RIGHT ADVICE MANAGEMENT CONSULTANTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RIGHT ADVICE MANAGEMENT CONSULTANTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.920.327

Publication

20/01/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : BE0451.920.327

11

/ eergeferyf j,.., . " rr.

Benaming (voluit) : Right Advice Management Consultants IN VEREFFENING

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Michielskaai 40 bus 4

2000 Antwerpen

;: Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 14 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Right Advice Management Consultants", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Sint-Michielskaai 40 bus 4, BTW BE 0451.920.327 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief

heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud evenwel van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende zeven jaar.

De vergadering stelt tevens vast dat de vereffenaar, op grond van de machten die hem bij zijn benoeming werden toegekend, ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften dient op te stellen.

TWEEDE BESLISSING

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste zeven jaar bewaard worden op het adres te 2000 Antwerpen, Sint-Michielskaai 40 bus 4.

Machtiging.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen en formaliteiten te

verrichten die nog moeten worden uitgevoerd in het kader van de sluiting van de vereffening. Volmacht.

Volmacht wordt verleend, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvoren onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "First Tax & Legal Consulting", gevestigd te Antwerpen, Desguinlei 20, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia, individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moei 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1epiÿe$gr ter gree van de Aerhrba; var? . eopheedelI.e Ateiwerpeo, pR





1 1 JAN, 2 012

Griffie

" 12019501

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 31.08.2011 11476-0426-011
16/02/2011
ÿþ"

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neereelee ter gtffi0 vcri d~

ledeurit LeeeklU te &ntwerpeR

op - b FUI. U11

De Griffier.

Griffie

" iioasess"

11111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0451.920.327

Benaming : Right Advice Management Consultants

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Michielskaai 40 bus 4

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : ONTBINDING  BENOEMING VEREFFENAAR.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, notaris te Vosselaar op 23 december 2010, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Right Advice Management Consultants", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Sint-Michielskaai 40 bus 4, BTW BE 0451.920.327 RPR Antwerpen, onder meer -'volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden zodat ze vanaf 23 december 2010 enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de huidige bestuurders in functie maar de bestuurders hebben alsnog de verplichting te zorgen voor de opstelling van de

jaarrekening. De vereffenaar zal daartoe op verzoek van het bestuursorgaan de algemene vergadering moeten bijeenroepen om te beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening en de te verlenen décharge aan de bestuurders.

TWEEDE BESLISSING.

Tot vereffenaar werd benoemd, de heer De Schepper Emiel, wonende te 2000 Antwerpen, Sint-Michielskaai 40, die uitdrukkelijk heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

= DERDE BESLISSING.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van zijn; machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij zal vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar.

VIERDE BESLISSING.

it Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdende met de nieuwe toestand van de vennootschap. Alle artikelen behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven; zij worden samengevat als volgt

Naam.

De vennootschap, thans bestaande in de vorm van een naamloze vennootschap, werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor meester Tom Coppens, notaris te Vosselaar op 23 december 2010, haar benaming luidt "Right Advice Management Consultants".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

mai 2.1

__

De vennootschap bestaat met ingang van de datum van deze a

" "_. " _._.. _.. __.. __ __.. __.._______ ___ __.._.....

akte enkel nog voor de

noodwendigheden van haar vereffening.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

" Het beheer van onroerend of roerend vermogen, het verwerven door inschrijving of aankoop en

het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering. Het toestaan van leningen aan vennootschappen, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen;

" het investeren in, aankopen, verkopen, huren, verhuren, uitbaten van pleziervaartuigen;

" het organiseren van cursussen, studievoordrachten, congressen, seminaries en andere gelijkaardige bijeenkomsten met betrekking tot marketing trainingen;

" het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van software ontwikkeling, business process reengineering en automatisering in het algemeen;

" import en export in verband met vorige transacties.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Sint-Michielskaai 40 bus 4. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan slechts worden uitgevoerd na homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDVIJFENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 235.500,00).

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door de vereffenaar, aan wie de volledige bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden jegens derden.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

Boekjaar..

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Volmacht.

De heer De Schepper Emiel voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van vereffenaar van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "First Tax & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinlei 20, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Vandoninck Nadine, individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend

. ondernemings loket_ naas keuze, _a lle _we1teli jke adm in istratie_ve formaliteiten.te_ laten _uitvoere n mol) r.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

aan het Belgisch Staatsblad

het actualiseren van de in deRmispuntbank van Ondernemingen geregistreerde

identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de

dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en volmachten.

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden :Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verte unwoordigan

Verso : Naam en handtekening

01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.09.2010, NGL 29.09.2010 10554-0522-013
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 27.10.2009 09824-0332-015
23/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 18.07.2007 07414-0117-014
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 18.07.2006 06477-4241-014
10/02/2006 : AN300906
26/07/2005 : AN300906
30/07/2004 : AN300906
12/07/2004 : AN300906
12/01/2004 : AN300906
16/01/2003 : AN300906
11/01/2001 : AN300906
12/02/2000 : AN300906
01/01/1997 : AN300906
01/01/1996 : AN300906
28/01/1994 : AN300906

Coordonnées
RIGHT ADVICE MANAGEMENT CONSULTANTS

Adresse
SINT-MICHIELSKAAI 40, BUS 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande