RIETJE KEMPEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RIETJE KEMPEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 867.210.880

Publication

20/11/2014
ÿþMvd Won] 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

I 0 NOV, 2014

afdeling Antwerpen

' Ondernemingsnr : 0867.210.880 Benaming

(voluit) : RIETJE KEMPEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Prinsendreef 30, 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel van het voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen de naamloze vennootschap RIETJE AUTOMOTIVE GROEP en de naamloze vennootschap RIETJE KEMPEN d.d. 6 . november 2014:

1.Voorafgaande uiteenzetting

De naamloze vennootschap RIETJE AUTOMOTIVE GROEP en de naamloze vennootschap RIETJE KEMPEN hebben de intentie om een niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten ais de verplichtingen) van de naamloze vennootschap RIETJE KEMPEN door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op de naamloze vennootschap RIETJE AUTOMOTIVE GROEP, die reeds houdster is van alle aandelen in het kapitaal van de naamloze vennootschap , RIETJE KEMPEN, overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Op 6 november 2014 wordt, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap RIETJE AUTOMOTIVE GROEP en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap RIETJE KEMPEN, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze ' het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de. wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vóór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 719, laatste lid W. Venn.).

2.ldentificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 719,1° W, Venn.)

De aan de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende vennootschappen zijn:

2.1. De Ovememende Vennootschap:

RIETJE AUTOMOTIVE GROEP, naamloze vennootschap met huidige maatschappelijke zetel te Antwerpsesteenweg 346, 2950 Kapellen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtepersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0838.509.966.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel:

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

r het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen zijn de vennootschap verboden;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen;

- het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar van vennootschappen;

- de aan- en verkoop, de huur van alle materialen, machines, uitrustingen, en transportmogelijkheden en meer bepaald auto's, wagens, bestelwagens, vrachtwagens, alle rijwielen en motorrijwielen voor industrieel, commercieel of privégebruik, nieuwe en tweedehandse, alsook van de bijhorende uitrustingen, toebehoren en ombouwingen die beantwoorden aan de gebruiksvereisten van voornoemde voertuigen of aan de eisen van de gebruikers, met de bedoeling deze te verhuren of in leasing te geven in al zijn vormen;

- alle dienstverlening en verrichtingen in de breedste zin genomen, uit te voeren, betreffende onder andere het transport, de levering, het onderhoud, de herstelling, het ombouwen, het aanpassen, het verzekeren en inschrijven van de in huur of in leasing gegeven bovenvernoemde voertuigen of uitrustingen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende-en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend,

Zij maar haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in aile rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor aile rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft."

De raad van bestuur van deze vennootschap is op heden als volgt samengesteld:

" Erpa NV Gedelegeerd bestuurder A Met vaste vertegenwoordiger mevrouw Erna De Jongh

" De heer Patrick Van Remoortel Bestuurder A

" De heer Christof Van Remoortel Bestuurder A

Zij wordt hierna 'RIETJE AUTOMOTIVE GROEP', of de 'Overnemende Vennootschap` genoemd. 2.2, De Over te Nemen Vennootschap:

RIETJE KEMPEN, naamloze vennootschap met huidige maatschappelijke zetel te Prinsendreef 30, 2950 Kapellen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0867.210.880.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van een autogarage, in de breedste zin van het woord, om aldus voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland alle handelingen te doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de aan- en verkoop van alle autovoertuigen, vrachtwagens en bestelwagens,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

moto's, bromfietsen, dit alles in zijn geheel of in wisselstukken, alsook het herstellen van alle koetswerk en alle gewone herstellings- en onderhoudswerken mekaniek, het plaatsen, herstellen en vervangen van alle toebehoren, onderdelen en accessoires zoals onder andere ruiten, radio, telefoon GPS en dergelijke, het vervoer, de depannage, het leveren van aangepaste toebehoren, de aan- en verkoop van brand- en smeerstoffen en de aan- en verkoop van aile industriële, landbouwkundige, huishoudelijke machines, toestellen en  artikelen en de herstelling ervan, het verhuren van personenwagens zonder bestuurder, het toestaan van operationele leasing en renting.

Dit alles zowel in het groot ais in het klein, hetzij voor eigen rekening of voor rekening van derden, als makelaar, tussenpersoon of anderszins, en zowel in België als in het buitenland.

Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Verder alle financiële verrichtingen en het verlenen van waarborgen in voordeel van derden, alsmede alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag tevens ten voordele van alle derden, alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Zij mag eveneens, rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat?

De raad van bestuur van deze vennootschap is op heden als volgt samengesteld:

" Mevrouw Ema De Jongh Gedelegeerd bestuurder

" De heer Patrick Van Remoortel Gedelegeerd bestuurder

" Erpa NV Bestuurder

Met vaste vertegenwoordiger mevrouw Erna De Jongh

Zij wordt hierna `RIETJE KEMPEN', of de `Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

3.Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719,2° W. Venn.)

De verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap op datum van de juridische uitwerking van de fusie. De fusie zal juridische uitwerking hebben op 31 december 2014 om OOu00.

4.Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen, zodat de Overnemende Vennootschap geen bijzondere rechten toekent aan de houders van effecten en/of aandelen in de Over te Nemen Vennootschap.

5.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en cie bestuurders van de Over te Nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

6.Statutenwijzigingen (artikel 724 W. Venn.)

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap stelt vast dat het doel van de Over te Nemen Vennootschap gelijkaardig is aan dat van de Overnemende Vennootschap.

Bijgevolg dient het doel van de Overnemende Vennootschap op het ogenblik van de fusie niet te worden gewijzigd.

Desondanks zullen de statuten van de Overnemende Vennootschap worden gewijzigd teneinde deze in overeenstemming te brengen en aan te passen aan de Wet van 20 december 2010 betreffende de uitoefening van bepaalde rechten van aandeelhouders van genoteerde vennootschappen, en dit met betrekking tot het vraagrecht en het elektronisch stemrecht,

Verder zullen de statuten van de Vennootschap worden gewijzigd met betrekking tot de daarin opgenomen verwijzingen naar aandelen klasse A en aandelen klasse B.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tot slot, zal de externe vertegenwoordiging van de Vennootschap zoals opgenomen in artikel 7.5 van de statuten worden gewijzigd, ln die zin dat de Vennootschap ten aanzien van derden niet enkel rechtsgeldig ' vertegenwoordigd wordt door de raad van bestuur handelend als college of door twee bestuurders gezamenlijk handelend, doch eveneens door een gedelegeerd bestuurder, individueel handelend.

7.Bodemsanerïng

De Over te Nemen Vennootschap bezitten geen onroerende goederen en heeft geen zakelijke rechten op enige onroerende goederen gelegen in België, daarom kwalificeert de geplande vereenvoudigde fusie niet als een "overdracht van grond" en valt deze niet binnen het toepassingsgebied van de huidige Belgische bodem save ringwetgeving.

8.Procedure en andere formaliteiten

In overeenstemming met de procedure van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zoals beschreven in de artikelen 719 tot 727 W. Venn., dient er geen bijzonder fusieverslag of commissarisverslag te worden opgesteld.

De respectieve bestuursorganen stellen aan de aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen voor om, voor zover nodig, te verzaken aan de mogelijkheid voorzien in artikel 720 § 2, 4 ° in fine W Venn., meer specifiek het recht van de aandeelhouders om kennis te nemen van de tussentijdse staat van activa en passiva van elke bij de fusie betrokken vennootschap.

Tot slot, niettegenstaande de mogelijkheid voorzien bij artikel 722 §6 W, Venn., zal in het onderhavige geval een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders worden bijeengeroepen door elke bij de fusie betrokken vennootschap.

9.Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het onderhavig fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 december 2014.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel,

Indien het fusievoorstel wordt goedgekeurd zijn de kosten hieraan verbonden ten faste van de Overnemende Vennootschap.

10, Neerlegging

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de daartoe door de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap en de raad van bestuur van de Over te Nemen Vennootschap aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande fusieakte.

11.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T,W.-Wetboek.

Voor eensluidend uittreksel,

Mevrouw Erna De Jongh

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd; - fusievoorstel d.d. 6 november 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 04.07.2013 13270-0037-013
22/01/2015
ÿþOndernemingsar : 0867.210,880

Benaming (voluit) : RIETJE KEMPEN

1:1

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

:A

Zetel : Prinsendreef 30

2950 Kapellen

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNAME MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE - A.V. VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit twee akten verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op dertig

december tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

ii DAT;

- de naamloze vennootschap RIETJE KEMPEN, gevestigd te 2950 Kapellen, Prinsendreef 30,

:: ondernemingsnummer (RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen) 0867.210.880. bij wijze van fusie is overgenomen

;; door de naamloze vennootschap RIETJE AUTOMOTIVE GROEP, afgekort RAG, gevestigd te 2950 Kapellen,

li Antwerpsesteenweg 346, ondernemingsnummer (RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen) 0838.509.966; :

Ii - het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder

algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap;

- vanaf eenendertig december tweeduizend veertien om nul uur (zijnde de datum van de juridische

II uitwerking van de fusie) worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig

en fiscaal geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap;

- de vennootschap heeft opgehouden te bestaan;

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen,

I: aangesteld werden: de heer Wouter Lauwers, de heer Gert Cauwenbergh, mevrouw Hannelore De Ly en de

heer Michael Kopec van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm in de vorm van een cooperatieve

:; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Klaw, met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, aan wie de

: macht verleend wordt om aile verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de vennootschap, evenals van de

:; andere aan de fusie deelnemende vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie

als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

il ANTON VAN BAEL - GEASSOCIEERD NOTARIS:

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD ;

expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

" 15 11 2,"

Ír aalba+ik van kuuN,iandel

Antwerpen

12 JAN. 2015

afdeling Antwerpen

ürtttte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 23.06.2011 11196-0514-030
23/02/2011
ÿþ"

Hoa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor"

behoud

aan ht

Belgisc

Staatsba







*iioasesr





ier

b11g{ri~;var; ~y;~~~

~~HGf~á~.,r~1 -~ 7Y~~ee

s

Griffie 1 a FEL 20i1

Ondernemingsnr : 0867.210.880

Benaming

(voluit) : Rietje Kempen

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 346 - 2950 Kapellen

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering dd 03/01/2011

De Algemene Vergadering beslist tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel vanaf 01/01/2011

naar volgend adres:

Prinsendreef 30

2950 Kapellen

Erna De Jongh

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 24.06.2009 09271-0115-029
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 16.06.2008 08218-0029-027
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.06.2007, NGL 28.06.2007 07291-0398-027
04/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 13.06.2006, NGL 03.07.2006 06391-4029-021

Coordonnées
RIETJE KEMPEN

Adresse
PRINSENDREEF 30 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande