RECOPAR CONSULTANTS

Société en commandite simple


Dénomination : RECOPAR CONSULTANTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.796.639

Publication

08/05/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/05/2011
ÿþ Mod 2,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

~G0.723kydexe ,tP1 ÿG :7M itoc,91ieedeá~:; ~~~~- ~,- 0.9

Griffie 17 APR, 2011

Ondernemingsnr : ®3 5, 7 9° 3 9

Benaming U~

(voluit) : RECOPAR CONSULTANTS

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Frilinglei 27 - 2930 BRASSCHAAT

Onderwerp akte : OPRICHTING

Oprichting Gewone Commanditaire Vennootschap

Ondergetekenden :

1. DIERICKX Raymond, wonende te 8301 Knokke-Heist, Zeedijk 309 B32

2. MOESKOPS Jean wonende te 2060 Antwerpen, Hardenvoort 20

hebben op 18 april 2011 een gewone commanditaire vennootschap opgericht

OPRICHTING

De vennootschap is een handelsvennootschap met als benaming " RECOPAR CONSULTANTS ". in 't kort; RECOPAR, de vennootschap mag beide benamingen gebruiken. Zij wordt gevestigd te 2930 Brasschaat, Frilinglei 27. Zij neemt een onmiddellijke aanvang. De statuten zijn bepaald zoals hierna omschreven.

De ondergetekenden Raymond DIERICKX en Jean MOESKOPS zijn de beherende vennoten. Zij zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en nemen de verantwoordelijkheid op verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

Elke beherende vennoot kan individueel de vennootschap verbinden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Er worden geen aandelen uitgegeven.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 5000 euro, zegge vijfduizend euro en wordt onderschreven door Raymond Dierickx en Jean Moeskops, ieder voor tweeduizend vijfhonderd euro.

Deze inbreng zal ter beschikking van de vennootschap worden gesteld op de rekening nr. BE 77860113185642 van de CENTEA bank gevestigd te Antwerpen.

Beide vennoten doen inbreng van hun kundigheden en bekwaamheden. Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen de belangen van de vennootschap te behartigen en zich te onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

STATUTEN

art.1 Rechtsvorm & benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire: vennootschap, met als benaming " RECOPAR CONSULTANTS " in `t kort " RECOPAR ", de vennootschap mag beide benamingen gebruiken

art.2 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Frilinglei 27. De zetel kan worden' verplaatst bij besluit van de algemene vergadering.

art.3 De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden. De vennootschap. wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot. Zij kan enkel worden ontbonden bij een besluit, genomen met eenparigheid van stemmen.

art.4 De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in het binnen- als in het buitenland, het verlenen van, diensten op het vlak van consultancy, bedrijfsbeheer, management, administratie, coördinatie, overnames,' overgaves, acquisities, kapitalisatie van en adviezen aan alle ondernemingen, vennootschappen en bedrijfsactiviteiten. Het verstrekken van diensten en het leveren van tussenkomsten bij spaarverrichtingen, de verstrekking van bedrijfskapitalen en leningen in het algemeen en alle activiteiten die hier rechtstreeks of; onrechtstreeks verband mee houden. Dit alles in de ruimste zin en al wat daarmee verband houdt of bevorderlijk kan zijn. Zij kan deelnemen in, samenwerken, fuseren en beheren in en van andere vennootschappen. Het leveren van diensten als tussenpersoon en/of commissionair. De vennootschap mag voor eigen rekening en voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel en die van aard zijn, de: verwezenlijking ervan te bevorderen of uit te breiden. Zij mag deelnemen aan het bestuur in gelijk welke. vennootschap al dan niet met de uitoefening van bestuursmandaten en/of opdrachten. Zij mag aile financiële' verrichtingen doen en zich met haar maatschappelijk vermogen garant stellen.

Voor- +iiocssia*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblaq

a

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

art.5 De vennoten moeten natuurlijke personen zijn. Indien een vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkel persoon. Indien hij geen opvolger heeft aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de resterende vennoot wordt aangewezen.

art.8 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die hun functie persoonlijk uitoefenen. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootchap betreffen, voor zover ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. Handelingen en besluiten gesteld buiten de doelstelling van de vennootschap en/of strijdig met onderhavige statuten zijn ongeldig en niet tegenstelbaar aan derden van de vennootschap.

art.7 Elke vennoot heeft individueel recht op onderzoek en controle en heeft trecht op informatie bepaald in de vennootschappenwet.

art.8 De algemene vergadering omvat alle vennoten. De vennoten komen telkens bijeen wanneer één vennoot hierom verzoekt. Opdat de vergadering rechtsgeldig zou kunne beslissen, dient de meerderheid van de vennoten de beslissing goed te keuren. Wijzigingen aan onderhavige statuten zijn enkel mogelijk met : eenparigheid van stemmen.De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 15 december omstreeks 19.00 u.

art.9 Het boekjaar van de vennootschap loopt van 01 juli tot 30 juni. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting tot 30 juni 2012. De eerste jaarlijkse algemene vergadering heeft plaats op 15 december 2012. Aan het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris '' op van het vermogen van de vennootschap. De zaakvoerder maakt de jaarrekening op over het afgesloten boekjaar. De jaarrekening omvat de balans en de resultaatrekening en wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering. De vergadering beslist over de goedkeuring en de déchargeverlening aan de beherende vennoten. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van de resultaten.

art.10 De vennootschap wordt ontbonden ingvolge een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen of ingevolge een besluit van de algemene vergadering, genomen met unanimiteit der stemmen. De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan. De vereffening zal geschieden door een vereffenaar, aan te stellen door de algemene vergadering. Het netto provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten a rato van hun inbreng. Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd zal hij verslag uitbrengen aan de algemene vergadering, die na kennisname en mogelijke verificatie door een aangestelde commissaris, kwijting verlenen aan de vereffenaar, waarna de vereffening is gesloten.

SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van de statuten en eindigt op 30 juni 2012.

Tot zaakvoerder wordt benoemd, voor onbepaalde duur, met eenparigheid van stemmen, de heer Raymond DIERICKX, makelaar, wonende te 8301 Knokke Heist - Zeedijk 309 - B32. Het mandaat van zaakvoerder zal niet worden bezoldigd.

De vennootschap neemt alle rechten, verplichtingen en verbintenissen over die voortvloeien uit alle handelingen, akten en overeenkomsten gesteld en/of aangegaan door de vennoten, oprichters en gevolmachtigden van de vennootschap in oprichting.

Opgesteld te Brasschaat op 18 april 2011.

Raymond Dierickx,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verao : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

10/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
RECOPAR CONSULTANTS

Adresse
FRILINGLEI 27 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande