RB.LUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RB.LUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 831.148.359

Publication

18/09/2014
ÿþ4.

13

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

echtbank van koophandel

II I III II1 III II I III

*14171821*

1II

IijII

nnexes du Moniteur belge

18/09/2014

Ondernemingsnr :0831.148.369

Benaming (voluit) :RB.Lux

(verkort): *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :2060 Antwerpen, ljzeriaan 54-56

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Geruisloze Fusie

Tekst:

Geruisloze fusie

Naamloze vennootschap RB LUX  Naamloze vennootschap Fashion Club 70

Het blijkt uit een akte verleden voor nOtaris Anne Cartuyvels, te Antwerpen, op 24 maart 2014, dat gehouden werd de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap RB.Lux, met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen, Ijzerlaan 54-56, ondernemingsnummer 0831.148.359, en de buitengewone vergadering van de naamloze vennootschap Fashion Club 70, ondernentngsnummer 0413.656.894, hetgeen volgt:

De vergadering heeft als agenda :

a) Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen op 15 november 2013;

b) Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap RB.Lux, voormeld, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap Fashion Club 70, voormeld, die houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap RB.Lux, voormeld.

C) Ontslag bestuurders RB.Lux;

d) volmachten.

Het gemelde fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen op 16 januari 2014.

De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 2014-01-27/0025928.D;

II. BESLUITEN

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone

algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootscha2pen, ieder

0 9 SEP. 2014

abengAiltGerpen

ie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

§ 1. Besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap RB.Lux, voormeld, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap Fashion Club 70, voormeld, die houdster is van elle aandelen van de vennootschap RB.Lux, voormeld.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap RB.Lux, voormeld, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Fashion Club 70, voormeld, wordt bepaald op 1 december 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap RB.Lux, voormeld, gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap Fashion Club 70, voormeld, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschap RB.Lux, voormeld, vanaf heden op te bestaan

§ 2. Ontslag bestuurders RB Lux

De vergadering van de vennootschap RB.Lux, voormeld, ontslaat met ingang van

heden de volgende bestuurders:

- de naamloze vennootschap Fashion Club 2000, voormeld;

de heer Dheedene Luc, voormeld;

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands

recht C. Ferilli Beheer B.V., gevesetigd te 1071XE Amsterdam (

Nederland), Ruysdaelstraat 58-60, Kamer van Koophandel te Amsterdam,

KVK-dossiernummer 33284918.

Hen wordt decharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

§ 3. Volmachten administratieve formaliteiten

- De vergaderingen verlenen de nodige machten aan de heer Sebastien Martien om de fusie aan te tekenen in de respectievelijke aandeelhoudersregisters.

- De vergaderingen verlenende nodige machten aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap Fashion Club 70 op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

- De vergaderingen verlenen de nodige machten aan Sebastien Martin of aan één van haar aangestelden, voor het verrichten van de nodige administratieve formaliteiten op de kruispuntbnk voor ondernemingen en op de btw-administratie.

III. BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

Notaris Anne Cartuyvels, te Antwerpen bevestigt, na onderzoek, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten betreffende onderhavige fusie.

Ondergetekende notaris waarmerkt de identiteit van voornoemde comparanten aan de hand van de door de Oranieke Wet Notariaat vooreschreven stukken.

IV. DIVERSE VERKLARINGEN

Fiscale verklaringen.

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, § 1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De overnemende vennootschap is ingeschreven als B.T.W.-belastingplichtige onder nummer 0413.656.894.

Voor-

behouden

an het

rigteiffi Staatsblad

4 Voorbehouden Luik B vervolg

aan het Onderhavig formulier wordt samen neergelegd met een afschrift van de akte van 24 maart 2014 verleden voor notaris Anne Cartuyvels te Antwerpen.

8ergiscil Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



7 I

i~~feT~ÇfP~'~,4 Jrp [t;1~~f1r' 1,n/7f~

rl^ P~ltt e}~~k

van te Ar'riti<<ui-r7en,

Jz',1 2@t4

Voor- *14025929*

behouden iiiiiiil

aan het

Belgisch

Staatsblad



Ondernemin " sn r :0831.148.359

Benaming (voluit) :RB LUX

Rechtsvorm : naamloze vennootschap Zetel :2060 Antwerpen, Ijzerlaan 54-56

Griffie

Onderwerp(en) akte : fusievoorstel

Tekst:

VOORSTEL VANMET FUSIE

DOOR; OVERNEMING

GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Op 15/11/2013 werd, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de NV FASHION CLUB 70 en de NV 12B LUX het onderhavige voorstel van fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de NV FASHION CLUB 70 en de NV RB LUX hebben besloten om de procedure van fusie door overneming op te starten. Deze fusie strekt ertoe om het ganse vermogen van de NV RB LUX te doen overgaan op de NV FASHION CLUB 70 met toepassing van de bepalingen van artikel 671 en 676 van het Wetboek van Vennootschappen en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 719 tot 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van de NV RB LUX en de NV FASHION CLUB 70 verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

Bedrijfseconomische motivatie:

De bestuursorganen stellen vast dat de fusie de dagdagelijkse operationele werking van de vennootschappen, zijnde de agentuur van fashion kledij, schoenen en accessoires ten goede zal komen. Anderzijds zijn de juridische structuren van NV FASHION CLUB 70 en NV RB LUX vandaag reeds sterk met elkaar verweven op het niveau van de agentuur en verdeling van de brandname 'Replay'.

Ze besluiten om de activiteiten van NV RB LUX verder te ontwikkelen binnen de bedrijfseconomische, juridische en operationele structuur van da NV FASHION CLUB 70, waarna een kostenherstructurering zal volgen. Een fusie door overname van de NV RB LUX door de NV FASHION CLUB 70 is Han ook de meest aangewezen oplossing.

1. DE RECHTSVORM, DE NAAM, HET DOEL EN DE ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN. (ART.

719 1' W.VENN.)

1.1 Rechtsvorm, maatschappelijke benaming en maatschappelijke zetel

1.1.1. De Overnemende vennootschap: NV FASHION CLUB 70

De vennootschap is een Naamloze Vennootschap naar Belgisch recht, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2060 Antwerpen, Ijzerlaan 54-56

Zij draagt de naam "Fashion Club 70".

Zij heeft ondernemingsnummer 0413.656.894

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND (2.500.000) EUR. Het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

t ei

Voorbehouden aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

wordt vertegenwoordigd door tweeduizend aandelen, zonder nominale waarde, die ieder é n/tweeduizendsten van het kapitaal vertegenwoordigen."



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Zij wordt hierna genoemd "de overnemende vennootschap ".

1,1.2. "De over te nemen vennootschap RB LUX NV,

De over te nemen vennootschap is een Naamloze Vennootschap naar Belgisch recht, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2060 Antwerpen, Ijzerlaan 54--56.

zij draagt de naam "RB LUX".

Zij heeft ondernemingsnummer 0831.148.359.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 150.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 1.500 aandelen met een nominale waarde van 100 Euro elk.

Zij wordt hierna genoemd "de over te nemen vennootschap ".

1.2. Maatschappelijk doel

Het doel van de voornoemde vennootschappen is het volgende:

1,2.1. De NV « FASHION CLUB 70» heeft naar luid van artikel 3 van de statuten het nagemeld doel: De vennootschap heeft als doel:

Do vennootschap heeft tot doel: Het vervaardigen, het doen vervaardigen, de in- en verkoop, de ie- en uitvoer, de groot - en kleinhandel, zowel van de grondstoffen als van afgewerkte producten, van modeartikelen, leder- en bontwaren, accessoires, meubels en bijhorende decoratieve elementen, in de ruimste zin van het woord.

Het optreden als commissionaris.

De uitbating van een modeagentuur.

zij mag alle handels-, nijverheidsmm-, en financiële verrichtingen doen en roerende en omroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar daal.

Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen, met hetzelfde, gelijkaardig of verwant doel, en dot door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

1.2.2. De Nv "RB LUX" heeft naar luid van artikel 3 van de statuten het nagemeld doel : De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van een modeagentuur.

Het optreden als commissionaris.

Het vervaardigen, de in -en verkoop, de in -en uitvoer, de groot -en kleinhandel, zowel

van

grondstoffen als van afgewerkte producten, van modeartikelen, leder -en bontwaren, accessoires, meubels en bijhorende decoratieve elementen in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of

onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het

buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitsatteston zau

beschikken zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in onderaannemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan,

zich

voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen

2. DE DATUM VANAF WELF DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP RB LUX MENDE

VENNOOTSCHAP FASHION CLUB NV(ART. 719, 2° W,VENN.)

Vanaf 1 december 2013, worden de verrichtingen van de over te nemen vennootschap RB LUX NV, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 8ASHI0N CLUB NV.



'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg



3. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP FASHION CLUB NV TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP RB LUX NV, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN (ART. 719, 3° W.VENN.)

De overnemende vennootschap FASHION CLUB geeft geen aandelen noch effecten uit waaraan bijzondere rechten verbonden zijn.

De over te nemen vennootschap heeft geen aandelen die bijzondere rechten hebben of heeft geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

4. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN (ARTIKEL 719, 4° W.VENN.)

Aan de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap FASHION CLUB NV en de Raad van Bestuur van de over te nemen vennootschap RB LUX NV worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5. DIVERSEN.

Gezien de NV FASHION CLUB 70 alle aandelen van de NV RH LUX in handen heeft is er geen ruilverhouding. Er wordt geen opleg in geld voorzien. Er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk,

De streefdatum voor de notariële akte dewelke de fusie zal bekrachtigen is 30/01/2014.

Indien het voorstel van fusie niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden. Bij goedkeuring worden de kosten van neerlegging en publicatie gedragen door de ontvangende vennootschap.

Het bovenstaande voorstel van fusie wordt door de zorgen van de ondergetekenden daartoe gevolmachtigd door de organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende

vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de desbetreffende griffie van Antwerpen.

Opgemaakt in zes exemplaren op 15/11/2013

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens hem getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

RB LUX NV

vertegenwoordigd door

1Luc Dheedene

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 31.07.2013 13381-0185-013
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 17.08.2012 12423-0005-013

Coordonnées
RB.LUX

Adresse
IJZERLAAN 54-56 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande