RBTECH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RBTECH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.196.004

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 29.08.2013 13489-0144-010
10/08/2011
ÿþMM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~~r ~ r~ cM~i

~~~~~tt ~ra~ ion ~c ~ ~~

tenebeigil 141 Ar:1mmº%

C9ij~~~1'Y .2" g Mil 2911

" iiiz3aai







Ondernemingsar : * 3 g ® Î  /`~,~f r

Benaming : O ó (~,J`~

(voluit): RBTECH

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 2990 Loenhout, Bareelstraat 16

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :

luit akte verleden voor ons, Meester Jacques Van Roosbroeck, notaris te 3Merksem op negentien juli tweeduizend en elf, neergelegd op de Rechtbank ;van Koophandel te Antwerpen ter registratie, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

(.Rechtsvorm-naam: Een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid, RBTECH.

2.Zetel: 2990 Loenhout, Bareelstraat 16. i

3.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4.Identiteit oprichter:

De heer BEYERS Rat, wonende te 2990 Loenhout, Bareelstraat 16

5. Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00) volledig volstort;

De heer BEYERS schrijft in voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 1 18.600,00) en hem worden honderd zesentachtig (186) aandelen toebedeelt.

6. Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale! waarde. 7.Boekjaar: 01/01 - 31/12 8.Verdeling van de winst: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd! voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.( Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na dei toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

9. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of

F'W'i< Jtîk,? N . VR!1 ! }.IIWii ,n." F!'tr ~~ 1!-'è Î~+CC.Zal tq+dflf .1.- Is'Îti~'u1" C~lk._~Ç,!!t3> 37r: Si-- , ..

t.. , " r; rr.f

Vay.;(.2N a,r. -!'r ~: r;F ap <.rrr iu

dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. i

(Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en ini _rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door deá

Luik B - vervolg

handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar

doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. In geval er meer dan één zaakvoerder is heeft ieder van hen !alle macht om in naam van de vennootschap te handelen. I10.Doel:

iDe vennootschap heeft tot doel:

I VOOR EIGEN REKENING

I.

onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking goederen en onroerende zakelijke rechten

Het aanleggen, het oordeelkundig

uitbouwen en beheren

afzonderlijk

1

É

tot onroerender (vruchtgebruik, recht vanl

van

e

en

ii

1

?3

II i~ !E iI

opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende1 goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën;I de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederenl betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen,1 alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerendI vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen

en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest mime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte

termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen.

III VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN 1DEELNEMING MET DERDEN

ÎI. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III BIJZONDERE BEPALINGEN

iDe vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou lachten.

s~..._._

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

'De vennootschap kan in het algemeen - alle commerciële,

rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haat maatschappelijk doel'1 financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten int

industriële of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of! gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haat bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meet door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden. De vennootschap mag optreden als bestuurder van vennootschappen.

11.De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste

werkdag van de maand juni om 19 uur op de maatschappelijke zetel, of elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op eerstvolgende werkdag.

12. De oprichter BEYERS Raf benoemt zichzelf tot zaakvoerder van de vennootschap en bevestigt dat geen enkele verbodsbepaling zich hiertegen verzet.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, en de duur is onbepaald.

13. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT

Als bijzonder mandataris met recht van substitutie, wordt aangesteld: Mevrouw Annemie Ballinckx, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Pieter Verbertstraat 7, handelend als gevolmachtigde van Accountskantoor Jack Masure BVBA, met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Fruithoflaan 118 met macht om op te treden met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen

en ten dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

- inschrijving en alle latere wijzigingen en schrappingen van vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en bij (Ondernemingsloket;

- neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

i- inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen fop de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe

op

de

de

deze het

alle deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

`VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

!Notaris Jacques Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Belastingen;

- aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor

zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.08.2015 15506-0346-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16518-0208-011

Coordonnées
RBTECH

Adresse
BAREELSTRAAT 16 2990 LOENHOUT

Code postal : 2990
Localité : Loenhout
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande