REAL SPACE

Divers


Dénomination : REAL SPACE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 435.528.020

Publication

13/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111Mfl1,11.11j111111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

3 0 APR. 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0435.528.020

Benaming

(voiuit) : REAL SPACE

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Oosterveidlaan 48/2, 2610 VOLRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 23/12/2013 blijkt dat de volgende beslissingen bij unanimiteit werden genomen:

1.Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 1000 BRUSSEL, Havenlaan 86C/314 De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 1000 BRUSSEL, HAVENLAAN 86C/314,

2. Volmachten

De vennoten stellen, met recht van substitutie, de Heren Tom Eeckhout en Koenraad FLAMANT, alsmede de medewerkers van BIZ Ondememingsloket, met kantoor te 1000 Brussel, Koningstraat 284, aan als bijzondere lasthebber om over te gaan tot (i) de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, ais gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) aile handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.en (iii) aile handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Flamant Koenraad

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:mues E.

r R mie 2013

Griffie

*13048738*

bei

a'

l3r

stÉ

Ondernemingsnr : 0435.528.020

Benaming (voluit) : R.B. Management

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 86/G bus 314

1000 Brussel

Onderwerp akte : NV: statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 13 december 2012, gehouden voor; notaris Jan Boeykens te Antwerpen, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden: genomen:

1i Wijziging van de naam in "REAL SPACE"; aanpassing van artikel 1 der statuten.

2/ Aanpassing van artikel 2 der statuten aan een eerder doorgevoerde zetelverplaatsing.

3/ Afschaffing van de mogelijkheid om aandelen aan toonder te houden, en beslissing dat alle effec-: ten op naam zullen blijven; aanpassing van artikel 8 der statuten.

4/ Beslissing om de formaliteiten van bijeenroeping en toelating tot de algemene vergadering in overeenstemming te brengen met het gegeven dat alle aandelen op naam zijn; aanpassing van artikel 22 en artikel 23 van de statuten: artikel 23 luidt voortaan:

"De aandeelhouders kunnen enkel toegelaten worden tot de algemene vergadering indien; hun aandelen ingeschreven zijn in het register van aandelen ten minste vijf werkdagen voor de; datum der vergadering. Bovendien moeten ze eveneens binnen dezelfde termijn de raad van be stuur per gewone brief inlichten of zij het voornemen hebben de vergadering bij te wonen met aanduiding van het aantal aandelen, waarmee zij aan de stemming zullen deelnemen. De datum van; de stempel van de post is voor het naleven van deze verplichting bepalend. Geen enkele overdracht van aandelen zal worden ingeschreven in het register van aandelen van de vennootschap, gedurende de vijf werkdagen die deze van de algemene vergadering voorafgaan.

De vervulling van voornoemde formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn niet vrijgesteld van deze formaliteiten."

5/ Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten lopen van één januari tot en met eenendertig december, en verlenging van het huidig boekjaar tot eenendertig december tweeduizend en dertien;; aanpassing van artikel 27 der statuten.

6/ Verplaatsing van de datum van de gewone algemene vergadering naar de tweede dinsdag van juni om achttien uur; aanpassing van artikel 21 der statuten.

7/ Machtiging van:

- de raad van bestuur om voorgaande besluiten uit te voeren;

- de notaris tot het opstellen en neerleggen van de coördinatie der statuten;

- de heer Tom Eeckhout, wonende te 1750 Lennik, Rasweg 75C, om de vennootschap te vertegen-; woordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de B.T.W, adminis-'' traties

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coordinatie statuten

Op de laatst(~ blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzter van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/03/2013
ÿþ(DD Moa word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

sou

`g 4 MAR. 2013

Griffie

r

uhII tan

i

I1111

Ondernemingsnr : 0435.528.020

Benaming

(voluit) : R.B. MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Havenlaan 86C1314, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling van bestuurders 1 Benoeming van de vaste vertegenwoordigers 1 Rechtzetting I Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 06/02/2013 blijkt dat de volgende beslissingen bij unanimiteit werden genomen:

1.Kennisname van de rechtzetting inzake de aanduiding van de vaste vertegenwoordiger van de bestuurder FORTIM

Aangezien de Heer Johannes Lisman (geboortedatum 12/08/1952, van Nederlandse nationaliteit) door een materiële vergissing aangeduid werd als haar vaste vertegenwoordiger voor wat betreft het mandaat van vaste vertegenwoordiger in de Vennootschap. Dat inderdaad de Heer Jan David Lisman (geboortedatum 16/11/1984, van Belgische nationaliteit) diende aangeduid te worden.

Dat derhalve de algemene vergadering kennis neemt van de aanduiding door de vaste vertegenwoordiger van de NV FORTIM, de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL, van de heer Jan David Lisman, wonende in het Prinsbisdom Monaco, avenue Princesse Grace, 27, ais haar vaste vertegenwoordiger voor wat betreft het mandaat van vaste vertegenwoordiger in de Vennootschap, dit vanaf 06/08/2012.

2.Bekrachtiging en herbevestiging, met kwijting, van de door de bestuurders gestelde rechtshandelingen

De algemene vergadering bekrachtigt, voor zoveel als nodig, bij deze alle rechtshandelingen die de vorige bestuur-ders, in welke samenstelling ook, genomen hebben, herneemt deze rechtshandelingen en herbevestigt deze integraal.

De algemene vergadering verleent derhalve eveneens uitdrukkelijk kwijting aan alle bestuurders voor de tot op heden gestelde rechtshandelingen.

3.Verplaatsing maatschappelijke zetel

De Algemene vergadering beslist unaniem om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2610

WILRIJK, Oosterveldlaan 48 bus 2.

4. Volmachten

De vennoten stellen, met recht van substitutie, de Heren Tom Eeckhout en Koenraad Flamant, alsmede de medewerkers van B1Z Ondernemingsloket, met kantoor te 1000 Brussel, Koningstraat 284, aan als bijzondere lasthebber om over te gaan tot (i) de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en II, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW administratie aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Uit de notulen van de Vergadering van de Raad van Bestuur van 07/02/2013 wordt kennisgenomen van de aanstelling van vaste vertegenwoordigers voor de vennootschap-bestuurders:

Resolutie 1: Rechtzetting van de aanstelling van de vaste vertegenwoordigers van de bestuurder NV

FORTIM

Aangezien de NV FORTIM bij notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 06/0812012 beslist

heeft om de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL, met zetel in het

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

' voorbehouden

aan het

Belgis ,h

Staatsblad

Prinsbisdom Monaco, avenue Princesse Grace, 31, 4e verdieping, appartement n°3, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de NV FORTIM voor wat betreft het bestuursmandaat in de Vennootschap.

Aangezien de Heer Johannes Lisman (geboortedatum 12/08/1952, van Nederlandse nationaliteit) door een materiële vergissing aangeduid werd als haar vaste vertegenwoordiger voor wat betreft het mandaat van vaste vertegenwoordiger in de Vennootschap.

Dat inderdaad de Heer Jan David Lisman (geboortedatum 16/11/1984, van Belgische nationaliteit) diende aangeduid te worden.

Dat derhalve de raad van bestuur neemt kennis van het feit dat haar vaste vertegenwoordiger de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL beslist heeft om de heer Jan David Lisman, wonende in het Prinsbisdom Monaco, avenue Princesse Grace, 27, aan te stellen ais haar vaste vertegenwoordiger voor wat betreft het mandaat van vaste vertegenwoordiger in de Vennootschap, dit vanaf 06/05/2012.

Resolutie 2: Bekrachtiging van de reeds gestelde handelingen

De raad van bestuur bekrachtigt bij deze alle rechtshandelingen die de vorige bestuurders, in welke

samenstelling ook, genomen heeft, herneemt deze rechtshandelingen en herbevestigt deze integraal.

Resolutie 3:Volmachten

De bestuurders stellen, met recht van substitutie, de Heren Tom Eeckhout en Koenraad Flamant, alsmede de medewerkers van BIZ Ondememingsloket, met kantoor te 1000 Brussel, Koningstraat 284, aan als bijzondere lasthebber om over te gaan tot (i) de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Flamant Koenraad Lasthebber

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.01.2013, NGL 31.01.2013 13024-0497-018
17/10/2012
ÿþ Med 2.1

in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111,1111§11,111,11*I

A Bel I BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr :. 0435.528.020

Benaming

(voluit) : RB Management NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Havenlaan 86C/314, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling van bestuurders 1 Benoeming van de vaste vertegenwoordigers

Ult de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 06108/2012 blijkt dat de volgende beslissingen bij unanimitelt werden genomen:

tOntslag bestuurder

Het ontslag van de Heer Thomas Peperslrrete, " Qinnenstreat'33;; 0 0 Herent ais bestuurder wordt

aanvaard, met ingang van 6 augustus 2012. , " .

f t.

2.Benoeming en herbevestiging bestuurders

De volgende bestuurders worden aangesteld als bestuurder, niet" onbezoidigd mandaat, vanaf 6 augustus 2012, dit voor een duur van B Jean

ana naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL, BTW FR 53 00009627, met zetel gevestigd In het Prinsbisdom Monaco, avenue Princesse Grace, 31, 4e verdieping, appartement n°3, en, b. De NV FORT1M, RPR BRUSSEL 0417.166.811, Havenlaan 86C/314, 1000 BRUSSEL

3. Volmachten

De vennoten stellen, met recht van substitutie, de Heren Tom Eeckhout en Koenraad Flamant aan om alle formaliteiten aangaande de genomen beslissingen te nemen, zoals daar zijn de ondertekening van de formulieren I en il met het oog op de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de neerlegging ter griffie. Deze kunnen gezamenlijk of afzonderlijk optreden.

Tot slot stellen de bestuurders als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van subsiitutle, de medewerkers van B1Z Ondememingsloket, met kantoor te 1000 Brussel, Koningsfraat 284, aan wie de macht verleend wordt om indien nodig alle verrichtingen te stellen met betrekking tot de inschrijving in de registers van de Krulspuntbank der Ondernemingen. Deze kunnen gezamenlijk of afzonderlijk optreden.

Uit de notulen van de Vergadering van de Raad van Bestuur van 08108/2012 wordt kennisgenomen van de aanstelling van vaste vertegenwoordigers voor de vennootschap-bestuurders:

Resolutie 1: Kennisname van aanstelling van de vaste vertegenwoordiger

van de bestuurder NV FALCON CAPITAL

De raad van bestuur neemt kennis van het feit dat haar bestuurder, de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL bij notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 06/08/2012 beslist heeft om de heer Johannes Lisman, wonende in het Prinsbisdom Monaco, avenue Princesse Grace, 27 aan te steilen als vaste vertegenwoordiger van FALCON CAPITAL voor wat betreft het bestuursmandaat In de Vennootschap.

Resoiutle 2: Kennisname van aanstelling van de vaste vertegenwoordiger

van de bestuurder NV FORTIM

De raad van bestuur neemt kennis van het feit dat haar bestuurder, de NV FORTIM bij notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 06108/2012 beslist heeft om de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL, met zetel In het Prinsbisdom Monaco, avenue Princesse Grace, 31, 4e verdieping, appartement n'3, aan te stellen ais vaste vertegenwoordiger van NV FORTIM voor wat betreft het bestuursmandaat In de Vennootschap, In opvolging van Luk Wouters.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De raad van bestuur neemt kennis van het feit dat haar vaste vertegenwoordiger de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL beslist heeft om de heer Johannes Lisman, wonende ln het Prinsbisdom Monaco, avenue Princesse Grace, 27, aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger voor wat betreft het mandaat van vaste vertegenwoordiger in de Vennootschap.

Volmachten

De bestuurders stellen, met recht van substitutie, de Heren Tom Eeckhout en Koenraad Flamant aan om alle formaiiteiten aangaande de genomen beslissingen te nemen, zoals daar zijn de ondertekening van de formulieren I en II met het oog op de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de neerlegging ter riffte Deze~kantrz -gezamsriljk-otarzencierfljkoptreden.

Tot slot stellen de bestuurders ais bijzondere gevolmachtigde aan, niet recht van substitutie, de medewerkers van BIZ Ondememingsioket, met kantoor te 1000 Brussel, Koningstraat 284, aan wie de macht verleend wordt om indien nodig alle verrichtingen te stellen met betrekking tot de inschrijving in de registers van de Kruispuntbank der Ondernemingen. Deze kunnen gezamenlijk of afzonderlijk optreden

Flamant Koenraad

Lasthebber

'`'~ =i:.,: .

4

Op de laatste blz. van Luikg vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.01.2012, NGL 28.02.2012 12054-0499-018
28/07/2011
ÿþ mai 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRusele

'15 JUIL. 2011

Griffie

111 1111111111111111111 111

*11116055*

111

bet' ae Be Sta:



Ondernemingsnr : 0435528020

Benaming

(voluit) : R.B. Management

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Havenlaan 86C/314, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Benoeming van bestuurder - Bevestiging van de benoeming als vaste vertegenwoordiger en kwijting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 25/05/2011 blijkt dat de volgende beslissingen bij unanimiteit werden genomen:

1. Benoeming van bestuurder

De Heer Jan Frederik Lisman, wonende te 98000 Monte Carlo (Monaco), Avenue Princesse Grace 27, wordt met ingang vanaf heden, voor een periode van 4 jaar, tot op de gewone algemene vergadering gehouden tijdens het jaar 2015, benoemd als bestuurder. Het mandaat zal onbezoldigd zijn.

2. Kwijting en Bevestiging benoeming Vaste Vertegenwoordiger

De algemene vergadering bevestigt de benoeming van de Heer Jan Frederik Lisman ais vaste vertegenwoordiger van R.B. Management NV in haar bestuursfunctie bij de NV T&T Projects. De algemene vergadering geeft kwijting aan de Heer Lisman voor zijn gestelde handelingen.

3. Volmachten

De bestuurders stellen, met recht van substitutie, de Heren Tom Eeckhout, Koenraad Flamant en Michaël Peeters aan om alle formaliteiten aangaande de genomen beslissingen te nemen, zoals daar zijn de ondertekening van de formulieren I en Il met het oog op de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de neerlegging ter griffie. Deze kunnen gezamenlijk of afzonderlijk optreden.

Tot slot stellen de bestuurders als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van substitutie, de medewerkers van BIZ Ondememingsloket, met kantoor te 1000 Brussel, Koningstraat 284, aan wie de macht verleend wordt om indien nodig alle verrichtingen te stellen met betrekking tot de inschrijving in de registers van de Kruispuntbank der Ondernemingen. Deze kunnen gezamenlijk of afzonderlijk optreden.

FLAMANT Koenraad lasthebber



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 08.02.2011, NGL 25.02.2011 11045-0570-019
15/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.01.2010, NGL 09.03.2010 10063-0496-019
20/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 09.12.2008, NGL 13.03.2009 09076-0004-022
26/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 11.12.2007, NGL 17.03.2008 08072-0049-022
29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 12.12.2006, NGL 12.01.2007 07018-0614-018
20/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 13.12.2005, NGL 13.01.2006 06012-0844-018
04/02/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 31.12.2004, NGL 31.01.2005 05036-3023-018
17/02/2004 : AN265799
26/01/2004 : AN265799
28/01/2003 : AN265799
30/12/2002 : AN265799
13/09/2002 : AN265799
05/02/2002 : AN265799
19/01/2001 : AN265799
05/10/2000 : AN265799
21/09/2000 : AN265799
13/01/2000 : AN265799
20/01/1999 : AN265799
26/09/1997 : AN265799
01/01/1997 : AN265799
01/01/1995 : AN265799
16/10/1993 : AN265799
01/10/1992 : AN265799
13/07/1991 : AN265799
04/04/1991 : AN265799

Coordonnées
REAL SPACE

Adresse
Zetel: Oosterveidlaan 48/2, 2610 VOLRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande