RAW-PRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAW-PRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.646.133

Publication

16/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 09.05.2012 12114-0231-014
03/05/2012
ÿþ M°tl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

blcsrgelegd fer griffie van Rechtbank van Koopltartda Aniverpen, op

2 0 APR, 20i2

Griffie

*zaoesais

11

be a ó1 Sta

Ondernemingsnr : 0464.646.133

Benaming

(voluit) : RAW-PRO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2550-Kontich, Duffelsesteenweg 238

(volledig adres)

Qjr derwerp akte : STATUTENWIJZIGING (wijziging doel - verhoging kapitaal - omzetting in BVBA - vaststelling statuten - ontslagen en benoemingen)

Uit een proces-verbaal gesloten voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 08/03/2012, met als relaas van registratie: "F 2012/128/0262/N Geregistreerd, Mechelen 1° kantoor, tien bladen, geen verzendingen, boek 938, blad 24, vak 14, op 22 MAART 2012. Ontvangen; vijfentwintig euro. De Ontvanger: (getekend:) Koen Decoster", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

1) wijziging (uitbreiding) van het doel van de vennootschap; omstandige verantwoording van de

voorgestelde doelwijziging door de Raad van Bestuur; voorlegging van staat van activa en passiva;

Vervolgens besluit de vergadering om de voorgestelde doelwijziging (uitbreiding) door te voeren, zodat de

vennootschap voortaan tot doel heeft :

"1. het uitoefenen van elke activiteit in de sector van de tuinbouw, de groententeelt en de sierteelt;

2. het uitvoeren van loonwerk in de sector van land- en tuinbouw;

3, het aanleggen en onderhouden van tuinen en plantsoenen;

4. het planten, verzorgen, snoeien en vellen van bomen;

5. de verhuur van landbouwmachines en  werktuigen met of zonder bedieningspersoneel;

6. de verhuring van opslagruimten voor materialen en rollend materiëel;

7. de productie en verkoop van elektriciteit,

De vennootschap handelt voor eigen rekening; in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger.

Zij mag alle onroerende en roerende goederen verwerven, vervreemden, huren, verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan niet haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag eveneens in alle zaken en ondernemingen, verenigingen, vennootschappen en organisaties, wier doel gelijkaardig, analoog, of aanverwant is of nog wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins en zij mag daarin ook mandaten waarnemen.

Zij mag haar goederen in hypotheek of in pand stellen, aval verlenen of andere waarborgen verstrekken voor alle leningen, kredietopeningen en voor alle andere verbintenissen van haarzelf en van alle derden; zij mag ook voorschotten en krediet toestaan.";

2) verhoging van het kapitaal van de vennootschap niet honderd en vijf duizend euro (¬ 105.000,00), om het te brengen van honderd achtentachtig duizend driehonderd negenennegentig euro acht cent (¬ 188.399,08) op tweehonderd drieënnegentig duizend driehonderd negenennegentig euro acht cent (¬ 293.399,08).

Als gevolg hiervan werden vierduizend tweehonderd vijfendertig (4.235) nieuwe aandelen uitgegeven, zodat het aantal aandelen-in-omloop gebracht werd van zevenduizend zeshonderd (7.600) op elf duizend achthonderd vijfendertig (11.835).

Deze kapitaalverhoging geschiedt door inbrengen in geld, en aan al de huidige aandeelhouders werd aangeboden om hun voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging uit te oefenen.

De beide navernoemde aandeelhouders verklaarden onmiddellijk hun voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging, in verhouding tot hun aandelenbezit, te willen uitoefenen. Zij verklaarden tevens te verzaken aan de termijn die het hen gegund is om zich te beraden over de al dan niet uitoefening van hun voorkeurrecht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

k Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Bijgevolg verklaarde de Heer Romain Joseph Anna De Bruyn, wonende te 2550-Kontich, Duffelsesteenweg 238, in te schrijven op de helft van de kapitaalverhoging (dus op tweeënvijftigduizend vijfhonderd euro), en verklaarde Mevrouw Hilda Augusta Janssens, wonende te 2550-Kontich, Duffelsesteenweg 238, eveneens in te schrijven op de helft van de kapitaalverhoging (dus op tweeënvijftigduizend vijfhonderd euro).

ln vergoeding van deze inbrengen in speciën werden de nieuwe aandelen toegekend, als volgt

- aan de heer Romain Joseph Anna De Bruyn : tweeduizend honderd achttien (2.118) nieuwe aandelen;

- aan mevrouw Hilda Augusta Janssens : tweeduizend honderd zeventien (2.117) nieuwe aandelen.

Beiden volstortten onmiddellijk hun beloofde inbreng, meer bepaald een globaal bedrag van honderdenvijf duizend euro (¬ 105.000,00);

3) verhoging van het kapitaal van de vennootschap met driehonderd zeventig duizend euro (¬ 370.000,00), om het te brengen van tweehonderd drieënnegentig duizend driehonderd negenennegentig euro acht cent (¬ 293.399,08) op zeshonderd drieënzestig duizend driehonderd negenennegentig euro acht cent (¬ 663.399,08), door inbreng in natura (niet-geldelijke inbreng).

Als gevolg hiervan worden veertien duizend negenhonderd vijfentwintig (14.925) nieuwe aandelen uitgegeven, zodat het aantal aandelen-in-omloop gebracht wordt van elf duizend achthonderd vijfendertig (11.835) op zesentwintig duizend zevenhonderd zestig (26.760).

De beide voornoemde aandeelhouders verklaarden onmiddellijk te verzaken aan hun voorkeurrecht tot inschrijving op de verdere kapitaalverhoging. Zij verklaarden tevens te verzaken aan de termijn die het hen gegund is om zich te beraden over de al dan niet uitoefening van hun voorkeurrecht.

De Heer Romain Joseph Anna De Bruyn, wonende te 2550-Kontich, Duffelsesteenweg 238, en Mevrouw Hilda Augusta Janssens, wonende te 2550-Kontich, Duffelsesteenweg 238, aandeelhouders voormeld, verklaarden een inbreng in natura te doen van de achtergestelde lening/schuldvordering die mevrouw Hilda Augusta Janssens persoonlijk heeft tegenover de Naamloze Vennootschap "Raw-Pro". Meer bepaald verklaardentbevestigden de Heer Romain Joseph Anna De Bruyn en Mevrouw Hilda Augusta Janssens dat mevrouw Hilda Augusta Janssens (persoonlijk) een eisbare doch achtergestelde lening/schuldvordering heeft tegenover de vennootschap voor een bedrag van driehonderd vijfenveertig duizend euro (¬ 345.000,00), zoals blijkt uit de balans van de vennootschap per eenendertig december tweeduizend en elf. Van deze vaststaande, eisbare en achtergestelde lening/schuldvordering doet Mevrouw Hilda Augusta Janssens onherroepelijk afstand, om deze in natura in te brengen als kapitaal van de vennootschap.

In vergoeding van deze inbreng in natura werden aan mevrouw Hilda Augusta Janssens dertien duizend negenhonderd zeventien (13.917) nieuwe aandelen toegekend.

Bovendien verklaarden de Heer Romain Joseph Anna De Bruyn, en Mevrouw Hilda Augusta Janssens, aandeelhouders voormeld, een inbreng in natura te doen van een gedeelte van de schuldvordering die de heer Romain Joseph Anna De Bruyn persoonlijk heeft tegenover de Naamloze Vennootschap "Raw-Pro". Meer bepaald verklaarden de Heer Romain Joseph Anna De Bruyn en Mevrouw Hilda Augusta Janssens dat de heer Romain Joseph Anna De Bruyn (persoonlijk) een eisbare schuldvordering in rekening-courant heeft tegenover de vennootschap voor een totaal bedrag van zevenendertig duizend honderd zesenzestig euro veertig cent (¬ 37166,40), zoals blijkt uit de balans van de vennootschap per ëénendertig december tweeduizend en elf. Van deze vaststaande en eisbare schuldvordering doet de Heer Romain Joseph Anna De Bruyn, ten belope van een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), onherroepelijk afstand, om deze in natura in te brengen als kapitaal van de vennootschap.

In vergoeding van deze inbreng in natura werden aan de heer Romain Joseph Anna De Bruyn duizend en acht (1.008) nieuwe aandelen toegekend.

Verslag van de Raad van Bestuur en van de Bedrijfsrevisor

Volgens artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen gaf de voorzitter lezing van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur, waarin uiteengezet wordt waarom de kapitaalsverhoging en de inbreng in natura van belang zijn voor de vennootschap.

Op verzoek van de Raad van Bestuur heeft de Heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor, als vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Theo Van Herck Bedrijfsrevisor", met zetel te 2160-Wommelgem, Herentalsebaan 645, op negen februari tweeduizend en twaalf, verslag uitgebracht over de inbreng in natura, meer bepaald over de beschrijving van de inbrengen, over de toegepaste methoden van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk

"2.4. BESLUIT

De inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van RAW-PRO NV vertegenwoordigt twee schuldvorderingen onder de vorm van een achtergestelde lening en een lopende rekening ten belope van respectievelijk 345.000,- Euro en 25.000,- Euro.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk is en op gepaste wijze is toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.de door de partijen toegepaste waarderingsmethode leidt tot inbreng-'waarden die overeenkomen met het

aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet

overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van 370.000,- Euro in kapitaal bestaat uit 14.925 nieuwe

aandelen van de vennootschap RAW PRO NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Gedaan te Wommelgem, 9 februari 2012.

(volgt de handtekening)

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA, vertegenwoordigd door: Th, VAN HERCK, Bedrijfsrevisor";

4) omzetting van de Naamloze Vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met verslag van de Raad van Bestuur hieromtrent en verslag van Bedrijfsrevisor;

5) vaststelling van de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;

De vennootschap bestaat als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam

"RAW-PRO".

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen van éénentwintig november

negentienhonderd achtennegentig.

De zetel van vennootschap is gevestigd te Kontich, met als huidig adres 2550-Kontich, Duffelsesteenweg

238.

De vennootschap heeft tot doel:

1. het uitoefenen van elke activiteit in de sector van de tuinbouw, de groententeelt en de sierteelt;

2, het uitvoeren van loonwerk in de sector van land- en tuinbouw;

3. het aanleggen en onderhouden van tuinen en plantsoenen;

4. het planten, verzorgen, snoeien en vellen van bomen;

5. de verhuur van landbouwmachines en  werktuigen met of zonder bedieningspersoneel;

6. de verhuring van opslagruimten voor materialen en rollend materiëel;

7, de productie en verkoop van elektriciteit.

De vennootschap handelt voor eigen rekening; in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger.

Zij mag alle onroerende en roerende goederen verwerven, vervreemden, huren, verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag eveneens in alle zaken en ondernemingen, verenigingen, vennootschappen en organisaties, wier doel gelijkaardig, analoog, of aanverwant is of nog wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins en zij mag daarin ook mandaten waarnemen.

Zij mag haar goederen in hypotheek of in pand stellen, aval verlenen of andere waarborgen verstrekken voor alle leningen, kredietopeningen en voor alle andere verbintenissen van haarzelf en van alle derden; zij mag ook voorschotten en krediet toestaan.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd drieënzestig duizend driehonderd negenennegentig euro acht cent (¬ 663.399,08). Het is verdeeld in zesentwintig duizend zevenhonderd zestig (26.760) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/zesentwintigduizend-zevenhonderdzestigste (1/26.780-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei, om twintig uur (20.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Voor-

* behouden

" 'aan Fiet

Belgisch Staatsblad

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van

hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien;

6) de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft het ontslag van de bestuurders tot gevolg, met name:

- Mevrouw Hilda Augusta JANSSENS, geboren te Wommelgern op negenentwintig december negentienhonderd vijftig, wonende te 2550-Kontich, Duffelsesteenweg 238;

- Mevrouw Eva DE BRUYN, bediende, geboren te Duffe{ op vierentwintig oktober negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 2610-Wilrijk (stad Antwerpen), Groenstraat 176; en,

- Mevrouw Elke DE BRUYN, bediende, geboren te Duffel op veertien juli negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 1640-Sint-Genesius-Rode, Kerkeveldweg 115.

Deze ontslagen werden aanvaard,

De goedkeuring dcor de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopend boekjaar zal als kwijting gelden voor de uittredende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaaiè'tijaenshet boekjaar aangevangen op één januari tweeduizend en twaalf (01/01/2012) tot op 0810312012; N ~'" ' t °"

7) tot gewone, niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd vootr onpeperkte duur: - de Heer Romain Joseph Anna DE BRUYN, geboren te Ko tic)[ op zev'entien' januari negentienhonderd "

zesenveertig, wonende te 2550-Kontich, Duffelsesteenweg 238; efi;`.' ;°._"

- Mevrouw Hilda Augusta JANSSENS,

g geboren te IIVam~nelgem'.a,op " 4genentwintig december

negentienhonderd vijftig, wonende te 2550-Kontich, Duffelsestee*eg'238'. `° " i .

Deze aanvaardden de opdracht, onder de bevestiging dat zij njetwerderrgettoffen doorenige maatregel die

zich daartegen verzet. ~~ " . , ,.

Volgens artikel 15 van de statuten zijn de beide zaakvoerders individueelbevoegd om de vennootschap te

vertegenwoordigen, in en buiten rechte. F`

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerders werd beslist dat zij geen bezoldiging ontvangt, tot

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste Gewone Algemene Vergadering - Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid wordt gehouden

in het jaar tweeduizend en dertien.

Het eerste boekjaar van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid loopt tot éénendertig

december tweeduizend en twaalf;

8) aanstelling als lasthebber ad hoc van mevrouw Eva DE BRUYN, geboren te Duffel op vierentwintig

oktober negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 2610-Wilrijk (stad Antwerpen), Groenstraat 176, die aanvaardde, met de opdracht om de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Raw-Pro" te vertegenwoordigen bij de afsluiting van de overeenkomst en de ondertekening van het contract met betrekking tot het opstalrecht over onroerende goederen te Kontich, Duffelsesteenweg 238,

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte statutenwijziging dd. 08/03/2012;

- ontledend uittreksel ervan;

- bijzonder verslag van de raadyvan bestuur betreffende de inbreng in natura, waaraan gehecht staat van

activa en passiva per 31/12/2011;

- controleverslag bedrijfsrevisor dd. 09/02/2012, betreffende de inbreng in natura;

- bijzonder verslag van de raad van bestuur betreffende de omzetting, waaraan gehecht staat van activa en

passiva per 31/12/2011;

- controleverslag bedrijfsrevisor dd. 10/02/2012, betreffende de omzetting;

- coördinatie statuten per 08/03/2012;

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 08.06.2011 11156-0457-016
27/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 21.05.2010 10126-0047-018
21/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.03.2009, NGL 16.04.2009 09112-0104-018
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 28.05.2008 08182-0282-019
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 28.05.2015 15134-0547-012
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 11.06.2007 07210-0327-015
27/07/2005 : ANA058367
14/06/2004 : ANA058367
18/06/2003 : ANA058367
21/07/2000 : AN332177

Coordonnées
RAW-PRO

Adresse
DUFFELSESTEENWEG 238 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande