REANNIE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : REANNIE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 830.882.994

Publication

25/09/2014
ÿþà

Mod Word 11,i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1I II 111(1 lIII 11111111111 II 11111 iI 1(11 III

*14175535*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 6 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

" Ondernemingsnr : 0830.882.994

Benaming

(voluit) : VOF REANNIE

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap onder firma

Zetel: Riddershoevelaan 2, 2940 Stabroek

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAAL - DOEL - STATUTENWIJZIGING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel, dd 27.08.2014, blijkt ondermeer het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met 17.550,00 euro, om het te brengen op 18.550,00 euro, door het aanmaken van 351 nieuwe aandelen, waarop wordt ingeschreven in speciën door

De heer De Jongh René, wonende te 2940 Stabroek, Riddershoevelaan 2, tekent in op 176 aandelen door storting van 4.400,00 euro, zodat deze aandelen ten belope van 50% volstort worden.

Mevrouw Pauwels Annia, wonende te 2940 Stabroek, Riddershoevelaan 2, tekent in op 175 aandelen door storting van 4.375,00 euro, zodat deze aandelen ten belope van 50% volstort worden.

2. Het doel van de vennootschap wordt gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

In de meeste uitgebreide zin, niets uitgezonderd:

(I) de aanneming en coördinatie van schilder-, decoratie-, behang-, spuit- en versieringswerken, het plaatsen van vloer- en wandbekleding.

(ii) de klein- en groothandel, het kopen en verkopen, het verhandelen, vervaardigen, plaatsen en herstellen van alles wat betrekking heeft op de binneninrichting, bemeubeling, bevloering, schildering, decoratie, aankleding en verfraaiing van huizen, interieurs, industriële en openbare gebouwen en burelen, het vervaardigen en plaatsen van gordijnen en overgordijnen, het kopen en verkopen van stoffen, textiel, verven, onderhoudsproducten en allerhande gebruiks- en verbruiksartikelen, decoratie-materialen en artikelen.

(fil) het aanleggen, het oordeelkundig uleuwen en beheren van een onroerend vermogen; alle. verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan en. verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroèrende goederen of onroerende zakelijke rechten; en in hef bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

(iv) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in elle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw " of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin: ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het' verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of In nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële ' tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of, bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar niaatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming Is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of, zijdelings, belangen nemen in ondernemingen 'Sn allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en: , leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Reeto Naam en hoedanied van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ent bevoegd de rechtsrsoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nom en handtelcew,ing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kortom zij mag ailes doen wat verband bOudt met bovenge-Inoemd doel Of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

3. Naam wijziging:

De naam van de vennootschap wordt, met ingang vanaf heden gewijzigd van VOF REANNIE in REANNIE.

Artikel 1 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een vennootschap onder firma heeft

. aangenomen. Haar naam luidt REANNIE"

4. Aanstelling plaatsvervangend zaakvoerder-Opvolger

Als plaatsvervangend zaakvoerder-opvolger Wordt aangeduid:

-Mevr. Pauwels Annie, voornoemd.

Zij zal het zaakvoerderschap waarnemen bij overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de

statutaire zaakvoerder.

5. De jaarlijkse algemene vergadering wdrât gehouden op 30 juni om 20u00, op de zetel van de ; vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: "ACCOUntfisc" bv Ma te 2900 Schoten, Constant Neutjensstraat 43, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW belastingplichtige.

René De Jongh

Zaakvoerder

Voor. behouden , aan het Belgisch StaatsbEad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermekien Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij "an de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/09/2013
ÿþu

Voort behouden aan het Belgisch Staatsblac

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IE

Neergelegd ter griffie van de Reekok van koophandel te Antwerpen, op

2 3 AUG. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0830.882.994

Benaming

(votuit) : REANNIE

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Molenstraat 41, 2940 Hoevenen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de zetel van de vennootschap vanaf 2/9/2013 verplaatst naar

Riddershoevelaan 2, 2940 Stabroek

DE JONGH René

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
REANNIE

Adresse
RIDDERSHOEVELAAN 2 2940 HOEVENEN

Code postal : 2940
Localité : Hoevenen
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande