RENARDO

NV


Dénomination : RENARDO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 438.819.189

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 24.07.2014 14354-0288-018
05/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1 I I 1

MO

1 I 1





Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank Iran Koophandel te Antwerpen op

2 7 AUG, 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0438.819.189

Benaming

(voluit) RENARDO

(verkort}:

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TERBEKEHOFDREEF 43, 2610 WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMINGEN

Uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 28 juni 2013

Met eenparigheid van stemmen worden de heer Guido De Vos, wonende te Terbekehofdreef 43, 2610 Wilrijk, mevrouw Germaine Wagemans, wonende te Hollandse Tuin 8, 2640 Mortsel en de NV Kristof, gevestigd te Terbekehofdreef 43, 2610 Wilrijk, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0431.672269 en gekend op de Rechtbank te Antwerpen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Guido De Vos, wonende te Terbekehofdreef 43, 2610 Wilrijk, herbenoemd als bestuurders voor een periode van 6 jaar, hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2019, die vergadert over het boekjaar afgesloten op 31 december 2018.

Het betreft onbezoldigde mandaten.

Uittreksel uit et verslas van de raad van bestuur " ehouden na afsluitins van de " ewone al" emene ver" aderin" der aandeelhouders d.d. 28 iuni 2013

De raad van bestuur beslist de heer Guido De Vos, wonende te Terbekehofdreef 43, 2610 Wilrijk, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder, bevoegd tot daden van dagelijks bestuur, overeenkomstig de statuten én met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, overeenkomstig van de statuten.

De raad van bestuur beslist de heer Guido De Vos, wonende te Terbekehofdreef 43, 2610 Wilrijk, te herbenoemen tot voorzitter overeenkomstig de statuten.

Guido De Vos,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 09.08.2013 13412-0494-018
25/07/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l%agdegd kr griffie van d4 Rechtbank van

47.e' 4Jp4ft G'p¢

Griffie1 ó MIJ 2012

11111IIIIIMI1j1I111111

V bokt

aa

Bel Stae

Ondernerningsnp : 0438.819.189

Benaming (voluit) : RENARDO TRADING

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel . Terbekehofdreef 43

(volledig adres) 2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwero(en) akte : WIJZIGING DOEL - BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 12 juli 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. Na kennisname van het verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva per 31 mei 2012, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 van de statuten werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

'Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, onder meer op het vlak van personeelsselectie, technoconsult, engineering, commercieel, fiscaal, ' financieel en juridisch advies;

- het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of ' andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen; het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleg gingsadvies;

- het verwerven, beheren, verhuren, in standhouden en valoriseren van het onroerend patrimonium met inbegrip van onderhoud en ver- en bebouwing ervan;

- het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en ; functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

2. De statutaire aard van de aandelen werd gewijzigd zodat zij voortaan op naam zijn dan wel gedematerialiseerd op vraag van een effecten houder.

De vergadering stelde vast dat alle bestaande aandelen op naam zijn ingeschreven in een register van aandelen en dat er geen aandelen aan toonder uitgegeven door de vennootschap meer bestaan sedert 28 december 2011, zijnde de datum waarop alle toen nog bestaande titels aan toonder werden vernietigd onmiddellijk na de omzetting van de desbetreffende aandelen aan toonder in aandelen op naam en hun inschrijving in he register van aandelen van de vennootschap op naam van de respectievelijke aandeelhouders die daarom hadden verzocht overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen.

De statuten werden-dienovereenkomstig aangepast als volgt: -

fiJL eE ÍóaEsEe biz ,ren Luik E: v,tTrl¬ kÓell RGctC Lq2fi1 En hoEGe,riFO'nC:LG van d£ Instru17#_lïtéYollCie rlot2,ris, hetzl, van de pnTSoolil{£rf

f3C1'OFod '_ rÿ=r,.3nc?r.`-.Dor ter âA^:I t'' `1?r c:'DYdcr !eri.^--C:i?~:^d~r?I 7vi-

-^' _ "

. Croor- ~~?oucr4r, aar, hel Epzig¬ sce Staatstrlac

~ -

~

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

a) De laatste alinea in artikel 5 werd geschrapt,

b) Artikel 7 werd integraal gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 7: aard van aandelen en van andere effecten

De niet volgestorte aandelen zijn steeds op naam. De volgestorte aandelen en ook de eventuele andere

door de vennootschap uitgegeven effecten zijn, naar keuze van de aandeelhouder of effectenhouder, op naam of gedematerialiseerd. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Elke houder van aandelen en/of andere effecten kan, te allen tijde en op zijn kosten, de omzetting van zijn aandelen en/of andere effecten op naam in gedematerialiseerde aandelen of gedematerialiseerde effecten vorderen, of omgekeerd.

De eigendom van de effecten op naam wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register van effecten op naam dat volgens artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen moet worden gehouden. Het gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de titularis van het effect, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde effecten, wordt, per categorie van effecten ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of in voorkomend geval van de erkende rekeninghouder, in het desbetreffende register van effecten op naam gehouden overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen,»

c) De eerste alinea in artikel 19 werd gewijzigd en vervangen door volgende tekst:

"Om de algemene vergaderingen bij te wonen en om hun eventuele stemrecht uit te oefenen, dienen de houders van effecten op naam, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen vôôr de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De houders van gedematerialiseerde effecten worden, indien dat in de oproeping wordt vereist, slechts tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van het bewijsschrift van neerlegging van een attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling die de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde efecten tot op de datum van de algemene vergadering vaststelt. De neerlegging van dat attest dient te gebeuren vijf dagen váér de vergadering, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats daartoe aangeduid in de oproeping"

3. Artikel 25 van de statuten werd integraal gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 25: Bij ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap zal - behoudens ingeval van

ontbinding en sluiting in één akte - de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij

worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen,

Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college.

Voor zover bij hun benoeming niet anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten

als voorzien in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering blijft bevoegd de statuten te wijzigen gedurende de vereffening.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen."

4. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "RENARDO",

Artikel 1 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 1: Er is een naamloze vennootschap opgericht met als naam: RENARDO."

5. Er werd aan mevrouw De Naeyer Tanja en aan mevrouw Eestermans Sabine, beiden medewerkster

bij "Walkiers & Co", Eglantieriaan 5, Antwerpen, een bijzondere volmacht gegeven waarbij zij elk afzonderlijk de mogelijkheid hebben:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de ondememingsioketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie "B.T.W.», met name de aanvraag van het "B.T.W."-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij het sociaal verzekeringsfonds,

Niets meer op de agenda wordt de vergadering geheven.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, staat van activa en passiva,

verslag raad van bestuur.

l éL d¬ E ,iei rnIP,^. .~-`.cCii7 itlêartl hoEdSniObeIC van d3 iT}sir!Jli3fliicFenoe h$1GaI van Ce pers6Ín lrH ~tl

..,_"oEGG tep

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 02.07.2012 12251-0207-013
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 15.07.2011 11304-0085-013
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 02.07.2010 10270-0588-013
09/02/2010 : AN273308
13/07/2009 : AN273308
16/07/2008 : AN273308
25/07/2007 : AN273308
24/07/2007 : AN273308
13/07/2006 : AN273308
03/08/2005 : AN273308
16/07/2004 : AN273308
01/08/2003 : AN273308
24/03/2003 : AN273308
26/07/2002 : AN273308
20/07/2001 : AN273308
17/07/1999 : AN273308
20/07/1995 : AN273308
27/01/1995 : AN273308
12/12/1989 : AN273308

Coordonnées
RENARDO

Adresse
TERBEKEHOFDREEF 43 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande