RB SOLUTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : RB SOLUTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 899.585.423

Publication

15/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



klLk MO \IITEUR BELechtbarlAnk tvwaenrpkoeonphandel

*14188476* 8 -10" 2)14' 3 OKT. 2014

BELGISCH STAPTSBLARdeigkiwefPn





Ondernemingsnr : 0899.585.423

Benaming

(voluit) RB SOLUTIONS

(verkort)

ReChtSvOrM Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Bosduinstraat 36 bus 1 - 2990 Wuustwezel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding - Vereffening van vennootschap

In de bijzondere algemene vergadering van 25/09/2014 werden de volgende beslissingen getroffen:

1.De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 24 september 2014 met

daaraan aangehecht een staat van activa en passiva die werd afgesloten op datum van 24 september 2014. ,

2.De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen omdat de voorwaarden die worden opgelegd door artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

3.De vergadering stelt vast en bevestigt dat de vennootschap op heden geen passiva bezit. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf. De vennoten verbinden zich ertoe, voor zover ais nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva. De vergadering stelt aldus vast dat alle voorwaarden die zijn opgelegd door artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten vervuld zijn. De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de GCV "RB Solutions" definitief heeft opgehouden te bestaan. De vergadering beslist bovendien dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste tien jaar zullen warden bewaard te 2990 Wuustwezel, Bosduinstraat 36 bus 1.

4.De vergadering beslist volledige kwijting en décharge te verlenen aan haar zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat en bevestigt dat zijn mandaat van rechtswege ten einde is. Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparanten verklaren voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening. De zaakvoerder brengt verslag uit over het beheer en gebruik van de maatschappelijke activa. De vennoten verklaren kennis te hebben van hun individueel onderzoeksrecht zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dit te hebben uitgeoefend. De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

5.De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BVBA ACC Francois Debeuckelaer 8, Co, met zetel te Hasselt, Singelbeekstraat 85 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde waarde Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

Rudy Berkvens

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
RB SOLUTIONS

Adresse
BOSDUINSTRAAT 36, BUS 1 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande