RENO B & P

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RENO B & P
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.995.945

Publication

15/07/2014
ÿþ Mal MO 11.1

Luik B.: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

03 JULI MN

afdelinedeerpen

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111113111LI





UI

r, ------ . y

Ondernemingsnr; 0462.996.945 Benaming:

(voluit) ALINGE KOERIER

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Antwerpen (B. 2018), Quinten Matsyslei 4

(volledig adres)

Onderwerp akte: statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Morteimans te Antwerpen-Deurne op 28 mei 2014, "Geregistreerd op het iste registratiekantoor van Antwerpen 2 op 3 juni 2014, bladen ze : verzendingen : geen, register 5 boek E3 bled 33 vak 17, ontvangen registratierechten : vijftig euro (50,00 EUR) De ontvanger (getekend) J. Martens bij delegatie voor de ontvanger", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALINGE KOERIER" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming van de vennootschap met onmiddellijke ingang te

wijzigen in "RENO B&P".

2) WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering besluit de voorgestelde doeiswijziging goed te keuren en besluit bijgevolg om de tekst van' . het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in de statuten te vervangen door de onder punt drie (3) van de agenda voorziene tekst, en zoals deze hierna verder integraal wordt aangehaald.

" 3) VASTSTELLING KAPITAAL IN EURO

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

4) BEVESTIGING ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVERDER

De vergadering bevestigt en bekrachtigt bij deze uitdrukkelijk het besluit van 12 maart 2014 waarbij het

ontslag van mevrouw Inge Litschka als (statutair) zaakvoerder werd aanvaard.

5) WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst teneinde deze aan te passen aan hoger vermelde besluiten en aan het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de nieuwe tekst van de statuten vast als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte.

aansprakelijkheid onder de naam "RENO B&P".

-Zetel: gevestigd te 2018 Antwerpen, Quinten Matsyslei 4.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-de studie en de uitvoering van aile mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als: algemene. aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

-aile mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de. renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

-het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

-het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de huur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijk onroerende goederen;

-al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz.; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz.;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen' bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behbuden

hdc

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van aile mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

-de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van aile mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van aile verrichtingen die daarmee verband houden.

-overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

-onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

-onderneming voor gevelreiniging d.m.v. zandstralen, met behulp van stoom, enz.

-onderneming voor het bouwen van funderingen

-onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken

-onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden

-onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms

-onderneming voor onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden

-onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten

-onderneming voor het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: - thermische isolatiemateriaal

 isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen

-onderneming voor het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen

- handel in eigen onroerend goed

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 750.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

-Jaarvergadering: teder jaar wordt deze gehouden op de laatste donderdag van de maand mei om achttien (18.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van iederjaar .

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenears, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 28 mei 2014

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief dd. 31 maart 2014

blz. van Lui C vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste

09/04/2014 : DE058780
15/05/2013 : DE058780
08/06/2012 : DE058780
09/06/2011 : DE058780
08/06/2009 : DE058780
30/07/2008 : DE058780
01/10/2007 : DE058780
06/09/2006 : DE058780
26/07/2005 : SN058780
23/08/2004 : SN058780
26/01/2004 : SN058780
26/07/2002 : SN058780
24/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
RENO B & P

Adresse
QUINTEN MATSIJSLEI 4 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande