RESIDENTIE MILSENHOF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RESIDENTIE MILSENHOF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 845.064.196

Publication

01/07/2014
ÿþV beh

aa Bel Stae

RECHTBANK v

ANTWERPEN, d. MECHELE:l

11

II

*14126851*

ln de bijlagen bij het Belgisch Sta na neerlegging ter griffie van de

e ndle-maken-leapi

EERGELFGD

20 JU KI 21'i4

Md Word 11,1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort): 0845.064.196

Residentie Milsenhof

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Onze-Lieve-Vrouwekerkhot 11, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 2 juni 2014:

" BESLOTEN tot commissaris te herbenoemen de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een coöperatieve vennootschap BDO Bedrijfsrevisoren, met zetel te Uitbreidingstraat 72/1, 2600 Berchem, die voor de uitoefening van dit mandaat wordt vertegenwoordigd door de heer Erik Thuysbaert, bedrijfsrevisor.

BESLOTEN dat het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2017 die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2016. "

Voor eensluidend uittreksel:

Senior Living Group NV

bestuurder

vast vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V.

vast vertegenwoordigd door Barend Bots

SL Invest NV

bestuurder

vast vertegenwoordigd door Barend Bots

SL Finance NV

bestuurder

vast vertegenwoordigd door Dominiek Beelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 07.06.2013 13164-0024-040
06/07/2012
ÿþ Mod Word 11,1

Dr. _ in de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

" iziivaao*

NEERGELEGD

2 l -05- 2012

GRIFFE RE~ANK van

_KOOPHANDEL te MECHELEN -

Ondernemingsnr : Benaming

(voluil) : (verkort):

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0845.064.196

Residentie Milsenhof

naamloze vennootschap

Onze-Lieve-Vrouwekerkhof 11, 2800 Mechelen

Vervanging vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 1 juni 2012 "Na beraadslaging over de agendapunten, heeft de raad van bestuur,

AKTE GENOMEN van het feit dat ingevolge de fusie door overneming van Senior Living Holding NV door Senior Living Group NV, Senior Living Group NV uit hoofde van haar mandaat van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van Residentie Milsenhof NV met ingang van 31 mei 2012 vast wordt vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V, vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots.

Voor eensluidend uittreksel:

Senior Living Group NV

Gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V.

met als vaste vertegenwoordiger de heer Barend Bots

SL Finance NV

Bestuurder

vast vertegenwoordigd door de heer Dominiek Beelen

SL Invest NV

Bestuurder

vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots

Op de laatste tic, van Luik B vetmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heitij van de pesso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/04/2012
ÿþv~

beh

aat Bel. Staa

mai 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

`

NERGELEGD

---~.... ..,~.., .

2012

GRIFF1~ 1-ITBANK van

~KOOPHAN~ te MECHELEN

*iao~s9sz"

Ondemerningsnr : 8Li 5. CD 6 `T 56

Benaming (voluit) : RESIDENTIE MILSENHOF

;f (verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : te 2800 Mechelen, Onze-Lieve-Vrouwekerkhof 11

Onderwerp akte :VASTSTELLING VAN OPRICHTING NA PARTIELE SPLITSING DOOR-OPRICHTING - BENOEMINGEN

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broederminstraat 9, op negenentwintig maart tweeduizend en twaalf, vóór registratie uitgereikt, , met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat:

- overgegaan werd tot de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "MILSENHOF", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Onze-Lieve-Vrouwekerkhof 11, ingeschreven in het ii rechtspersonenregister van Mechelen met ondernemingsnummer 0431.330.393;

ingevolge voormelde akte werden de in het splitsingsvoorstel en de verslagen van de raad van bestuur en van de commissaris beschreven activa en passiva, rechten en verplichtingen, verbonden aan de activiteit;, "exploitatie van een rust- en verzorgingstehuis" van de naamloze vennootschap "MILSENHOF", voornoemd, bij wijze van partiële splitsing overgedragen aan de nieuw op te richten naamloze vennootschap;, "RESIDENTIE MILSENHOF", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 2800 Mechelen, Onze-Lieve-Vrouwekerkhof 11;

- diensvolgens de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen activa en passiva bestanddelen, met alle j rechten en plichten, overgegaan zijn op de nieuw op te richten vennootschap "RESIDENTIE MILSENHOF"; - elle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de verkrijgende vennootschap toegewezW activa en passiva werden vanaf negenentwintig maart tweeduizend en twaalf overgenomen door de verkrijgende vennootschap..

De datum vanaf welke de vetrichtingen van de toegewezen activa en passiva van de inbrengende vennootschap ;; boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap werd,: vastgesteld op één oktober tweeduizend en elf.

Ingevolge voormelde partiële splitsing werd op voormelde datum overgegaan tot de vaststelling van bete totstandkomen van de oprichting van de naamloze vennootschap "RESIDENTIE MILSENHOF", iE Uit deze akte blijkt onder meer wat volgt:

Qprichter De naamloze vennootschap "MILSENHOF", voornoemd, welke vennootschap, ingevolge akte verleden voor genoemde notaris SLEDSENS op zelfde datum van negenentwintig maart tweeduizend en twaalf, partieel gesplitst werd.

1 Rechtsvorm: handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

2, Naam: "RESIDENTIE MILSENHOF"

3, Zetel: te 2800 Mechelen, Onze-Lieve-Vrouwekerkhof 11

4. Doel: De vennootschap heeft als doel: ¬ ' De exploitatie van rusthuizen in de meest brede betekenis van het woord, het verschaffen van hulp aan, het: bereiden van maaltijden voor en het organiseren van ontspanningsmogelijkheden voor personen van de derden leeftijd, onder alle mogelijke vormen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

be vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Algemeen mag de vennootschap alle daden stellen zowel van burgerlijke als commerciële aard, roerende;` industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. De vennootschap mag meer bepaald, zonder dat deze lijst limitatief mag worden geïnterpreteerd, alle roerende goederen kopen, verkopen, ruilen, huren of verhuren, alle licenties en merken verwerven, toestaan, kopen of verkopen en alle investeringen in roerende waarden doen,

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6. Geplaatst kapitaal:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 61.500,00). Het is vertegenwoordigd door DUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG (1.250) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het werd volgestort door inbreng in natura ingevolge voormelde partiële splitsing.

De inbreng in natura werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen, beschreven en de waardering ervan werd gecontroleerd in het verslag dat daarvan werd ; opgesteld door de heer Erik THUYSBAERT, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO ATRIO

BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Uitbreidingstraat 66, bus 13.

De heer Erik THUYSBAERT, voornoemd, besluit zijn verslag met betrekking tot de inbreng in natura naar

aanleiding van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "MILSENHOF" als volgt:

e ; "De inbreng in natura bij de vennootschap Residentie Milsenhof NV bestaat uit de inbreng van alle activa en

passiva die verband houden met de exploitatie van een rust- en verzorgingstehuis, zoals hierboven gedetailleerd beschreven evenals van alle rechten en verplichtingen die aan deze activa en passiva verbonden zijn.

e De Buitengewone Algemene Vergadering van Milsenhof NV die over het voorstel inzake partiële splitsing b, door overdracht van de activiteiten rond de uitbating van een rusthuis aan de op te richten naamloze vennootschap Residentie Milsenhof NV dient te beraadslagen, zal op 29 maart 2012 worden gehouden. Vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt wordt de verrichting geacht voor rekening van Residentie

~ . Milsenhof NV gedaan te zijn vanaf 1 oktober 2011. Onmiddellijk na de beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van Milsenho£NV zal Residentie Milsenhof NV worden opgericht en zal de inbreng in

ev ; natura worden uitgevoerd.

co De waardering van de inbreng in natura is gebaseerd op de inbrengwaarde van de activa en passiva met

betrekking tot de exploitatie van een rust- en verzorgingstehuis, per 30 september 2011 zoals die in de staat van

coo activa en passiva op die datum opgenomen is. De oprichters van de Residentie Milsenhof NV zijn

verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte afdeling evenals voor de bepaling van het aantal aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng uitgegeven zullen worden.

" In overeenstemming met artikel 78 en 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 zullen de ingebrachte activa en passiva worden geboekt tegen boekwaarde zoals ze door Milsenhof NV op de datum van de

et overdracht geboekt werden. De netto boekwaarde van de ingebrachte activa en passiva zal dus 1.758.261,77

et

EUR bedragen.

Op basis van het voorstel inzake partiële splitsing zullen de aandelen die Residentie Milsenhof NV zal uitgeven als tegenprestatie voor de inbreng van alle activa en passiva in verband met de exploitatie van een rust- en verzorgingstehuis in Residentie Milsenhof NV, aan de aandeelhouders van Milsenhof NV worden

pq ; toegekend in verhouding tot hun aandelenbezit in Milsenhof NV. Elke aandeelhouder van Milsenhof NV zal

dus een aantal aandelen Residentie Milsenhof NV ontvangen dat gelijk is aan liet aantal aandelen die hij op de datum van de partiële splitsing in Milsenhof NV heeft.

Het aandelenkapitaal van Residentie Milsenhof NV zal na incorporatie van beschikbare reserves 61.500,00 ! EUR bedragen.

' Op basis van de resultaten van onze controleprocedures die we hebben toegepast voor de beoogde verrichting, et

` zoals in dit verslag beschreven, is ons oordeel als volgt:

pQ - de verrichting is onderzocht in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren die op inbrengen in natura van toepassing zijn, waarbij de oprichters evenwel verantwoordelijk blijven voor de waardering van de ingebrachte activa en passiva evenals voor de bepaling van het aantal van de aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt;

- de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

- de op de inbreng in natura toegepaste waarderingsmethode, dit wil zeggen de boekwaarde ervan zoals die -door-_Milsenhof-NV- per_ 30--september -20-i-1. -uitgedrukLis,. -voldoet. -aan- de.toepasseIjke ..wetgeving- -en..:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijke kader volgens hetwelk de inbreng in

natura dient te worden verantwoord, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikels 78 en 80 van het Koninklijk

Besluit van 30 januari 2001. De nettoboekwaarde van de ingebrachte activa en passiva ten belope van

1,758.261,77 EUR komt dus overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van de aandelen die als

tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgegeven.

We achten het nuttig te benadrukken dat het doel van onze opdracht er niet uit bestaat een oordeel uit te

brengen over de vraag of de verrichting rechtmatig en billijk is.

Antwerpen, 15 maart 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door Erik Thuysbaert"

7. Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van tenminste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éen tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar interim-dividenden uit te keren overeenkomstig de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

9. Gewone algemene vergadering, ook "jaarvergadering" genoemd: te houden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de eerste maandag van de maand juni om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten zijn er voor de aandeelhouders van effecten op naam , geen bijzondere voorwaarden gesteld,

De bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

Alle stemgerechtigde aandeelhouders kunnen in persoon of bij volmacht stemmen.

De aandeelhouders kunnen ook eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. ' De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, alle algemene vergaderingen, dus zowel de jaarvergadering als alle andere algemene vergaderingen, één enkele keer drie weken uit te stellen. Dergelijke verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behouders andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De raad van bestuur zal uitzonderlijk dit uitstelrecht niet mogen toepassen wanneer de vergadering werd samengeroepen op verzoek van de commissaris(sen) of aandeelhouders die minstens een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Stemmen gebeurt mondeling, tenzij het over personen gaat of de vergadering bij gewone meerderheid beslist tot een geheime stemming.

10.1. Bestuurders:

Werden benoemd tot bestuurder:

a- de naamloze vennootschap "SENIOR LIVING GROUP", gevestigd te 2550 Kontich, Satenrozen lia, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0869.769.702, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de naamloze vennootschap "SENIOR LIVING HOLDING", ; gevestigd te 2550 Kontich, Satenrozen lia, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0899.717.956, vast vertegenwoordigd door de gewone commanditaire vennootschap "BOTS MANAGEMENT', gevestigd te 2950 Kapellen, Canadezenlaan 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0862.403.739, op haar beurt vertegenwoordigd door baar vaste vertegenwoordiger de heer BOTS Barend Michel, van Belgische

" nationaliteit, geboren te Ukkel op twee mei negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2950 Kapellen, `-Canadezenlaan-75---- ------- -------- -_-.------___..-__.._. ____----------__-__-_-----__.-_-___.__e_______-_-__---_.-..__--_-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad

mod

b- de naamloze vennootschap "SL INVEST", gevestigd te 2550 Kontich, Satenrozen l/a ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0882.889A46, vbor'wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de heer BOTS Barend, voornoemd.

c- de naamloze vennootschap "SL FINANCE", met zetel te 2550 Kontich, Satenrozen 1/a, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0894.020.690, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de heer BEELEN Dominiek Emilie, van Belgische nationaliteit, geboren te Tienen op vijfentwintig augustus negentienhonderd zeventig, wonende te 3440 Zoutleeuw (Helen Bos), Jan Van I-leelustraat 16/a.

Zij zullen hun ambt waarnemen tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend en zeventien,

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de leden worden benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Er moeten tenminste drie bestuurders zijn, Wanneer evenwel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De statutaire bepaling die aan de voorzitter" van de raad van bestuur een beslissende stem toekent houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De eventuele verdeling van de taken door de bestuurders overeengekomen kan niet aan derden worden tegengeworpen, ook al is die beperking of verdeling openbaar gemaakt.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grand van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn, De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Indien een directiecomité werd aangesteld, kunnen twee leden ervan, gezamenlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen in zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren. De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur en in het kader van het directiecomité zoals voorzien in artikel 12, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als ' verweerder, verbonden door hetzij twee bestuurders die gezamenlijk optreden, hetzij door een gedelegeerd i bestuurder, alleen optredend, hetzij door een bestuurder en een lid van het directiecomité die gezamenlijk optreden.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-behbudern aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

Aan de bestuurders kan, naast de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend door een uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering,

Eveneens kan de algemene vergadering aan de bestuurders tantièmes toekennen, te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

2. Werd aangesteld tot gedelegeerd bestuurder: de naamloze vennootschap "SENIOR LIVING GROUP", voornoemd.

3. Aan de heer Danny COREMANS, van Belgische nationaliteit, wonende te 3140 Keerbergen, Helletje 5, werden individueel bevoegdheden van dagelijks bestuur toegekend, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur individueel de vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, met ingang van heden.

Het dagelijks bestuur zal, ter inlichting en zonder dat navermelde opsomming beperkend is, de volgende , bevoegdheden omvatten:

(a) leiding geven aan het management en het personeel van het rusthuis;

" (b) voorbereiden van een jaarlijks budget en liquiditeitsprognose en op maandelijkse basis rapporteren

dienaangaande aan het bestuursorgaan;

(e) evaluatie van investeringen en rapporteren dienaangaande in het bestuursorgaan;

i (d) opvolgen van veranderingen in toepasselijke wetgeving en normen en het instandhouden van de

erkenningen van het rusthuis;

(e) ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

(f) de vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle overheden, administraties en openbare diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de griffie, de Post, telecomoperatoren en alle belastingsadministraties;

(g) ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de vennootschap besteld door de Post, koerierdiensten of andere bedrijven;

L(h) de vennootschap vertegenwoordigen bij de werkgeversorganisaties en vakbonden;

(i) alle maatregelen nemen die nodig of nuttig zijn om de besluiten van het bestuursorgaan uit te voeren;

(j) alle personeelsleden van de vennootschap in dienst nemen en ontslaan, uitgezonderd medewerkers die

" een vergoeding krijgen welke (exclusief eventuele sociale lasten en/of belastingen) een bedrag van 50.000 à EUR bruto per jaar overschrijdt;

(k) aile contracten met zelfstandige dienstverleners afsluiten, tot een maximum bedrag van 5.000 EUR per

= verrichting;

(1) aile contracten met agenten, verdelers of leveranciers van de vennootschap afsluiten, tot een maximum

bedrag van 5.000 EUR per verrichting;

(rn) alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen, en er kwijting voor geven;

(u) alle prijsoffertes, bestellingen en contracten voor de aankoop of verkoop van alle roerende goederen

ondertekenen en aanvaarden;

(o) alle roerende goederen huren of verhuren en alle leasingovereenkomsten in verband met deze goederen

afsluiten, tot een maximum bedrag van 5,000 EUR per verrichting; en

} (p) alle dadingen onderhandelen en afsluiten; de vennootschap vertegenwoordigen, als eiseres of

f verweerster, in rechte (inclusief de Raad van State) en in arbitrageprocedures; alle vereiste of nuttige handelingen stellen met betrekking tot deze procedures, alle uitspraken bekomen en deze laten uitvoeren, voor zover de vordering niet meer dan 5.000 EUR overschrijdt.

Zaken hier niet opgenomen, die het dagelijks bestuur overschrijden of die de opgenomen beperkingen overschrijden, vereisen steeds de goedkeuring van het bestuursorgaan.

4. Werd benoemd tot commissaris voor een termijn van drie jaar, omvattende de boekjaren tweeduizend en twaalf tot en met tweeduizend en vijftien, om te eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend en zestien: de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een co5peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO ATRIO BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Uitbreidingstraat 66, bus 13, voor wie zal optreden als vertegenwoordiger de heer Brik THUYSBAERT, bedrijfsrevisor,

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

ondernemingsloketten en de diensten van de B.T.W., wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap

"

met beperkte aansprakelijkheid "B-DOCS", gevestigd te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, met macht

van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

Lde akte;_.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

maf 11.1

- versIag,van de.

bedrijfsrevisor ,

betreffende de in-

breng in natura

Marc SLEDSENS geassocieerd notaris Broederminstraat 9 2018 ANTWERPEN

?

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behóbda i . aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RESIDENTIE MILSENHOF

Adresse
ONZE-LIEVE-VROUWEKERKHOF 11 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande