RESTAURANT LOTIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RESTAURANT LOTIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.686.096

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.03.2014, NGL 23.04.2014 14096-0536-014
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 10.07.2013, NGL 17.07.2013 13314-0050-014
23/02/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : og33 . 6 .0%

Benaming : Restaurant LOTIÈR

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 478

2390 Malle

Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING - AANSTELLING VAN ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 9 februari 2011, BLIJKT DAT:

Door mevrouw GOEDEMÉ Sofie, geboren te Kapellen op 09/05/1977 en haar echtgenoot de heer:; JANSSENS Kevin François Elisa, geboren te Antwerpen op 24/08/1977, samenwonend te 29201 Kalmthout, Roosendaalsebaan 52, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd: opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming Restaurant LOTIÈR met zetel te 2390 Malle,; Antwerpsesteenweg 478, met een kapitaal van 70.000,- euro, elk van de oprichter heeft ingetekend op honderd vijfenzeventig (175) aandelen, verbindt zich tot vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00-), ` betaalde hierop elfduizend zevenhonderd euro (¬ 11.700,00-) en moet aldus nog' drieëntwintigduizend driehonderd euro (¬ 23.300,00-) volstorten.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere' rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de ARGENTA Spaarbank, waarvan het bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemder. instelling, aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van een restaurant.

Groothandel en handelsbemiddeling, met motorfietsen;

Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen; Verschaffen van accommodatie;

Eet- en drinkgelegenheden;

Het inrichten en verzorgen van evenementen; Dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie; Handel in eigen onroerend goed;

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; bedrijfsvoering;

Verhuur en lease;

Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke_ activiteiten;

Reclamewezen en marktonderzoek;

Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten;

Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke: activiteiten;

Creatieve activiteiten, kunst en amusement;

Sport, ontspanning en recreatie

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend zodat de vennootschap eveneens alle: handelingen en verhandelingen van welke aard ook zal kunnen verrichten die rechtstreeks of' onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doet bijdragen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële,:: industriële en financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met;' haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Ocergefoed ter rifiio vu do Recbtbwe_

An;`;,.eem,

1 1 FEB, 2011

Griffie

t



VC

behc

aar

Belt

Staa.



I 11111 HIJ IJI llIl III 1111111111 Ill II

*iioa93a3"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

uitzondering van de handel in motorvoertuigen en

adviesbureaus op het gebied van

à

r

mod 2.1

J Voor-

' behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger. Zij kan ook de functie van zaakvoerder, bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd voornoemde heer JANSSENS Kevin François Elisa, geboren te Antwerpen op 24/08/1977, samenwonend te 2920 Kalmthout, Roosendaalsebaan 52 benoemd. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar loopt elk jaar van 1 oktober tot dertig september, het eerste boekjaar zal eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de 19de maart om 20.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel : heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan " verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan mevrouw VAN MALDEREN Sandra, wonende te 8700 Aarsele, Karmstraat 65 en aan mevrouw DEVENYNS Jeanine, wonende te 2930 Brasschaat, Leemputweg 39, ieder afzonderlijk bevoegd, teneinde namens de vennootschap:

- inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

- namens de vennootschappen alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Sociaal Verzekeringsfonds.

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle dokumenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vôôr registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte met volmacht.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RESTAURANT LOTIER

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 478 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande