REX CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REX CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.589.237

Publication

02/01/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0807.589.237

Benaming (voluit) : Rex Consultancy

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Elsbroeken 22

2320 Hoogstraten

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Rommens te Hoogstraten (Meer) op december 2013, nog te registreren, werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van REX CONSULTANCY, besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2320 ci Hoogstraten, Elsbroeken 22.

Opgericht als een besloten vennootschap naar Nederlands recht blijkens akte verleden; voor Notaris Franciscus Embertus Josephus Verhoeven te Tilburg (Nederland) op 17 augustus 2001, gewijzigd bij akte verleden voor Ons Notaris op 30 oktober 2008, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 november 2008 onder nummer, 08179027, waarbij de statuten in overeenstemming werden gebracht met de Belgische; wetgeving en gebruiken naar aanleiding van de overbrenging van de maatschappelijke zetel; naar België.

Voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor Ons Notaris op 14 juni 2013,; ii gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 juli 2013 onder nummer; !I 13100883.

RPR Turnhout 0807.589.237.

Er werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt:

Eerste beslissing:

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te I! verhogen, zijnde een verhoging voor een bedrag van een miljoen; i vijfhonderdnegenendertigduizend euro (E 1.539.000,00) om het kapitaal te brengen van;

negentigduizend euro (Q 90.000,00) naar een miljoen zeshonderdnegenentwintigduizend;

euro (£ 1.629.000,00), als volgt:

De heer Nuijten Reginald Johannes, voornoemd, brengt thans negentig procent (90 %)i van de totale schuldvordering die hij heeft op de vennootschap ten gevolge van de uitkering; II van het dividend in, zijnde een schuldvordering voor een bedrag van een miljoen; vijflionderdnegenendertigduizend euro (E 1.539.000,00), wetende dat de resterende tien; procent (10 %) van de totale schuldvordering als roerende voorheffing wordt ingehouden eni i, doorgestort.

i De kapitaalverhoging is het gevolg van de uitkering van dividenden die, bij toepassing; II van artikel 537 WIB 92, van het verlaagd tarief van 10 % van de roerende voorheffing! kunnen genieten.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het; regime zoals voorzien in artikel 537 WIE 92, en meer in het bijzonder de bepaling die; l; voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van dei

"

A ;A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEE.RGELEGD

GRIFFIE PECHTBANK VAN

19 DEC. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT GriffidDe griffier

na neerlegging ter griffie van

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

18

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

vijf voorbije boekjaren.

Vergoeding voor de inbreng in natura:

Als vergoeding van deze inbreng verkrijgt de bestaande aandeelhouder 3078 nieuwe kapitaalsaandelen, die volledig gelijk zijn aan de reeds bestaande 180 aandelen, zonder nominale waarde.

Door deze transactie bedraagt het maatschappelijk kapitaal een miljoen zeshonderdnegenentwintïgduizend euro (¬ 1.629.000,00) en wordt het vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderdachtenvijftig (3258) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Verslag van de bedrijfsrevisor

De heer Marc Schoofs, bedrijfsrevisor, heeft het bij artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen voorschreven verslag op 16 december 2013 opgesteld, waarvan het besluit als volgt luidt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de bvba Rex Consultancy bestaat een vordering ten laste van de vennootschap voor een bedrag van 1.539.000,00 £.

Bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 12 december 2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvereisten inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 3078 aandelen van de bvba Rex Consultancy.

Tenslotte willen wij eraan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgesteld te Antwerpen, 16 december 2013.

/getekend/

Marc Schoofs & C° - burg. bvba.

Burgerlijke vennootschap van bedrijfsrevisoren, erkend door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren onder nummer B183 en in deze opdracht vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Marc Schoofs.".

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan

Het bestuursorgaan heeft aan Ons Notaris het bijzonder verslag overhandigd, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Neerlegging:

Het verslag van de bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van het bestuursorgaan worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tweede beslissing:

De statuten worden overeenkomstig voormelde beslissingen aangepast.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 03.07.2013 13251-0553-015
02/07/2013
ÿþmod 1 i.1

: Ondememingsnr : 0807.589.237

il Benaming (voluit) : Rex Consultancy

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Elsbroeken 22

2320 Hoogstraten

::

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Rommens te Hoogstraten (Meer) op 14 juni 2013, nog te : registreren, werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van "REX CONSULTANCY" besloten vennootschap;

;: met beperkte aansprakelijkheid, opgericht ais een besloten vennootschap naar Nederlands recht; blijkens akte verleden voor Notaris Franciscus Embertus Josephus Verhoeven te Tilburg (Nederland)! op 17 augustus 2001, gewijzigd bij akte verleden voor Ons Notaris op 30 oktober 2008, gepubliceerd; in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 november 2008, waarbij de statuten int overeenstemming werden gebracht met de Belgische wetgeving en gebruiken naar aanleiding van!

:; de overbrenging van de maatschappelijke zetel naar België.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Elsbroeken 22, RPR Turnhout; ': 0807.589.237..

Er werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt:

Eerste beslissing:

Nadat de algemene vergadering vastgesteld heeft dat aan artikel 287 van het Wetboek van: Vennootschappen werd voldaan, wordt beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit! il te breiden als volgt:

- beheer inzake onroerend goed en het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en; : verbouwen van onroerende goederen.

- het verwerven door koop, huur of anderszins van onroerende en roerende goederen en de terbeschikkingstelling ervan aan haar zaakvoerders.

- het vestigen van zakelijke rechten op onroerende goederen.

Tweede beslissing:

De statuten worden overeenkomstig voormelde beslissing aangepast.

Derde beslissing:

De vergadering geeft bij deze volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; naamloze vennootschap "ACIS ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te! : 2380 Ravels, Grote Baan 201, en aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten! : vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BFDG", met zetel te 2321 Meer, Meerdorp 72, ieder: van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere! volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van onder-: nemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen,; doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Notaris Paul ROMMENS:

r.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mal h de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111111,111,1,11 j1111

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 JUNI 2013

neiteOUT

De Griffier,

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 26.07.2012 12352-0012-013
02/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bislagen bis het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,vccrgc,cga isr gratie vans ae

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 1 JUNI 2012

TURNHOUT

De *liffiler,

Il 11 111 I11 liii 11l 1Ill 1ll llli~

" 12116002*

Ondernemingsnr : 0807.589.237

Benaming

(voluit) : Rex Consultancy

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Elsbroeken 22, 2320 Hoogstraten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling bijkomende zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ln de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 30 december 2010 = om 19.00u wordt mevrouw Van Dongen Clasina,Elsbroeken 22, 2320 Hoogstraten mede aangesteld als. zaakvoerder met ingang vanaf 1 januari 2011. Haar mandaat is onbezoldigd. Na lezing en goedkeuring sluit de' vergadering om 19.30u,

Getekend,

Van Nuijten Reginald

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 12.08.2011 11400-0600-013
19/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.12.2010, NGL 14.01.2011 11009-0351-013
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.08.2009, NGL 31.08.2009 09712-0253-013
26/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iu1u~~~~u~um0~uu

.15~,A2,

Neergetegci ter grufsnva,sru.e RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 MEI 2015

ANTWERPEN atcleltng TURNHOUT

Grnigriffier



Ondernemingsnr : 0807.589.237

Benaming

(voluit) : REX CONSULTANCY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2320 Hoogstraten - Elsbroeken 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 6 mei 2015 :

Eerste besluit;

Met ingang van heden, zes mei tweeduizend vijftien, wordt het ontslag als niet-statutaire zaakvoerder; aanvaard van mevrouw VAN DONGEN Clasina, voornoemd. Haar wordt kwijting verleend over het uitgeoefende mandaat wat automatisch bevestigd zal worden bij goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Tesamen hiermee neergelegd: bijzondere algemene vergadering van 06/05/2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 24.07.2015 15335-0168-013

Coordonnées
REX CONSULTANCY

Adresse
ELSBROEKEN 22 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande