RIETEN DAKEN & GEVELREINIGING BRASSCHAAT

Société en commandite simple


Dénomination : RIETEN DAKEN & GEVELREINIGING BRASSCHAAT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.635.436

Publication

07/02/2014
ÿþOndememingsrir : 0842.635.436

Benaming

(voluit) : Rieten Daken & Gevelreiniging Braschaat

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Bredabaan 830 BUS 1001 2930 Brasschaat

(volEedig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel van de vennootschap

De heer Tom De Smedt optredend als beherend vennoot beslist heden om de zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar volgend adres :

Kruisweg 14 2990 Wuustwezel

Brasschaat 25 augustus 2013

de heer Tom De Smedt

Beherend vennoot

MM Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

17/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechttíanf: vin.kaophasldel

Antwerpen

fit UEC. 2014

afdeling Antwerpen

itl

Griffie

Ondernemingsnr : 0842.635.436

Benaming

(voluit) : Rieten Daken & Gevelreiniging Brasschaat

(verkort) : R D & G B

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Kruisweg 14 2990 Wuustwezel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel van de vennootschap

De heer Tom De Smedt optredend als beherend vennoot beslist heden 11 november 2014 om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres :

Kruiningenstraat 181 2900 SCHOTEN

Wuustwezel 11 november 2014

de heer Tom De Smedt

Beherend vennoot

23/01/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

reergaregd ter grec, von da fetcakin von Koophandel le !éº%ninie^rpen, 09

Griffie " 2 I0. iDii

be a ui i i i iu i i i i

BE

sta

1 11



*12020817*

080-635.43e

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Rieten Daken & Gevelreiniging Brasschaat

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bredabaan 830 bus 1001 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming beherend vennoot Uittreksel uit de onderhandse akte van oprichting op datum van 9 januari 2012.

Heden 9 januari 2012 zijn samengekomen de oprichters van een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. te weten :

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap afgekort Comm.V.

De vennootschap draagt als maatschappelijke benaming " Rieten Daken & Gevelreiniging Brasschaat "

met als afgekorte benaming :" R D & G B "

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat Bredabaan nummer 830 bus 1001

De zetel van de vennootschap mag in elk ander deel van het land worden overgebracht door

eenvoudige beslissing van de beherend-vennoot of van de algemene vergadering.

De oprichters van de vennootschap verklàren in te tekenen op de honderd (100) aandelen zonder nominale waarde als volgt :

1. de heer Tom De Smedt , arbeider, echtgescheiden, identiteitskaartnummer 591-3877348-69 rijksregisternummer 72.10.21-32.45 wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 830 bus 1001 , eigenaar van 80 aandelen voor een bedrag van 800,00 ¬

2. mevrouw Saskia Matthys,arbeidster, ongehuwd, identiteitskaartnummer 591-1584419-26 rijksregisternummer 78.10.28-106.83 wonende te 2930 Brasschaat Bredabaan 830 bus 1001, eigenaar van 20 aandelen voor een bedrag van 200,00 ¬

Totaal : honderd aandelen voor een bedrag van 1.000,00 ¬

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op duizend euro ( 1.000,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is in speciën op een financiële rekening bij ING bank te Brasschaat met rekeningnummer 363-0994717-22. De oprichters stellen vast dat het bedrag van deze volstorting hetzij duizend euro ter beschikking staat van de vennootschap.

Als vergoeding van plaatsing en volstorting worden aan de oprichters de aandelen, die hij heeft geplaatst en die hij heeft volstort , toegekend.

De gewone commanditaire vennootschap wordt aangegaan tussen één hoofdelijk aansprakelijke vennoot - beherende vennoot en één geldschieter - stille vennoot.

Als beherende vennoot wordt benoemd : de heer Tom De Sniedt , paspoortnummer 591-3877348-69 rijksregisternummer 72.10.21-32.45 wonende te 2930 Brasschaat Bredabaan nummer 830 bus 1001

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s) - beherende vennoot(en). Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen , waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennoten in een Gewone commanditaire vennootschap kunnen niet persoonlijk worden veroordeeld op grond van verbintenissen van de vennootschap zolang deze niet zelf is veroordeeld.

Wanneer er twee of meer onbeperkt aansprakelijke vennoten zijn, is de vennootschap tussen de beherende vennoten een vennootschap onder firma en een gewone commanditaire

vennootschap ten aanzien van de geldschieters.

Als stille vennoot - geldschieter treedt op : de mevrouw Saskia Matthys paspoortnummer 591-1584419-26 rijksregisternummer 78.10.28-106.83 wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan nummer 830 bus 1001 De stille vennoot, geldschieter, staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij / zij beloofd heeft te zullen inbrengen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel : zowel in het binnenland als in het buitenland :

- plaatsen , het onderhouden, het herstellen, het ontmossen van rieten daken

- het plaatsen van algemene dakwerken met platte en hellende daken

- het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden

- het uitvoeren van gevelreiniging

- het waterdichtmaken van daken en dakterassen

- het uitvoeren van voegwerken

- het uitvoeren van onderhoud & renovatiewerken

- het plaatsen van carports, tuinhuizen en eiken bijgebouwen

- het onderhouden van parken en tuinen

- algemene coördinatiewerkzaamheden van de bouwwerf

- coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers

- het herstellen van schoorstenen

- optreden ais tussenpersoon in de handel zowel ais agent als commissionair.

- het verwerven , vervreemden, beheren, huren en verhuren van roerende en onroerende goederen alsmede alle mogelijke onroerende verhandelingen in de meest brede zin

Algemene vergadering : De jaarljkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden te tien uur op de derde zondag van de maand juni van ieder jaar. De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering.

Maatschappelijk boekjaar : het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot 31 december van ieder kalenderjaar.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst.

Bij ontbinding, door welke oorzaak ook, of op welk ogenblik ze ook voorkomt, stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan en bepaalt hun machten en hun bezoldigdiging en de wijze van vereffening. De bevoegde rechtbank van koophandel dient de benoeming van de

vereffenaar(s) te homologeren. De besluiten worden genomen door de helft van de vennoten, in het bezit van drie vierde van het vennootschapsvermogen ; bij gebreke van deze meerderheid beslist de rechtbank.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdeelt de vereffenaar(s) onder de vennooten het netto-actief in verhouding tot het aandeel die de vennoten bezitten.

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering : Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december

tweeduizend en twaalf . De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien. De vennootschap verklaart haar activiteiten te laten aanvangen op 9 januari 2012.

Volmacht : Volmacht wordt gegeven aan de heer Marc Van Osselaer, accountant en belastingconsulent in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de Burgerlijke vennootschap ovv een BVBA VAN OSSELAER MARC ACCOUNTANT& BELASTINGCONSULENT met ondernemingsnummer 0871.732.763. gevestigd te 2930 Brasschaat Neervelden 34 om aile documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket en alle formulieren en documenten te ondertekenen ten overstaande van de FOD FINANCIEN.

Voor-

hehobden

án" he.

Belgisch

Staatsblad

voor eensluidend uittreksel de heer Tom De Smedt beherend vennoot -

Samen hiermee neergelegd : akte van oprichting

Op de laatste blz. van Log< B vernielden : Recto : Naam en haedanrgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofoin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

05/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
RIETEN DAKEN & GEVELREINIGING BRASSCHAAT

Adresse
KRUININGENSTRAAT 181 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande