RETINQ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RETINQ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.449.930

Publication

28/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

~! ~f ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

3099590>

Neergelegd ter griffie van do Keelmat&

van Koophandel to Antwerpen, op

19 NMRT 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0844.449.930

Benaming

(voluit) : RETINQ

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Veldkant 31 - 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering blijkt dat de BVBA FPMco, met maatschappelijke zetel te 2350 Vosselaar, Hofeinde 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0508.777,569, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Dirk Van der Bycken, wonende te 2350 Vosselaar, Hofeinde 150, wordt benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang vanaf 1 maart 2013.

Voor analytisch uittreksel, bijz. Algemene vergadering dd. 01.03.2013

B-Smart BVBA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Marc Hansenne

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/03/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12301630*

Neergelegd

15-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Retinq

0844449930

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2530 Boechout, Veldkant 31

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Koen Diegenant, te Halle (Buizingen), op 13 maart 2012, neergelegd ter registratie, dat:

1. de heer HULPIAU, Hans, geboren te Leuven op 3 juni 1967, echtgenoot van mevrouw Katrijn Helsen, wonende te 2430 Laakdal, Kapelleberg 11;

2. de heer HANSENNE, Marc, geboren te Mortsel op 4 mei 1963, echtgenoot van mevrouw Tessa De

Bruyne, wonende te 2530 Boechout, Veldkant 31.

een vennootschap hebben opgericht die de volgende statuten heeft aangenomen:

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap is een commerciële vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming «Retinq».

Artikel 2.- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2530 Boechout, Veldkant 31.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van deze:

1. Diensten en advies rond business intelligence, data warehousing, corporate performance management, financial closing, controlling, financiële consolidatie, planning, budgetting & forecasting en gerelateerde rapportages;

2. Het verlenen van advies en bijstand en uitvoeren van opdrachten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan de informaticasector of de financiële dienstverlening, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden. De verkoop, de verfijning en de commercialisering in al haar vormen, met inbegrip van het geven van licenties of alle mogelijke soorten intellectuele rechten, van informaticadiensten, diensten rond advies, studie en organisatie in de ruime zin, en het kopen of verkopen van hardware en software of het ontwikkelen van maatwerk in functie van de behoefte van de opdrachtgever;

3. Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundige uit te breiden.

4. De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor

verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

6. Zij mag functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen.

7. De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen (inclusief het ter beschikking stellen van activa (en dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerders en/of werknemers als manier om hen te verlonen) mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierentwintigduizend euro (24.000 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd veertig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd veertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer Hulpiau, Hans, voornoemd sub 1., ten belope van honderd twintig aandelen, hetzij voor een bedrag van twaalfduizend euro, welke hij volledig heeft volstort in geldspeciën;

- door de heer Hansenne, Marc, voornoemd sub 2., ten belope van honderd twintig aandelen, hetzij voor een bedrag van twaalfduizend euro, welke hij volledig heeft volstort in geldspeciën;

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volstort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vierentwintigduizend euro.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde woensdag van de maand juni, om 20 uur.

Indien die dag een feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 14.- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die tevens vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 15. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap zal evenwel slechts geldig vertegenwoordigd worden door 2 zaakvoerders, samen

handelend, in volgende gevallen:

- alle vastgoedtransacties en alle hypotheekstellingen waardoor het onroerend patrimonium van de

vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks wordt bezwaard ;

- alle akten waarbij de vennootschap zich borg stelt voor derden ;

- het aangaan, amenderen en hernieuwen van handelshuurovereenkomsten ;

- het aangaan en verstrekken van kredieten en financieringen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 van

het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur:

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLEXIBLE SOLUTIONS, met zetel te 2430

Laakdal, Kapelleberg 11, ondernemingsnummer 0471.997.050, RPR, met als vaste vertegenwoordiger de heer

HULPIAU, Hans, voornoemd;

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B - SMART, met zetel te 2530 Boechout,

Veldkant 31, ondernemingsnummer 0475.086.501, RPR, met als vaste vertegenwoordiger de heer

HANSENNE, Marc, voornoemd;

allen hier aanwezig en die verklaren hun mandaat te aanvaarden en die eveneens verklaren dat niets zich

hiertegen verzet.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk

zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in

de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid,

tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60

van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap

overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de

ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Evenwel zal deze overname enkel gevolgen met zich meebrengen vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER EN KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan Verbanck, Plas & Partners, te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1066, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

- voor eensluidend analytisch uittreksel 

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de akte

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel ter vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Koen Diegenant,

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 23.06.2015 15209-0223-009
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 16.06.2016 16185-0038-010

Coordonnées
RETINQ

Adresse
HOFEINDE 150 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande