RESIDENTIE LEOPOLDSPARK

Association sans but lucratif


Dénomination : RESIDENTIE LEOPOLDSPARK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 811.641.164

Publication

03/01/2014
ÿþ MDD 2.2 1 0

Dz In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffe ,

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Leopoldstraat 48, 2920 Kalmthout

Onderwerp akte : Benoeming commissaris -vrijwillige ontbinding en sluiting vereffening

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 12 december 2013 blijkt het volgende: I .Vaststelling van het definitief karakter van de inbreng van algemeenheid

De raad van bestuur verwijst naar de akte, voor notaris Peter Van Melkebeke verleden op 4 juli 2013, waarbij de Vereniging haar algemeenheid heeft ingebracht in de VZW Vulpia Vlaanderen, onder de ontbindende voorwaarde van het niet bekomen van de instemming van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid met de overdracht van de erkenningen van de Vereniging naar de VZW Vulpia Vlaanderen.

De raad van bestuur stelt vast dat ondertussen de vereiste Instemming van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid verkregen werd, zodat de inbreng van algemeenheid definitief geworden is.

De raad van bestuur beslist dan ook om de heer Jannes Verheyen, bedrijfsjurist, bijzondere volmacht te verlenen om al het nodige te doen met het oog op de neerlegging van voorgaande vaststelling bij de griffie van de rechtbank van Koophandel en om alle andere formaliteiten, nodig naar aanleiding van de voorgaande beslissingen, in naam en voor rekening van de Vereniging te vervullen, inbegrepen doch niet beperkt tot de ondertekening van de publicatieformulieren I en Il, voor publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de schrapping van de Vereniging uit de Kruispuntbank van Ondernemingen

Uit de notulen van de algemene vergadering van 19 december 2013 blijkt het volgende:

I .Kennisname van het voorstel van de raad van bestuur om de vereniging te ontbinden

Vervolgens neemt de algemene vergadering kennis van het voorstel van de raad van bestuur om de Vereniging te ontbinden ingevolge de overdracht van algemeenheid aan Vulpia Vlaanderen VZW.

De algemene vergadering neemt eveneens kennis van de staat van activa en passiva dd. 12 december 2013, die zal aangehecht blijven aan onderhavige notulen.

2.Beslissing tot vervroegde ontbinding van de vereniging

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, om de Vereniging te ontbinden.

Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de cvba Care@Vulpia (0885.883.479, Leopoldstraat 48, 2920 Kalmthout) te benoemen tot vereffenaar van de Vereniging.

Gezien de algemene vergadering heeft vastgesteld dat de Vereniging geen vermogen meer heeft en geen activiteiten meer ontplooid heeft sinds de inbreng van algemeenheid in Vulpia Vlaanderen VZW, beslist de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

t1

e, 1 ;7 ;

.s W~

~.

û~:,~~.~..~

AlOí-"F,-N

Griffie

Ondernemingsnr : 0811.641.164

Benaming

(voluit) : Residentie Leopoidspark

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

algemene vergadering van de leden, op voorstel van de vereffenaar, om onmiddellijk over te gaan tot sluiting' van de vereffening, op basis van de aangehechte staat van activa en passiva dd. 12 december 2013.

Ingevolge de voorgaande beslissingen houdt de Vereniging aldus op te bestaan met ingang van 19 december2013.

Bij afzonderlijke stemming verleent de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen, kwijting aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat.

3. Kwijting aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat

Vervolgens beslist de algemene vergadering van de leden om de bestuurders kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat.

4.Bewaren der boeken en maatschappelijke bescheiden

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist dat de boeken en maatschappelijke bescheiden van de Vereniging zullen bewaard worden te Leopoldstraat 48, 2920 Kalmthout, gedurende de wettelijk voorziene termijn.

5.Bestemming van het vermogen van de vereniging

De algemene vergadering van de leden van de Vereniging stelt vast dat na de ontbinding van de Vereniging geen actief meer dient te worden bestemd, aangezien de Vereniging, na inbreng van haar algemeenheid in Vulpia Vlaanderen VZW, niet langer over activa beschikt.

6. Volmachten, formaliteiten

Ten slotte beslist de algemene vergadering van de leden van de Vereniging om de heer Jannes Verheyen, bedrijfsjurist, bijzondere volmacht te verlenen om al het nodige te doen met het oog op de neerlegging van voorgaande beslissingen bij de griffie van de rechtbank van Koophandel en om alle andere formaliteiten, nodig naar aanleiding van de voorgaande beslissingen, in naam en voor rekening van de Vereniging te vervullen, inbegrepen doch niet beperkt tot de ondertekening van de publicatieformulieren I en Il, voor publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de schrapping van de Vereniging uit de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor analytisch uittreksel

Jannes Verheyen

Bijzonder gevolmachtigde

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Moo 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013
ÿþBenaming : Residentie Leopoidspark

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Leopoldstraat 48

2920 Kalmthout

Ondememingsnr : 0811641164

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Voorwerp akte : INBRENG VAN ALGEMEENHEID OM NIET (art. 58 VZW-wet juncto art. 770 van het Wetboek van Vennootschappen)

Er blijkt uit een akte verleden op één juli tweeduizend dertien, voor Meester Peter Van Melkebeke,

Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat;

A. De vereniging zonder winstoogmerk "Residentie Leopoldspark", met maatschappelijke zetel te, Leopoldstraat 48, 2920 Kalmthout, ondernemingsnummer 0811.641.164, hierna genoemd "de inbrengende vereniging", haar algemeenheid van goederen om niet heeft ingebracht, in toepassing van artikel 58 van de VZW Wet juncto artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen, in de vereniging zonder winstoogmerk "Vulpia Vlaanderen" VZW, met maatschappelijke zetel te Leopoldstraat 48, 2920 Kalmthout, met ondememingsnummer 0521.970.559, hierna genoemd "de verkrijgende vereniging".

B. De inbreng om niet van de algemeenheden, geschiedde onder de volgende voorwaarden:

1. De verkrijgende vereniging bekomt de volle eigendom van de ingebrachte bestanddelen vanaf één juli tweeduizend dertien, en de verrichtingen uitgevoerd door de inbrengende vereniging worden met ingang van één juli tweeduizend dertien boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vereniging.

2. De kosten verbonden aan deze inbrengen zullen gedragen worden door de verkrijgende vereniging.

3. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken;

verenigingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Uitgereikt vódr` registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_ti á f i rS

IRA

22/05/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rr;crgciegd fer griffie ven bRoctitbank var>:ktt,phandel fe Antwerpen, op

10 MEl 2093

Griffie

Benaming : Residentie Leopoidspark

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Leopoldstraat 48

2920 Kalmthout

Ondernemingsnr:0811641164

Voorwerp akte : VOORSTEL VAN INBRENG OM NIET van een algemeenheid (artikel 58 VZW-wet juncto artikel 770 Wetboek van vennootschappen) - Tiende inbrengende vereniging

Neerlegging van het gezamenlijk voorstel van inbreng om niet van een algemeenheid, met de VZW Residentie Leopoldspark als tiende inbrengende VZW en de VZW Vulpia Vlaanderen als verkrijgende VZW.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte verleden voor Peter Van Melkebeke, Notaris te Brussel op 6 mei 2013 en onderhands voorstel de dato 17 april 2013).

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

130 7329"

1111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RESIDENTIE LEOPOLDSPARK

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 48 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande