RENOVATIEWERKEN VAN GUCHT GINO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RENOVATIEWERKEN VAN GUCHT GINO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.701.153

Publication

01/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-03-2015

Griffie

*15305566*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627701153

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Renovatiewerken Van Gucht Gino

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op dertig maart tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  Renovatiewerken Van Gucht Gino ;

2. De vennootschap is gevestigd te 2880 Bornem-Mariekerke, Karel Van Doorslaerlaan 11.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert twintig februari tweeduizend vijftien namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt, inzonderheid de aankoop van een tweedehands personenwagen van het merk BMW, 520d touring 135kw, 1995 cc, chassisnummer WBAMXI1090DY02747.

4. De vennoten/oprichters zijn: de heer VAN GUCHT, Gino Jan Karoline, en zijn echtgenote mevrouw SPIESSENS, Ilse Joanna Alberta, beiden wonende te 2880 Bornem-Mariekerke, Karel Van Doorslaerlaan 11 .

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro bedraagt.

Het is tot beloop van zesduizend tweehonderd euro gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen

bij te storten: de heer Gino Van Gucht, voornoemd, zesduizend tweehonderd euro en zijn echtgenote

mevrouw Ilse Spiessens voornoemd, zesduizend tweehonderd euro.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer VAN GUCHT, Gino, voornoemd. De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. - Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: de heer Van de Moortel, Karel, accountant-belastingconsulent, Meirenstraat 2 te 2880 Bornem, kantoorhoudende te 2600 Antwerpen-Berchem, Grote Steenweg 158, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTWbelastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel :

Onderwerp akte :

Karel Van Doorslaerlaan(MAR) 11 2880 Bornem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie, zowel in België als in het buitenland : aanleg van elektrische leidingen,vervaardigen van elektronische onderdelen, van elektromotoren, van elektrische generatoren en transformatoren, herwikkelen van voorgaande, vervaardigen van lichtreclames, verlichten borden, aanleg van telecommunicatielijnen en

-netten, leggen van kabels en kanalisaties, elektronische installatiewerken aan gebouwen, installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, van elektrische verwarmingsinstallaties. De handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal, inclusief voor industrieel gebruik, in elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties.

Groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten, in elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik, in elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen ervan, in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal. Kleinhandel in elektrische apparaten, in verlichtingsartikelen. Het uitwerken en de realisatie van projecten op gebied van elektriciteit en elektronica. De reparatie van video- en audioapparatuur, en van elektrische huishoudapparaten.

Het bewerken van metalen stukken, het vervaardigen van metalen constructiewerken of gebinten voor bouw, het vervaardigen van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting, . het aanbrengen van thermische isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerken aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, van koelkamers en  pakhuizen. Teelt, exploitatie van bomen, bossen, zagen en schaven van hout, vervaardigen van houden dwarsliggers en houten palen, bewerking van alle houtsoorten, vervaardigen en bewerken van fineer, , vervaardigen van parketvloeren, schrijn- en timmerwerk. Het vervaardigen en plaatsen van inbouwmeubels en andere meubels, van badkamermeubels, tuin- en terrasmeubels, klein en groothandel. Het zandstralen, het voegwerk, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, alle reinigingswerken aan gebouwen en/of installaties, reparaties aan diverse artikelen, inclusief werkzaamheden aan huis, onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden. Installeren en onderhoud van liften en roltrappen, van antennes en bliksemafleiders, reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. De coördinatie van bouwwerken. De renovatie van allerlei roerende voorwerpen. Handel in, het plaatsen van en de onderhoud van isolatie allerhande.

Overige zakelijke dienstverleningen. Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot de onroerende of roerende zakelijke rechten, aan- en verkoop, bouw en verbouwing, huur en verhuur, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende goederen of van onroerende zakelijke rechten, enkel in eigen naam en voor eigen rekening. De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden. Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. Jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand april om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

Coordonnées
RENOVATIEWERKEN VAN GUCHT GINO

Adresse
KAREL VAN DOORSLAERLAAN 11 2880 MARIEKERKE(BORNEM)

Code postal : 2880
Localité : Mariekerke
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande