REESTEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REESTEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.323.449

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.05.2014, NGL 20.06.2014 14198-0123-009
02/01/2014
ÿþIi111Nii'19 iiidi00087 3ii1

*

iH

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

8 DEC. 2013

InüfletNHOUT

De Grifftor,

Ondernemingsnr : 0810.323.449 Benaming (votuit) : REESTEC

(verkort) :

Onderwerp akte : Doelswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Herbert STYNEN te Kasterlee op 16 december 2013, neergelegd voor registratie, dat de algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen: A. Wijziging van het maatschappelijk doel: De vergadering heeft beslist om het doel van de;

vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 5 van de

statuten, vlak voor de woorden "De vennootschap mag op om het even welke wijze alle;

intellectuele recht...".

;, fl Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op ontwerp en studie; van machines en technische installaties in de meest ruime zin; Het uitvoeren van! elektrotechnische en speciale installaties, aanleg van leidingen voor het vervoer en distributie; van elektrische energie, installatie van de bedrading van elektrische en computersystemen, installaties van elektrische bedrading en toebehoren, installaties van elektrische verwarmingsinstallaties, installaties van bewakingssystemen en alarmsystemen tegen diefstal en; brand.

g) Ontwerp, studie, uitvoering van alle elektrische installaties in gebouwen, kunstwerken en; nijverheidsinrichtingen, installaties van bovengrondse elektriciteitsleidingen, installaties vani brand- en diefstalmelding, elektrische verwarmingsinstallaties, telecommunicatie-installaties in; gebouwen en hun omgeving, installaties voor het opsporen van personeel, interfonie en; allerhande sonorisatie, installaties.

h) Ontwerp, studie, uitvoering van installaties van sanitaire werken en gasverwarming, lichtreclames en elektrische signalisaties voor wegen, spoorwegen, binnenwateren, zeewegen; en luchtwegen.

Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, fabricage, herstelling en verhuring van elektrische erij

"

elektronische installatiemateriaal en  materieel, van alle verlichtings- en verwarmingstoestellen, ; huishoudtoestellen en elektrische apparaten, audio- en visuele apparatuur,

j) De import en export van fietsen, bromfietsen, boten, motorvoertuigen, wagens, zowel personen

als vrachtwagens, nieuw als tweedehands onderdelen en alle aanverwante artikelen. De; uitbating van een garagebedrijf. De uitbating van een carrosseriebedrijf. Werkplaats voor de; herstelling van specifieke onderdelen en de herstelling en nazicht van alle mogelijke elektronica aan fietsen, bromfietsen, motorvoertuigen, bussen, boten, wagens.

k) De studie, de ontwikkeling, de financiering, de installatie, de realisatie en het beheer van; projecten in alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie; het optreden als. studiebureau, ingenieursbureau, advies /consultancybureau en marktonderzoeksbureau in het domein van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie; het optreden als, aannemer voor de bouw, zowel als voor het onderhoud van uitrustingen, systemen en installaties van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie; het uitvoeren van, onderzoek en ontwikkeling in het domein van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie; de productie, de distributie en de verkoop van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en' efficiënte energie; dit alles in de meest ruime zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Hierbij dient als alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie te worden beschouwd; zowel elke huidige als toekomstige vorm van energie waarbij, door het gebruik

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hortensiadreef 4

2460 Kasterlee

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ervan, het leefmilieu en de mogelijkheden voor toekomstige generaties zo min mogelijk worden benadeeld, zoals daar zijn: energie opgewekt uit windmolens, energie opgewekt uit biomassa, energie opgewekt uit biogas, energie opgewekt uit waterkracht, energie opgewekt uit warmtekrachtkoppelingsinstallaties, energie efficiënt opgewekt uit klassieke bronnen enzovoorts. Eveneens als behorende tot het domein van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie dienen te worden beschouwd: alle procedés die aanzienlijke energiebesparing realiseren.

I) Ontwerp en ontwikkeling van bouwkundige constructies, kunstwerken, stedenbouwkundige en landschappelijke opdrachten, op nationaal en internationaal vlak.

m) Burgerlijke bouwkunde, landschapsarchitectuur, tuin- en landschapsinrichting, topografie, milieubeheer, verkeerskunde, sta biliteitsstudies, landmeetkundige opdrachten, adviezen van technische aard, vervaardigen van alle noodzakelijke schetsen, tekeningen, werktekeningen, documenten, maquettes, presentatiedossiers, fotomontages, computervisualisaties; toezicht, weefcontroles, expertises, veiligheidscoördinator, kostencalculaties, budgetbeheer, onderwijs, docentschap, wetenschappelijke medewerking, theoretisch en praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek, copywriting, redacteurschap.

n) !n binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen; Alle activiteiten van groot- en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen, waaronder: de aanneming en uitvoering van openbare en private werken, zoals de werken van algemene bouwonderneming, pijpleidingbouw, luchtbehandeling, plaatbewerking, metselwerken, betonwerken, schrijn- en timmerwerken, dakwerken, rioleringswerken, isolatiewerken, elektriciteitswerken, plafonnerings- en bezettingswerken, lood- en zinkwerken, sanitaire inrichtingen, verwarmings- en koelinstallaties, metaalwerken, grondwerken, rioleringen en waterwerken, wegenbouw, asfaltwerken, alle kunstwerken enzoverder De fabricatie en de groot- en kleinhandel in alle bouwproducten en bouwmaterialen, de verhuring van materieel. Het slopen van gebouwen en kunstwerken. Het bouwen van stellingen en het invoegen van gevels. Het leggen van tegelvloeren en mozarek en plaatsen van wand- en vloerbedekking. Het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal. De coördinatie van bouw- en verbouwingswerken met hun binnenhuisinrichting en voltooiing.

o) Groot- en kleinhandel, detailhandel via postorderbedrijven of via internet van: installaties, systemen en onderdelen dewelke deel uitmaken van het doel van de vennootschap.

D. Vaststelling dat de maatschappelijke zetel werd verplaatst: Op 26 november 2010 heeft de algemene vergadering beslist om wegens de straatnaamwijziging, de zetel van de vennootschap te wijzigen naar Hortensiadreef 4 te 2460 Kasterlee, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 februari 2011, onder nummer 11020908. Deze adreswijziging dient nog te worden geïmplementeerd in de statuten Derhalve heeft de vergadering beslist om de eerste zin van artikel 2 van de statuten aan te passen als volgt: "De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2460 Kasterlee, Hortensiadreef 4."

C. Volmacht voor de coördinatie van de statuten: De vergadering heeft aan de heer Eric VERHAEVEN, alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

D, Volmacht voor de administratieve formaliteiten: De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan Hegimatt bvba, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatststelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren die verband houden met de thans genomen beslissingen.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten.

Notaris Herbert STYNEN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

x

Op de laatste blz. van L ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 05.07.2013 13275-0227-009
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 26.07.2012 12345-0274-009
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.03.2011, NGL 31.03.2011 11075-0052-009
08/02/2011
ÿþVoor- behoudr

aan he Belgisc Staatsbl

Moe 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"11020908*

Ondernemingsnr : 0810323449

Benaming

(voluit) : REESTEC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grootreesdijk 40, 2460 Kasterlee

Onderwerp akte : Adreswijziging

De algemene vergadering, gehouden op 26 november 2010, beslist volgende wijzigingen te aanvaarden:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt gewijzigd van Grootreesdijk 40, 2460 Kasterlee naar Hortensiadreef 4, 2460 Kasterlee en dit wegens straatnaamwijziging.

Deze wijziging gaat in vanaf 26 november 2010.

Get. Verhaeven Eric, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 JAN. 2011

i<OOPHANeTURNHOUT

Qariffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 28.06.2010 10222-0358-008

Coordonnées
REESTEC

Adresse
HORTENSIADREEF 4 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande