds, het bedrag van deze kapitaalverhoging van achtendertigduizend vierhonderdvijfennegentig euro (¬ .38.495,00), en anderzijds, het bedrag van het afgesplitst kapitaal van de overdragende genomen vennootschap van tweeëndertigduizend tweehonderdvierennegentig euro tweeënnegentig cent (¬ .32.294,92), bij de overboeking van de overgedragen activa en passiva te onttrekken aan

-de afgesplitste rekening "Beschikbare reserves" van de overdragende vennootschap, dit ten bedrage van vijfduizend zeshonderdvierenzestig euro vijfentachtig cent (¬ .5.664,85);

-de afgesplitste rekening "Wettelijke reserves" van de overdragende vennootschap, dit ten bedrage van vijfhonderdnegentien euro zesennegentig cent (¬ 519,96);

-de afgesplitste rekening "Overgedragen winst" van de overdragende vennootschap, dit ten bedrage van vijftien euro zevenentwintig cent (¬ .15,27).

3. Te notuleren dat de hierna beschreven activa en passiva van de overdragende naamloze vennootschap "RESIDENTIE RAVELSBERG" overgaan onder algemene titel naar de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'RAVELSBERG", dit zonder dat de overdragende vennootschap ophoudt te bestaan.

4.Om de tekst van Artikel 5 : Kapitaal volledig te vervangen door de volgende tekst;

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenenvijftigduizend vijfenveertig euro (¬ .57.045,00).

Het is verdeeld in zevenenvijftigduizend vijfenveertig (57.045) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort."

5. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-MINISTERIE", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70 A, met ondememingsnummer 0474.966.438, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, en zijn gevolmachtigden, teneinde alle formaliteiten te vervullen om de wijziging van de inschrijving van de vennootschap te vorderen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 30 juni 2015, met in bijlage ; drie volmachten, gecoördineerde statuten, en uittreksel,









A Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RAVELSBERG

Adresse
DRAKENHOFLAAN 49 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande