RETAIL COMMUNICATORS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RETAIL COMMUNICATORS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.958.297

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 24.04.2014, NGL 30.04.2014 14107-0466-016
22/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.04.2013, NGL 17.05.2013 13121-0463-015
31/08/2012
ÿþ " Mod wortl 11.1

ln de bijlagen bis het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*iaiaesz3*

111,11



NEERGELEGD

, 2 2 -08- 2012

GRIFFIE RECi~T~~H~LEN KC~OS~HANDEL

C?ndernemingsnr : 0843.958.297

Benaming

tvoluit) ; RETAIL COMMUNICATORS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Van Benedenlaan 33 te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen beslist de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders

dd. 1 juli 2012 om met ingang vanaf heden :

- het ontslag te aanvaarden van Inge Van Campenhout, wonende Veldstraat 6 te 2570 Duffel

De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders zal zich uitspreken over de kwijting

voor de witoefening van haar mandaat gedurende het boekjaar 2012.

- te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap de bvba Etablissementen Beelaerts, die

aanvaardt en met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen - Van Benedenlaan 33

Aansluitend wordt kennis genomen van de aanduiding als vaste vertegenwoordiger van de

bvba Etablissementen Beelaerts, zijnde : Christian Duyckaerts, wonende Stuivenbergbaan 115 te

2800 Mechelen.

bvba Etablissementen Beelaerts

vertegenwoordigd door de heer

Christian Duyckaerts - zaakvoerder

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/03/2012
ÿþc

nad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ortdernerrtin25rtr : .9)1 k3

Ewnaminc? (vomi): RETAIL COMMUNICATORS

(verkort).

NEERGELEGD

2 7 -02- 2012

GRIFFIE va

"12053138*

bel a Et Sta

Rechtsvorm :

Zetel .

(voliedio adres) besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Van Benedenlaan 33

2800 Mechelen

Ov dier ferc(arj) a.:te : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd váár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 16 februari 2012, dat:

1. Rech svorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "RETAIL COMMUNICATORS".

2. Zetel: Mechelen, Van Benedenlaan 33,

3. Oprich ers:

1/ De heer BARROW Lascelle Augustus, geboren te Londen (Verenigd Koninkrijk) op 18 mei 1946, wonende te The Brake, Wildemess Road, Chislehurst, Kent BR7 5EZ (Verenigd Koninkrijk),

2/ De heer DIX Barrie Martin, geboren te Londen (Verenigd Koninkrijk) op 7 april 1947, wonende te 40 West Heath Road, Hampstead, Londen NW3 7UR (Verenigd Koninkrijk).

3/ De vennootschap naar Brits recht onder de rechtsvorm van een `Private Limited Company' "AUGUSTUS MARTIN LIMITED", met ondememingsnummer (`Company No.') 00950118, met zetel te 8 St. Andrews Way, Devons Road, Bromley-by-Bow, Londen E3 3PB (Verenigd Koninkrijk).

4/ De heer KÜRTEN Rolf Wilhelm, geboren te Min (Duitsland) op 27 maart 1963, wonende te Parkstraf e 14, 51427 Bergisch Gladbach (Duitsland); identiteitskaart 534165857.

5/ De vennootschap naar Duits recht "RK DRUCK + MEDIEN GmbH", ingeschreven in het handelsregister te Kóln (Duitsland) onder het nummer HRB 47810, met zetel te 51427 Bergisch Gladbach (Duitsland), Emst Reuter-Straile 3.

4. Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. Kapitaal: 20.000,00 euro.

6. Gestorte bedrag: 20.000,00 euro,

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekiaar: begint op 1 oktober en eindigt op 30 september, Het eerste boekjaar eindigt op 30 september 2012.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; nok indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: mevrouw VAN CAMPENHOUT Inge Lydia Leopold, geboren te Duffel op 1 april 1978, thans wonende te Duffel, Veldstraat 6.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot 30 juni 2012. Vanaf 1 juli 2012 zal haar mandaat bezoldigd warden uitgeoefend.

13. Commissarissen: geen.

Op de Iaelste blz van Luik riva rn i haeüanlgheld van de sr,strurnenterende hetii van de perso(0)nren)

ó<_voegd Ce reCh:tsptrsoon ten aanzien v2k .derden te: vertcpcnwonrciigen s~ersr, Rtmrr, en h71ndtei.enhn9

C'

Bijlagen bij het Belgisch sta sb â 1 f9 OO12W 1 - Annexes dù 'Monet ueue r belge

r

J

me 11.1

14. Doek De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating van een reclamebureau gespecialiseerd in retail, instore en outdoor communicatie,

inclusief alle mogelijke aanverwante activiteiten.

- De installatie, het onderhoud, de herstelling, de handel, leasing en exploitatie van reclame op alle mogelijke wijzen alsmede de handel, huur, verhuur en ontwikkeling van alle reclamesystemen.

- De uitbating van een communicatie-, reclame- en marketingbureau, alsook van een publiciteitsonderneming.

- Advies-, teken- en ontwerpbureau.

- Het ontwikkelen en commercialiseren van allerhande projecten in het domein van video, televisie, events, tentoonstellingen, kunst en grafiek, alsook printmedia.

- De organisatie van evenementen, beurzen, congressen, conferenties, lezingen en andere manifestaties, inbegrepen de verhuur van alle roerende en onroerende goederen en uitrusting die hiermede verband houden.

- Uitbating van paleizen en hallen voor tentoonstellingen.

- De vennootschap mag alle onderzoekswerkzaamheden ondernemen in verband met producten en procedés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten en verkopen.

- Het uitvoeren van studie-, organisatie- en adviesverleningsopdrachten, alsook alle ondersteunende diensten inzake informatica-, handels-, telecommunicatie- en managementaangelegenheden voor ondernemingen, instellingen en organisaties in de ruimste zin.

- Ontwerp van stalen constructies voor het plaatsen van reclameborden. - Opstellen van processchema's en lay-outs, isometrische en bouwkundige tekeningen.

- Onderricht in design en CAD programma's, alsmede opdrachten in het kader van industriële vormgeving.

- De vennootschap kan kwalitatief hoogstaande kennis leveren, direct of als tussenpersoon, gespecialiseerd in engineering en de toepassing hiervan in bedrijfsinformatiesystemen en i-business oplossingen voor;

* het leveren van consultancy en administratieve dienstverlening aan derden;

* realisatie van oplossingen en het hiervoor ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van software;

* het nemen van projectverantwoordelijkheid, dit houdt onder meer in projectmanagement, algemeen management, validatie van productieprocessen, opstellen van technische documentatie en functionele beschrijvingen en consulting- en engineering activiteiten.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer vruchtgebruik, erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, promotie en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, verhuur, distributie, ontvangst, expeditie, opslag, vervoer, bewaring, in- en uitklaring, makelarij, vertegenwoordiging, promotie, voorlegging, behandeling, verwerking, productie, verzorging, klein- en groothandel van handelsgoederen, producten en diensten; drukwerk en aanverwante systemen.

- Tussenpersoon in de handel, alle mogelijke vertegenwoordigingen.

- Het participeren in, managen, structureren, opzetten, beheren en vereffenen van vennootschappen, ' bedrijven en organisaties, al dan niet met een verschillend doel.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland, alleen of in participatie. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van andere vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken, optreden als haar agent of vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Qe zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede woensdag van de maand maart om achttien uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

G.+ GF laatste pIZ van Luik vermelden - Rectc : Naam en hoederiiGheld tFan de instrurneiilerende notens rC perso{o)rir£ni bevoegd de recntspersoon ton a,anzisr, van herden te vertegernwoordicen

ti+erse : Haam en hanIe':enjnr

a e ~

R ~

sloor- ;

behouden zun h:1

Staatsbfad

L. .

~

mod 11.1

16. Volmachten: voormelde oprichters sub 3,11 3.21 en 3.31 werden vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer ASLET Peter Michael, geboren te Hampstead (Verenigd Koninkrijk) op 5 april 1952, wonende te 104 Ravelston Dykes, Edinburgh EH12 6HB (Verenigd Koninkrijk),

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS/FORTIS,

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RENS ACCOUNTANTS", rechtspersonenregister Mechelen 0421.142.227} met zetel te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 400, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op {j, I.ats[e biz 'láf! Luik 1'erR1Ctb2n ' ~^Cdd : Naeener¬ hodanig}7eÍa van de InSZr#JI71enteil`11Cte 1lGt2nS hB> rr£rp(ctnlEr;'

~

Naam

dE recY}tsp~°rsr~0r¬ ten 2.c~Clï~£il van d£ri~vn t:. +I8rtu0ë.; n7oorUi{taCi

~3ai=sa

. en hanote snlnC+

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 29.03.2017, NGL 28.04.2017 17110-0194-018

Coordonnées
RETAIL COMMUNICATORS

Adresse
VAN BENEDENLAAN 33 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande