RESIDENTIE LINDEZICHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RESIDENTIE LINDEZICHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.460.453

Publication

02/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

11212.1b E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

0 111111111111

*12136591*

be

a

B1 Stc'

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 3 JULI 2012

KOOMMDEL TURNHOUT

De gi iffier

Ondernemingsnr : 0819.460.453

Benaming

(voluit) : RESIDENTIE LIN DEZICHT

(verkort):

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2260 Westerlo, Nijverheidsstraat 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE door overname door nv BOUWBEDRIJF WILLEMS & CO

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Katrien EERENS te Geel op 3 juli 2012, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van deze vennootschap, overgenomen vennootschap (tesamen gehouden met de buitengewone algemene vergadering van de nv BOUWBEDRIJF WILLEMS & Co, met zetel te 2260 Westerlo, Nijverheidsstraat 26, RPR Turnhout 0414.011.737, overnemende vennootschap) de volgende beslissingen heeft genomen.

Vaststelling dat alle wettelijke fusie-formaliteiten vervuld zijn.

1, Op 26 maart 2012 hebben de bestuurders/zaakvoerder van de overgenomen en overnemende vennootschap een fusievoorstel opgemaakt dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout op 20 april 2012 en vervolgens werd bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 3 mei 2012 (nummers 12083780 en 12083781), (hetzij minstens 6 weken voorafgaandelijk dezer).

2. Gezien de vereniging van alle aandelen van de overgenomen vennootschap in handen van de ovememende vennootschap, zijn de beide betrokken vennootschappen vrijgesteld van de verplichting de verslagen vermeld in artikel 694-695 Wetboek Vennootschappen op te maken.

3. De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de beide betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders/vennoten van deze stukken kennis konden nemen.

De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren (alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld), werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

4. De bestuurders/zaakvoerder van de beide betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap die aan de fusie deelneemt geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap.

5. De bestuurders van de beide betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap die aan de fusie deelneemt GEEN ZAKELIJKE RECHTEN OP ENIG ONROEREND GOED bezit.

BERAADSLAGING - BESLUITEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Eerste besluit - fusie.

1. Fusievoorstel en besluit tot fusie.

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap RESIDENTIE LINDEZICHT wordt overgenomen door de vennootschap BOUWBEDRIJF WILLEMS & CO.

De bestuurders/zaakvoerder van de beide betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De algemene vergaderingen van de overgenomen vennootschap RESIDENTIE LINDEZICHT besluit tot ontbinding zonder vereffening met het oog op voornoemde fusie en zonder omwisseling van aandelen.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "BOUWBEDRIJF WILLEMS & CO" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de overgenomen vennootschap RESIDENTIE LINDEZICHT over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen overeenkomstig artikel 726 Wetboek Vennootschappen op basis van de staat van activa en passiva van de overgenomen vennootschap afgesloten op 31 december 2011.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap RESIDENTIE LINDEZICHT zijn sedert 1 januari 2012 tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie, voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap RESIDENTIE LINDEZICHT gaan over op de overnemende vennootschap.

Dit besluit wordt door de beide betrokken vergaderingen in ai zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

2. Gevolgen van de fusie.

Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de overgenomen vennootschap RESIDENTIE LINDEZICHT met alle rechten en plichten over op de overnemende vennootschap BOUWBEDRIJF WILLEMS & CO. De aandelen van de overgenomen vennootschap RESIDENTIE LINDEZICHT, dewelke allen in het bezit zijn van de overnemende vennootschap BOUWBEDRIJF WILLEMS & CO zullen door de bestuurders van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen op basis van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2011.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 1 januari 2012, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap RESIDENTIE LINDEZICHT gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

Vervolgens stelt de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap RESIDENTIE LINDEZICHT vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de overgenomen vennootschap RESIDENTIE LINDEZICHT door de overnemende vennootschap BOUWBEDRIJF WILLEMS & CO werd verwezenlijkt,

- anderzijds dat de overgenomen vennootschap RESIDENTIE LINDEZICHT definitief heeft opgehouden te bestaan.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

3, Onroerende goederen.

In de overgenomen vennootschap RESIDENTIE LINDEZICHT zitten GEEN (zakelijke rechten op) onroerende goederen vervat.

Deze vaststellingen en de besluiten worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Tweede besluit  Vrijstelling van tussentijdse jaarrekening - kwijting aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschappen,

Vervolgens wordt door

-alle aandeelhouders van de overnemende vennootschap,

-alle vennoten van de overgenomen vennootschap,

allen hier aanwezig,

bij deze vrijstelling verleend van de opstelling van een tussentijdse jaarrekening conform het wetboek van vennootschappen.

Tenslotte beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap RESIDENTIE LINDEZICHT voor de uitoefening van hun mandaat in de periode van I januari tot op heden, voor zover dit mogelijk is.

Dit besluit wordt door de vergadering van de overnemende vennootschap in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vierde besluit - machtiging zaakvoerders  volmacht formaliteiten,

De vergadering van de overgenomen en van de overnemende vennootschappen machtigen hun bestuurders/zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren.

De vergadering van de overgenomen vennootschap en van de overnemende vennootschap beslissen als bijzondere gevolmachtigde:

Mevrouw Tanja DE NAEVER, medewerkster bij WALKIERS & CO, te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5,

aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal :

-betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de overnemende en overgenomen vennootschappen bij de diensten van het ondernemingsloket of andere administratieve diensten

-bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren,

-inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Dit besluit wordt door de beide vergaderingen met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Katrien Eerens, geassocieerd notaris te Geel

r "

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Tegelijk neergelegd:



-afschrift akte fusie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtckening

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 10.07.2012 12285-0094-019
03/05/2012
ÿþ1111

Bíjtágën bij liëtBèTgiscfïStaats51iid - 03Tá512012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

01 111!11111

*12083781*

Ondernemingsnr : 0819.460.453

Benaming

(voluit) : RESIDENTIE LINDEZICHT

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NIJVERHEIDSSTRAAT 26, 2260 WESTERLO

(volledig adres)

Onderwerp akte ; NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL D.D. 26/03/2012

BOUWBEDRIJF WILLEMS & CO  RESIDENTIE LINDEZICHT BVBA

Publicatie fusievoorstel op de website: www.wilbouw.be

I,__Lêçfeergtie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

~I

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 20.06.2011 11183-0079-016
01/04/2011
ÿþ MoA 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte N c R F, LEG



llI II llhIlII II I IU lll 11111 III

*111049752

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ia ~rrr- nr.1_,r-. : eDAiV;ti lIPa1V

2 2 t,10 21)9q

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

Ondernemingenr : 0819.460.453

Benaming

(voluit): Residentie Lindezicht

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Nijverheidsstraat 26 - 2260 Westerlo

Voorwerp akte Verbeterende akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bij akte verleden voor notaris Marc Verlinden te Westerlo-Tongerlo op veertien september tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van twintig oktober: volgende, onder nummer 09148011, hebben 1) de naamloze vennootschap "Bouwbedrijf Willems & C°" met: zetel te Westerlo, Nijverheidsstraat 26 2) mevrouw Engelen Maria Joséé Thérèse, wonende te 2440 Geel,; Gasthuisstraat 68E, 3) de heer Boogers Marc Emiel Juliette wonende te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 110 en 4) de heer Vriens Luc Alfons Rosa wonende te 2260 Westerlo, Guldensporenlaan 93; een Besloten: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met maatschappelijke benaming `Residentie Lindezicht', opgericht, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2260 Westerlo, Nijverheidsstraat 26.

Voormelde vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder nummer 0819.460.453 en bij de Belastingen-over-de-Toegevoegde-Waarde onder nummer BE 0819.460.453.

In voormelde akte werden de volgende bepalingen opgenomen:

1. In de bepalingen aangaande de oprichting:

OPRICHTING

INBRENG IN NATURA VAN EEN ONROEREND GOED

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Residentie De Linde", gevestigd te Westerlo, Nijverheidsstraat 26, alhier vertegenwoordigd door de heer Walkiers Emile Waliers, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te Eglantiertaan 5, 2020 Antwerpen;

H. In de slot- en(of) overgangsbepalingen:

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

1- Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op achttien juni tweeduizend en elf.

Verbeterende akte

Teneinde deze materiële vergissingen van voormeld boekjaar in de vierde beslissing recht te zetten, werd er een verbeterende akte verleden voor notaris Marc Verlinden te Westerlo-Tongerlo op acht februari tweeduizend en elf, geregistreerd twee bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie de 17 februari 2011 boek 5/155 blad 20 vak 13, getekend de ontvanger V. Gistelynek, en dienen voormelde paragrafen gelezen te worden als volgt:

1. In de bepalingen aangaande de oprichting:

OPRICHTING

INBRENG IN NATURA VAN EEN ONROEREND GOED

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de maatschap Waakiers &co, kantoorhoudend te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Emile Walkiers, bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

dsioor-behoJden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - VPn(nln

IL--- In de slot- e

n(of) overgangsbepalingen:

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN





I. Eerste boeklaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op éénendertig december tweeduizend en tien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op achttien juni tweeduizend en elf.

Voor ontIedend uittreksel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de verbeterende akte



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RESIDENTIE LINDEZICHT

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 26 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande