RIANT STADSWONINGBOUW, AFGEKORT : RIANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIANT STADSWONINGBOUW, AFGEKORT : RIANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.576.839

Publication

27/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden lul

aan het

Belgiech Staatsblad

















Ondernemingsnr : 0896.576.839

Benaming (voluit) : Riant Stadswoningbouw

(verkort) Riant

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kasteelstraat 58/giv - 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte: invereffeningstelling  aanduiding vereffenaar ontslag en décharge zaakvoerders

Het blijkt uit een akte verleden op 22 mei 2004 dat voor mij, Dirk STOOP notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, met zetel te 2050 Antwerpen (Linkeroever), ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer 0899.286.109, BTW-nummer BE 0899.286.109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RIANT STADSWONINGBOUW, met zetel te 2000 Antwerpen, Kasteelstraat 58/gIv. ingeschreven in het rechtspersonen-register onder nummer 0896.576.839 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0896.576.839, opgericht bij akte verleden voor Dirk Stoop, notaris te Antwerpen, op dertien maart tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 2008-04-0110047977.

Toelichting door de voorzitter

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda:

-Kennisname van het verslag en toelichting bedoeld in artikel 181 § 1 van de Vennootschapswet en invereffeningstelling -aanduiding vereffenaar en vaststelling van de omvang van zijn bevoegdheid

-ontslag en décharge zaakvoerders

Dat de duizend achthonderd aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en zaakvoerders tijdig conform artikel 268 en volgende Wetboek van Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten:

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing

De zaakvoerders stellen voor de vennootschap in vereffening te stellen, gelet op volgende redenen: de volledige stopzetting van de activiteiten

De zaakvoerders leggen aan de vergadering een staat van actief en passief voor welke de toestand van de vennootschap op dertig april 2014 weergeeft. De zaakvoerders brengt hierover verslag uit en beantwoordt de vragen welke de aandeelhouders hierover stellen.

De heer Hans Gobien, namens de BVBA Gobien & Partners, Accountant, bracht verslag uit over de staat van actief en passief. Een exemplaar van de gezegde staat, van het verslag van de zaakvoerders en van de accountant werden aan de ondergetekende notaris voorgelegd. Hij zal van elk van deze stukken een exemplaar bewaren.

De conclusies van het verslag van de bedrijfrevisor luiden letterlijk als volgt ':BESLUITEN

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Riant Stadswoningbouw, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 2000 Antwerpen, Kasteelstraat 58 GVL, een boekhoudkundige staat afgesloten per 30/04/2014 opgesteld, welke rekening houdend met de vooruitzichten van vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 299.207,73 EUR en een netto actief van 268.676,95 EUR,

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, blijkt dat deze staat de toestand volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders van de vennootschap met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar,

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de ontbinding van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

ni, vankoçphan

Antwerpen

18 AUG. 2014

ardeleieverpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervnla

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

------------

Opgesteld te Massenhoven, 19 mei 2014",

Op vraag van ondergetekende notaris verklaren al de aandeelhouders de gezegde stukken tevoren te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden op vervroegde wijze vanaf heden, zodat de vennootschap in vereffening treedt.

Na onderzoek, bevestigt ondergetekende notaris, conform artikel 181 § 4 van de Vennootschappenwet, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is uit hoofde van artikel 181 § 1 van de Vennootschappenwet.

Ondergetekende notaris wijst de comparanten op de verplichting op alle stukken uitgaande van de vennootschap na de naam van' de vennootschap de melding "in vereffening" op te nemen.

Tweede beslissing

De vergadering beslist aan te stellen tot vereffenaar:

-de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Millo en de Naamloze Vennootschap Ambtman, beide voornoemd, die het mandaat aanvaarden.

De BVBA Milro, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart hierbij te voldoen aan artikel 62 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen door als vaste vertegenwoordiger die zal worden belast met de uitvoering van haar opdracht als vereffenaar in voornoemde vennootschap voor een zelfde duur als het lopende mandaat van de vennootschap bestuurder aan te stellen: Mevrouw Ria Verlaet, voornoemd;

De Naamloze Vennootschap Ambtman, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Peeters, voornoemd, verklaart hierbij te voldoen aan artikel 62 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen door als vaste vertegenwoordiger die za[ worden belast met de uitvoering van haar opdracht als vereffenaar in voornoemde vennootschap voor een zelfde duur ais het lopende mandaat van de vennootschap bestuurder aan te stellen: de heer Augustijn Peeters, voornoemd;

De vergadering verleent aan de vereffenaars de meest uitgebreide bevoegdheden, namerijk deze vermeld in de artikel 186 van de Vennootschapswet, zonder beroep te moeten doen op de machtiging door een nieuwe algemene vergadering. [n de gevallen gesteld in artikels 187 van gezegde wet is echter de machtiging van de algemene vergadering vereist. Zij worden ervan vrijgesteld boedelbeschrijving te doen opmaken en kunnen verwijzen naar de boeken en registers van de vennootschap. zij kunnen derden in hun plaats stellen, maar slechts voor welbepaalde en bijzondere opdrachten, Tenzij bijzondere afvaardiging door de vereffenaar, worden alle akten die de in vereffening zijnde vennootschap verbinden door de vereffenaars of door één hunner ondertekend; ten overstaan van derden moeten hij zijn bevoegdheden niet verantwoorden.

Ingevolge het openvallen van een plaats van vereffenaar wegens overlijden, ontslag of anderszins, zullen de overige vereffenaars er voorlopig in voorzien: hun beslissing in dit geval wordt, voor goedkeuring aan de bevestiging door de eerstkomende vergadering onderworpen.

De vereffenaar zal behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zijn mandaat onbezoldigd uitvoeren.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de aanstelling van de vereffenaar dient te worden bevestigd door de bevoegde rechtbank en dat de vereffenaar pas in functie treedt na deze bevestiging.

De vereffenaar zal een verzoekschrift strekkende tot het bekomen van de homologatie van zijn aanstelling moeten ondertekenen en indienen en dat binnen zo kort mogelijke tijd a heden, mede gelet op de termijnen voorzien voor publicatie. Voor zover nodig geeft de algemene vergadering aan de vereffenaar hiervoor aangesteld bijzondere volmacht tot het indienen van dit verzoek tot homologatie.

De vereffenaar zal voorts de verplichtingen dienen na te komen door het Wetboek van Vennootschappen aan hem opgelegd.

Derde beslissing

Door de in vereffeningstelfing wordt het mandaat van de zaakvoerders, de vennootschappen Millo en Ambtman evenals deze van hun vaste vertegenwoordigers, voornoemde Mevrouw Verlaet en Mijnheer Peeters beëindigd. Hen wordt kwijting en décharge verleend over het door hen gevoerde bestuur, onder voorbehoud echter voor hetgeen zou kunnen blijken uit het verslag van de vereffenaar.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om 12 uur dertig

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop.

-mede neergelegd afschrift

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 28.05.2013 13139-0565-009
31/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

*12134748*

1

Neergelegd ter griffie van de Reehbbe van Koophandel fe AntderP p, pp

Griffie2 l~Ll .2012

0896.576.839

RIANT STADSWONINGBOUW

gbee-

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Amerikalei 220 te 2000 Antwerpen

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Bijzondere Algemene Vergadering van 09/07/2012 heeft beslist :

Om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Amerikalei 220 te 2000 Antwerpen naar Kasteelstraat 58 gvl te 2000 Antwerpen

en dit met ingang van 9/07/2012

Millo nv vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder Mevr. Verlaet Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 30.04.2012 12105-0503-011
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 31.03.2011 11073-0560-012
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 31.03.2010, NGL 30.04.2010 10108-0068-011
27/08/2015
ÿþ Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIU1III~II~IWII~N~dI~~N9

815123209

Voo behou

aan t

BelgiE Staatst

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 g AUG. 2015

Griffie

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0896.576.839

Benaming

(voluit) : Riant Stadswoningbouw in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelstraat 58 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 10 augustus 2015, blijkt het volgende:

1.Onderzoek en goedkeuring van de rekeningen van de vereffening

De rekeningen van de vereffening worden na bespreking en toelichting met eenparigheid van stemmen door de Algemene Vergadering goedgekeurd. Het verdelingsplan werd door de Rechtbank van Koophandel van', Antwerpen afdelng Antwerpen op 3 februari 2015 goedgekeurd.

2.1-let verlenen van kwijting aan en ontslag van de vereffenaar.

De Algemene Vergadering verleent algemene kwijting , zonder enig voorbehoud of beperking aan en beslist, BVBA Millo, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Verlaet Ria, met maatschappelijke zetel te 2600' Berchem, De Merodelei 2/2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Antwerpen onder het nummer 0439.388.422 en de NV Ambtman, met als vaste vertegenwoordiger de heer Peeters Augustijn, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Bril 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Mechelen onder het nummer 0463.515.191 te ontslaan op 10 augustus 2015 voor de uitoefening van het mandaat als vereffenaar van de vennootschap.

3.Afsluiting van de vereffening.

De Algemene Vergadering verklaart dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening "Riant Stadswoningbouw" afgesloten is en dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs niet meer voor de behoeften van de vereffening.

4.Boeken en bescheiden

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan mevrouw Verlaet Ria, wonende te 2600 Berchem, De Merodelei 212 en zullen bewaard worden gedurende een termijn van minstens vijf jaar.

5.Bijzondere volmacht

De Algemene Vergadering stelt de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO' CONSULT`, gevestigd te 2170 Merksem, Ringlaan 3311 aan ais bijzondere lasthebber aan wie de macht wordt verleend om alle nodige verrichtingen in het kader van de afsluiting van de vereffening te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank, de B.T.W.-administratie en da administratie der Directe Belastingen.

BVBA Millo

met vaste vertegenwoordiger

Ria Verlaet

Vereffenaar

NV Ambtman

met vaste vertegenwoordiger

Augustijn Peeters

Vereffenaar

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RIANT STADSWONINGBOUW, AFGEKORT : RIANT

Adresse
KASTEELSTRAAT 58 GVL 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande