REGIOLEADS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REGIOLEADS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.218.322

Publication

18/06/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 26.06.2014 14224-0460-016
11/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 30.07.2013 13372-0598-016
03/07/2013
ÿþklod Word 11.1

1 ~. ~~-~L~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0822.218.322 Benaming

(voluit): REGIOLEADS

(verkort) :

Nrk4 ~~te LEaD

GIRIFFII; RECHTBANK VAN

2 4 JUNI 2ggfie

-KO+PHANDEL--TURN1-IOULI"

De griffier

"

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BARON FRANS DU I OORSTRAAT 2 BUS 1 TE 2300 TURNHOUT (volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Tijdens de Bijzondere Algmene Vergadering van 18 juni 2013, gehouden op de maatschappelijke zetel

van de vennootschap, werd besloten om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Baron Du Bourstraat

2 bus 1 te Turnhout, naar Grote Markt 23/4 te 2300 Turnhout en dit vanaf heden.

Samen hierbij neergelegd: aanwezigheidslijst en notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering.

Zaakvoerder

Bettingers Danny

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/02/2012
ÿþmod 11,1

rcb In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

nde~se.teE P, lrLEGD

ra~rl±~rl~ pr-rf:.-11"r3AP1< VAN

1 FEB, 2012

1111

*11045937*

bel a;

13( sta

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0822.218.322 Benaming (voluit) : Davinsa

Onderwerp akte :Wijziging naam - verplaatsing zetel - uitbreiding doel - kapitaalverhoging - omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - goedkeuring statuten - ontslag en benoeming zaakvoerders.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 6

februari 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone

commanditaire vennootschap "Davinsa", met maatschappelijke zetel te 2340 Beerse (Viimmeren),

den Abt 166, BTW BE0822.218.322 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft

genomen:

EERSTE BESLISSING.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "Regioleads".

TWEEDE BESLISSING.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 2300 Turnhout, Baron Frans

du Fourstraat 2 bus 1.

DERDE BESLISSING.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt uitgebreid met volgende activiteiten;

- tussenpersoon in handel

- de vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als!

vertegenwoordiger

het uitbaten van een algemeen bedrijf voor consultancy, advies en beheer; alle verrichtingen als bouwpromotor

projectontwikkeling voor de handel in onroerend goed voor woningbouw en niet residentiële bouw het zoeken, begeleiden, bemiddelen, coordineren van projecten, terreinen en middelen het zelf oprichten en/of laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen, en dit alles voor! eigen rekening als voor rekening van derden

het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën, waaronder ondermeer dient te worden verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, opschikken, uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen promotie van; onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de! meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing

- het realiseren, adviseren, produceren en installeren van reclamecampagnes, reclame- en! marketingprojecten, promoties, advertenties en publiciteit via internet voor rekening van derden detailhandel via postorderbedrijven of via internet.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om! haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als onrechtstreeks als door bemiddeling van dealen; verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke; andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten; vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot dei

op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) ;

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : den Abt 166

2300 Turnhout

mod 11.1

verwezenlijking van het ge" hee of een deel van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

ViERDE BESLISSING:

Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met ACHTTIENDUIZEND VIJFTIG EURO

(¬ 18.050,00) en gebracht op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in speciën en werd volgestort ten belope van vijfduizend zevenhonderd euro (¬ 5 700,00).

De heer Bettingers Danny en mevrouw Boone Tania verbinden er zich uitdrukkelijk toe eik nog zesduizend honderdvijfenzeventig euro (¬ 6 175,00) bij te storten.

ViJFDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besluit het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co, Bedrijfsrevisoren", gevestigd te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door de heer Franken Guy, als volgt:

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-passief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011, die het bestuursorgaan van Davinsa Comm. V heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-passief heeft plaatsgehad.

Het netto-passief volgens deze staat van EUR 13.639, 45 is EUR 14.139, 45 lager dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 500.

Het netto-passief van EUR 13.639,45 is bovendien ook EUR 32.189,45 lager dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 31 december 2011, opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de gewone commanditaire vennootschap zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 3.710 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de aandeelhouders in verhouding tot hun rechten in de gewone commanditaire vennootschap à rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen één aandeel in de gewone commanditaire vennootschap.

Alle verrichtingen die sedert 1 januari 2012 werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen. Overeenkomstig artikel 786 van het Wetboek van vennootschappen blijven de vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

dagtekenen van voor het tijdstip vanaf het welk de akte van omzetting aan derden kan worden

tegengeworpen, overeenkomstig artikel 76 van voormeld Wetboek.

ZEVENDE BESLISSING.

Aan de zaakvoerders van de gewone commanditaire vennootschap wordt ontslag verleend. Zij

bekomen kwijting over hun mandaat.

ACHTSTE BESLISSING.

in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden de heer Bettingers Danny

Frederik Rosa, geboren te Borgerhout op 23 september 1972 (rijksregisternummer 72.09.23-

347.53), wonende te 2340 Beerse (Vlimmeren), den Abt 166 en mevrouw Boone Tania Louis Maria,

geboren te Merksem op 13 april 1973 (rijksregisternummer 73.04.13-440.52), wonende te 2340

Beerse (Vlimmeren), den Abt 166 benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders; zij hebben uitdrukkelijk

verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van

zaakvoerder onbezoldigd.

NEGENDE BESLISSING.

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden samengevat als

volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "Regioleads".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Baron Frans du Fourstraat 2

bus 1.

Duur. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

 holdings ;

 managementactiviteiten van holding: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen

van bedrijven op grand van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort; -- verlenen van adviezen op het gebied van het beheer. Arbitrage en bemiddeling tussen

bedrijfsleiding en werknemers.

 overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

 tussenpersoon in handel;

 de vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger;

- het uitbaten van een algemeen bedrijf voor consultancy, advies en beheer;

 aile verrichtingen als bouwpromotor;

 projectontwikkeling voor de handel in onroerend goed voor woningbouw en niet residentiële

bouw;

-- het zoeken, begeleiden, bemiddelen, coördineren van projecten, terreinen en middelen;

 het zelf oprichten en/of laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen, en dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden;

 het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën, waaronder ondermeer dient te worden

verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, opschikken, uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen promotie van onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

 het realiseren, adviseren, produceren en installeren van reclamecampagnes, reclame- en marketingprojecten, promoties, advertenties en publiciteit via internet voor rekening van derden; -- detailhandel via postorderbedrijven of via internet.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij kan in het algemeen aile verrichtingen uitvoeren die in de ruimste zin van het woord nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel,

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden,

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als onrechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor'

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft,

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18 550,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds éénftiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekiaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste zaterdag van de maand mei om 20.00 uur.

ledere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat.

Voor de eerste maal kunnen de zaakvoerders worden benoemd in de oprichtingsakte.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt docr de meerderheid van zijn leden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening

mod 11.1

Voor- '4 behouden aan het Belgisch Staatsblad



-

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het

directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Volmacht.

De heer Bettingers Danny voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Jansen & Partners", gevestigd te 2300 Turnhout, Kastelein 3e, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag zaakvoerders, verslag bedrijfsrevisor en lijst publicatiedata.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 16.09.2015 15592-0089-017
02/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
REGIOLEADS

Adresse
GROTE MARKT 23, BUS 4 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande