RESEARCH CONSULTANCY MANAGEMENT P. VERMEIREN & PARTNERS, AFGEKORT : R.C.M.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RESEARCH CONSULTANCY MANAGEMENT P. VERMEIREN & PARTNERS, AFGEKORT : R.C.M.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.656.037

Publication

26/05/2014
ÿþICWk :-J17--

I

I

MW Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWEI%alieafd. MECHELEN

tIlIgn !!

Ill

II

Ondernemingsnr : 0431.666.037

Benaming

(voluit) : RESEARCH CONSULTANCY MANAGEMENT P. VERMEIREN 84

PARTNERS

(verkort):

Rechtsvorm: R.C.M.

Zetel: 't Hoogste nummer 34 te 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALSVERHOGING IN SPECIËN-ACTUAL1SATIE VAN DE STATUTEN

th het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders bijeengekomen van de naamloze vennootschap 'RESEARCH CONSULTANCY MANAGEMENT P. VERMEIREN & PARTNERS", afgekort "R.C.M.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2880 Bornera, 't Hoogste nummer 34.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister van Mechelen . onder nummer 0431.656.037opgemaakt voor Meester Gérard lNDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op achtentwintig maart tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van BRUSSEL 3, op 11 april daaropvolgen boek 5/2 blad 10 vak 13, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Raadslid ai Wim ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing - Kapitaalverhoging in speciën

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van driehonderd en zes duizend euro (306.000,00 ¬ ), om het te brengen van driehonderd en vijf duizend euro (305.000,00 ¬ ), naar zeshonderd en elf duizend euro (611.000,00 E), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Tweede beslissing - Actualisatie van de statuten

De vergadering beslist om de statuten te herformuleren en te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing, met de huidige situatie van de vennootschap en met het Wetboek van Vennootschappen, zoals volgt, zonder over te gaan tot een wijziging van het maatschappelijk doel of tot andere fundamentele wijzigingen aan statutaire bepalingen, zoals bedoeld in artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen, aan te brengen:

UITTREKSEL VAN STATUTEN

Vomi - benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt "RESEARCH CONSULTANCY MANAGEMENT P. VERMEIREN & PARTNERS",

afgekort "R.C.M"

Maatschappelijke zetel

De Maatschappelijke zetel is gevestigd te 't Hoogste nummer 34 te 2880 BornerrL

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a)l-let verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen; b)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke verra; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, elle handels-Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositiebanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

d)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste. zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

e)Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille-of kapitaalsbestuur;

f)Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten, en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

g)Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze gcederen alsmede zich borg stellen voor het goed verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

h)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en andere aanverwante immateriële duurzame activa;

1)De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

j)Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zouden achten.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zeshonderd en elf duizend euro (611.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend dertig (3.030) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/drieduizend dertigste (1/3.030ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Winstverdeling

Van de netto winst, vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen, wordt minstens vijf percent afgehouden voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afname is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; ze moet worden hernomen wanneer ze gebruiktbegint te warden.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de Raad van Bestuur, ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen, bij meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding, na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa aangewend om in geld of effecten het afbetaald bedrag van de aandelen terug te betalen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op eerste zaterdag van de maand juni om 15 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur plaats.

De oproepingsbrieven kunnen voorschrijven dat, om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, elke eigenaar van aandelen drie voile dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder moet deponeren op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen vermeld in de oproepingsberichten.

Zij kunnen ook voorschrijven dat de houders van aandelen op naam, de Raad van Bestuur, binnen eenzelfde termijn, schriftelijk (per brief of volmacht) moeten verwittigen betreffende hun voornemen aan de vergadering deel te nemen en voor welk aantal titels zij wensen deel te nemen aan de stemming.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, laten vertegenwoordigen, mits laatstgenoemde zelf de voorwaarden door de Raad van Bestuur vereist, om de vergadering bij te wonen, heeft vervuld.

De mede-eigenaars, de schuldeisers en eigenaars van de naakte eigendom dienen zich door een en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen..

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen.

In geval van aankoop of inpandneming door de vennootschap van eigen aandelen wordt het aan deze aandelen verbonden stemrecht geschorst.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit

c: ,

4.. e ..lio,or- 1, behouden 'eau het ' Belgisol? ' Staatsklàd

I. ten minste het minimum aantal van bestuurders vereist door de wet, al dan niet aandeelhouders, die voor hoogstens zes jaer worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, die ze te allen tijde kan ontslaan.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een staatsambtenaar of een openbaar ambtenaar, vertegenwoordigd door de afgevaardigde belast met het dagelijks bestuur binnen de perken van het dagelijks bestuur, alleen handelend zonder bewijs te zullen moeten leveren van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur, jegens derden, met inbegrip van de Heren Hypotheekbewaarders;

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, gecoördineerde statuten,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2013 : ME063431
14/08/2012 : ME063431
29/09/2011 : ME063431
12/08/2011 : ME063431
22/10/2010 : ME063431
17/08/2010 : ME063431
03/11/2009 : ME063431
30/10/2008 : ME063431
08/08/2007 : ME063431
01/09/2006 : ME063431
28/10/2005 : ME063431
29/10/2004 : ME063431
25/09/2003 : ME063431
26/07/2002 : ME063431
01/01/1992 : ME63431
26/06/2017 : ME063431
17/07/2018 : ME063431

Coordonnées
RESEARCH CONSULTANCY MANAGEMENT P. VERMEIREN…

Adresse
'T HOOGSTE 34 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande