REVARO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REVARO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.669.625

Publication

15/07/2014
ÿþ !Md PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

03 YU 2014

afdelin9Mrpen

Voor- 111111t!,I11111,111,111111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr 0525.669.625

Benaming (voluit) : REVARO

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kapelsestraat 245, 2950 Kapellen (Antw.), België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst:

Verslag van de zaakvoerder de dato 01/06/2014

Vanaf heden wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar:

Industriezone Bosduin, Kwade Weide 7A, 2920 Kalmthout

Voor eensluidend,

Fédor Cooprnans

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes duiVionitetur_belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie von de Rechtbank von Koophtsnde! te Antte..rc,7, op

Griffie & 3 ARR. 2013

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : REVARO

(verkort) :

'0525" 6a9-625

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Kapelsestraat 245

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Stefan VAN TRICHT, notaris met standplaats te Schoten, Paalstraat 110 op zevenentwintig maart tweeduizend dertien, DAT: er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoten:

1. 'VAN ROY Christophe Tina Ivo, geboren te Brasschaat op 23/11/1990, ongehuwd, wonend te 2950 Kapellen, Kapelsestraat 245.

2. VAN ROY Frank Jules Emma Alfons, geboren te Antwerpen op 05/10/1963, wonend te 2990 Wuustwezel, Gemeentebos 21

3. COOPMANS Fédor August Léon, geboren te Maaseik op 0310511956, uit de echt gescheiden, wonend tel

2000 Antwerpen, Lambermontplaats 34.

Naam: REVARO

Zetel: 2950 Kapellen, Kapelsestraat 245

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

DAlgemene aannemingswerken in Vlaanderen (occasioneel buitenland EG).

Q'Het uitvoeren van renovaties van residentieel of bedrijfsvastgoed, meer bepaald het uitvoeren van bestratingen, omheiningen, metsel- en voegwerken, restauraties van ornamenten, afbraak- en stortwerken. Het leveren en plaatsen van badkamers, keukens, elektriciteit, verlichting, verwarming en sanitair. Het opbouwen, vernieuwen of renoveren van pannendaken, leiwerk en platte daken, met inbegrip van het schragen, stutten, onderschoeiien, het plaatsen van ligg ers, metalen profielen en het monteren van gehele spanten uit metaal of hout.

Q'Het uitvoeren van ontwerp binnenhuisinrichting, en weeftoezicht.

Q'Meer in het algemeen het uitvoeren of beheren alle werken in onroerende staat en het kopen en verkopen van alle goederen, materialen werktuigen en voertuigen of machines bevorderlijk of noodzakelijk voor het uitvoeren van deze werken.

Q'Het verwerven, renoveren en/of verkopen van residentieel of bedrijfsvastgoed.

Q'Alle financiële en financieringsverrichtingen die hiermee verband houden.

Q'Net nemen van deelnemingen in bedrijven.

Deze opsomming is louter opsommend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen kan stellen die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken; dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel vcor eigen rekening als voor rekening van derden ofwel in samenwerking met derden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handels-fonds, in pand stellen, zij mag voorschotten toestaan, zich borg stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder3

aan het

Belgisch

Staatsblad

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfendertigduizend euro (35.000,00 EUR). Het is verdeeld in vijfendertigduizend (35.000) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde en die elk één/vijfendertigduizendste (1135.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting. Bestuur en vertegenwoordiging.

Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid.

Er werd geen statutair zaakvoerder benoemd,

Indien een rechtspersoon wordt aangesteld tot zaakvoerder van de vennootschap, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: Fédor Coopmans, voornoemd Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Winstverdeling: Op de zuivere winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming mag ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Over het overige zal beschikt worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering mag echter niet beslissen tot uitkeren indien op datum van afsluiting van het boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Boekjaar: Het boekjaar gaat In op één juli (01/07) en eindigt op dertig juni (30/06) van ieder jaar. Het eerste boekjaar aanvangen op ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op dertig juni tweeduizend veertien (30/0612014).

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand november om zes uur 's avonds (18.00u), in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vóôr registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorij

behoud

aan hE

Beigisi

Staatsb

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte\,

Rechtbank van kaavhande' Antv:erne^

III



21 APR. 2015

afde'-nq Annverpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0525 669 625

Benaming (voluit) : Revaro

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelsestraat 245

2950 Kapellen

Onderwerp akte :Rechtzetting

Betreffende het uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12/04/2013 onder; nummer 13057647, dient de benoeming van de heer Coopans Fédor August Leon, geboren te Maaseik op 03/05/1956, echtgescheiden, wonend te 2000 Antwerpen, Lambermontplein 34, gelezen te worden als statutair:; zaakvoeder i.p.v. niet-statutair zaakvoerder.

Voor uittreksel

Stefan Van Tricht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2015
ÿþt

a

mod44.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rec:litbank van koophandel

Antwerpen

2 0 MEI 2015 ;

afdeling Antwerpen

urate

11111111,11il6V~1I~VW

9*

Ondernemingsnr: 0525.669.625 Benaming (voluit) : REVARO

ti

Onderwerp akte :BAV - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens, te Weelde (Ravels),j geassocieerd notaris, op 13 april 2015, neergelegd ter registratie via e-registratie op 13! april 2015, doch tot heden nog geen registratierelaas ontvangen;

!DA:

~

1) Het ontslag aangeboden door de statutaire zaakvoerder, de heer COOPMANS Fédor!

August Léon, geboren te Maaseik op 3 mei 1956, wonende te 2000 Antwerpen,;

Cockerillkaai 13 bus 24, met ingang van 2 april 2015, werd aanvaard.

Artikel 14,2 van de statuten luidt voortaan als volgt:

,i "Artikel 14.2:

Er wordt geen statutair zaakvoerder aangesteld."

2) Werd benoemd met ingang van 2 april 2015, tot niet-statutaire zaakvoerder, voor; onbepaalde termijn: de heer VAN ROY Christophe Tina Ivo, geboren te Brasschaat! il op 23 november 1990, wonende te 2990 Wuustwezel, Gemeentebos 21.

3) Er werd aan de heer Marc Cox, kantoorhoudende te 2340 Beerse, Gierleseweg 19,! een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover; j; alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank; f voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve; verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

ii

Samen hiermee neergelegd. afschrift akte, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriezone Bosduin Kwade Weide 7A

2920 Kalmthout

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 25.06.2015 15212-0555-013

Coordonnées
REVARO

Adresse
INDUSTRIEZONE BOSDUIN, KWADE WEIDE 7A 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande