RELEX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RELEX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 817.667.240

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.03.2014, NGL 10.04.2014 14090-0569-032
15/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ELO ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Amman. ,," "

Griffie 03 APR. 2014

Ondernemingsnr : 0817.667.240.

Benaming

(voluit) : "AQUATEX"

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel : 2630 Aartselaar, Groenenhoek 134

(volledig adres)

Onderwerp akte: Naamwijziging Doelwijziging - Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zevenentwintig maart tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "AQUATEX", gevestigd te 2630 Aartselaar, Groenenhoek 134, RPR Antwerpen met ondennemingsnummer 0817.667.240, BTW-plichtige; ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. De naam van de vennootschap te wijzigen in "RELEX" en dienvolgens de tweede zin van Artikel 1: Naam

van de statuten te vervangen door de volgende zin:

"Haar naam luidt "RELEX".,"

2. Overeenkomstig het voorstel van de raad van bestuur, het doel van de vennootschap te herformuleren en dienvolgens de tekst van Artikel 3 ; Doel van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen

rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of ln samenwerking met derden: t De invoer en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervaardiging, levering, plaatsing entof onderhoud van:

*zwembaden, waterbekkens, en aile benodigdheden of toebehoren, zoals maar niet beperkt tot buizen,

pompen, warmtepompen, filters, stofzuigers, enzovoort;

*zonnecollectoren voor de opwarming van zwembaden;

*sauna's op standaardmaat en tevens op maat in diverse uitvoeringen inzake temperatuur en/of infrarood voorziening;

*spa's, stoomcabines, hot-whirlpools;

*elektrische toestellen, fitnessapparatuur en toestellen voor ontsmetting, ontkalking zowel chemisch als biologisch, apparatuur voor waterbehandeling alsmede aile meet- en regeltechniek voor de bovenvermelde inrichtingen.

2. Het vervaardigen van timmer- en schrijnwerken voor gebouwen en houten constructies zoals binnen- en buitensauna's, stoomcabines, poolhouses, tuinhuizen en aanverwanten,

3. De verkoop en plaatsing, het onderhoud, de verhuur en huur of ter beschikking stelling op enige andere manier van zwembaden, zwembadoverkappingen, pooihouses, hot-whirlpools, sauna's, stoombaden, zonnebanken, fftnessapparatuur, en aile aanverwante apparaten en producten zoals maar niet beperkt tot pergola's, tuinhuizen, prieelen, bouwmaterieel, het uitwerken van financieringsregelingen ter zake voor het, cliënteel.

4. Het kopen, verkopen, huren, verhuren en in leasing geven of nemen of op enige andere manier persoonlijk of zakelijke rechten verwerven of geven betreffende onroerende goederen,

5. Het voeren van een onderneming voor tegel-, bestrating s- en verhardingswerken.

6. Het voeren van een onderneming voor rioleringswerken, voor water- en gasvoorziening, voor het leggen van kabels en diverse leidingen, voor grondwerken.

7. Het voeren van een algemene bouwonderneming,

8. Het voeren van een onderneming voor het bouwen van niet-metalen kunstwerken, met uitzondering van zee- en rivierwerken, voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels, voor sloping van gebouwen en kunstwerken, voor het optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken, voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van andere wand- en vloerbekledingen met uitzondering van hout; voor warmte- en geluidsisolering, voor plafoneer-, cementeer- en aile andere pleisterwerken, voor het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van marmer en steen, voor het leggen van parketvloeren en bekistingswerken, voor het schilderen van gebouwen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du-Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsble

-

SUMO§

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du" Moniteur belge

voor het behangen en gameren, voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en van industriële pijpleidingen, voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerken en voor het installeren van waterverzachters, voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders, voor restauratie-, reinigings- en elektriciteitswerken. De dienstverlening en coördinatie van alle bouwwerken en onderaannemingen, in de ruimste zin van het woord, het uitwerken van financieringsregeling ter zake voor het cliënteel.

9. Invoer, uitvoer, fabricatie, groothandel, distributie en kleinhandel van textiel en kunststofproducten of een combinatie van voorgaande, met inbegrip van de plaatsing van al deze producten, waarbij ook grondstoffen en producten uit de bouwindustrie, de metaalindustrie, de elektro-industrie en andere kunnen geleverd warden en/of aangewend worden ten bijkomstige of hoofdzakelijke titel, met uitzondering van elektrische huishoudapparaten en radio-elektrische apparatuur.

10.Het voeren van een onderneming voor draineringwerken, van een onderneming voor het optrekken van gebouwen, ruwbouw en onder dak zetten, onderneming voor het plaatsen en leggen van betonroosters en holle welfsels. Het trekken van sleuven in gebouwen, het bedekken van gebouwen met riet en stro.

11.Het voeren van een onderneming voor het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor gebouwen, voor het plaatsen van plastiekdeuren en plinten in kunststof, voor het plaatsen van houten vensterluiken en luiken in kunststof, of rolluiken in plastiek of hout.

12. Het voeren van een onderneming voor het plaatsen van schutsels, voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, voor het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

13.1-let bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland.

14.Het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen, en in het algemeen het stellen van alle handelingen of daden die nodig of nuttig zijn voor het beheer van dit roerend patrimonium van de vennootschap.

15, Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

16. Het verlenen van alle diensten, advies en- bijstand op aile mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering aan het bestuur en de directie van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, en in het algemeen op financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak, of inzake management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken.

17.. Het aankopen, ruilen of anderszins verwerven, het verkopen, huren, verhuren, verkavelen, doen bouwen, doen verbouwen, doen bebouwen van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen in België en in het buitenland, alsmede het verrichten van aile handelingen die nodig, nuttig of dienstig zijn voor het beheren en uitbaten van dit onroerend patrimonium van de vennootschap.

18. Het aankopen, verkopen, overdragen, beheren, te gelde maken en valoriseren van alle roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, van aile roerende en onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de activiteiten die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs.

19.Alle verrichtingen inzake bijstand en ondersteuning aan de bedrijfsvoering van bedrijvigheden, ondernemingen, vennootschappen, openbare besturen, beroepsverenigingen, verenigingen en vrije beroepen door onder meer het verstrekken van professionele en onafhankelijke adviezen op het gebied van het bestuur en beheer in de ruimst mogelijke betekenis.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag

*aile hoegenaamde handels-, nijverhelds-, finan-iciee, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

*op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

*zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

3. -in Artikel 34 : Vertegenwoordiging van aandeelhouders van de statuten de volgende tekst toe te voegen op het einde van het punt 34.2,

"Het voormelde formulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering, geldt voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen.

De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, mag geen andere wijze van deelname aan de vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemmen,"

-in Artikel 46 Bevoegdheden van vereffenaars van de statuten de eerste zin van het punt 46.2 aan te passen aan de huidige wetgeving en te laten luiden;

"De vereffenaars leggen in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het

A

-r

 elDr-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

eerste vereffeningsjaar over aan de griffie van de rechtbank van koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen."

4. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten", gevestigd te 1020 Brussel, Buro & ' Design Center, Heizel Esplanade 1 bus 96, RPR Brussel met ondememingsnummer 0451.657,041, BTW-plichtige, en met kantoor te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, teneinde aile formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd, 27 maart 2014, met in bijlage : gecoördineerde statuten, en uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/01/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsbladbekend'te ma en kopie na neerlegging ter griffie vande akte

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Groenenhoek 134, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning bijzondere volmacht

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 8 augustus 2014

1. Toekenning bijzondere volmacht

De raad van bestuur beslist om met ingang van heden een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Marc Meir, wonende te Venhoef 72, 2320 Hoogstraten, teneinde in naam en voor rekening van de: vennootschap op te treden teneinde:

1.AIle akten en stukken te tekenen betreffende de aankoop, verkoop, ontvangst, verzending, bewaring, bewerking en behandeling, de consignatie en inpandgeving van producten, goederen, materialen en diensten, voor een maximale waarde van 250.000 ¬ (tweehonderdvijftigduizend Euro) per transactie en 250.000 ¬ (tweehonderdvijftigduizend Euro) per dag ;

2.De vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle openbare en private besturen en instellingen zoals maar niet beperkt tot de post, direote en indirecte belastingen, douane- en accijnsbesturen, RSZ, de politie en brandweer;

3.0e vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle vervoer- verzendingsondememingen, aile brieven,; stukken en colli, zelfs aangetekend of verzekerd, te ontvangen en er décharge van te verlenen;

4.Het personeel, tot een maximum bruto maandbezoldiging van 6.000 ¬ (zesduizend Euro) geïndexeerd per: 01.01.2015, aan te werven, te ontslaan en hun bezoldiging te bepalen of te wijzigen, alle akten en stukken dienaangaande te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle diensten en? openbare of private besturen en instellingen betrokken bij het personeelsbeleid;

5.Alleen handelend tot een bedrag van 200.000 ¬ (tweehonderdduizend Euro) per transactie en 500.000 ¬ ', (vijfhonderdduizend Euro) per dag alle betalingen te doen door middel van overschrijvingen van de post en` bankrekeningen van de vennootschap (inclusief elektronisch) of uitgifte van cheques, alsook betalingen te, ontvangen en terzake geldig décharge en kwijting te verlenen.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

2.Bijzondere volmacht formaliteiten

De raad van bestuur verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Julie De Roy en mevrouw Tanja De Naeyer, medewerksters bij Moore Stephens Tax & Legal CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel,, Buro 8s Design Center, Esplanade 1, bus 96, gekend onder RPR Brussel met ondernemingsnummer 0543.297.988, waarbij zij de mogelijkheid hebben om alle formaliteiten met betrekking tot bovenstaande' beslissingen te vervullen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, met inbegrip van het opmaken, de, neerlegging en de ondertekening van de nodige publicatieformulieren met het oog op de publicatie in het; Belgisch Staatsblad.Voor eensluidend uittreksel, ter bekendmaking.

OMNIAD NV

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Theophiel Marc Van Hemelrijk

"

Op de laatste blz. van Lirlk B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hetzij van de prrso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor

bohouc aan h Boigi,

Staatst

Ondernemingsnr : 0817.667.240 Benaming

(voluit) : RELEX (verkort) .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13332-0309-031
15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 08.05.2012 12112-0022-031
13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 06.07.2011 11274-0512-027
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 09.07.2015 15294-0244-035

Coordonnées
RELEX

Adresse
GROENENHOEK 134 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande