REYNESCO

Divers


Dénomination : REYNESCO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 436.326.982

Publication

21/05/2014
ÿþMort Word 11.1

:jt-, " ri~ ~ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rt

Voor-

behouden p aan het Belgisch

Staatsblad

14 036938

Rechtbank vert hcoo.pl.teradel

Antwerpen

1 2 HEI ailâ

aPaelitt;q ~ e~~tet

0436326982

Uittreksel voorstel tot partiële splitsing door oprichting in de zin van artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de partieel te splitsen vennootschap Reynesco NV, en anderzijds, de verkrijgende vennootschap, Reynesco Invest NV

[Uittreksel voorstel tot partiële splitsing dd. 7 mei 2014]

A/ Identificatie van de betrokken vennootschappen

De Partieel te Splitsen Vennootschap

De naamloze vennootschap Reynesco, met maatschappelijke zetel te 2530 Boechout, Nijverheidsstraat 3.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0436.326.982.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving: "De vennootschap heeft tot doel:

" De verwerving van deelnemingen onder om het even welke vorm in alle handels-, industriële, dienstverlenende of financiële ondernemingen, zowel Belgische als vreemde, de verwerving door inbreng, deelneming, onderschrijving, aankoop, optie, versmelting, geldschieting of gelijk welk ander middel, van alle aandelen, obligaties, waarden en titels; de verwerving van brevetten en licenties welke de vennootschap zal kunnen behouden en beheren, de maatschappij zal leningen kunnen verstrekken of afsluiten, met of zonder waarborg; nochtans zullen aldus ontleende gelden uitsluitend het maatschappelijk doel mogen dienen van de vennootschap, van haar bijhuizen, of van haar geassocieerde of geaffilieerde maatschappijen; in het algemeen zal de vennootschap alle verhandelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbonden zijn. Meer bepaald mag ze aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en/of onroerende verrichtingen, zowel in het binnenland als in het buitenland doorvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij liet maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn tot de bevordering, de ontwikkeling of de verwezenlijking ervan, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld. De vennootschap mag eveneens voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen, voor het plaatsen van haar voorzorgen- en reservefondsen, aile roerende en onroerende goederen verwerven en uitbaten.

" De vennootschap heeft verder tot doel alle immobilaire verrichtingen zoals kopen, verkopen, bouwen, laten bouwen, verbouwen, verkavelen, valoriseren, huren, verhuren, leasen, in leasing geven en onder alle mogelijke vormen het uitbaten van onbebouwde en gebouwde onroerende goederen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België ais in het buitenland, mogen nastreven op

alle wijzen en volgens modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen, Zij mag in het kader van haar; werkzaamheden, voorzover dit niet tegenstrijdig is met haar doelstellingen, aile roerende en onroerende,:

financiële, burgerlijke, handels- en nijverheidsverrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar voorwerp in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, fusie,; inschrijving, participatie, financiële tussenkomst ais mandataris, of om het even welke wijze interesseren in aile': bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen. »

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar

Benaming

(voluit)

(verkort); Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

naamloze vennootschap

Nijverheidsstraat 3 - 2530 Boechout

Reynesco

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Verkrijgende Vennootschap

De nieuw op te richten naamloze vennootschap Reynesco Invest, met maatschappelijke zetel te 2530 Boechout, Nijverheidsstraat 3.

Deze vennootschap zal overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving hebben: "De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

Holdingmaatschappij~ onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen, overheidsorganisaties en particulieren in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten. Het stellen van aile daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Tussenpersoon in de handel.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden, Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

B/ Beschrijving van de inbreng - Ruilverhouding -- Aantal uit te geven aandelen (i) Beschrijving van de inbreng

Het voorwerp van de inbreng betreft de deelnemingen in de diverse operationele vennootschappen en het bediendepersoneel van de Partieel te Splitsen Vennootschap, evenals de bijhorende activa en passiva en rechten en verplichtingen, zoals nader in detail vermeld onder punt I,

(il) Ruilverhouding - aantal uit te geven aandelen

Aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap worden aandelen Reynesco Invest NV uitgereikt tot vergoeding van de overgang van een deel van het vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap naar de Verkrijgende Vennootschap.

Het maatschappelijk kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap bedraagt op datum van de goedkeuring van dit voorstel EUR 15.625.000 vertegenwoordigd door 25.425 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Gelet op de specificiteit van de partiële splitsing is er strikt genomen geen berekening van ruilverhouding, maar enkel een toekenning aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap per aandeel Reynesco NV van één (1) aandeel Reynesco Invest NV.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

C/ Wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt

Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen er 25.425 aandelen op naam uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de partiële splitsing door de buitengewone algemene vergadering, zal het bestuursorgaan van de ingevolge de partiële splitsing opgerichte vennootschap het aandelenregister opstellen met vermelding van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat aan elk van hen werd uitgereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Df Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen in de Verkrijgende Vennootschap nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

EI Datum vanaf welke de handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Partieel te Splitsen Vennootschap, voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap vanuit boekhoudkundig oogpunt en op het vlak der directe belastingen.

Ft Rechten die de Verkrijgende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Partieel te Splitsen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen,

GI Opdracht en bezoldiging bedrijfsrevisor

Voorgesteld wordt aan de aandeelhouders om voor zover als nodig, overeenkomstig de bepalingen van artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, met unanimiteit van stemmen te verzaken aan het opstellen van het verslag van de bedrijfsrevisor (artikel 746 W.Venn.) alsook het verslag door het bestuursorgaan (artikel 745 W.Venn.), met betrekking tot de partiële splitsingverrichting, en dus tevens aan het ter beschikking stellen ervan.

Volledigheidshalve merkt het bestuursorgaan op dat de oprichters en de bedrijfsrevisor, Ernst & Young & Partners Burg. CVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Robert Boons, een bijzonder verslag zullen dienen op te stellen inzake de oprichting door middel van inbreng in natura, overeenkomstig artikel 444 W, Venn.

Hl leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de betrokken Vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

II Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de activa en passiva van het vermogen die zullen overgaan op de Verkrijgende Vennootschap

De delen van de activa en passiva van het vermogen van Reynesco NV die zullen overgaan op Reynesco Invest NV, zijn alle activa en passiva die verband houden met de deelnemingen en het bediendepersoneel.

Het betreft volgende activa en passiva gebaseerd op de cijfers per 31 december 20137,

ACTIVA

Materiële vaste activa 17.790,51 EUR

Meubilair en rollend materieel 17.790,51 EUR

Financiële vaste activa 33.763.722,84 EUR

Verbonden ondernemingen 33.783.722,84 EUR

Vorderingen open hoogste één jaar 2.674.527,97 EUR

Handelsvorderingen 3.000,00 EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overige vorderingen 2.671.527,97 EUR

Liquide middelen 2.320.346,24 EUR

TOTAAL ACTIVA 38.796.387,56 EUR

PASSIVA

Eigen vermogen 22.773.275,98 EUR

Kapitaal 10.056.071,52 EUR

Wettelijke reserve 1.005.607,15 EUR Belastingvrije reserve 23.570,03 EUR Beschikbare reserve 11.688.027,28 EUR

Schulden op ten hoogste één jaar 15.951,125,61 EUR

Handelsschulden 30.749,83 EUR

Schulden mbt belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 53.612,08 EUR

Overige schulden 15.866.763,70 EUR

Overlopende rekeningen 71,985,97 EUR

TOTAAL PASSIVA 38.796.387,56 EUR

De samenstelling van de activa en passiva van de Partieel te Splitsen Vennootschap váér de partiële splitsing, de samenstelling van de activa en passiva van de Partieel te Splitsen Vennootschap ná de partiële splitsing en de samenstelling van de activa en passiva van de Verkrijgende Vennootschap ingevolge de partiële splitsing zijn samengevat in de splitsingsstaat per 31 december 2013, die als bijlage bij dit voorstel is gevoegd.

Teneinde betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva en/of rechten en verplichtingen waarvan niet met zekerheid kan worden gesteld of zij aan de Verkrijgende Vennootschap dan wel de Partieel te Splitsen Vennootschap toekomen, toegewezen blijven aan de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Eventuele latente belastingschulden verbonden aan de afgesplitste vermogensbestanddelen worden overgedragen aan Reynesco Invest NV.

J/ De verdeling onder de aandeelhouders van de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Alle 25.425 aandelen Reynesco Invest NV die worden uitgegeven naar aanleiding van de overgang van activa en passiva ter gelegenheid van de partiële splitsing van Reynesco NV zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

De toekenning van de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in het bezit van elke aandeelhouder, vertegenwoordigen in het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Dientengevolge zal elke aandeelhouder van de Partieel te Splitsen Vennootschap een aantal aandelen in de Verkrijgende Vennootschap verkrijgen, dat een zelfde percentage vertegenwoordigt in het kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap."

K/ Statutenwijziging

Het bestuursorgaan van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, acht het niet noodzakelijk om het maatschappelijke doel, zoals omschreven in de statuten, te wijzigen naar aanleiding van deze partiële splitsing,.

Naar aanleiding van de partiële splitsing dient artikel 5 van de statuten van de Partieel te Splitsen Vennootschap inzake het geplaatst kapitaal te worden aangepast, teneinde rekening te houden met de kapitaalvermindering van Reynesco NV die zal plaatsvinden als gevolg van de partiële splitsing.

a

i

U Fiscale verklaringen

~~ Voor- De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 183bis, 211, 212 en 213 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen, de artikelen 11 en 18 §3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 117 van het Wetboek der Registratierechten.

'è" behduden

aantnet

Belgisch

Staatsblad



Voor eensluidend uittreksel.

Paul Reynders

gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd : origineel getekend voorstel tot partiële splitsing

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/06/2014
ÿþMod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0436.326.982

Benaming

(voluit) : Reynesco

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 3, 2530 Boeohout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de algemene vergadering van 45 mei 2044 blijkt de herbenoeming van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA (met als vaste vertegenwoordiger Boons Robert) als commissaris voor een periode van drie jaar tot op de algemene vergadering van 2047,

Voor eensluitend verklaart afschrift,

Bouchout, 15 mei 2014

Reynesco NV, Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door de heer Paul Reynders

Il11u1~W~i~~i~~wM

14 16939*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111RH011

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 2 B 2014

Griffie

Ondernemingsnr : BE0436.326.982

*:

Benaming (voluit) : REYNESCO

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Nijverheidsstraat 3

2530 Boechout

Onderwerp akte :PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING  STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op, 25 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhoudersi t; volgende besluiten heeft genomen.

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het splitsingsvoorstel, zoals hogeri vermeld, waarin voorgesteld wordt om over te gaan tot de partiële splitsing van de vennootschap door oprichting van een nieuwe vennootschap.

2. Besluit om gebruik te maken van de vrijstellingen voorzien in de artikelen 745, 746i en 747 van het wetboek van vennootschappen.

3. De algemene vergadering van de te splitsen vennootschap besluit vervolgens tot goedkeuring van de partiële splitsing van de vennootschap door overdracht van de in het splitsingsvoorstel beschreven activa en passiva, van de naamloze vennootschapi "Reynesco", naar de nieuw op te richten naamloze vennootschap "Reynesco Invest",i waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 2530 Boechout, Nijverheidsstraat 3.

De aan de verkrijgende vennootschap toegewezen activa en passiva bestanddelen zullen, met aile rechten en plichten, overgaan op de nieuw op te richten vennootschap "Reynesco Invest".

De overgang geschiedt op basis van de jaarrekening afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

AIIe rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen activa en passiva worden vanaf heden overgenomen door de verkrijgende vennootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activa en passiva van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te Zijn verricht voori rekening van de verkrijgende vennootschap wordt vastgesteld op één januari; tweeduizend veertien.

!! De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaatji in op heden bij de oprichting van de nieuwe vennootschap.

Voor de nieuw op te richten vennootschap is er een netto inbrengwaarde vani tweeëntwintig miljoen zevenhonderd drieënzeventigduizend tweehonderd vijfenzeventig euro en achtennegentig cent (¬ 22.773.275,98).

De tegenwaarde van deze netto inbreng zal overeenkomstig het continuïteitsbeginsd! als volgt worden geboekt

- op de rekening kapitaal: tien miljoen zesenvijftigduizend eenenzeventig euro erG tweeënvijftig cent (¬ 10.056.071,52)

- op de rekening wettelijke reserve: één miljoen vijfduizend zeshonderd en zeven euro en vijftien cent (C 1.005.607,15)

op de rekening beschikbare reserve: elf miljoen zeshonderd achtentachtigduizend

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

sdl mad 11,1



- op de rekening belastingvrije reserve: drientwintigduizend vijfhonderd zeventig euro en drie cent (¬ 23.570,03).

Voormelde vermogensbestanddelen worden nader omschreven in het splitsingvoorstel, de verslagen over de inbreng in nature naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap "Reynesco Invest" en de akte van oprichting zelf.

In ruil voor deze inbreng uit de gesplitste vennootschap zullen vijfentwintigduizend vierhonderd vijfentwintig (25.425) volgestorte aandelen van de verkrijgende vennootschap "Reynesco Invest" worden toegekend, identiek aan de bestaande aandelen, die worden toegewezen aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit in de gesplitste vennootschap. In deze inbreng zijn ondermeer begrepen:

De delen van de activa en passive van het vermogen van Reynesco NV die zullen overgaan op Reynesco Invest NV, zijn aile activa en passiva die verband houden met de deelnemingen en het bediendepersoneel.

Waardering van de inbrengen

De inbreng in de verkrijgende vennootschap wordt, overeenkomstig de bepalingen van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen, beschreven en de waardering ervan wordt gecontroleerd in het verslag dat daarvan werd opgesteld door de heer Robert Boons, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young &. Partners", kantoorhoudend te 2140 Antwerpen-Borgerhout, J. Englishstraat 52.

4. Overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van Vennootschappen, keurt de algemene vergadering het ontwerp van de oprichtingsakte van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap goed. De oprichtingsakte van deze vennootschap zal onmiddellijk na deze vergadering bij afzonderlijke akte worden ondertekend.

5. Er worden aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap vijfentwintigduizend vierhonderd vijfentwintig (25.425) op naam aandelen uitgereikt van de nieuw op te richten vennootschap. Bijgevolg geeft elk aandeel van de inbrengende vennootschap recht op een aandeel ln de nieuw op te richten vennootschap.

6. De comparanten verklaren nog dat zij overgaan tot de benoeming van de organen van bestuur in de nieuw op te richten vennootschap.

Worden benoemd tot bestuurders van de nieuw op te richten vennootschap tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar twintig:

a) de heer Paul Reynders;

b) de heer Jacques Reynders;

c) de heer Marc Reynders;

d) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRS CONSULT" met maatschappelijke zetel te 2531 Boechout-Vremde, Broechemsesteenweg 91; welke vennootschap voor de uitoefening van dit mandaat de heer Paul Reynders heeft aangesteld als haar vaste vertegenwoordiger;

e) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LINTACKER CONSULTING" met maatschappelijke zetel te 2530 Boechout, Hof Van Boechout 1; welke vennootschap voor de uitoefening van dit mandaat de heer Jacques Reynders heeft aangesteld als haar vaste vertegenwoordiger;

f) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MRS CONSULTING" met maatschappelijke zetel te 2.531 Boechout-Vremde, Bloemenhof 17; welke vennootschap voor de uitoefening van dit mandaat de heer Marc Reynders heeft aangesteld als haar vaste vertegenwoordiger,

2) Wordt benoemd tot commissaris van de nieuw op te richten vennootschap voor een termijn van drie jaar, omvattende de boekjaren tweeduizend veertien tot en met tweeduizend zestien, om te eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend zeventien:

de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young & Partners", met als vaste vertegenwoordiger de heer Robert Boons.

De bezoldiging van de commissaris zal door de raad van bestuur van de nieuw op te richten vennootschap op een later tijdstip worden vastgesteld.

7. Ingevolge de p_artiële spjitsing wordt het kapitaal van de inbrengende vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

------- -

verhoudingsgewijze verminderd.

Bijgevolg wordt het kapitaal van de vennootschap verminderd met een bedrag van tien miljoen zesenvijftigduizend eenenzeventig euro en tweeënvijftig cent (¬ 10.056.071,52) om het brengen op vijf miljoen vijfhonderd achtenzestigduizend negenhonderd achtentwintig euro en achtenveertig cent (¬ 5.568.928,48), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

8. Besluit om het kapitaal te verhogen met eenendertigduizend eenenzeventig euro en tweeënvijftig cent (¬ 31.071,52) om het te brengen op vijf miljoen zeshonderddulzend euro zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door Incorporatie van beschikbare reserves.

9. Besluit tot coordinatie van de statuten ingevolge de genomen besluiten en, om deze in overeenstemming te brengen met de gewijzigde wettelijke bepalingen (wet corporate governance  wet houdende de afschaffing van de effecten aan toonder) (artikel 7).

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv, gecoördineerde statuten.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 25 juni 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden le aan het Belgisch Staatsblad

10/07/2014
ÿþVoor-behoude aan he' Belgiec Staatsbl

Mod Wasd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

ti t JULI 2014

afdeling AnGeffie

Ondernemingsnr : 0436326982

Benaming

(voluit): Reynesco

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Nijverheidsstraat 3 - 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag bestuurders

*14133427*

[Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 25 juni 20141

"De vergadering neemt kennis van het ontslag uit de functie van bestuurder van PRS Consult BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Paul Reynders, Lintacker Con sulting BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Jacques Reynders en MRS Consulting BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Marc Reynders en dit met ingang van heden. Alle machten die aan hen verleend werden binnen dit mandaat als bestuurder, worden dan ook ingetrokken met ingang van heden."

Voor eensluidend uittreksel.

Paul Reynders

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de leatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

22/10/2013 : AN267530
03/06/2013 : AN267530
29/05/2013 : AN267530
18/06/2012 : AN267530
12/06/2012 : AN267530
12/06/2012 : AN267530
23/06/2011 : AN267530
20/06/2011 : AN267530
15/06/2011 : AN267530
07/01/2011 : AN267530
17/06/2010 : AN267530
20/05/2010 : AN267530
17/07/2009 : AN267530
18/06/2009 : AN267530
03/07/2008 : AN267530
16/06/2008 : AN267530
28/05/2008 : AN267530
17/07/2007 : AN267530
19/06/2007 : AN267530
22/12/2006 : AN267530
06/10/2006 : AN267530
02/10/2006 : AN267530
27/09/2006 : AN267530
31/10/2005 : AN267530
31/10/2005 : AN267530
20/10/2005 : AN267530
28/09/2005 : AN267530
22/09/2005 : AN267530
23/12/2004 : AN267530
22/10/2004 : AN267530
16/09/2004 : AN267530
12/02/2004 : AN267530
10/02/2004 : AN267530
12/11/2003 : AN267530
03/11/2003 : AN267530
20/10/2003 : AN267530
31/10/2002 : AN267530
26/04/2002 : AN267530
20/10/2001 : AN267530
10/11/2000 : AN267530
05/10/2000 : AN267530
21/01/1989 : AN267530
16/02/2018 : AN267530

Coordonnées
REYNESCO

Adresse
Zetel: Nijverheidsstraat 3 - 2530 Boechout

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande