RCT BEHEER B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RCT BEHEER B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.608.685

Publication

03/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

G Fi 1-7 F liOeBANK VAN L 4 HAAI 2014

KOOPHANDEL TURNHOUT

t] ri4e



Efrijetell



HIiiienWuuiuioi1

*14073313

Iti

Ondernemingsnr : 0543608685

Benaming (voluit) : RCT Beheer B.V.

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Chaamseweg 79

2328 Hoogstraten (Meerle)

Onderwerp akte :BVBA: statutenwijziging

Tekst : Uit een akte op vier maart tweeduizend veertien verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris; te Kalmthout, geregistreerd twee bladen nul verzendingen te Brasschaat; Registratie Il de 7 maart 2014; Boek: 202, blad 92 vak 04; Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR); De wn eerstaanwezend inspecteur, J. Rombouts,: BLIJKT DAT:

- De vergadering besloot het kapitaal te verminderen met zeshonderdvierenzeventigduizend! achthonderdvijfennegentig euro en negen cent (¬ 674.895,09) om het te brengen van twee miljoen driehonderdachtenvijftigduizend honderdvierentwintig euro (¬ 2.358.124,-) naar één miljoen, zeshonderddrieëntachtigduizend tweehonderdachtentwintig euro en eenennegentig eurocent (¬ 1.683.228,91): door terugbetaling van werkelijk gestort kapitaal op ieder aandeel van afgerond 0 komma tweeduizend: achthonderd tweeënzestig euro (¬ 0,2862), zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige: vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

- De vergadering ging over tot aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij deze in overeenstemming gebracht werd met de genomen resoluties en de wijzigingen in de vennootschapswetgeving.

Zij keurde vervolgens artikelsgewijs de nieuwe tekst van de statuten goed.

- De vergadering machtigde de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Accountancy", ondememingsnummer 0876.286.023, gevestigd te President Kennedypark 1a, 8500 Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer Ivan; Maes en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk; kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te; vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondememingsloketten, de Btw-administratie en alle! andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met volmacht en historiek.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. AVB/2140247-1)

r.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2014
ÿþ mod 11.1



Billi 1 .i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 DEC. 2013

T},

nLHOUT

De Griffier,

*iaoo~ce~"

, Ondernemingsnr :oSy3 , d o'g. 6 83

,

Benaming (voluit) : RCT Beheer B.V.

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Chaamseweg 79

2328 Hoogstraten (Meerle)

Onderwerp akte :VESTIGING ZETEL VAN DE WERKELIJKE LEIDING

Tekst : Uit een akte op 2 december 2013 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalnmthout, geregistreerd twee bladen, nul verzendingen, te Brasschaat; Registratie Il de 4 december 2013; Boek 202, blad;; 44 vak 15; Ontvangen vijftig euro (E 50); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J, Rombouts, BLIJKT DAT de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "RCT Beheer B.V.", statutair gevestigd te Breda (Nederland), met voorheen ondernemingsadres te NL-4854 MK Bavel (Nederland),,, Ambachtsweg 5, ingeschreven bij het handelsregister van de Kamers van Koophandel voor Zuidwest Nederland onder nummer 50041037, hun zetel wensen te vestigen te 2328 Meerle, Chaamseweg 79. 13i, beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de dato 27 november 2013 De voorzitter zette verder uiteen dat:

- De vennootschap krachtens artikel 13 van haar statuten rechtsgeldig vertegenwoordigd werd door elke zaakvoerder.

- Overeenkomstig de Nederlandse wetgeving de overbrenging van de zetel van werkelijke leiding naar België;: niet haar ontbinding tot gevolg heeft.

- De vennootschap door de overbrenging van haar zetel van werkelijke leiding naar België onderworpen is aani de Belgische wet.

- De vennootschap zich onderwerpt aan de regels betreffende de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht daar de vorm van de Nederlandse vennootschap het dichtst aanleunt bij deze; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht. De bepalingen van de statuten van de vennootschap, in de mate ze strijdig zijn met de Belgische wetgeving worden voor niet,

geschreven gehouden, i!

- De vennootschap een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is onder de benaming "RCT3' Beheer B.V.", statutair gevestigd te Breda (Nederland) en met zetel van werkelijke leiding te 2328 Meerle, Chaamseweg 79.

- Het doel van de vennootschap luidt, met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten en andere bijzonder,; gereglementeerde beroepen of activiteiten blijft:

De vennootschap heeft ten doel het in eigendom verwerven, beheren en vervreemden van aandelen in andere; vennootschappen, het uitoefenen van alle aan die aandelen verbonden rechten op zodanige wijze dat de continuïteit van de vennootschappen alsmede van die vennootschappen waarvan de aandelen (middelijk); worden gehouden, wordt gewaarborgd en bevorderd; het voeren van een zodanige dividendpolitiek dat de,; belangen van de vennootschappen en de aandeelhouders op evenwichtige wijze worden behartigd en voorts; het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de

ruimste zin. !i

- Het geplaatst en gestort kapitaal ¬ 2.358.124- bedraagt.

- De vennoctschap bestuurd wordt door één of meerdere zaakvoerders (ook directeurs genaamd), en krachtens

artikel 13 van de statuten de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt door elke directeur /

zaakvoerder,

- Erin België geen commissaris werd benoemd.

- Het boekjaar samen valt met het kalenderjaar,

- De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

- Het lopende boekjaar afgesloten zal worden op 31 december 2013.

- Besloten wordt de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de laatste vrijdag van de maand juni om

17.00 1.11.1r.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

}

Voorbehouden aan het

celgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het mandaat van voornoemde heer Bartholomeus VAN BOXTEL als directeur / zaakvoerder bevestigd werd. De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn.

Krachtens de statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden In en buiten rechte.

- De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering.

- Elk aandeel heeft recht op één stem.

- De winst werd vastgesteld volgens normen die in het maatschappelijk verkeer ais aanvaardbaar worden beschouwd,

De winst is ter vrije beschikking van de algemene vergadering van aandeelhouders. De vennootschap kan aan de aandeelhouders slechts winstuitkeringen doen voorzover het eigen vermogen groter is dan het gestorte en opgevraagde deel van het kapitaal vermeerderd met de wettefijke reserves.

- Een saldo van de vereffeningsrekening werd aan de aandeelhouders uitgekeerd in verhouding tot ieders aandelenbezit.

Volmacht ondernemingsloket, Btw en dergeliike

De vergadering verklaarde volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Accountancy", ondernemingsnummer 0876.286.023, gevestigd te President Kennedypark la, 8500 Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer Ivan Maes, en zijn aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten tel vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met statuten.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. AVB12140247)

mod 11.1

op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 10.07.2015 15297-0448-012

Coordonnées
RCT BEHEER B.V.

Adresse
CHAAMSEWEG 79 2328 MEERLE

Code postal : 2328
Localité : Meerle
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande